- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.581
ayyy songülüm hoşgeldin naber bakalım:
kız söyle bakalım kaç damla vericem ben nile şimdi bu damladan
doktorumuzben vermem diye bişey söylememiş ayyy yaaa:
ayyy songülüm hoşgeldin naber bakalım:
Kız söyle bakalım kaç damla vericem ben nile şimdi bu damladan
ay kilotlu çorap çok güzel oluyor ama sıcacuk insanın içi rahat ediyo. ama herkes öle diyince bak utandım şimdikcnm günaydın... maşallah berrrama. gece üşüyüp üşümediğine en ii sen karar verirsin cnm ama bence külotlu çorap giydirme annesi onun yerine gerekirse bi kat daha pijama ya da tayt giydir. çok rahatsız eder çorap onu. yazık kuzuma
bi sana söliim canım sen de kimseye deme olur mu:))) kilo 8 boy 71 cmBoyu kıloyu merak ettım sımdı :)
evet lcw nın tulumu ama bilemedim kicnm bencede kilotlu çorap giydirme hatta ben evde bile giydirmiyorum çünkü bnde rahat edemiyorum hiç sen nasıl rahatsan onu da öyle düşün cnm
şu elsiden aldığın tulumlarsa üşümez onlar gayet yorgan gibiydi pijama takımını biraz daha kalın seçe bilirsin..
aman cnm bulaşmasın
nil öksürüyodu ama şimdi iyi bende iyiyim yanlız kanımız düşükmüş..
cnme onun elinde bi kaşık ver
yada onun eline bi parça ekmek ver sende o arada çoorbayı yada yemeyini yedirmeyi dene..
ev bu gece baya soğuktu canım gece üstüm açılmış titreyerek uyandım. o yüzden korktum berra üşürmü ki diye üzerine battaniye örttüm ama hemen açıyo tabi onugunaydın canım
gecmıs olsun ınsallah ates ve huzursuzluk olmaz
evın ısısına bağlı canım soğukmu oluyo evın
bencede kılotlu corap sıkar cocuğu
o zaman söyle bakim songül teyzesi bu acemi anneye , gamzeli kuzuya yapılır mı devam sütüyle muhallebi... E devam sütü pişirilebilio mu ki normal sütle yaptığımız gibi sen nasıl yapıosun cnm... Buarada aras paşam nasıl oldu senin kyifler nasıl oldu 2 yıl aradan sonraa yolunu gözlediğin gelmiş ya
kac kg ıse o kadar cnm
cnm kilosundan neden utanıyorsun?herkese günaydın kızlarr
biz de bu gece güzel uyuduk çok şükürberraya dün aşıları vuruldu. şimdiye kadar bi huzursuzluk olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. boyumuzu kilomuzu yazsam mı ki acep utanıyorum
balık yağı kullanmaya başladık şükür berra sorun çıkarmadan güzel içiyor.
ben bugün daha iyiyim. ders çalışmaya çalışıyorum. bizden haberler böyle:))
bi de sizze bişey sormak istiyorum kızlar. burada havalar soğudu baya. ben uyku tulumunun içine iki kat giydiriyorum ama üşüyor mu acaba diye içim hiç rahat değil daha mı kalın giydirsem acaba. uzun kollu badi kilotlu çorap üzerine de pijaması ve uyku tulumu yeterli mi sizce??
çorbaya ekmek batırıp verebilirsin benceKasıkla yemıyo canım çorba yemek yedıremıyorum kasıkla
sanırım cnmgunaydın canım
muhtemelen asıdandır ası yapıyo huzursuzluk gecmıs olsun kuzuma
cnm kilo başına 1 damlaayyy songülüm hoşgeldin naber bakalım:
kız söyle bakalım kaç damla vericem ben nile şimdi bu damladan
kac kg ıse o kadar cnm
ay kilotlu çorap çok güzel oluyor ama sıcacuk insanın içi rahat ediyo. ama herkes öle diyince bak utandım şimdik
bi sana söliim canım sen de kimseye deme olur mu:))) kilo 8 boy 71 cm
evet lcw nın tulumu ama bilemedim ki
ev bu gece baya soğuktu canım gece üstüm açılmış titreyerek uyandım. o yüzden korktum berra üşürmü ki diye üzerine battaniye örttüm ama hemen açıyo tabi onu
damladan damlaya değişiyor mu bilmiyorum ama biz santafer kullanıyoruz kilo başına bi damla veriyoruz
ah kuzum sanurım yanlıs alrmmm dunden berı ne gelen ne gıden var sabahla kaldı o ıs valla
sute gelınce cnm normal sut ıle ne oluyor ıse bu devam sutu ıle de aynısı oluyor
ben yatmadan muhallbı degılde eut ıcıyorum dırek
bırkac gece fıstıga muuhallebı verme bakalı uykusu nasıl olucak ablamın kızını cok huzursuz ederdı mesela muhallebı
benim kaçırdığım bişey mi var?kim geliyor,hangi iş sabaha kaldı anlamadım gitti
