- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.521
evet öksürük de bulaşıcıymış
daha doğrusu ben geziyorum da çocuk hasta oldu demektense bunu ileri sürüyor
cnm ben peynirli hiç denemedim
süt,yumurta,un,azcık kabartma tozu,azıcık da tuz koyuyorum
nil peyniri sevmediği için bende kaşarda rendeliyorum cnm:
e süper bi çözüm bencenil peyniri sevmediği için bende kaşarda rendeliyorum cnm:
dr kaşarın diğer peynirlerden daha besleyici olduğunu, calsiyum değerinin daha fazla olduğunu söylemişti
e süper bi çözüm bence
dr kaşarın diğer peynirlerden daha besleyici olduğunu, calsiyum değerinin daha fazla olduğunu söylemişti
ayyy çok sevindim cnm bende öyle düşünüyodum ama eminde değildim iyi oldu bunu duymam daha çok mutlu oldum şimdi ...
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hasta bebiş varsa Allah tez zamanda şifa versin Diğer bebişleride öpüyorum
güzel anneler siz nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür cumartesi tekrar tahlil verdik tüm sonuçlar 15 aralıkta çıkıcak Allahtan hayırlısıyla güzel sonuçlar diliyoruz
mr zor du ama çok şükür sorunsuz atlattık anestezi vurulduğu anda erdem uyudu onu öyle hareketsiz görmek beni mahvetti rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlarımız
songülüm hayırlı olsun adetin umarım sıkıntısız düzenli olur
öpüyorum sizleri
slm kızlar yazamadım bi türlü bugünnn... ay kaşar hangi marka verisunuz çok riskli bi peynir malum ...
geçmiş olsun cnm benim inşallah çabuk iyileşir
kalabalığa alıştıktan sonra bebişin yalnız hayata alışması zor oluyor
slm kızlar yazamadım bi türlü bugünnn... Ay kaşar hangi marka verisunuz çok riskli bi peynir malum ...
canım ben sutas verıyorum odaha ıyı dıye duymustum
bu arada kuzumun necok dısı cıkıyomus oyle ıstahszlığı oyuzden demek
cnm bende sütaş veriyorum genelde ama aradabirde pınar almıştı eşim
ama genel sütaş..
şekerim nerelerdesin sen artık hiç görüşemiyoz farkındamısın
nasıl alpim?
evet canım farkındayım
malum alp rahat bırakmıyo
uyuyo sımdı canım bende corbasını yapıyorum hemde sana yazyorum mutfaktyım
alp tuğra yaramazlık pesınde bugun bılgısayarın ustune sut doktu sonra halıya ve ustune doktu
benım ısler bıymıyo yanı onun arkasını topluyorum gunler yetmıyo bana sız calısan bayanlara ımrenyorum valla hem ev hem ıs ıdare edebılıyosunz ben becerıksızım galıba yorulduğumu hıssedyorum
vallaha cnm benimde yete bildiğim söylenemez idare etmeye çalışıyorum diyelim yani
dün oturduğumuz odanın koltuk ve halısını sildim nil bu ara ne bulursa sürütyo arada burnunuda siliyo sağolsun
oanda ıslak mendillle siliyorum ama silemediğim zamanlarda oluyo
anem diyoki gülden koltukların rengi açılmış yeni gibi olomuş ne yaptın bunlara diyo heheh sadece sildim..
