- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.461
Evet malesef cnm. Onlar ailece öyle.kv nin ablası vs de öyle seviyorlar. Kaç kez uyardım ama dinleyen kimcanım yuhh ya kahpe diye mi seviyo masumu Allah akıl fikir versin bu kadına
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları...
ben çookkk kötü bi gece geçirdim kızlarr. sabaha kadar mide bulantısı ishal kusma ateş öldüm diyebilirimgece acile gidecektik berrayı bırakacak bi yer bulamadık. kar yağıyordu zaten çıkarmaya da kıyamadık. gurbette olduğumuz için bi kez daha ağladım insan zor durumda kaldığında yardımına koşacağı bi yakınının olmaması ne kötü. annemi çok özledim hastayken sanki özlem daha mı artıyo ne neyse sabah 6 dan sonra uyumuşum dinlendim şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. patates muz falan yiyorum inşallah ishal de geçerse daha iyi olcam
Reces yazamıyorum gunduz sana ne ıyı oldu geldıgın
ay ben kv nın uygunsuz sevmesıne cok takıldım ya
kres olayına cok sevındım yavrucuga uygunsuz seyler ogretmez en azından
cnm kaç kere söyledim çocuğa karşı düzgün konuş diye ama dinleyen kim.
Bugün dangalak diye seviyor
ablasi da salak diye seviyor
aaa nasıl bır sevmedır bu yahu ay ne bıleyım kendı annemı kv yı getırıyorum go onune hıc ole sozler kullanmazlar bırak cocuga normaldede konusmazlar
koca kadına yakısıyormu hıc
Cnm benim ailem de kullanmaz. O yüzden bana garip geliyor. Bugün akşam kendi kv sinden bahsedildi. Kp geleceğim demiş ama gidemedi. Diyor ki " şimdi fışkı gelin göndermiyor diyordur" ben de babaannenin günahıni alıyorsun deme öyle dedim. "Ay yok ne günahı ben biliyorum kesin öyle diyor" dedi. Bende bişey demedim.
İçinde hep bir fesatlik var. Sadece bana karşı değil bütün insanlara karşı. Hacca gitti biraz daha insancil olması gerekmez mi? Allah ıslah etsin.
gecmıs olsun canım
ınsan bırıne ıhtıyac duyuyo boyle zamnlarda
kolay kolay kımseyede guvenılmıyo
anne bu ozlenmezmı tabı
cnm benım gecmıs olsun cok salgın var bızım aıledende cok kışı yasadı sımdı nasılsın
ah anne aranmazmı benım annemde cok uzak olmsada bır saatlık yolda
çok sağolun kızlar. şimdi daha iyiyim çok şükür. hafiften midem bulanıyo herşeyi yiyemiyorum. ama buna şükür o gece berbattım.Evet malesef cnm. Onlar ailece öyle.kv nin ablası vs de öyle seviyorlar. Kaç kez uyardım ama dinleyen kim
Geçmiş olsun cnm benim. Şimdi nasıl oldun?
cnm gece ablam aradı sana yazamadan kaçtım kusura bakma tatlım
çok sağolun kızlar. şimdi daha iyiyim çok şükür. hafiften midem bulanıyo herşeyi yiyemiyorum. ama buna şükür o gece berbattım.
bu arada haftaya annem geliyo:) sınava gircem ya onun için çağırmıştım berraya bakarsın illa gel dedim ve gelecek inşallah
Katreinur çok geçmiş olsun canım bol bol su iç inşallah tez zamanda geçer
Haftaya izne ayrılıyorum babam tutturmuş mersine gelin diye kış vakti gelemem dedim bi de maddi açıdan dardayiz gidemiyoruz gurbet çok zor hazirana kadar göremem seçim var izin yok ne babama ne eşime :-(
Haftaya sınav var ve 8 gün iznim varmış bilmiyordum kullanmazsam yanacak canım izne ayrılıp inşallah ders çalışacam ranayi bakıcıya götürecem öyle çalışacam inşallah sen nasılsın göremedim resmi yine ben
Sağol canım inşallah bu sene son olur da bitiririm
Rana iyi teyzesi arka azi dişleri çıkıyor önler dururken bu da aşırı huysuzluk yapıyo
Yürüyoruz artık ve gezmedik yer yok ama bugün biraz önce babası ile nazar değdik ayağı mi kaydı anlamadım tam dönerken virajı almadı kafayı duvara geçirdi morardi ekmek koydum sonra krem sürdüm ama icim çok acıdı ya nasıl bir duygu bu annelik bilemedim gitti
İştah azaldı yine dişten dolayı işine gelenleri yiyo dişi ağrıyınca jel süreyim dedim parmagim kopuyordu
Gündüz uykusu bire düştü yoruyo beni ama erken yatıyo çok şükür
Ay çok konuştumalp tuğra nasıl sen anlat bakem
Dün dışarı çıktık
Kzlar ceyda 6 gun hastalıg olmus atesı bugn 1 kerecktı vücudu döktü
Tütüyü yaptım bı bakn bakaım nasıl olmusEki Görüntüle 879310
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?