- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.561
teşekkür ederim güldenim bugün daha iyiyim çok şükür. burada salgın varmış kimi duysam hasta. berraya bulaşmadan geçip gider inşallah şu salgın. sen nasılsın canım nilim nasılcnm ben demir damlasını içinde paraben var diye vermek istememiştim doktorumuzda biliyodu kan değerlerini takip ederiz dedi ama vericem çünkü vermemek vermekten daha kötü olucak.
ben bakyım yapmışlarmı ama bende çiçek aşısını yaptılar diye biliyorum
nasıl oldun nurummmmm:
kaşıklamı yemiyo cnm anlamadım ben..
cnm ben demir damlasını içinde paraben var diye vermek istememiştim doktorumuzda biliyodu kan değerlerini takip ederiz dedi ama vericem çünkü vermemek vermekten daha kötü olucak.
nasıl oldun nurummmmm:
herkese günaydın kızlarr
biz de bu gece güzel uyuduk çok şükürberraya dün aşıları vuruldu. şimdiye kadar bi huzursuzluk olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. boyumuzu kilomuzu yazsam mı ki acep utanıyorum
balık yağı kullanmaya başladık şükür berra sorun çıkarmadan güzel içiyor.
ben bugün daha iyiyim. ders çalışmaya çalışıyorum. bizden haberler böyle:))
bi de sizze bişey sormak istiyorum kızlar. burada havalar soğudu baya. ben uyku tulumunun içine iki kat giydiriyorum ama üşüyor mu acaba diye içim hiç rahat değil daha mı kalın giydirsem acaba. uzun kollu badi kilotlu çorap üzerine de pijaması ve uyku tulumu yeterli mi sizce??
herkese günaydın kızlarr
biz de bu gece güzel uyuduk çok şükürberraya dün aşıları vuruldu. şimdiye kadar bi huzursuzluk olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. boyumuzu kilomuzu yazsam mı ki acep utanıyorum
bi de sizze bişey sormak istiyorum kızlar. burada havalar soğudu baya. ben uyku tulumunun içine iki kat giydiriyorum ama üşüyor mu acaba diye içim hiç rahat değil daha mı kalın giydirsem acaba. uzun kollu badi kilotlu çorap üzerine de pijaması ve uyku tulumu yeterli mi sizce??
herkese günaydın kızlarr
teşekkür ederim güldenim bugün daha iyiyim çok şükür. burada salgın varmış kimi duysam hasta. berraya bulaşmadan geçip gider inşallah şu salgın. sen nasılsın canım nilim nasıl
Kasıkla yemıyo canım çorba yemek yedıremıyorum kasıkla
bencede cnm sor bisen bakalım nediyecek kadın ona göre karar verirsin..
ben 700 tl veriyorum..
aferin alpimeeeee:
kocaman bi alkışşş:
bizimki akşambalığı aldı eline yedi
kızlar herkese kocaman günaydın akşam çok burası sesiz kalmış kıimsecikler yokmuş
Cnm işte sana uygun fiyat vermesine bağlı.ciddi ciddi bir konuş bakalım ne kadar istiyor
Maşallah alp tuğra ya
Maşallah nile
Cnm sen şanslısin defne dün gece 2 de uyandı sabah 5 te zor daldı. Dün su çiçeği aşısı oldu.ondan mi huzursuzdu anlamadım
nasıl cnm bu su çiçeği aşısını diyer aşılarla yapmamışlarmıydıki?
bu arada kızlar dün nil doktora gitti çok iyimiş çok şükür ama kanımız düşük çıkmış biraz değerleri bilmiyorum tahlil kağıdını orda bırakmışlar tabi ben olmadığım içinde değeri sormamışlar ama çok üzüldüm nil için kırmızı et ve ciyer yesin demiş
ama ben ona kan damlası vermediğim için kendimi suçlu hissettim hemen bugün başlıyacam kan damlasına gerçi ona göre annemiz biraz hassaz vermez demiş ama bu iş kar zarar meselesi ve kan değeri çok önemli
ayy gerçekten kendimi suçlu hissettim
nil 12 buçuk kilo olmuş bu arada boyuda 82 olmuş kafa çapıda 46 buçukmuş..
herşeyi için çok iyi demiş ama kan olayı beni üzdü offfrf:
herkese kocaman günaydın kızlarrrr... ay benim kızım dün akşam 8 buçukta uyudu 12 buçukta emmeye kalktı daha sonra da sabaha kadar sadece 2 kez emmeye kalktı ve sabah 6 buçukta uyandık:) benim de başım ağrıyordu hemen o uyuyunca uyumuşum ay ii ki de yatmışım doğumdan beri ilk kez kesintisiz 4 saat uyudum mucize gibi:) dün akşam ilk kez devam sütü verdim ama çok az içti 25 cc filan yani o kadar azda etkilemiş midir bilemiyorum. sanki rahat uyudu gibi geldi... ay ne olsuysa oldu çok ii geldiiiiiiiii
buarada sabah kahvaltıda tahin helvası verdim hiç vermemiştim hiç bişeyi yemeyen kız bayıla bayıla yedi versem daha yiycekti ama yakar diye korktum
tüm bebişleri ve annişleri öpüyorummm
nasıl cnm bu su çiçeği aşısını diyer aşılarla yapmamışlarmıydıki?
