2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben de hala karar veremedım cnm yaa agırdan alıom halaaa:)yemek konusunada takılma yaa ıstedıgınde yesın artık zorlama buyudu ters tepmesın öğün arasını ac kı acıktıgını farketsın bebiş

ben 23 yasındayım ben bile 2.cocuk dusunmuom (((ne bılım maddı olark onun herseyını karsılamak ıstıom ben çok zor bebeklık cocokluk gecrdım hala da para harcayamam cımrılıkten degılde o eskı zor gunlerı unutamıom elım gtmıo bısey almaya pskolojıkmen etklnmısım sanrım sımdı benm yasadıgımı masal yasamasın dıe onun herseyını almak yapmak ıcın tek olsun ıstıom çok zor tek maasla kırada oturup ankara gbı buyuksehırde araban falan olmadan yasamak hastalıgı ıhtıyacı maması bezı yemegı kıyafetı cokkk zorrrr

Kizlar yeni yuruyen bebenizle nisana gittiginizi ve o bebenin tum gece o kalabalik pisstte merakli gozlerle patir patir gezmek istedigini dusunun aras cok mutluydi ben ise cok yorgun uc gun kendime gelemem heralde

Ah cnm benim kiyamam eskiden yoklyk daha cok vardo simsi sukur rabbime eskiye gire coxujlarimiz bolluk icinde yasiyor.
Ikinci cocuga gelince mutlaka olmali o kocaman anne kalbinw bir cocuk az iyiki dogurmusum arasimida

Canim arasta bir kac giun yapti hatta istahida gitti kama sayi arttik hepsi birden bire gitti derken baktim ki 9.dis cikmis buyuk ihtimalle masalinda indan dolayidir

Canim aras bir yemek tabaginin ortasi kadar nakarna yiyor hatta gecen domatesli makarnayai iki tabaga yakin yedi
Pilavda bir kucuk kase
Yogurtta bir kase

Kizlar yeni yuruyen bebenizle nisana gittiginizi ve o bebenin tum gece o kalabalik pisstte merakli gozlerle patir patir gezmek istedigini dusunun aras cok mutluydi ben ise cok yorgun uc gun kendime gelemem heralde

hosgeldın canım
emınım cok yorulmusundur aras ın pesınde
o mutlu ama
neler yaptın gorusmeyelı aras nasıl

hosgeldın canım
emınım cok yorulmusundur aras ın pesınde
o mutlu ama
neler yaptın gorusmeyelı aras nasıl

Ay hem nasil.yoruldum.merdivem cikmak istiyor halay cekenlerin ustune yuruyor kicakta durmuyir resmen pert oldum
Sukur arasim iyi cnm yarin sabaj kontrlumu var
Nasil.keloglana alistin mi resim kosana bir gorelim

Ay hem nasil.yoruldum.merdivem cikmak istiyor halay cekenlerin ustune yuruyor kicakta durmuyir resmen pert oldum
Sukur arasim iyi cnm yarin sabaj kontrlumu var
Nasil.keloglana alistin mi resim kosana bir gorelim

ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım
resım cektım ama esımın telınde kaldı canım oda ıste
farklı bı cocuk oldu sankı değişim ıyı geldı
doğumgunu resmı koyayım

Hadi bakalim.kisa.sureee cikar zateb
Ay koy canim.ya hatta album yapsana digumgunu icin

yapıcam canım albumde kucultmek gerekıyo ya resımlerı uzun bıraz musaıt bı zamnda yapıcam
sunu solemedende gecemıcem masa ortum aslında beyaz olacaktı ama dururken sararmıs halbukı yıkaypta kaldrmıstım ıcıme sınmedı ama yapacak bısey yoktu dahaonce cıkarıp bakmamıstım

Ah benim sari kuzum ne kadar da tatli.olmus masalla sende cok guzelsin cnm.son gordugun.resimden beri oldukca degismissin
Alp tugra babaya benziyor sanki.olemi?
Masa ortuye gelince inan baktim ama yok anlamadim leke falan
Hersey cok hos gorunuyor

Ah benim sari kuzum ne kadar da tatli.olmus masalla sende cok guzelsin cnm.son gordugun.resimden beri oldukca degismissin
Alp tugra babaya benziyor sanki.olemi?
Masa ortuye gelince inan baktim ama yok anlamadim leke falan
Hersey cok hos gorunuyor

sac hafıf makyaj değiştrıyo canım
evet sarısın oldğu ıcın hep baba dıyolar
zaten baska ortu vardı canım beyazı sermedım lekelı dıye
tesekkur ederım canım

canım yuhh ya kahpe diye mi seviyo masumu Allah akıl fikir versin bu kadına

günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları...

ben çookkk kötü bi gece geçirdim kızlarr. sabaha kadar mide bulantısı ishal kusma ateş öldüm diyebilirim gece acile gidecektik berrayı bırakacak bi yer bulamadık. kar yağıyordu zaten çıkarmaya da kıyamadık. gurbette olduğumuz için bi kez daha ağladım insan zor durumda kaldığında yardımına koşacağı bi yakınının olmaması ne kötü. annemi çok özledim hastayken sanki özlem daha mı artıyo ne neyse sabah 6 dan sonra uyumuşum dinlendim şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. patates muz falan yiyorum inşallah ishal de geçerse daha iyi olcam

gecmıs olsun canım
ınsan bırıne ıhtıyac duyuyo boyle zamnlarda
kolay kolay kımseyede guvenılmıyo
anne bu ozlenmezmı tabı

cnm benım gecmıs olsun cok salgın var bızım aıledende cok kışı yasadı sımdı nasılsın
ah anne aranmazmı benım annemde cok uzak olmsada bır saatlık yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…