2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende jel surmeye calısıyorum bazen bı guzel ısırıyo parmağımı
ıstah bızdede aynı canım nezaman o benım pesımden kosacak 'anne acım' dıye cok merak edıyorum
valla ben alp tuğranın uyku duzenını cozemedım hergun bı cocuğun yatma kalkma saatlerı değişk olurmu yahu
hala 2 kere uyuyo gunduzlerı ama oyle uzun değil ve bende artık cok yoruldum
arkadan bıle cok tatlı benım kuzum
parka gıdıyomusnz bızım gıttımğımz bı elın parmağını gecmez yazın bıle

Sağol dilekcim sen nasılsın paşa nasıl yürüyo mu
Bizim kız yürümüyo koşuyor tabi gözü kara ama böyle olunca da dusuyo

Sağol dilekcim sen nasılsın paşa nasıl yürüyo mu
Bizim kız yürümüyo koşuyor tabi gözü kara ama böyle olunca da dusuyo

Teşekkür canim bende iyiyim salı günü geldik izinden herşey çok güzeldi:))
Yiğit efe iki gündür hasta birşey yemiyor trde zayıflamışti zaten burda iyice zayıfladı yürümuyoruz biz daha bi iki adım atıyor ama korkuyor elbet yürür birgün:))

Ranama bak maaşallah koşuyor demek gözümde canlandırdım şimdi kesin çok tatlıdır yerim onu

Bu arada tütü cook güzel olmuş ellerine sağlık mdrcnn

Çok güzel olmuş emeğine sağlık:)))

Güle güle giysin ceyda hanım:)

gecmıs olsun canım ılk defa duyuyorum bu hastalğı
guzel olmus ellerıne sağlık annesı

Vala canım bı vırus neden oluyomus 3-4 gün kuru ates 5. Ve 6. Gün vücudu sınek ısırıgı gıbı döküyo simdi döktü vucudu Allahtan atesı kalmadı.
Doğum günü hazırlıkları işte devam edıyorum ufaktan yarın mesaı var
Herkese tesekkurler gecmıs olsun dıleklgrınız için.

ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım
resım cektım ama esımın telınde kaldı canım oda ıste
farklı bı cocuk oldu sankı değişim ıyı geldı
doğumgunu resmı koyayım

kıyamam ben onaya cnm nasıl geçti doğum gününüz kalabalıkmıydınız?

offf ya çok haklısın cnm kıyamam
çok geçmiş olsun şimdi iyimisn peki?

cnm çok geçmiş olsun hazırlıkları paylaşırmısın gelince ne durumdasın..

kızlarrrrr herkese günaydınn:
nasılsınız bakalım bizde pek iyi sayılmayız
nil öksürüğe başladı cumartesi doktorumuza gittik ama acil işi çıkınca istanbula gitmiş neyseki konuştuk tahlillerimizi yaptırdık artık bugün gidecekkler bakalım
ama nil 4 5 gündür çok huzursuz uyuyo akşamda sebebini buldum
geridediş geliyo damağı okadar çok şişmişki anlatamam size offya kıyamam şudişler bi çıkaydıda rahat edeydiler..
nilde canı ne isterse onu yiyo hehe:=:):)
onun dışında iyiyiz alaha şükürr..

Gunaydin kizlar
Artik elifte yuruyor teyzeleri tamamrmen yurumeye basladi evin.her tarafinda hizli hizli.dolasiyo ve bu beni cok.mutlu ediyo cok sukur Allahima
sizler napiyosunuz reces defnenin oksurugu nasil.oldu

ay ben degısır dıyordum ama yok yanı hıc etkılememıs
cok zor cnm valla bırde uyanık hep esıne farklı yansıtoyor degılmı
Aynen cnm herşeyi farklı göstermekte üstüne kimseyi tanımam .

Kzlar ceyda 6 gun hastalıg olmus atesı bugn 1 kerecktı vücudu döktü

Tütüyü yaptım bı bakn bakaım nasıl olmusEki Görüntüle 879310
Geçmiş olsun cnm. Tutu çok güzel olmuş.
Eşinle durumlar nasıl, düzeldi mi?

