- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.501
Gunaydin kizlar
yasminim gecmis olsun zeynep in disleri zorluomus kuzumu ins hemncij ckar
gulden sanada gecmis olsun nil hemncik iylesir ins zaten ihlamurda sewio icio nil bol bol icsin canim benm yaaa
Katreinur cnm cok iyi anliom seni bende gurbetteyim ayy bazen cpk agliom annemi babami istiom cok ozluom senede 2-3kere anca goruom 15tatilde kardesimle gelcek gbiler ins gelirler insan cok ario hele hastalikta sanada gecmis olsun cnm salgin varmis zate
n buara
ozcanan ins morarmaz cnm ama yapcak bisey yok bazen gozumuzn obunde oluo tutamioz oyle oyle buyucekler masalda gecen sandalyeye carpmis morarmisti bihaftada anca gecti bepanten kreemi suuncede morarmiomus komsum demisti bilmiom dogrumu aynen masalda bayilio disarda kuslari yakalamaya ama hic elimizi tutmaz :)
songull aras nasil oldu iyimi simdi hastaligi istahi duzeldimi masal in isyankarligi bitti galiba asidandi ama alisik olmayinca cok bunaldim yaaa:)
Mdrcann gecmis olsun ceydaya bu arda tutu cok seker olmus bayildim eline saglik
reces kv ne diyecek laf bulamiom artik ayy oyle sevilirmi yaa ben asla soyletmem kizarim esimde kizar yani tepkini koysana cnm suan herseyi duyup koptaliolar oyle laf yaninda soylenmemliki cocuga hic hitap edilmez oyle yaa hele kahpe salak o ne yaa
unuttuklarim varsa k bakmayin kizlqr aklimda bukadar kaldibiz iyiiz masal abiii die seslenio artik erkek gorunce cok da kibar opuorz hepinizi
güldenim çok sağol canım songül sömyledi ama dönmeye vaktim olmadı erdemle uğraşırken kusura bakma songülüm sağolsun iletmiş erdemimin durumunu :) nil hastaymış geçmiş olsun kuzum neyi varayyy kız maşallah kimsecikleri unutmamışsın vallaha
ya sen verdinmi hiç balla limon korkuyorum aslında 1 buçuk yaşında vermek istiyodum ama bilemedimki ne yapsam cnm:
bende selmeçi merak ediyorum yazamıyyo sanıyorum eskisi gibi..
amin cnm aminn:
şinşallah sonuçlarınız güzel çıkıcak
bende nezaman çektirdiğinizi kestiremediğim için bide erdem nasıldır diye haberlerini sağolsun songülümden aldım cnm:
merakta bırakma bizi..
ozaman elifim şimdi çokdaha rahat karıştıracak şekerim hazır ol
haydi elif haydi elif haydi tam zamanı tam zamanı şimdi:):)
ayyy kız maşallah kimsecikleri unutmamışsın vallaha
ya sen verdinmi hiç balla limon korkuyorum aslında 1 buçuk yaşında vermek istiyodum ama bilemedimki ne yapsam cnm:
bende selmeçi merak ediyorum yazamıyyo sanıyorum eskisi gibi..
amin cnm aminn:
şinşallah sonuçlarınız güzel çıkıcak
bende nezaman çektirdiğinizi kestiremediğim için bide erdem nasıldır diye haberlerini sağolsun songülümden aldım cnm:
merakta bırakma bizi..
