2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok geçmiş olsun cnm rabbim bu mübarek gün hatrına her iki evladına da sağlık sıhhat versin inş.

neyi varmış kız sesinin gayet iiydi benim ki tartışılır tabi

allah kv ne akıl fikir versin ben çocuğum yesin diye kırk takla atıyorum o yiyen çocuğa vermiosa allah ondan hesabinı sorar cnm

ay yok cnm kusura bakma ama anladığım kadarıyla işten çıksan hiç kıymetin kalmıycak ...

diştir cnm muhtemelen baksana hepsi bir çıkcakmış illa ki huysuzlanır yavrum yine de maşaallah masal kıza...

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Rabbim güzel haberler göndersin hepimize.

betül dün ne oldu? Erdemle ilgili bir gelişme var mı?

Kızlar çok mutluyum. Eşimi seneye defneyi kreşe göndermeye ikna ettim
hadi gözün aydın cnm ama kreşide şimdiden araştırmaya başla cnm orda da farklı problemler açığa çıkmasın sonra. malum kuzular daha çok küçük

oyyy bizde de durumlar aynı cnm umarım grip olmuolardır yaa kıyamam...

size de geçmiş olsun cnm benim, ne oldu ki bu kuzulara nazara mı geldik toptan yahu

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş. çok korkuorum ateşten

herkese hayırlı cumalar kızlarrrrrr

günaydın cnm umarım hasta olmazzzz
nilde hasta oluyo amaaaa:

aynen cnm para kazanılır
ama çocuun sağlığı ve ruh hali herşeyden önce gelir..

çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın
evet oda ola bilir yada boazı intahapta ola bilir
bazen butarz durumlardada yüksek ateş oluyomuş..[/QUOTE]

Bakıcaz artık canım neyı var offf ne zormus cocuk buyutmek o baygın baygın baktıkca benım içim yandı resmen

Aman canım parayı sen kazanıyosun cer gıtsın hıc değilse ne yıyıp ne ıctıgını bılırsın benım kv baya ılgılı ceyda konusunda hakkını yıyemem sımdı ama bakalım ıyı bı arkadasım olursa bakacak ona da berebılırım ceydayı. Yıne seneye yarım gun calısırsam super olur ınsallah :)

bebiişleri güzel yemek yiyen annişler size bi sorum olcak? bebişleriniz mesela pilav yio ya ne kadar yio yani kaç yemek kaşığı yada makrana filan yediğinde... mesela günlük kaç y. k. yoğurt yiyordur... şimdiden hepsine kocaman maşallah

çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın
evet oda ola bilir yada boazı intahapta ola bilir
bazen butarz durumlardada yüksek ateş oluyomuş..

Bakıcaz artık canım neyı var offf ne zormus cocuk buyutmek o baygın baygın baktıkca benım içim yandı resmen

Aman canım parayı sen kazanıyosun cer gıtsın hıc değilse ne yıyıp ne ıctıgını bılırsın benım kv baya ılgılı ceyda konusunda hakkını yıyemem sımdı ama bakalım ıyı bı arkadasım olursa bakacak ona da berebılırım ceydayı. Yıne seneye yarım gun calısırsam super olur ınsallah :)[/QUOTE]
CNM İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR
BENİM KV GÜZEL BAKSA BEN KREŞ DÜŞÜNMEZDİM AMA MALESEF

CNM DEĞİŞİYOR
PİLAVI TEK BAŞINA VERMİYORUM BEN GENELDE YEMEK SUYUNDAN DA KATIYORUM VE KÜÇÜK ÇORBA KASESİNİN YARISI KADAR YİYOR
MAKARNAYI SEVİYOR.1 KASEYİ BİTİRİYOR. HATTA KEYFİ YERİNDEYSE 1 KASEDEN DAHA FAZLASINI YİYOR
NORMALDE YEMEKLERİ DE SADE VERMEM. EKMEK İÇİYLE BİRLİKTE YEDİRİRİM

1corba tabagı yemek ve yogurt yıo ıkısını bırlıkte.makarna yada pılavıda bazen 1çorba tabagı bazen yarım corba tabagı yıo yanında yogurtta yıo yarım kase falan cnm ama pılav makarna karbonhıdrat oldugu için doyurucudur ve asırı yemesede ona yeter 4yemek kasıgı yazıo uzmanların sıtesınde falan ama masal fazla yıo bıde pılavı domateslı yada yogurtlu yıo sade az yıo

bebıslerınız ıns grıp olmaz bol c vıtamını verın mandalına falan ama havuc tavuk corbası falan yedırıın bol bol inş bıan önce ıylesır elıne lımon verın kemırsın yalasın vıtamın alır

