2012 kasım bebekleri büyüyor..

arada verıyorum da sureklı değil
ben ortu sersem gıder o onun dısında yer
meyve falan verdğım zaman cok ısırıyo

ama oyle oyle alıscak annesı masalda ılk zaman kalkıodu ben yanına oturup yıo gbı yapıodum oda zamnla alıstı sımdı kalcagı zman elınden alıom ıstıosa tekrar oturtuom yıo zaten doyunca kalıkıo alıstıda masalda cok koparıodu ama alıstı annesı bılmezse nasıl öğrencekkı

bugun mısafırlıge gıttık yesıl zeytın de koydu kadın masaya masal bayıldııııı kactane yedıgını sayamadım bıle kı daha yedırıp doyurup göturmustum :)dolma kek makarna salatası helekı favorısı tursu bayıldı yaa :)bugun okuycam bol bol herkes hayran kaldı tabı bende:)

kızlar bısey sorcam benı patronum arayıp duruo maasını artırcam bakıcı bul krese ver yada gel calıs yıne dıe en fazla1400tl verır bence yol 100 tl tutuo sızce evde bakıcı nekadar ıstıo sızler ne verıosunuz sıgorta yapıomusunz ?nekadara mal oluo sıgortalamak calısanı yaa bukonularda bılgım yokda bugunku komsularımın bırınede acayıp guvenırım oda cocuk gelısım sertıfıkası falan aldı ış arıo cocuck bakmak için ama ben cekınıom fıyatt ne ıster soramıom sen bak dıemıom sızce ortalama nekdar oluo

marketten aliorum cnm markada farketmio ne varsa onu aliom zaten zor buluonuo hep olmuo ruseym kasar ben hic dikkat etmedim yaa hangisi uygunsa indirimdeyse onu aliom tereyagda oyle sizctereyag hangi marka iyi peki ben bilmiodum

cnm aslında ev yapımı tere yağ olsa çok iyi olur ama malesef yok .
Bulması zor
oyüzden sen onuda sütaş al bence..

kız bayramdan berı nekadar kırlenebılırkı
nıl ıme suc atma sımdı
Ay ben kotu anne olarak daha doğru duzgun bısey vermedım elıne

kız nasıl batmasın tabi batar..

ohhhhh negüzel vallaha iyimiş aferin masala
nilde turşuyu çok seviyo..

cnm ankarada oturan bi arkadaşım söylemişti orda 1000 tleye bakıyolarmış galiba..
Karar senin..

cnm ben de eline veriyorum yesin diye
biraz üstü, biraz da ev batıyor ama temizlerim önemli değil.önemli olan defnenin kendine olan güveni
ama kv kesinlikle defnenin eline bişey vermiyor sağa sola döker diye
ben çocuğun eline ver alışsın dedikçe o batan senin evin değil diye bana kızıyor
kadının ödü kopuyor bi yer batacak diye
bunun gelişimi için önemli olduğınu anlamıyor bir türlü

maşallah masala
turşu ve hamur işlerine defne de bayılıyor

cnm bence patronuna sor. ne kadar verecek
bir de komşuna sor böyle bi durum olursa ne kadara bakar
sonuçta güvenilir birini bulmak çok önemli
belki komşun sana özel bir fiyat verir

Ya bugun kalabalikta ciddi konusamadik sakayla karisk ben bakarim sen calis dedi oda is ario zaten bi sorcam firsat buldugumda burda kimileri 400 e falan bakiomus netten baktim oyle olsa calisirmda 1000tl bakiciya verirsem nie calisayimki 100de yol ben 300tl icinmi calisip yorulcam bebgimden ayri kalcam degmez tabiki

senın ıcın aksam muz elma mandalına yı kucuk kucuk doğradım tabağa koydum mama sandalyesının onune koydum kendı yedı bırazda benım yardımımla hepsını ağzına atmaya calıstı

bencede cnm sor bisen bakalım nediyecek kadın ona göre karar verirsin..
ben 700 tl veriyorum..

senın ıcın aksam muz elma mandalına yı kucuk kucuk doğradım tabağa koydum mama sandalyesının onune koydum kendı yedı bırazda benım yardımımla hepsını ağzına atmaya calıstı

aferin alpimeeeee:
kocaman bi alkışşş:
bizimki akşambalığı aldı eline yedi
kızlar herkese kocaman günaydın akşam çok burası sesiz kalmış kıimsecikler yokmuş

günaydın kızlar nasılsınız erdem bir kaç güne göre güzel uyudu çok şükür sabah 6 da kalktı ama olsun :)
ya kızlar şaka gibi ama aralık ayına girdik resmen yıl bitiyor ooy ooy yaşlanıyoruz heee

Cnm işte sana uygun fiyat vermesine bağlı.ciddi ciddi bir konuş bakalım ne kadar istiyor
Maşallah alp tuğra ya
Maşallah nile
Cnm sen şanslısin defne dün gece 2 de uyandı sabah 5 te zor daldı. Dün su çiçeği aşısı oldu.ondan mi huzursuzdu anlamadım

günaydın cnm evet ya zaman çok çabuk geçiyo ömrümüz bitiyo ama biz geçsin istiyoruz offf ..
bu nasıl bir çelişki değilmi..