bu arada kızlar dün nil doktora gitti çok iyimiş çok şükür ama kanımız düşük çıkmış biraz değerleri bilmiyorum tahlil kağıdını orda bırakmışlar tabi ben olmadığım içinde değeri sormamışlar ama çok üzüldüm nil için kırmızı et ve ciyer yesin demiş
ama ben ona kan damlası vermediğim için kendimi suçlu hissettim hemen bugün başlıyacam kan damlasına gerçi ona göre annemiz biraz hassaz vermez demiş ama bu iş kar zarar meselesi ve kan değeri çok önemli
herkese günaydın kızlarr
Herkese günaydın kızlar nasilsiniz bakim?
Yarın bizimde doktor randevumumuz var bakalim bide aşı olacağız acaba hastayyken aşı vuruyorlarmi ki
gunaydın canım
nılede aferın ozaman
evet sessızdı kımsecıkler yoktu
Herkese günaydın kızlar nasilsiniz bakim?
Yarın bizimde doktor randevumumuz var bakalim bide aşı olacağız acaba hastayyken aşı vuruyorlarmi ki
masallah nıl ıme boyuda kılosuda ıyı
suclu hıssetme canım kendını bende vermıyorum 6 aylıktan berı kendı ıcmıyodu ıstemıyodu
9 aylıkken ıyıydı kanı ama sımdı bılemıyorum tabı
onları yedır ve eğer ıcıyosa kan ılacınıda ıcır duzelır canım uzulme
Maaşallah nilime....
Günaydın canım hosbulduk canim bende istemiyorum aşı olmasını çok hasta efe çünkiu aşı olursa daha kötü olur bende şöyleyecegim inşallah yapmazlar saçları bayaa uzadı canim karardı bidegunaydın canım
karsılasamadık gec oldu ama evıne hosgeldın dıyeyım
9 aylıkken alp tuğra hastaydı bende ıstememıstım asıyı ıyılesınce vurdular canım
efe nasıl napıyo sacları uzadımı alp tuğranın saclarını kestrdık bızde
günaydın cnm:
günaydın sana cnm inşallah güzel sonuçlarla bakalım
çokmu hasta ilaç kullanıyomusunz
genelde yapmıyolar hastayken cnm zaten vicut direnci daha ok düşeceği için..
cnm sende bi tahlil yapytır istersen ..
sağol cnm ama kilosu biraza yüksek nil biraz rejim yapsın bence ekmeyi azaltmamız lazım..
bende yumurtayı pek sevmiyo diye hamura katıyorum ama aslında hamurda yasak..
Canim benim farkli fikir sunayim su aralar gervekten maddi anlamda bir slklntiniz yoksa bence birqz daha bekle masalcik.biraz daha buyusunkızlar bısey sorcam benı patronum arayıp duruo maasını artırcam bakıcı bul krese ver yada gel calıs yıne dıe en fazla1400tl verır bence yol 100 tl tutuo sızce evde bakıcı nekadar ıstıo sızler ne verıosunuz sıgorta yapıomusunz ?nekadara mal oluo sıgortalamak calısanı yaa bukonularda bılgım yokda bugunku komsularımın bırınede acayıp guvenırım oda cocuk gelısım sertıfıkası falan aldı ış arıo cocuck bakmak için ama ben cekınıom fıyatt ne ıster soramıom sen bak dıemıom sızce ortalama nekdar oluo
Oh aferin benim.erdem.pasamagünaydın kızlar nasılsınız erdem bir kaç güne göre güzel uyudu çok şükür sabah 6 da kalktı ama olsun :)
ya kızlar şaka gibi ama aralık ayına girdik resmen yıl bitiyor ooy ooy yaşlanıyoruz heee
Oh masalla benim kuzum:)nasıl cnm bu su çiçeği aşısını diyer aşılarla yapmamışlarmıydıki?
Ohhhh yanagi gamzeli guzel uyumusmu annesi masallaherkese kocaman günaydın kızlarrrr... ay benim kızım dün akşam 8 buçukta uyudu 12 buçukta emmeye kalktı daha sonra da sabaha kadar sadece 2 kez emmeye kalktı ve sabah 6 buçukta uyandık:) benim de başım ağrıyordu hemen o uyuyunca uyumuşum ay ii ki de yatmışım doğumdan beri ilk kez kesintisiz 4 saat uyudum mucize gibi:) dün akşam ilk kez devam sütü verdim ama çok az içti 25 cc filan yani o kadar azda etkilemiş midir bilemiyorum. sanki rahat uyudu gibi geldi... ay ne olsuysa oldu çok ii geldiiiiiiiii
buarada sabah kahvaltıda tahin helvası verdim hiç vermemiştim hiç bişeyi yemeyen kız bayıla bayıla yedi versem daha yiycekti ama yakar diye korktum
tüm bebişleri ve annişleri öpüyorummm
Oooo az kalmis canum anneye kavusmaya ne guzelsağol canım. çok şükür daha iyiyim. seni çok iyi anlıyorum canım ya biz de gitmeyecektik hazirana kadar ama kardeşimin nişanı olcak bakalım tarih belli değil ona gitcez. böyle bi bahane olması çok iyi oldu.
sağol canım ama annem çok kalamıycak malesef 1 hafta tutabilirsem şükür:)) afyonda oturuyor canım
maşallah elifee
şükür daha iyiyim canım. annem haftaya çarşamba gelecek inşallah
ben yörsan veya içim kullanıyorum canım gimdes sertifkalı olduğu için.