ozaman elifim şimdi çokdaha rahat karıştıracak şekerim hazır ol
haydi elif haydi elif haydi tam zamanı tam zamanı şimdi:):)
Gunaydin kizlar
gulden sanada gecmis olsun nil hemncik iylesir ins zaten ihlamurda sewio icio nil bol bol icsin canim benm yaaa
Katreinur cnm cok iyi anliom seni bende gurbetteyim ayy bazen cpk agliom annemi babami istiom cok ozluom senede 2-3kere anca goruom 15tatilde kardesimle gelcek gbiler ins gelirler insan cok ario hele hastalikta sanada gecmis olsun cnm salgin varmis zate
n buara
ozcanan ins morarmaz cnm ama yapcak bisey yok bazen gozumuzn obunde oluo tutamioz oyle oyle buyucekler masalda gecen sandalyeye carpmis morarmisti bihaftada anca gecti bepanten kreemi suuncede morarmiomus komsum demisti bilmiom dogrumu aynen masalda bayilio disarda kuslari yakalamaya ama hic elimizi tutmaz :)
songull aras nasil oldu iyimi simdi hastaligi istahi duzeldimi masal in isyankarligi bitti galiba asidandi ama alisik olmayinca cok bunaldim yaaa:)
Mdrcann gecmis olsun ceydaya bu arda tutu cok seker olmus bayildim eline saglik
reces kv ne diyecek laf bulamiom artik ayy oyle sevilirmi yaa ben asla soyletmem kizarim esimde kizar yani tepkini koysana cnm suan herseyi duyup koptaliolar oyle laf yaninda soylenmemliki cocuga hic hitap edilmez oyle yaa hele kahpe salak o ne yaa
unuttuklarim varsa k bakmayin kizlqr aklimda bukadar kaldibiz iyiiz masal abiii die seslenio artik erkek gorunce cok da kibar opuorz hepinizi
güldenim çok sağol canım songül sömyledi ama dönmeye vaktim olmadı erdemle uğraşırken kusura bakma songülüm sağolsun iletmiş erdemimin durumunu :) nil hastaymış geçmiş olsun kuzum neyi var
Bir yasindan sonra veriliuor cnm ben iki kez verdim bizim kasingan yedi ya ver canim nile rahatlikla
Gunaydin cnm benim
Sukur aras daha iyi bugun kontrol var
Simdi petegin uzerine oturdu caddeye bakiyor
Masal nasil?
Asi arasa da bir kac gun huzursuzluk yapmisti masalada buyuk ihtimal asi yaomistir alisik olmayainca.indan bilemeyot ne yapsin
Birde hep ole kalcak diyede korku oluyor degilmi
güldenim çok sağol canım songül sömyledi ama dönmeye vaktim olmadı erdemle uğraşırken kusura bakma songülüm sağolsun iletmiş erdemimin durumunu :) nil hastaymış geçmiş olsun kuzum neyi var
Ohh cok sewindm iyi olmasina canm benm masal simdi kahvaltu etti uyudu cnm ayy nsl korktum hep boyle kalcak sandim tirlatirdim heralde kafayi ayy mizmiz dusundukce tirsiom allh korusun allhm mmiz bebeklerin anneaine sabir versin
Ah biz yeni kalktik masalcik.uyumus bile
Mizmizlik olayi ole cnm alisik olmayinca insan ne yapacagini bilemiyor
Arasta gecen birkac gun istahsiz olunca tamam dedim yaren gibi olucam sukur gecti
Bizde misafirimz var di.bugun sinava gitcegi icin erkwn kalkip ona kahvalti hazirladim sesten uyandi madal 7de oyuzden erken uyudu.bugun yaren istahsizmiydi cnm ayy onn ustune aras ne iyi gelmistir dimi
kızlar ddün nile kek yaptım ama öyle tarifle değil kafama göreİçine süt, yumurta, pekmez, çok az şeker, yine az sıvı yağ, ceviz, kabartma tozu , vanilya, ve un koydum ayyy inaNILMAZ GÜZEL OLDU VE BEN VİTAMİNLİ OLDUĞĞUNU DÜŞÜNÜYORUM NEDERSİNİZ
TABİ KEKİ NİLDEN DAHA ÇOK BABAMIZ YEDİ BAYILDI
YEĞENLERİMDE ÇOK SEVDİ AYY BENDE ÇOK MUTLU OLDUMM:[/QUOTE
oohhhhhhhh afıyet olsun cnm hepınıze ellerıne saglık normal un yerıne bugday unu yulaf cavdar ruseym bunlardan az az koyarsan daha cok besleyıcı ve vıtamınlı olur alması gereken tahıllıda almıs olur cnm bide hiç seker koymadan sadce pekmezle yap daha saglıklı olur nile özele olur
geçmiş olsun cnm benim, inşallah hemen iyileşirkıyamam ben onaya cnm nasıl geçti doğum gününüz kalabalıkmıydınız?