seneye kres ısıne sevındım ıns ordada sorun yasamazsınız ama emınımkı kvden daha az sorun cıkar :)onun kadar tuhaf bı ınsan duymadımda:)keske hemn olsaydı kreş seneye kadar tam gelısım donemı zıhınsel duygusal fızıksel herturlu gelısım donemı ve kvnın ılgısızlıgı var ıns defneye kotu yansımz

canım cok gecmıs olsun ıns hemencık toparlanır ceyda doktordan sonra haberlerını yaz cnm merak edrız umarım kotu bısey yoktur atesıde duser ıns esınle durumlar nasıl buarada

masalda 2gundur yıo ıcıo ama huzursuzluk var uyanıkken aynen hep kucak ıstıo kucakdada hemn sıkılıp ınmek ıstıo yanı oda napcagını bılmıo bı huysz mızmız anlamadım bende diş mı aşı mı bılemıorum bende alısık olmayınca bunaldım noluo dıorum yanı daha cok merak edıom

cnm sen bı baslasan balık yagına hem ıstahsız hem hastalanıo dıosun ya ıkısınde fayda eder belkı multıvıtamıt dıe sarı cok tatlı bı surup varya oda ıstah acıomus ve yemıoya halsız kalmaz en azından

CNM İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR
BENİM KV GÜZEL BAKSA BEN KREŞ DÜŞÜNMEZDİM AMA MALESEF

CNM DEĞİŞİYOR
PİLAVI TEK BAŞINA VERMİYORUM BEN GENELDE YEMEK SUYUNDAN DA KATIYORUM VE KÜÇÜK ÇORBA KASESİNİN YARISI KADAR YİYOR
MAKARNAYI SEVİYOR.1 KASEYİ BİTİRİYOR. HATTA KEYFİ YERİNDEYSE 1 KASEDEN DAHA FAZLASINI YİYOR
NORMALDE YEMEKLERİ DE SADE VERMEM. EKMEK İÇİYLE BİRLİKTE YEDİRİRİM[/QUOTE]

sağolun kızlarr ben anladım ki benim kız bayadır aç ya da midesi küçük... biz hala 1 köfteyi zor bitiroyoruz o da zeten dış kısmını hiç yemio sadece iç kısmını 1 yemek kaşığı yoğurtla... rabbim tüm iştahsız bebek annelerine sabır versin inş.

ayy cnm işte hiç halsiz filan değil maşşallahı var yani saniye yerinde durmaz zeynep ilay sürekli hareket halinde...
ama bi iştah açıcı bişey kullanmalıyım şuan kilosu ii çok şükür gerilemesini istemiorum kilo almıo bari vermesin kuzum yanakları küçüldü gamzeleri silikleşti resmen

cnm nilde yarım kase falan pilav yiyo
onun dışında yoğurdu çok seviyoduk hemen hemen 1 kavonoza yakın yiyoduk tabi küçük kavanoz ev yapımı yoğurt ama şimdi küçük 1 kase yedire biliyosak çok seviniyorum
zaten 1 2 kaşık bile yesse sevinir hale geldim cnm..

CNM seneye zor ikna ettim.birde şimdi verelim dersem benim annem baktığı için sorun yaratıyorsun durumuna düşeriz. o yüzden bu seneyi hiç zorlamıyorum.
zaten bu aralar kv vurmayı öğretmiş.
evlerinin tam karşısı okul.çocuklar tenefüse çıktığında "şiiiişt çocuklar sizi döveriz" şeklinde bağırmayı öğretmeye çalışıyor.defneyi "seni küçük kahpe" diye seviyor.
kaç kere dedim çocuğa şöyle kötü şeyler söyleme,senden öğrenir okulda da söyler sonra çocuk dışlanır diye ama dinleyen kim
idare edeceğiz artık bu yıl.

cnm yoğurtta bazen defne de yemiyor. öyle dönemlerde ben bir müddet yedirmiyorum.unutuyor.sonra verince tekrar yiyor. bi 10 gün vermezsen tadını unutur ve tekrar yemeye başlar.

zaten nil meyveyi çok yiyo cnm kivi mandalina elma ayva havuç hiç farketmiyo onun için

offff ayy bu k. validen beni delirtecek bu sene geçene kadar gelecem ben elinden alıcam defnemide görecek ..
sonrada birinin yanında söyleyince nasıl terbiye ediyosun der..

cnm yoğurtta bazen defne de yemiyor. öyle dönemlerde ben bir müddet yedirmiyorum.unutuyor.sonra verince tekrar yiyor. bi 10 gün vermezsen tadını unutur ve tekrar yemeye başlar.

bende öyle yaptım cnm şuanbiraz daha iyi ama eskisi gibi sevmiyo oysa 6 aydan itibaren severek çok yiyodu..
neyse bunada şükür..

ay sevinilmez mi cnm beni bi görsen sen zeynep ilay bişeyler yiyince bi kalkıp halay çekmediğim kalıo artık

o nasıl laf yaa el kadar çocuğa töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…