- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.481
Kzlar ceyda 6 gun hastalıg olmus atesı bugn 1 kerecktı vücudu döktü
Tütüyü yaptım bı bakn bakaım nasıl olmusEki Görüntüle 879310
Sağol canım inşallah bu sene son olur da bitiririm
Rana iyi teyzesi arka azi dişleri çıkıyor önler dururken bu da aşırı huysuzluk yapıyo
Yürüyoruz artık ve gezmedik yer yok ama bugün biraz önce babası ile nazar değdik ayağı mi kaydı anlamadım tam dönerken virajı almadı kafayı duvara geçirdi morardi ekmek koydum sonra krem sürdüm ama icim çok acıdı ya nasıl bir duygu bu annelik bilemedim gitti
İştah azaldı yine dişten dolayı işine gelenleri yiyo dişi ağrıyınca jel süreyim dedim parmagim kopuyordu
Gündüz uykusu bire düştü yoruyo beni ama erken yatıyo çok şükür
Ay çok konuştumalp tuğra nasıl sen anlat bakem
Dün dışarı çıktık
Sağol dilekcim sen nasılsın paşa nasıl yürüyo mu
Bizim kız yürümüyo koşuyortabi gözü kara ama böyle olunca da dusuyo
Bu arada tütü cook güzel olmuş ellerine sağlık mdrcnn
Çok güzel olmuş emeğine sağlık:)))
Güle güle giysin ceyda hanım:)
gecmıs olsun canım ılk defa duyuyorum bu hastalğı
guzel olmus ellerıne sağlık annesı
ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım
resım cektım ama esımın telınde kaldı canım oda ıste
farklı bı cocuk oldu sankı değişim ıyı geldı
doğumgunu resmı koyayım
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları...
ben çookkk kötü bi gece geçirdim kızlarr. sabaha kadar mide bulantısı ishal kusma ateş öldüm diyebilirimgece acile gidecektik berrayı bırakacak bi yer bulamadık. kar yağıyordu zaten çıkarmaya da kıyamadık. gurbette olduğumuz için bi kez daha ağladım insan zor durumda kaldığında yardımına koşacağı bi yakınının olmaması ne kötü. annemi çok özledim hastayken sanki özlem daha mı artıyo ne neyse sabah 6 dan sonra uyumuşum dinlendim şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. patates muz falan yiyorum inşallah ishal de geçerse daha iyi olcam
Vala canım bı vırus neden oluyomus 3-4 gün kuru ates 5. Ve 6. Gün vücudu sınek ısırıgı gıbı döküyo simdi döktü vucudu Allahtan atesı kalmadı.
Doğum günü hazırlıkları işte devam edıyorum ufaktan yarın mesaı var
Herkese tesekkurler gecmıs olsun dıleklgrınız için.
Aynen cnm herşeyi farklı göstermekte üstüne kimseyi tanımam .ay ben degısır dıyordum ama yok yanı hıc etkılememıs
cok zor cnm valla bırde uyanık hep esıne farklı yansıtoyor degılmı
Geçmiş olsun cnm. Tutu çok güzel olmuş.Kzlar ceyda 6 gun hastalıg olmus atesı bugn 1 kerecktı vücudu döktü
Tütüyü yaptım bı bakn bakaım nasıl olmusEki Görüntüle 879310
Gunaydin kizlar
Artik elifte yuruyor teyzeleri tamamrmen yurumeye basladi evin.her tarafinda hizli hizli.dolasiyo ve bu beni cok.mutlu ediyo cok sukur Allahima
sizler napiyosunuz reces defnenin oksurugu nasil.oldu
Aynen cnm herşeyi farklı göstermekte üstüne kimseyi tanımam .
Geçmiş olsun cnm. Tutu çok güzel olmuş.
Eşinle durumlar nasıl, düzeldi mi?
Özcanan ranaya geçmiş olsun cnm. İnşallah morarmaz
Günaydın canım ömürceyda hasta olunca bız kendımızı unuttuk valla benım trıpler arada kaynadı gıttı.
Snav görevının oldugu okul karakolun karsısıydı ıkıde bır okula geldı yanıma. Kameralardan da arabayla okula gelısıme bakmıs nasıl gelıyorum dıye bıraz acemıyım ben arabada. Babası gıttı oğluna akıl vere vere gıttııı. Annesıde bı dua bulmus karıkoca muhabbetını arttıran kagıda yazmıs sıta koymuş suyunu oğluna içiriyo.
Sonuç olarak evdekı huzursuzlukların oğulları tarafından cıkarıldıgı annesı va babası tarafından kabul edıldı. Hıç toz kondurmadıkları oğullarının haksız olduğunu anladılar. Bu da iyi bi sonuç benım açı dan çünkü sorunları benım cıkardıgımı sanıyolardı.