Offf ya çok haklısın cnm kıyamam
çok geçmiş olsun şimdi iyimisn peki?
Cnm çok geçmiş olsun hazırlıkları paylaşırmısın gelince ne durumdasın..
Kızlarrrrr herkese günaydınn:
Nasılsınız bakalım bizde pek iyi sayılmayız
nil öksürüğe başladı cumartesi doktorumuza gittik ama acil işi çıkınca istanbula gitmiş neyseki konuştuk tahlillerimizi yaptırdık artık bugün gidecekkler bakalım
ama nil 4 5 gündür çok huzursuz uyuyo akşamda sebebini buldum
geridediş geliyo damağı okadar çok şişmişki anlatamam size offya kıyamam şudişler bi çıkaydıda rahat edeydiler..
Nilde canı ne isterse onu yiyo hehe:=:):)
onun dışında iyiyiz alaha şükürr..
cnm defnenin öksürüğü ara ara vargunaydin kizlar
artik elifte yuruyor teyzeleri tamamrmen yurumeye basladi evin.her tarafinda hizli hizli.dolasiyo ve bu beni cok.mutlu ediyo cok sukur allahima
sizler napiyosunuz reces defnenin oksurugu nasil.oldu
defne iyi sayılırgünaydın cnm ohhh çok güzel dimi yürümeleri gerçekten
aferin elifime tebrik ediyorum onu veee kocaman öpüyorummm:
Hadi bakalım gelsin şimdi karıştırmalarrrr:
:):):)
fundam sanada günaydın nasıl defnem?
ay ben korkarım öyle muska tarzı şeylerdengünaydın canım ömürceyda hasta olunca bız kendımızı unuttuk valla benım trıpler arada kaynadı gıttı.
Snav görevının oldugu okul karakolun karsısıydı ıkıde bır okula geldı yanıma. Kameralardan da arabayla okula gelısıme bakmıs nasıl gelıyorum dıye bıraz acemıyım ben arabada. Babası gıttı oğluna akıl vere vere gıttııı. Annesıde bı dua bulmus karıkoca muhabbetını arttıran kagıda yazmıs sıta koymuş suyunu oğluna içiriyo.
Sonuç olarak evdekı huzursuzlukların oğulları tarafından cıkarıldıgı annesı va babası tarafından kabul edıldı. Hıç toz kondurmadıkları oğullarının haksız olduğunu anladılar. Bu da iyi bi sonuç benım açı dan çünkü sorunları benım cıkardıgımı sanıyolardı.
cnm benim kıyamam ben bal böcüğüneherkese günaydın kızlarr nasılsınız.? Bizim 5. Dişimiz çıktıııııı ve yolda 5 dişimiz daha var hepsi birden gelio şişmişyavrum ilk 4 dişte hiç ağzından su filan akıtmadı damla düşmedi, şimdi başedemio ağzı akıo kıyamam yaaaaaa... Içim acıo onu öyle görünce:2:e haliyle iştahımız sıfır uykumuz sıfır şşu dişler bi çıksaydı hayırlısıyla...geçmiş biraz baktım ama aklımda kalan nur çok geçmiş olsun cnm yürüyen bebişler maşallah size biz hala biraz tutunup yürüyoruz biraz kendimiz gidiyoruz tam olarak oturtamadık ne yürüyo ne yürümüo yani:) gülden geçmiş olsun cnm nilime.tüm hasta bebeişlere ve annişlere rabbim şifa versin inş
hayırlı olsun cnm benim :)pasam oldu 13.5 aylik ve ben ilk adetimi.olmus bulunmaktayim
hicte ozlememisim
cnm benim çok merak ettim seni ve erdemigünaydın kızlar geçmişi okuyamadım hasta bebiş varsa allah tez zamanda şifa versin diğer bebişleride öpüyorum
güzel anneler siz nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür cumartesi tekrar tahlil verdik tüm sonuçlar 15 aralıkta çıkıcak allahtan hayırlısıyla güzel sonuçlar diliyoruz
