2012 kasım bebekleri büyüyor..

teşekkür ederim güldenim bugün daha iyiyim çok şükür. burada salgın varmış kimi duysam hasta. berraya bulaşmadan geçip gider inşallah şu salgın. sen nasılsın canım nilim nasıl

Kasıkla yemıyo canım çorba yemek yedıremıyorum kasıkla

cnm günaydın... maşallah berrrama. gece üşüyüp üşümediğine en ii sen karar verirsin cnm ama bence külotlu çorap giydirme annesi onun yerine gerekirse bi kat daha pijama ya da tayt giydir. çok rahatsız eder çorap onu. yazık kuzuma

Boyu kıloyu merak ettım sımdı :)

cnm bencede kilotlu çorap giydirme hatta ben evde bile giydirmiyorum çünkü bnde rahat edemiyorum hiç sen nasıl rahatsan onu da öyle düşün cnm
şu elsiden aldığın tulumlarsa üşümez onlar gayet yorgan gibiydi pijama takımını biraz daha kalın seçe bilirsin..

teşekkür ederim güldenim bugün daha iyiyim çok şükür. burada salgın varmış kimi duysam hasta. berraya bulaşmadan geçip gider inşallah şu salgın. sen nasılsın canım nilim nasıl

aman cnm bulaşmasın
nil öksürüyodu ama şimdi iyi bende iyiyim yanlız kanımız düşükmüş..

Kasıkla yemıyo canım çorba yemek yedıremıyorum kasıkla

cnme onun elinde bi kaşık ver
yada onun eline bi parça ekmek ver sende o arada çoorbayı yada yemeyini yedirmeyi dene..

gunaydın canım
nılede aferın ozaman
evet sessızdı kımsecıkler yoktu

gunaydın canım
muhtemelen asıdandır ası yapıyo huzursuzluk gecmıs olsun kuzuma

Herkese günaydın kızlar nasilsiniz bakim?

Yarın bizimde doktor randevumumuz var bakalim bide aşı olacağız acaba hastayyken aşı vuruyorlarmi ki

masallah nıl ıme boyuda kılosuda ıyı
suclu hıssetme canım kendını bende vermıyorum 6 aylıktan berı kendı ıcmıyodu ıstemıyodu
9 aylıkken ıyıydı kanı ama sımdı bılemıyorum tabı
onları yedır ve eğer ıcıyosa kan ılacınıda ıcır duzelır canım uzulme

gunaydın canım
ay ne guzel canım uyumussun hasret kaldık kesıntısız uykulara,
yatarken mama yemıyomu zeynep ılay
bende vermıstım helva yemıstı ama uzun zamndır vermedım
masallah dıyımde nazar değmesın hep boyle guzel uyusun annesıde rahat etsın ınsallah

Maaşallah nilime....

gunaydın canım
gecmıs olsun ınsallah ates ve huzursuzluk olmaz
evın ısısına bağlı canım soğukmu oluyo evın
bencede kılotlu corap sıkar cocuğu

Yarın bizimde doktor randevumumuz var bakalim bide aşı olacağız acaba hastayyken aşı vuruyorlarmi ki

gunaydın canım
karsılasamadık gec oldu ama evıne hosgeldın dıyeyım
9 aylıkken alp tuğra hastaydı bende ıstememıstım asıyı ıyılesınce vurdular canım
efe nasıl napıyo sacları uzadımı alp tuğranın saclarını kestrdık bızde

gunaydın canım
nılede aferın ozaman
evet sessızdı kımsecıkler yoktu

günaydın cnm:

günaydın sana cnm inşallah güzel sonuçlarla bakalım
çokmu hasta ilaç kullanıyomusunz
genelde yapmıyolar hastayken cnm zaten vicut direnci daha ok düşeceği için..

cnm sende bi tahlil yapytır istersen ..

Maaşallah nilime....

sağol cnm ama kilosu biraza yüksek nil biraz rejim yapsın bence ekmeyi azaltmamız lazım..
bende yumurtayı pek sevmiyo diye hamura katıyorum ama aslında hamurda yasak..

Günaydın canım hosbulduk canim bende istemiyorum aşı olmasını çok hasta efe çünkiu aşı olursa daha kötü olur bende şöyleyecegim inşallah yapmazlar saçları bayaa uzadı canim karardı bide
Ay annesi nasıl kiydin kestirmicektin hani olsun yakışıklı olmuş daha alpim

Günaydın canım evet çok hasta iki gündür cigerden oksuruyor burnu tamamen tıkalı hiç böyle olmamıştı hiç birşeyde yemiyoo((

Doktor mu dedi canim kilosu yüksek diye sanki boyuna göre iyi değilmi annesi nilim rejimden ne anlasın kiz o hareketlendinmi kendiliğinden verir

Canim benim farkli fikir sunayim su aralar gervekten maddi anlamda bir slklntiniz yoksa bence birqz daha bekle masalcik.biraz daha buyusun

Oh aferin benim.erdem.pasama
Valla zaman hizli geciyor 3o yasina yaklasmak cok can slklcl

Oh masalla benim kuzum:)
Canim kan damlasi aslinda tedavi edici degil.koruyucu olarak veriliyor kullansaydi belkide degeri koruyavakti
Arkadasimda vermedi 13 ten 1o.1 e dusmus gidalarla saglancak gibi degil
Dusun bes damlasi bir su bardagi pekmeze esitmis
Basla annesi sen kuzuya
18 aylikken bizimde tekrarlancak

Ohhhh yanagi gamzeli guzel uyumusmu annesi masalla
Deval sutunu az icsede faaydasi olmus olabikir cnm kesinlikle.muhallrbideb daha tok tutuyor
Insalla devami gelir:)
Demek senin kiz helva sevdi he ver annesi helva can dir:)
Oooo az kalmis canum anneye kavusmaya ne guzel

Bu arada iyku.tulumu na gelince bir kac gindir aoguk bende giydiriyorum bir cotcitli badi bir pijama takimi ve corap okadar
Brn kilotlu corap hic giydirmiyorum.arasa
Canim sukur bak en azindan eliyle yiyor

Ver canim.ver
Insalla yarar kuzucuga balik yagi annesi

Gunaydin cnm benum
Antibiyotik kullabmiyirsa vurruyorlar simdiden gwcmis olsun

Tosuncuk nil.koca gibekli nil haha yerim.onu ben ya

yok cnm ben diyorum bence yüksek yani zaten tonbik bi kızımvar..
bencede yapmasınlar cnm

Kızlar facebook olan varmi bende yeni açtım ordanda görüşelim

benimvar cnm ekleye bilirsin fotolara falan bakıyoz arada en azından güldenagrasatay

yok cnm nerdee bazen zorla birazcık muhallebi yedirebiliorum. ama yediğinde bile çok huzursuz uyuyor. bugün bebeloc devam sütüne mi denk geldi bilemedim ama çok rahat uyudu oysa ki çok az içti gerçi annem o bile yetiştir ona zaten emio üstünü de onunla tamamlamıştır sütte tok tutmuştur dedi ama bilemedim... gözlerim unutmuş uzun uykuyu acıo vallahi

Gunaydin canimmm yok antibiyotik kullanmiyoor ama çok hasta inşallah yapmazlar aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…