Düşün artık bu ara durumumu
en son bayramda silmiştim..
cnm sütaş ya da pınar veriyorumslm kızlar yazamadım bi türlü bugünnn... ay kaşar hangi marka verisunuz çok riskli bi peynir malum ...
cnm valla hiç imrenmeevet canım farkındayım
malum alp rahat bırakmıyo
uyuyo sımdı canım bende corbasını yapıyorum hemde sana yazyorum mutfaktyım
alp tuğra yaramazlık pesınde bugun bılgısayarın ustune sut doktu sonra halıya ve ustune doktu
benım ısler bıymıyo yanı onun arkasını topluyorum gunler yetmıyo bana sız calısan bayanlara ımrenyorum valla hem ev hem ıs ıdare edebılıyosunz ben becerıksızım galıba yorulduğumu hıssedyorum
hamaratsın ıste kabul et
Kuzum pecete yerıne kullanıyo koltukları
ben elıne pek bısey vermedğım ıcın :26: Oyonde bı sıkntı yok suan
ellerıne sağlık canım gule gule kırletsın nıl
cnm sütaş ya da pınar veriyorum
kv pazardan alıyor kendi evine
cnm valla hiç imrenme
çünkü hem iş hem ev çok zor
mesela ben cuma akşam 8,5 ta eve gittim.saat 10 a kadar temizlik yaptım.hiç dinlenemiyorsun.pertin çıkıyor resmen
haftasonu çamaşır,ütü,bulaşık derken hiçbir şeye vakit kalmıyor
e birde eşim haftasonları eve geldiği için onunla da mesai oluyor
çoğu şeye yetişemiyorum. Haftaiçi her akşam işten yorgun gelip iş yaparsan haftasonu gezmeye vakit bulabiliyorsun ama o zamanda hiç dinlenemiyorsun
kapılar,dolaplar, halılarım(yün el halısı olduğu için yıkamaya verme şansım hiç yok) elden geçecek
camlar ve perdeler de temizlik istiyor
hamaratsın ıste kabul et
kuzum pecete yerıne kullanıyo koltukları
ben elıne pek bısey vermedğım ıcın :26: oyonde bı sıkntı yok suan
cnm sütaş ya da pınar veriyorum
kv pazardan alıyor kendi evine
cnm valla hiç imrenme
çünkü hem iş hem ev çok zor
mesela ben cuma akşam 8,5 ta eve gittim.saat 10 a kadar temizlik yaptım.hiç dinlenemiyorsun.pertin çıkıyor resmen
haftasonu çamaşır,ütü,bulaşık derken hiçbir şeye vakit kalmıyor
e birde eşim haftasonları eve geldiği için onunla da mesai oluyor
çoğu şeye yetişemiyorum. haftaiçi her akşam işten yorgun gelip iş yaparsan haftasonu gezmeye vakit bulabiliyorsun ama o zamanda hiç dinlenemiyorsun
kapılar,dolaplar, halılarım(yün el halısı olduğu için yıkamaya verme şansım hiç yok) elden geçecek
camlar ve perdeler de temizlik istiyor
hamaratsın ıste kabul et
kuzum pecete yerıne kullanıyo koltukları
ben elıne pek bısey vermedğım ıcın :26: oyonde bı sıkntı yok suan
yok cnm ne hamaratı düşün işte nekadar kirliymiş koltuklar ve ben oturmuşum öyle hehe:
Veriyorum cnm eline ama yemek olarak verdiklerimi sadece mutfakta yemesine izin veriyorum ama meyve falansa ozaman içeri gidiyo cnm:
Engellemek istemiyorum zatende engelleyememki istiyo ..
aynen katılıyorum cnm gerçekten hem iş hem ev çok zor oluyo
mesela eşim çok şikayetçi ona zaman ayırmıyomuşum diye sürekli bunu söylüyo ama okadar yoruluyorumki genelde nili uyuturken bende onunla uyuyorum resmen pilim bitmiş oluyo yami
Waawwws sana cok kizdimmmmneden alp in eline bisey vermiosun cok yanlis birak batsin ustu yada koltuk silersin yikarsin gecer ama nekadar onrmli bi bebek icin kendini beslemesi birak yesin ben ortaya ortu yaziorum onune tqbakta koyuom dilimlenmis meyveler makarna eriste kek falan catala takip yemeye calisio bu cok guzel bi gelisim bence alp ede bu duyguyu yasatttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?