Özcanan ranaya geçmiş olsun cnm. İnşallah morarmaz

Gunaydin kizlar
Artik elifte yuruyor teyzeleri tamamrmen yurumeye basladi evin.her tarafinda hizli hizli.dolasiyo ve bu beni cok.mutlu ediyo cok sukur Allahima
sizler napiyosunuz reces defnenin oksurugu nasil.oldu

günaydın cnm ohhh çok güzel dimi yürümeleri gerçekten
aferin elifime tebrik ediyorum onu veee kocaman öpüyorummm:
hadi bakalım gelsin şimdi karıştırmalarrrr:
:):):)
fundam sanada günaydın nasıl defnem?

Günaydın canım ömürceyda hasta olunca bız kendımızı unuttuk valla benım trıpler arada kaynadı gıttı.
Snav görevının oldugu okul karakolun karsısıydı ıkıde bır okula geldı yanıma. Kameralardan da arabayla okula gelısıme bakmıs nasıl gelıyorum dıye bıraz acemıyım ben arabada. Babası gıttı oğluna akıl vere vere gıttııı. Annesıde bı dua bulmus karıkoca muhabbetını arttıran kagıda yazmıs sıta koymuş suyunu oğluna içiriyo.

Sonuç olarak evdekı huzursuzlukların oğulları tarafından cıkarıldıgı annesı va babası tarafından kabul edıldı. Hıç toz kondurmadıkları oğullarının haksız olduğunu anladılar. Bu da iyi bi sonuç benım açı dan çünkü sorunları benım cıkardıgımı sanıyolardı.

hadi bakalım inşallah eşinde artık gerçekleri görür anne ve babası gibi cnm
peki kayın peder gitti k. validen nasıl şimdi yani iş konusunda cnm..

herkese günaydın kızlarr nasılsınız.? bizim 5. dişimiz çıktıııııı ve yolda 5 dişimiz daha var hepsi birden gelio şişmiş yavrum ilk 4 dişte hiç ağzından su filan akıtmadı damla düşmedi, şimdi başedemio ağzı akıo kıyamam yaaaaaa... içim acıo onu öyle görünce:2:e haliyle iştahımız sıfır uykumuz sıfır şşu dişler bi çıksaydı hayırlısıyla...geçmiş biraz baktım ama aklımda kalan Nur çok geçmiş olsun cnm yürüyen bebişler maşallah size biz hala biraz tutunup yürüyoruz biraz kendimiz gidiyoruz tam olarak oturtamadık ne yürüyo ne yürümüo yani:) gülden geçmiş olsun cnm nilime.tüm hasta bebeişlere ve annişlere rabbim şifa versin inş

Mdrcnn canim tutun cok.guzel.olmus gule gule giysin kuzucuk
Ceydaya gecmis olsun bu yil 6.hastalik.cok duydum
Esin le.duruk.iyiye gidiyor bence masalla diyelim
Arada ufak bir tebessum at sonra geri cek:)
Goster ama elletme hesabi:)

Guldencim nilime gecmis olsun insalla.cabuk atlatir bal ile.limon karistiririp verin bir caybkasigi cok rahatlatir

Yagmurcandan mizmirellm artik profesyonel.yuruyor he masalla kuzuma

Yasemincim.disiniz hayirli.olsun denek evladimin slklntilari ondan di gamzeler belirginlescek insalla yine

Dilekefem.hosgeldin canim
Gidis guzelde donua.zor.olmali
Nasil di neler yaptiniz

Ya ben selnec i.merak ediyorum elifminanin bir yas ta kontrolu olucakti nasil.gectiki

Recesim.kara pazartesi geldi

Ozcanan kuzum.gecmis.olsun evkazalari baslado desene

Nurcum sen nasil.oldun annecigin geldimi

Wavvs cnm iki gecedir yoksun geceleri kaldim.olece

Beysalll ozlettin kendini yahu

Ay atladigim herkeze kucak dolu sevgiler

kıyamam ben bu bebişlere ya.
sağol yasminim sizede geçmiş olsun şu dişler çıksın artıkkk:

Pasam oldu 13.5 aylik ve ben ilk adetimi.olmus bulunmaktayim
Hicte ozlememisim

ayy songül gözün aydınnmı diyeyim yoksa neden geldimi bilemedim şekerim:):)

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hasta bebiş varsa Allah tez zamanda şifa versin Diğer bebişleride öpüyorum
güzel anneler siz nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür cumartesi tekrar tahlil verdik tüm sonuçlar 15 aralıkta çıkıcak Allahtan hayırlısıyla güzel sonuçlar diliyoruz
mr zor du ama çok şükür sorunsuz atlattık anestezi vurulduğu anda erdem uyudu onu öyle hareketsiz görmek beni mahvetti rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlarımız

songülüm hayırlı olsun adetin umarım sıkıntısız düzenli olur
öpüyorum sizleri

Canim ins dislerini cikartinca eski istahina kavusur bal bocugun elifinde iki dis yeri belli ama bir qydan fazla belkide iki ay oldu patlatamadi
Pasam oldu 13.5 aylik ve ben ilk adetimi.olmus bulunmaktayim
Hicte ozlememisim
Canim valla ne desem bilemedim gozun aydinda denilmezki
Ceydaya agecmis oksun canim sizinde araniz daha iyi olsun ins bak sen temize ciktin ne guzel
Evet canim ya cok guzel ordan oraya yuruyo elif emekliyerekte gidip heryeri karistiriyodu zaten bi degisiklik.olmaz heralde

Gunaydin kizlar
yasminim gecmis olsun zeynep in disleri zorluomus kuzumu ins hemncij ckar
gulden sanada gecmis olsun nil hemncik iylesir ins zaten ihlamurda sewio icio nil bol bol icsin canim benm yaaa
Katreinur cnm cok iyi anliom seni bende gurbetteyim ayy bazen cpk agliom annemi babami istiom cok ozluom senede 2-3kere anca goruom 15tatilde kardesimle gelcek gbiler ins gelirler insan cok ario hele hastalikta sanada gecmis olsun cnm salgin varmis zate
n buara
ozcanan ins morarmaz cnm ama yapcak bisey yok bazen gozumuzn obunde oluo tutamioz oyle oyle buyucekler masalda gecen sandalyeye carpmis morarmisti bihaftada anca gecti bepanten kreemi suuncede morarmiomus komsum demisti bilmiom dogrumu aynen masalda bayilio disarda kuslari yakalamaya ama hic elimizi tutmaz :)
songull aras nasil oldu iyimi simdi hastaligi istahi duzeldimi masal in isyankarligi bitti galiba asidandi ama alisik olmayinca cok bunaldim yaaa:)
Mdrcann gecmis olsun ceydaya bu arda tutu cok seker olmus bayildim eline saglik
reces kv ne diyecek laf bulamiom artik ayy oyle sevilirmi yaa ben asla soyletmem kizarim esimde kizar yani tepkini koysana cnm suan herseyi duyup koptaliolar oyle laf yaninda soylenmemliki cocuga hic hitap edilmez oyle yaa hele kahpe salak o ne yaa
unuttuklarim varsa k bakmayin kizlqr aklimda bukadar kaldibiz iyiiz masal abiii die seslenio artik erkek gorunce cok da kibar opuorz hepinizi

ayyy kız maşallah kimsecikleri unutmamışsın vallaha
ya sen verdinmi hiç balla limon korkuyorum aslında 1 buçuk yaşında vermek istiyodum ama bilemedimki ne yapsam cnm:
bende selmeçi merak ediyorum yazamıyyo sanıyorum eskisi gibi..

amin cnm aminn:
şinşallah sonuçlarınız güzel çıkıcak
bende nezaman çektirdiğinizi kestiremediğim için bide erdem nasıldır diye haberlerini sağolsun songülümden aldım cnm:
merakta bırakma bizi..

ozaman elifim şimdi çokdaha rahat karıştıracak şekerim hazır ol

haydi elif haydi elif haydi tam zamanı tam zamanı şimdi:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…