herkese günaydın kızlarr nasılsınız.? bizim 5. dişimiz çıktıııııı ve yolda 5 dişimiz daha var hepsi birden gelio şişmişyavrum ilk 4 dişte hiç ağzından su filan akıtmadı damla düşmedi, şimdi başedemio ağzı akıo kıyamam yaaaaaa... içim acıo onu öyle görünce:2:e haliyle iştahımız sıfır uykumuz sıfır şşu dişler bi çıksaydı hayırlısıyla...geçmiş biraz baktım ama aklımda kalan Nur çok geçmiş olsun cnm yürüyen bebişler maşallah size biz hala biraz tutunup yürüyoruz biraz kendimiz gidiyoruz tam olarak oturtamadık ne yürüyo ne yürümüo yani:) gülden geçmiş olsun cnm nilime.tüm hasta bebeişlere ve annişlere rabbim şifa versin inş
Pasam oldu 13.5 aylik ve ben ilk adetimi.olmus bulunmaktayim
Hicte ozlememisim
Canim ins dislerini cikartinca eski istahina kavusur bal bocugun elifinde iki dis yeri belli ama bir qydan fazla belkide iki ay oldu patlatamadiherkese günaydın kızlarr nasılsınız.? bizim 5. dişimiz çıktıııııı ve yolda 5 dişimiz daha var hepsi birden gelio şişmişyavrum ilk 4 dişte hiç ağzından su filan akıtmadı damla düşmedi, şimdi başedemio ağzı akıo kıyamam yaaaaaa... içim acıo onu öyle görünce:2:e haliyle iştahımız sıfır uykumuz sıfır şşu dişler bi çıksaydı hayırlısıyla...geçmiş biraz baktım ama aklımda kalan Nur çok geçmiş olsun cnm yürüyen bebişler maşallah size biz hala biraz tutunup yürüyoruz biraz kendimiz gidiyoruz tam olarak oturtamadık ne yürüyo ne yürümüo yani:) gülden geçmiş olsun cnm nilime.tüm hasta bebeişlere ve annişlere rabbim şifa versin inş
Canim valla ne desem bilemedim gozun aydinda denilmezkiPasam oldu 13.5 aylik ve ben ilk adetimi.olmus bulunmaktayim
Hicte ozlememisim
Ceydaya agecmis oksun canim sizinde araniz daha iyi olsun ins bak sen temize ciktin ne guzelGünaydın canım ömürceyda hasta olunca bız kendımızı unuttuk valla benım trıpler arada kaynadı gıttı.
Snav görevının oldugu okul karakolun karsısıydı ıkıde bır okula geldı yanıma. Kameralardan da arabayla okula gelısıme bakmıs nasıl gelıyorum dıye bıraz acemıyım ben arabada. Babası gıttı oğluna akıl vere vere gıttııı. Annesıde bı dua bulmus karıkoca muhabbetını arttıran kagıda yazmıs sıta koymuş suyunu oğluna içiriyo.
Sonuç olarak evdekı huzursuzlukların oğulları tarafından cıkarıldıgı annesı va babası tarafından kabul edıldı. Hıç toz kondurmadıkları oğullarının haksız olduğunu anladılar. Bu da iyi bi sonuç benım açı dan çünkü sorunları benım cıkardıgımı sanıyolardı.
Evet canim ya cok guzel ordan oraya yuruyo elif emekliyerekte gidip heryeri karistiriyodu zaten bi degisiklik.olmaz heraldegünaydın cnm ohhh çok güzel dimi yürümeleri gerçekten
aferin elifime tebrik ediyorum onu veee kocaman öpüyorummm:
hadi bakalım gelsin şimdi karıştırmalarrrr:
:):):)
fundam sanada günaydın nasıl defnem?
Mdrcnn canim tutun cok.guzel.olmus gule gule giysin kuzucuk
Ceydaya gecmis olsun bu yil 6.hastalik.cok duydum
Esin le.duruk.iyiye gidiyor bence masalla diyelim
Arada ufak bir tebessum at sonra geri cek:)
Goster ama elletme hesabi:)
Guldencim nilime gecmis olsun insalla.cabuk atlatir bal ile.limon karistiririp verin bir caybkasigi cok rahatlatir
Yagmurcandan mizmirellm artik profesyonel.yuruyor he masalla kuzuma
Yasemincim.disiniz hayirli.olsun denek evladimin slklntilari ondan di gamzeler belirginlescek insalla yine
Dilekefem.hosgeldin canim
Gidis guzelde donua.zor.olmali
Nasil di neler yaptiniz
Ya ben selnec i.merak ediyorum elifminanin bir yas ta kontrolu olucakti nasil.gectiki
Recesim.kara pazartesi geldi
Ozcanan kuzum.gecmis.olsun evkazalari baslado desene
Nurcum sen nasil.oldun annecigin geldimi
Wavvs cnm iki gecedir yoksun geceleri kaldim.olece
Beysalll ozlettin kendini yahu
Ay atladigim herkeze kucak dolu sevgiler
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hasta bebiş varsa Allah tez zamanda şifa versin Diğer bebişleride öpüyorum
güzel anneler siz nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür cumartesi tekrar tahlil verdik tüm sonuçlar 15 aralıkta çıkıcak Allahtan hayırlısıyla güzel sonuçlar diliyoruz
mr zor du ama çok şükür sorunsuz atlattık anestezi vurulduğu anda erdem uyudu onu öyle hareketsiz görmek beni mahvetti rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlarımız
songülüm hayırlı olsun adetin umarım sıkıntısız düzenli olur
öpüyorum sizleri
Canim ins dislerini cikartinca eski istahina kavusur bal bocugun elifinde iki dis yeri belli ama bir qydan fazla belkide iki ay oldu patlatamadi
Canim valla ne desem bilemedim gozun aydinda denilmezki
Ceydaya agecmis oksun canim sizinde araniz daha iyi olsun ins bak sen temize ciktin ne guzel
Evet canim ya cok guzel ordan oraya yuruyo elif emekliyerekte gidip heryeri karistiriyodu zaten bi degisiklik.olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?