Canim sukur bak en azindan eliyle yiyorKızlar günaydın bısey danıscam sıze
Ceyda kadıkla bısey yemıyo elle verırsem yıyo eee normal olarak duşu yemek yedıremıyorum ben ne yapcam bu kasık işini.
Elimle neler yedırebılırım akıl verın
Ver canim.vercnm ben demir damlasını içinde paraben var diye vermek istememiştim doktorumuzda biliyodu kan değerlerini takip ederiz dedi ama vericem çünkü vermemek vermekten daha kötü olucak.
nasıl oldun nurummmmm:
Insalla yarar kuzucuga balik yagi annesiherkese günaydın kızlarr
Gunaydin cnm benumHerkese günaydın kızlar nasilsiniz bakim?
günaydın cnm:
günaydın sana cnm inşallah güzel sonuçlarla bakalım
çokmu hasta ilaç kullanıyomusunz
genelde yapmıyolar hastayken cnm zaten vicut direnci daha ok düşeceği için..
cnm sende bi tahlil yapytır istersen ..
sağol cnm ama kilosu biraza yüksek nil biraz rejim yapsın bence ekmeyi azaltmamız lazım..
bende yumurtayı pek sevmiyo diye hamura katıyorum ama aslında hamurda yasak..
Günaydın canım hosbulduk canim bende istemiyorum aşı olmasını çok hasta efe çünkiu aşı olursa daha kötü olur bende şöyleyecegim inşallah yapmazlar saçları bayaa uzadı canim karardı bide
Ay annesi nasıl kiydin kestirmicektin hani olsun yakışıklı olmuş daha alpim
Günaydın canım evet çok hasta iki gündür cigerden oksuruyor burnu tamamen tıkalı hiç böyle olmamıştı hiç birşeyde yemiyoo((
Doktor mu dedi canim kilosu yüksek diye sanki boyuna göre iyi değilmi annesi nilim rejimden ne anlasın kiz o hareketlendinmi kendiliğinden verir
Kızlar facebook olan varmi bende yeni açtım ordanda görüşelim
yok cnm nerdee bazen zorla birazcık muhallebi yedirebiliorum. ama yediğinde bile çok huzursuz uyuyor. bugün bebeloc devam sütüne mi denk geldi bilemedim ama çok rahat uyudu oysa ki çok az içti gerçi annem o bile yetiştir ona zaten emio üstünü de onunla tamamlamıştır sütte tok tutmuştur dedi ama bilemedim... gözlerim unutmuş uzun uykuyu acıo vallahigunaydın canım
ay ne guzel canım uyumussun hasret kaldık kesıntısız uykulara,
yatarken mama yemıyomu zeynep ılay
bende vermıstım helva yemıstı ama uzun zamndır vermedım
masallah dıyımde nazar değmesın hep boyle guzel uyusun annesıde rahat etsın ınsallah
Canim benim farkli fikir sunayim su aralar gervekten maddi anlamda bir slklntiniz yoksa bence birqz daha bekle masalcik.biraz daha buyusun
Oh aferin benim.erdem.pasama
Valla zaman hizli geciyor 3o yasina yaklasmak cok can slklcl
Oh masalla benim kuzum:)
Canim kan damlasi aslinda tedavi edici degil.koruyucu olarak veriliyor kullansaydi belkide degeri koruyavakti
Arkadasimda vermedi 13 ten 1o.1 e dusmus gidalarla saglancak gibi degil
Dusun bes damlasi bir su bardagi pekmeze esitmis
Basla annesi sen kuzuya
18 aylikken bizimde tekrarlancak
Ohhhh yanagi gamzeli guzel uyumusmu annesi masalla
Deval sutunu az icsede faaydasi olmus olabikir cnm kesinlikle.muhallrbideb daha tok tutuyor
Insalla devami gelir:)
Demek senin kiz helva sevdi he ver annesi helva can dir:)
Oooo az kalmis canum anneye kavusmaya ne guzel
Bu arada iyku.tulumu na gelince bir kac gindir aoguk bende giydiriyorum bir cotcitli badi bir pijama takimi ve corap okadar
Brn kilotlu corap hic giydirmiyorum.arasa
Canim sukur bak en azindan eliyle yiyor
Ver canim.ver
Insalla yarar kuzucuga balik yagi annesi
Gunaydin cnm benum
Antibiyotik kullabmiyirsa vurruyorlar simdiden gwcmis olsun
Tosuncuk nil.koca gibekli nil haha yerim.onu ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?