2012 kasım bebekleri büyüyor..

kötü bişey olursa zaten ilk ihale bana kalır

ay sevinilmez mi cnm beni bi görsen sen zeynep ilay bişeyler yiyince bi kalkıp halay çekmediğim kalıo artık

o nasıl laf yaa el kadar çocuğa töbe töbe

ya ben söyleme deyince de ne var ben kötü anlamda söylemiyorum,sevdiğim için söylüyorum diyor
artık bu kelimenin nasıl iyi bir anlamı varsa ben hala çözemedim

aman fundam yaa demek ki kv nin lugatındaki ii kelimelerden biri bu, kötüleri düşünmek istemiyorum yani

ay sevinilmez mi cnm beni bi görsen sen zeynep ilay bişeyler yiyince bi kalkıp halay çekmediğim kalıo artık

o nasıl laf yaa el kadar çocuğa töbe töbe

aynen cnm
şimdi aradı bakıcımız nil 1 kase çorba yemiş ve yanındada 1 kase yoğurt ayyy nasıl sevindim
sabahta 2 kere ıhlamur içmiş..

aman fundam yaa demek ki kv nin lugatındaki ii kelimelerden biri bu, kötüleri düşünmek istemiyorum yani
cnm zaten bel altı konuşmayı, insanlarla dalga geçmeyi pek sever

aynen cnm
şimdi aradı bakıcımız nil 1 kase çorba yemiş ve yanındada 1 kase yoğurt ayyy nasıl sevindim
sabahta 2 kere ıhlamur içmiş..
oh maşallah nile

bende biraz önce aradım.defne 1 kepçe erişte yemiş,bu soğukta parka götürmüş.çocuk öksürüyor birde dışarıda gezdiriyor.zaten sabah da kipaya götürmüştü.gelince uyutmuş.yarım saat geçmedenkalkmış.şimdi de pirinç unundan muhallebi yapmış da onu yediriyormuş.
neyse allahtan yemek yedirebilmiş. aç kalmasın da

sağol teyzesi..

kızlarrrrr imdatttttttttttt t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t

kurtarın beni yasmin tarafından baskı altındayımmmmm:

kimse kurtarmaz cnm seni eminim kızlar bu konuda benden taraf olur,nile kardeş istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar ben birazdan çıkcam siz bastırın kaldığım yerden, çocuk kardeşsiz mi kalsın ayol hayatta tek başına di mi ama
bu kadar bencillik olmaz

evet gezdirilmez bu havada ama en azından yemesi güzel cnm..
evleriniz uzakmı birbirinize fundam sabah ve akşamları naısl yapıyosunuz..

neden???????????

2. çocuk diye baskı yapıyo bana yaaaaa

kızlar beni anlar zaten nurda yok hahaha :).)
yani yaşım olmuş 34 bu saaten sonra olmaz kızlar olmaz
ben nile yetemiyorum nasıl 2. yapayım dimi ama:
hadi benden tarafa olun..

valla öle ya çok kötü oluyo insan annem gidince evde sanki bi boşluk oldu alışıyosun sonra yine yalnız kalıyosun tusemde baya alışmıştı sabah kalktı annane diyip etrafına bakıyo uzaklık zor ama napalım işte

ne varmış yaşında hem bu yaşı beklerken nilime mi sordun bakim, çocukum niye kardeşsiz kalsın ki , hayatta sizden sonra kayıtsız güveneceği kimsesi olmasın mı hı ama elini çabuk tut sende baksana nilim kocaman kız oldu kendi başına bilem yürüyo
hadi kızlar bastırın ben çıkıyorum telden takip etcem , görürüz bakalım kızlar kimden yana olcak... sen sonuca uymaya razı mısın peki tatlım
hadi kaçtım takipteyim ona göre destek bekliyorum hatunlar, herşey nil için herşey nil için

aynısı bizde de oldu canım aşıdan dolayıdır tusemde çok huysuzdu vara yoğa ağlıyodu ortada bişey yokken sürekli atıyodu kendini yerlere bizim hemşirede demişti bu aşı etkisini bi hafta sonra gösterirmiş şimdi yeni yeni düzeliyor cimcimem

oyyy kıyamam ben ona zordur tabi kalabalıkta güzel eyleniyolar..

kız ne yapayım geç koca buldum ben hahahaa:
bende şöyle 25imde evleneydim iyidi ama işte olmayınca olmuyo napayım:
şey kem küm hemmmm falan filan
hayırrrrrrr:

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırlar
kızlar kuzuların yemeklerine mutlaka bi kaç damla limon koyun hastalığa karşı çok iyiymiş

sağol teyzesi..

kızlarrrrr imdatttttttttttt t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t

kurtarın beni yasmin tarafından baskı altındayımmmmm:

evet gezdirilmez bu havada ama en azından yemesi güzel cnm..
evleriniz uzakmı birbirinize fundam sabah ve akşamları naısl yapıyosunuz..

2. çocuk diye baskı yapıyo bana yaaaaa
cnm evler arabayla 10 dakika uzaklıkta
sabah evladım uykudan kaldırıp arabayla babaanneye bırakıyorum. akşamda iş çıkışı gidip alıyorum
babaanne rahatını bozup gelip bizde bakmıyor defneye
bende mecburen evladımı götürüyorum

cnm yaşında ne var
teyzemin komşusu 55 yaşında doğurdu.hem de 6. çocuğuydu. kaza falan da değil direkt isteyerek olmuş
benim bi müdürüm 40ından sonra 2 çocuk doğurdu.39 yaşında evlendi
bence de nile haksızlık cnm bu yaptığın
biz sana hemen şimdi doğur demiyoruz ama önümüzdeki bikaç yıl içinde yap bi tane daha

ayy fundam ya o hiç rahatını bozupta size gelirmi :

bu arada neee 55 yaşındamı eh yuh artık bukadarıda fazla yani:
bilmiyorum cnm şuanda kafamda yok ama zaman neler gösterir bilemem
hem maddi hemde manevi hazır olursam belki..

canım alp tuğra 2 yemek kasığı pılav yıyodur heralde heralde ben tabağa fazla koyuıyorum benım gozum doysun dıye
yoğurduda kucuk kavanozlar varya onları tam bıtırmıyo
yorumlrı okudumda benım kuzuda az yıyomus olsun yınede yıyo ya bunada sukur
sac boyatma hala dusunme asamasındayım canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…