mr zor du ama çok şükür sorunsuz atlattık anestezi vurulduğu anda erdem uyudu onu öyle hareketsiz görmek beni mahvetti rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlarımız
songülüm hayırlı olsun adetin umarım sıkıntısız düzenli olur
öpüyorum sizleri
cnm ben sürekli kızıyorum ama onlara o hitap şekli normal geliyor.gunaydin kizlar
katreinur cnm cok iyi anliom seni bende gurbetteyim ayy bazen cpk agliom annemi babami istiom cok ozluom senede 2-3kere anca goruom 15tatilde kardesimle gelcek gbiler ins gelirler insan cok ario hele hastalikta sanada gecmis olsun cnm salgin varmis zate
n buara
mdrcann gecmis olsun ceydaya bu arda tutu cok seker olmus bayildim eline saglik
cnm bence çok güzel olmuş.bizim ankaradaki dr da böyle kekler yapıp yedirmemi tavsiye etmişti. Fındık,ceviz, üzüm, kayısı vs şeyler koyup yapabilirsin demiştikızlar ddün nile kek yaptım ama öyle tarifle değil kafama göreiçine süt, yumurta, pekmez, çok az şeker, yine az sıvı yağ, ceviz, kabartma tozu , vanilya, ve un koydum ayyy inanılmaz güzel oldu ve ben vitaminli olduğğunu düşünüyorum nedersiniz
tabi keki nilden daha çok babamız yedi bayıldı
yeğenlerimde çok sevdi ayy bende çok mutlu oldumm:
Mdrcnn canim tutun cok.guzel.olmus gule gule giysin kuzucuk
Ceydaya gecmis olsun bu yil 6.hastalik.cok duydum
Esin le.duruk.iyiye gidiyor bence masalla diyelim
Arada ufak bir tebessum at sonra geri cek:)
Goster ama elletme hesabi:)
Guldencim nilime gecmis olsun insalla.cabuk atlatir bal ile.limon karistiririp verin bir caybkasigi cok rahatlatir
Yagmurcandan mizmirellm artik profesyonel.yuruyor he masalla kuzuma
Yasemincim.disiniz hayirli.olsun denek evladimin slklntilari ondan di gamzeler belirginlescek insalla yine
Dilekefem.hosgeldin canim
Gidis guzelde donua.zor.olmali
Nasil di neler yaptiniz
Ya ben selnec i.merak ediyorum elifminanin bir yas ta kontrolu olucakti nasil.gectiki
Recesim.kara pazartesi geldi
Ozcanan kuzum.gecmis.olsun evkazalari baslado desene
Nurcum sen nasil.oldun annecigin geldimi
Wavvs cnm iki gecedir yoksun geceleri kaldim.olece
Beysalll ozlettin kendini yahu
Ay atladigim herkeze kucak dolu sevgiler
kızlar ddün nile kek yaptım ama öyle tarifle değil kafama göreİçine süt, yumurta, pekmez, çok az şeker, yine az sıvı yağ, ceviz, kabartma tozu , vanilya, ve un koydum ayyy inaNILMAZ GÜZEL OLDU VE BEN VİTAMİNLİ OLDUĞĞUNU DÜŞÜNÜYORUM NEDERSİNİZ
TABİ KEKİ NİLDEN DAHA ÇOK BABAMIZ YEDİ BAYILDI
YEĞENLERİMDE ÇOK SEVDİ AYY BENDE ÇOK MUTLU OLDUMM:[/QUOTE
oohhhhhhhh afıyet olsun cnm hepınıze ellerıne saglık normal un yerıne bugday unu yulaf cavdar ruseym bunlardan az az koyarsan daha cok besleyıcı ve vıtamınlı olur alması gereken tahıllıda almıs olur cnm bide hiç seker koymadan sadce pekmezle yap daha saglıklı olur nile özele olur
CNM AKLIMA GELDİ AMA SEN RUŞEYMİ NERDEN ALIYODUN..
