2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin cnm benim
Sukur aras daha iyi bugun kontrol var
Simdi petegin uzerine oturdu caddeye bakiyor
Masal nasil?
Asi arasa da bir kac gun huzursuzluk yapmisti masalada buyuk ihtimal asi yaomistir alisik olmayainca.indan bilemeyot ne yapsin
Birde hep ole kalcak diyede korku oluyor degilmi

güldenim çok sağol canım songül sömyledi ama dönmeye vaktim olmadı erdemle uğraşırken kusura bakma songülüm sağolsun iletmiş erdemimin durumunu :) nil hastaymış geçmiş olsun kuzum neyi var

Bir yasindan sonra veriliuor cnm ben iki kez verdim bizim kasingan yedi ya ver canim nile rahatlikla

sağol cnm günaydın sanada evet allahtan ıhlamur içiyo dün 2 biberon içti bugünde verecek bakıcımız tenbihledim
cumarteside kuş burnu içti..
umarım atlatır
balgam var buazında sanki öyle öksürüyo aslnda şurubumuz asist ama önce doktor amcamıza
bir merhaba dememiz lazım:..
bu arada kızlar bize doktorumuz bu durumlar için bi kırem vermişti
bi ara bakıp adını yazayım size isterseniz.
inanılmaz iyi geliyo mavi bi kırem..

güldenim çok sağol canım songül sömyledi ama dönmeye vaktim olmadı erdemle uğraşırken kusura bakma songülüm sağolsun iletmiş erdemimin durumunu :) nil hastaymış geçmiş olsun kuzum neyi var

olsun cnm benim için haberini almak çok önemliydi
iinan çok merak ettim ama dediğim gibi müsaitmisin değilmisin oyüzden arayamadım rahatsız etmek istemedim..
ama iyi olmanıza çok sevindim
nil öksürüyo cnm balgam var sanki..

Bir yasindan sonra veriliuor cnm ben iki kez verdim bizim kasingan yedi ya ver canim nile rahatlikla

vereyim ozaman
zaten geçen defada doktorunu aradığımda ıhlamuruna balkatın demişti..

Ohh cok sewindm iyi olmasina canm benm masal simdi kahvaltu etti uyudu cnm ayy nsl korktum hep boyle kalcak sandim tirlatirdim heralde kafayi ayy mizmiz dusundukce tirsiom allh korusun allhm mmiz bebeklerin anneaine sabir versin

Cnm cok sewindm iyi olmasina erdemin zaten o supermn annesi merak etme 15araliktada super sonuclar gelcek eminm bn allhim szinle hep merak etme cnm

Ohh cok sewindm iyi olmasina canm benm masal simdi kahvaltu etti uyudu cnm ayy nsl korktum hep boyle kalcak sandim tirlatirdim heralde kafayi ayy mizmiz dusundukce tirsiom allh korusun allhm mmiz bebeklerin anneaine sabir versin

Ah biz yeni kalktik masalcik.uyumus bile
Mizmizlik olayi ole cnm alisik olmayinca insan ne yapacagini bilemiyor
Arasta gecen birkac gun istahsiz olunca tamam dedim yaren gibi olucam sukur gecti

Cnm elifum yuruoms hayirli olsun yandin artik emeklerken karistiro ama kisitli simdi heryere gidicek ve saniyeler icinde hemde gecen kardesim geldi okadar yorulmuski yaa masal emeklerken daha mi iyiydi abla dio:) artik ev yetmicek ona hergun parka gdioruz biz

Ah biz yeni kalktik masalcik.uyumus bile
Mizmizlik olayi ole cnm alisik olmayinca insan ne yapacagini bilemiyor
Arasta gecen birkac gun istahsiz olunca tamam dedim yaren gibi olucam sukur gecti

Bizde misafirimz var di.bugun sinava gitcegi icin erkwn kalkip ona kahvalti hazirladim sesten uyandi madal 7de oyuzden erken uyudu.bugun yaren istahsizmiydi cnm ayy onn ustune aras ne iyi gelmistir dimi

