2012 kasım bebekleri büyüyor..

Reces yazamıyorum gunduz sana ne ıyı oldu geldıgın
ay ben kv nın uygunsuz sevmesıne cok takıldım ya
kres olayına cok sevındım yavrucuga uygunsuz seyler ogretmez en azından

canım yuhh ya kahpe diye mi seviyo masumu Allah akıl fikir versin bu kadına
Evet malesef cnm. Onlar ailece öyle.kv nin ablası vs de öyle seviyorlar. Kaç kez uyardım ama dinleyen kim

Geçmiş olsun cnm benim. Şimdi nasıl oldun?

Reces yazamıyorum gunduz sana ne ıyı oldu geldıgın
ay ben kv nın uygunsuz sevmesıne cok takıldım ya
kres olayına cok sevındım yavrucuga uygunsuz seyler ogretmez en azından

Cnm kaç kere söyledim çocuğa karşı düzgün konuş diye ama dinleyen kim.
bugün dangalak diye seviyor
ablasi da salak diye seviyor

cnm kaç kere söyledim çocuğa karşı düzgün konuş diye ama dinleyen kim.
Bugün dangalak diye seviyor
ablasi da salak diye seviyor

aaa nasıl bır sevmedır bu yahu ay ne bıleyım kendı annemı kv yı getırıyorum go onune hıc ole sozler kullanmazlar bırak cocuga normaldede konusmazlar
koca kadına yakısıyormu hıc

aaa nasıl bır sevmedır bu yahu ay ne bıleyım kendı annemı kv yı getırıyorum go onune hıc ole sozler kullanmazlar bırak cocuga normaldede konusmazlar
koca kadına yakısıyormu hıc

Cnm benim ailem de kullanmaz. O yüzden bana garip geliyor. Bugün akşam kendi kv sinden bahsedildi. Kp geleceğim demiş ama gidemedi. Diyor ki " şimdi fışkı gelin göndermiyor diyordur" ben de babaannenin günahıni alıyorsun deme öyle dedim. "Ay yok ne günahı ben biliyorum kesin öyle diyor" dedi. Bende bişey demedim.
İçinde hep bir fesatlik var. Sadece bana karşı değil bütün insanlara karşı. Hacca gitti biraz daha insancil olması gerekmez mi? Allah ıslah etsin.

ay ben degısır dıyordum ama yok yanı hıc etkılememıs
cok zor cnm valla bırde uyanık hep esıne farklı yansıtoyor degılmı

gecmıs olsun canım
ınsan bırıne ıhtıyac duyuyo boyle zamnlarda
kolay kolay kımseyede guvenılmıyo
anne bu ozlenmezmı tabı

cnm benım gecmıs olsun cok salgın var bızım aıledende cok kışı yasadı sımdı nasılsın
ah anne aranmazmı benım annemde cok uzak olmsada bır saatlık yolda

Evet malesef cnm. Onlar ailece öyle.kv nin ablası vs de öyle seviyorlar. Kaç kez uyardım ama dinleyen kim

Geçmiş olsun cnm benim. Şimdi nasıl oldun?
çok sağolun kızlar. şimdi daha iyiyim çok şükür. hafiften midem bulanıyo herşeyi yiyemiyorum. ama buna şükür o gece berbattım.
bu arada haftaya annem geliyo:) sınava gircem ya onun için çağırmıştım berraya bakarsın illa gel dedim ve gelecek inşallah

Katreinur çok geçmiş olsun canım bol bol su iç inşallah tez zamanda geçer
Haftaya izne ayrılıyorum babam tutturmuş mersine gelin diye kış vakti gelemem dedim bi de maddi açıdan dardayiz gidemiyoruz gurbet çok zor hazirana kadar göremem seçim var izin yok ne babama ne eşime :-(

bulantında gecer ınsallah canım
sımdıden gozunaydın dıyeyım gelmısken kalır heralde annen nerde oturuyo

nıye ızne ayrılıyosun canım
emınım zordur canım gurbet
ozlemıslerdır tabı ranayı

Haftaya sınav var ve 8 gün iznim varmış bilmiyordum kullanmazsam yanacak canım izne ayrılıp inşallah ders çalışacam ranayi bakıcıya götürecem öyle çalışacam inşallah sen nasılsın göremedim resmi yine ben

onumuzdekı haftasonumu sınav
ınsallah guzel gecer sınavların canım
album yapıcam canım
ıyıyım canım sen nasılsın anlat neler yapıson rana napıyo

Sağol canım inşallah bu sene son olur da bitiririm
Rana iyi teyzesi arka azi dişleri çıkıyor önler dururken bu da aşırı huysuzluk yapıyo
Yürüyoruz artık ve gezmedik yer yok ama bugün biraz önce babası ile nazar değdik ayağı mi kaydı anlamadım tam dönerken virajı almadı kafayı duvara geçirdi morardi ekmek koydum sonra krem sürdüm ama icim çok acıdı ya nasıl bir duygu bu annelik bilemedim gitti
İştah azaldı yine dişten dolayı işine gelenleri yiyo dişi ağrıyınca jel süreyim dedim parmagim kopuyordu
Gündüz uykusu bire düştü yoruyo beni ama erken yatıyo çok şükür
Ay çok konuştum alp tuğra nasıl sen anlat bakem
Dün dışarı çıktık

Eklentiler

• $2013-11-30 15.21.10.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 29

Maaşallah rana da yürüyor demekk rabbim kazalardan korusun tam tehlikeli zaman

Geçmiş olsun ranama okuyunca ben bile kötü oldum seni düşünemiyorum rabbim korusun evlatlarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…