BUDAY ONUNU BİRDE?
geçmiş olsun cnm benim, inşallah hemen iyileşir
cnm defnenin öksürüğü ara ara var
kv defneyi çok gezdirme öksürüyor dedim
senden geçmiştir dedi
kala kaldım
defne iyi sayılır
sabah çok isteksiz uyandı
ay ben korkarım öyle muska tarzı şeylerden
cnm dikkat et kv sana da bişeyler içirmesin
ama aranızın düzelmesine çooook sevindim
kaç gündür dualarımdasın
zaten kimse yoğurdum ekşi demez.hep gelin suçludur
cnm benim kıyamam ben bal böcüğüne
inşallah kolayca çıkarır dişleri
bak iştahsızlığı diştenmiş
hayırlı olsun cnm benim :)
cnm benim çok merak ettim seni ve erdemi
inşallah güzel haberler alacağız
dua etmeye devam
cnm ben sürekli kızıyorum ama onlara o hitap şekli normal geliyor.
Onlar için o kadar normal bişey ki
ben söyleyince anormal olan benmişim gibi davranıyorlar
eşime de normal geliyor onların davranışı
ben sinirlendiğimle kalıyorum
cnm bence çok güzel olmuş.bizim ankaradaki dr da böyle kekler yapıp yedirmemi tavsiye etmişti. Fındık,ceviz, üzüm, kayısı vs şeyler koyup yapabilirsin demişti
NASILYA ÖKSÜRÜKTEMİ BULAŞICI YANİ :).)
K. VALİDENE GÜLÜYORUM ŞUANDA..
EVET CNM BENCEDE VİTAMİNLİ OLDU GİBİ GELDİ BANA..
kızlar çok mutluyum
defne kilo almış
boyu da uzamış
akşamları ve haftasonu çalışmalarım işe yaramış
sanırım bebelacın devam sütünün de katkısı büyük
boyu 79 cm, kilomuz da 10 olmuş
1 ayda 650 gr almış
dün akşam kv lerdeydik
balık vardı. balık yedirdim, ardından kestane yedirdim
kv diyor ki "bir haftalık yemeğini yedi defne"
kp de "kızım sen olunca yiyor da bizde niye yemiyor?sen ne versen ağzını açıyor " dedi
defne yemeyen bi çocuk değil ki dedim ben de
buarada defne krepe bayılıyor
sizde deneyin.
bebişler severek yesin
anneler de mutlu olsun
OHHH KOCAMAN Bİ ALKIŞ DEFNEME:
BU ARADA KIREBİN İÇİNE NERE KOYUYOSUN CNM:
BEN YUMURTA SÜT, PEYNİR YADA KAŞAR KOYUYORUM DAHA NELER OLA BİLİR?
hosbulduk canimm evet gidiş büyük bi heyecanla gittik dönüş üzgün mutsuz teyzeleri çok ağladı efe nin arkasından bu tatilim çok güzeldi oğlum herkesle çok iyi anlaştı kucaktan inmedi
suan yanlız kaldı oğlum çok mutsuz kalabalığa çok alışmışti ve hasta üç gündür öksürük var felâket
siz nasilsiniz canim aras paşam nasıl iyimi
CNM AKLIMA GELDİ AMA SEN RUŞEYMİ NERDEN ALIYODUN..
BUDAY ONUNU BİRDE?
NASILYA ÖKSÜRÜKTEMİ BULAŞICI YANİ :).)
K. VALİDENE GÜLÜYORUM ŞUANDA..
EVET CNM BENCEDE VİTAMİNLİ OLDU GİBİ GELDİ BANA..
OHHH KOCAMAN Bİ ALKIŞ DEFNEME:
BU ARADA KIREBİN İÇİNE NERE KOYUYOSUN CNM:
BEN YUMURTA SÜT, PEYNİR YADA KAŞAR KOYUYORUM DAHA NELER OLA BİLİR?
EVET ÖKSÜRÜK DE BULAŞICIYMIŞ
DAHA DOĞRUSU BEN GEZİYORUM DA ÇOCUK HASTA OLDU DEMEKTENSE BUNU İLERİ SÜRÜYOR
CNM BEN PEYNİRLİ HİÇ DENEMEDİM
SÜT,YUMURTA,UN,AZCIK KABARTMA TOZU,AZICIK DA TUZ KOYUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?