Günaydın kızlar

günaydın cnm naber bakalım?

nasıl cnm bu su çiçeği aşısını diyer aşılarla yapmamışlarmıydıki?
bu arada kızlar dün nil doktora gitti çok iyimiş çok şükür ama kanımız düşük çıkmış biraz değerleri bilmiyorum tahlil kağıdını orda bırakmışlar tabi ben olmadığım içinde değeri sormamışlar ama çok üzüldüm nil için kırmızı et ve ciyer yesin demiş
ama ben ona kan damlası vermediğim için kendimi suçlu hissettim hemen bugün başlıyacam kan damlasına gerçi ona göre annemiz biraz hassaz vermez demiş ama bu iş kar zarar meselesi ve kan değeri çok önemli
ayy gerçekten kendimi suçlu hissettim
nil 12 buçuk kilo olmuş bu arada boyuda 82 olmuş kafa çapıda 46 buçukmuş..
herşeyi için çok iyi demiş ama kan olayı beni üzdü offfrf:

herkese kocaman günaydın kızlarrrr... ay benim kızım dün akşam 8 buçukta uyudu 12 buçukta emmeye kalktı daha sonra da sabaha kadar sadece 2 kez emmeye kalktı ve sabah 6 buçukta uyandık:) benim de başım ağrıyordu hemen o uyuyunca uyumuşum ay ii ki de yatmışım doğumdan beri ilk kez kesintisiz 4 saat uyudum mucize gibi:) dün akşam ilk kez devam sütü verdim ama çok az içti 25 cc filan yani o kadar azda etkilemiş midir bilemiyorum. sanki rahat uyudu gibi geldi... ay ne olsuysa oldu çok ii geldiiiiiiiii
buarada sabah kahvaltıda tahin helvası verdim hiç vermemiştim hiç bişeyi yemeyen kız bayıla bayıla yedi versem daha yiycekti ama yakar diye korktum
tüm bebişleri ve annişleri öpüyorummm

kocaman bi alkışşşşşşşşşş zeynepilayaaa:

yok cnm ankarada 15. ayda yapalım diye yapmadılar. ama izmirdeki hemşiremiz yapmamız lazım dedi. su çiçeğini de ya diğer aşılarla aynı anda yapmak gerekiyormuş ya da 1 ay ara vermek gerekiyormuş. o yüzden dün yaptılar
demir damlasını niye vermiyordun?
bizim değerlerimiz iyi çıktığı için demir damlasını kestik

inşallah artık öyle uzun uyur
cnm ver bişey olmaz
suyu çok içirirsin olur biter

sağol canım. çok şükür daha iyiyim. seni çok iyi anlıyorum canım ya biz de gitmeyecektik hazirana kadar ama kardeşimin nişanı olcak bakalım tarih belli değil ona gitcez. böyle bi bahane olması çok iyi oldu.

bulantında gecer ınsallah canım
sımdıden gozunaydın dıyeyım gelmısken kalır heralde annen nerde oturuyo
sağol canım ama annem çok kalamıycak malesef 1 hafta tutabilirsem şükür:)) afyonda oturuyor canım

Gunaydin kizlar
Artik elifte yuruyor teyzeleri tamamrmen yurumeye basladi evin.her tarafinda hizli hizli.dolasiyo ve bu beni cok.mutlu ediyo cok sukur Allahima
sizler napiyosunuz reces defnenin oksurugu nasil.oldu
maşallah elifee

şükür daha iyiyim canım. annem haftaya çarşamba gelecek inşallah

slm kızlar yazamadım bi türlü bugünnn... ay kaşar hangi marka verisunuz çok riskli bi peynir malum ...
ben yörsan veya içim kullanıyorum canım gimdes sertifkalı olduğu için.

Kızlar günaydın bısey danıscam sıze
Ceyda kadıkla bısey yemıyo elle verırsem yıyo eee normal olarak duşu yemek yedıremıyorum ben ne yapcam bu kasık işini.
Elimle neler yedırebılırım akıl verın

cnm ben demir damlasını içinde paraben var diye vermek istememiştim doktorumuzda biliyodu kan değerlerini takip ederiz dedi ama vericem çünkü vermemek vermekten daha kötü olucak.

ben bakyım yapmışlarmı ama bende çiçek aşısını yaptılar diye biliyorum

nasıl oldun nurummmmm:

kaşıklamı yemiyo cnm anlamadım ben..

herkese günaydın kızlarr

biz de bu gece güzel uyuduk çok şükür berraya dün aşıları vuruldu. şimdiye kadar bi huzursuzluk olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. boyumuzu kilomuzu yazsam mı ki acep utanıyorum

balık yağı kullanmaya başladık şükür berra sorun çıkarmadan güzel içiyor.

ben bugün daha iyiyim. ders çalışmaya çalışıyorum. bizden haberler böyle:))

bi de sizze bişey sormak istiyorum kızlar. burada havalar soğudu baya. ben uyku tulumunun içine iki kat giydiriyorum ama üşüyor mu acaba diye içim hiç rahat değil daha mı kalın giydirsem acaba. uzun kollu badi kilotlu çorap üzerine de pijaması ve uyku tulumu yeterli mi sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…