Bizde misafirimz var di.bugun sinava gitcegi icin erkwn kalkip ona kahvalti hazirladim sesten uyandi madal 7de oyuzden erken uyudu.bugun yaren istahsizmiydi cnm ayy onn ustune aras ne iyi gelmistir dimi

Misafirperver masal:)
Yaren eklere gecene kadar iyiydu eklere gectik puffff
Yemek yedirmek eziyetti resmen

kızlar ddün nile kek yaptım ama öyle tarifle değil kafama göreİçine süt, yumurta, pekmez, çok az şeker, yine az sıvı yağ, ceviz, kabartma tozu , vanilya, ve un koydum ayyy inaNILMAZ GÜZEL OLDU VE BEN VİTAMİNLİ OLDUĞĞUNU DÜŞÜNÜYORUM NEDERSİNİZ
TABİ KEKİ NİLDEN DAHA ÇOK BABAMIZ YEDİ BAYILDI
YEĞENLERİMDE ÇOK SEVDİ AYY BENDE ÇOK MUTLU OLDUMM:

geçmiş olsun cnm benim, inşallah hemen iyileşir

gunaydin kizlar
artik elifte yuruyor teyzeleri tamamrmen yurumeye basladi evin.her tarafinda hizli hizli.dolasiyo ve bu beni cok.mutlu ediyo cok sukur allahima
sizler napiyosunuz reces defnenin oksurugu nasil.oldu
cnm defnenin öksürüğü ara ara var
kv defneyi çok gezdirme öksürüyor dedim
senden geçmiştir dedi
kala kaldım

defne iyi sayılır
sabah çok isteksiz uyandı

ay ben korkarım öyle muska tarzı şeylerden
cnm dikkat et kv sana da bişeyler içirmesin
ama aranızın düzelmesine çooook sevindim
kaç gündür dualarımdasın
zaten kimse yoğurdum ekşi demez.hep gelin suçludur

cnm benim kıyamam ben bal böcüğüne
inşallah kolayca çıkarır dişleri
bak iştahsızlığı diştenmiş

pasam oldu 13.5 aylik ve ben ilk adetimi.olmus bulunmaktayim
hicte ozlememisim
hayırlı olsun cnm benim :)

cnm benim çok merak ettim seni ve erdemi
inşallah güzel haberler alacağız
dua etmeye devam

cnm ben sürekli kızıyorum ama onlara o hitap şekli normal geliyor.
Onlar için o kadar normal bişey ki
ben söyleyince anormal olan benmişim gibi davranıyorlar
eşime de normal geliyor onların davranışı
ben sinirlendiğimle kalıyorum

cnm bence çok güzel olmuş.bizim ankaradaki dr da böyle kekler yapıp yedirmemi tavsiye etmişti. Fındık,ceviz, üzüm, kayısı vs şeyler koyup yapabilirsin demişti

kızlar çok mutluyum
defne kilo almış
boyu da uzamış
akşamları ve haftasonu çalışmalarım işe yaramış
sanırım bebelacın devam sütünün de katkısı büyük
boyu 79 cm, kilomuz da 10 olmuş
1 ayda 650 gr almış
dün akşam kv lerdeydik
balık vardı. balık yedirdim, ardından kestane yedirdim
kv diyor ki "bir haftalık yemeğini yedi defne"
kp de "kızım sen olunca yiyor da bizde niye yemiyor?sen ne versen ağzını açıyor " dedi
defne yemeyen bi çocuk değil ki dedim ben de

buarada defne krepe bayılıyor
sizde deneyin.
bebişler severek yesin
anneler de mutlu olsun

Hosbulduk canimm evet gidiş büyük bi heyecanla gittik dönüş üzgün mutsuz teyzeleri çok ağladı efe nin arkasından bu tatilim çok güzeldi oğlum herkesle çok iyi anlaştı kucaktan inmedi

Suan yanlız kaldı oğlum çok mutsuz kalabalığa çok alışmışti ve hasta üç gündür öksürük var felâket

SiZ nasilsiniz canim aras paşam nasıl iyimi

geçmiş olsun cnm benim inşallah çabuk iyileşir
kalabalığa alıştıktan sonra bebişin yalnız hayata alışması zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…