- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.441
ayy fundam ya o hiç rahatını bozupta size gelirmi :
bu arada neee 55 yaşındamı eh yuh artık bukadarıda fazla yani:
bilmiyorum cnm şuanda kafamda yok ama zaman neler gösterir bilemem
hem maddi hemde manevi hazır olursam belki..
ben 23 yasındayım ben bile 2.cocuk dusunmuom(((ne bılım maddı olark onun herseyını karsılamak ıstıom ben çok zor bebeklık cocokluk gecrdım hala da para harcayamam cımrılıkten degılde o eskı zor gunlerı unutamıom elım gtmıo bısey almaya pskolojıkmen etklnmısım sanrım sımdı benm yasadıgımı masal yasamasın dıe onun herseyını almak yapmak ıcın tek olsun ıstıom çok zor tek maasla kırada oturup ankara gbı buyuksehırde araban falan olmadan yasamak hastalıgı ıhtıyacı maması bezı yemegı kıyafetı cokkk zorrrr
Canim arasta bir kac giun yapti hatta istahida gitti kama sayi arttik hepsi birden bire gitti derken baktim ki 9.dis cikmis buyuk ihtimalle masalinda indan dolayidirmasalda 2gundur yıo ıcıo ama huzursuzluk var uyanıkken aynen hep kucak ıstıo kucakdada hemn sıkılıp ınmek ıstıo yanı oda napcagını bılmıo bı huysz mızmız anlamadım bende diş mı aşı mı bılemıorum bende alısık olmayınca bunaldım noluo dıorum yanı daha cok merak edıom
bebiişleri güzel yemek yiyen annişler size bi sorum olcak? bebişleriniz mesela pilav yio ya ne kadar yio yani kaç yemek kaşığı yada makrana filan yediğinde... mesela günlük kaç y. k. yoğurt yiyordur... şimdiden hepsine kocaman maşallah
Kizlar yeni yuruyen bebenizle nisana gittiginizi ve o bebenin tum gece o kalabalik pisstte merakli gozlerle patir patir gezmek istedigini dusunun aras cok mutluydi ben ise cok yorgun uc gun kendime gelemem heralde
hosgeldın canım
emınım cok yorulmusundur aras ın pesınde
o mutlu ama
neler yaptın gorusmeyelı aras nasıl
Ay hem nasil.yoruldum.merdivem cikmak istiyor halay cekenlerin ustune yuruyor kicakta durmuyir resmen pert oldum
Sukur arasim iyi cnm yarin sabaj kontrlumu var
Nasil.keloglana alistin mi resim kosana bir gorelim
ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım
resım cektım ama esımın telınde kaldı canım oda ıste
farklı bı cocuk oldu sankı değişim ıyı geldı
doğumgunu resmı koyayım
Hadi bakalim.kisa.sureee cikar zateb
Ay koy canim.ya hatta album yapsana digumgunu icin
Ah benim sari kuzum ne kadar da tatli.olmus masalla sende cok guzelsin cnm.son gordugun.resimden beri oldukca degismissin
Alp tugra babaya benziyor sanki.olemi?
Masa ortuye gelince inan baktim ama yok anlamadim leke falan
Hersey cok hos gorunuyor
CNM seneye zor ikna ettim.birde şimdi verelim dersem benim annem baktığı için sorun yaratıyorsun durumuna düşeriz. o yüzden bu seneyi hiç zorlamıyorum.
zaten bu aralar kv vurmayı öğretmiş.
evlerinin tam karşısı okul.çocuklar tenefüse çıktığında "şiiiişt çocuklar sizi döveriz" şeklinde bağırmayı öğretmeye çalışıyor.defneyi "seni küçük kahpe" diye seviyor.
kaç kere dedim çocuğa şöyle kötü şeyler söyleme,senden öğrenir okulda da söyler sonra çocuk dışlanır diye ama dinleyen kim
idare edeceğiz artık bu yıl.
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları...
ben çookkk kötü bi gece geçirdim kızlarr. sabaha kadar mide bulantısı ishal kusma ateş öldüm diyebilirimgece acile gidecektik berrayı bırakacak bi yer bulamadık. kar yağıyordu zaten çıkarmaya da kıyamadık. gurbette olduğumuz için bi kez daha ağladım insan zor durumda kaldığında yardımına koşacağı bi yakınının olmaması ne kötü. annemi çok özledim hastayken sanki özlem daha mı artıyo ne neyse sabah 6 dan sonra uyumuşum dinlendim şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. patates muz falan yiyorum inşallah ishal de geçerse daha iyi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?