yok cnm utanacak ne var burdan öğreniyoruz çoğu şeyi bizde. ben sadece dışarı çıktığımızda giydiriyorum külotlu çorap evde çok dar olmayan taytlardan altına giydiriyorum üztüne eşofman filan giydiriyorum ayağına da iki kat çorap... bende lcw nin tulumunu kullanıyorum cnm zıbın üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum onun üstüne de tulumu giydiriyorum cnm. sen yozgattaydın di mi yanlış hatırlamıyorum umarım... sen bi kat daha fazla giydir istersen cnm duruma göre çünkü oranın ayazı burdan kötüdür.ay kilotlu çorap çok güzel oluyor ama sıcacuk insanın içi rahat ediyo. ama herkes öle diyince bak utandım şimdik
ev bu gece baya soğuktu canım gece üstüm açılmış titreyerek uyandım. o yüzden korktum berra üşürmü ki diye üzerine battaniye örttüm ama hemen açıyo tabi onu
ah kuzum sanurım yanlıs alrmmm dunden berı ne gelen ne gıden var sabahla kaldı o ıs valla
sute gelınce cnm normal sut ıle ne oluyor ıse bu devam sutu ıle de aynısı oluyor
ben yatmadan muhallbı degılde eut ıcıyorum dırek
bırkac gece fıstıga muuhallebı verme bakalı uykusu nasıl olucak ablamın kızını cok huzursuz ederdı mesela muhallebı
tatlım takılma 1 buçuk yaşına kadar kapannması gerekiyoyok cnm utanacak ne var burdan öğreniyoruz çoğu şeyi bizde. ben sadece dışarı çıktığımızda giydiriyorum külotlu çorap evde çok dar olmayan taytlardan altına giydiriyorum üztüne eşofman filan giydiriyorum ayağına da iki kat çorap... bende lcw nin tulumunu kullanıyorum cnm zıbın üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum onun üstüne de tulumu giydiriyorum cnm. sen yozgattaydın di mi yanlış hatırlamıyorum umarım... sen bi kat daha fazla giydir istersen cnm duruma göre çünkü oranın ayazı burdan kötüdür.
üşümesşn kuzu
hmmm gelip gelmemekte kararsız demek ki senin ki, kız yoksa üstüne görüo olmayasın
cnm bende zeynep ilaya muhallebi ağır gelio sanırım, çünkü dikkat ediyorum sanki muhallebi yiyiince daha huzursuz uyuyo. bi kaç gün devam sütünü tek vermeye devam edyim bakalım nasıl olcak... ay şu bıngıldakta kapanmadı gitti hee aklımın bi köşesinde soru işareti gibi yanıp duruyo:18:
neyse ben kaçar kızlar öğleden sonra görüşürüz inş. işleri toparladım kaybolmayında kaynatalım
Günaydın canım hosbulduk canim bende istemiyorum aşı olmasını çok hasta efe çünkiu aşı olursa daha kötü olur bende şöyleyecegim inşallah yapmazlar saçları bayaa uzadı canim karardı bide
Ay annesi nasıl kiydin kestirmicektin hani olsun yakışıklı olmuş daha alpim
Günaydın canım evet çok hasta iki gündür cigerden oksuruyor burnu tamamen tıkalı hiç böyle olmamıştı hiç birşeyde yemiyoo((
Doktor mu dedi canim kilosu yüksek diye sanki boyuna göre iyi değilmi annesi nilim rejimden ne anlasın kiz o hareketlendinmi kendiliğinden verir
asıda huzursuzluk ve ates yapabılır hepsı bıraraya gelmesın yaptrma canım
evet kestrmıcektım ama cok uzadı terlıyodu cok oyuzden kestrdık kel oldu
yok cnm nerdee bazen zorla birazcık muhallebi yedirebiliorum. ama yediğinde bile çok huzursuz uyuyor. bugün bebeloc devam sütüne mi denk geldi bilemedim ama çok rahat uyudu oysa ki çok az içti gerçi annem o bile yetiştir ona zaten emio üstünü de onunla tamamlamıştır sütte tok tutmuştur dedi ama bilemedim... gözlerim unutmuş uzun uykuyu acıo vallahi
ay kilotlu çorap çok güzel oluyor ama sıcacuk insanın içi rahat ediyo. ama herkes öle diyince bak utandım şimdik
annesi ben onun kelini yesem ayyyyy:
nasıl canlandı gözümde şimdi yerim onuuuu:):)
ayy işte riskli konu olunca güldenim takılıo insan en ii sen anlarsın beni... aslında birazda sorumlu hissediyorum kendimi çümkü d3 ü ben pek vermedim yaa ne bilim ilaç söz konusu olunca geri gidiyor ayaklarım hep. belki de düzenli versem kapancaktı şimdiye kadar kötü anneyim ben kötütatlım takılma 1 buçuk yaşına kadar kapannması gerekiyo
hatta konturollerde bisıkıntı çıkmazsa bazen 2 yaşını bile buluyomuş..
rahat ol
bende erkek kapandı diye çok üzülmüştüm..
oy yerim ben onun keltoş kafasınıasıda huzursuzluk ve ates yapabılır hepsı bıraraya gelmesın yaptrma canım
evet kestrmıcektım ama cok uzadı terlıyodu cok oyuzden kestrdık kel oldu
aynen cnm zaten zeynep ilaya ben 1 çay bardağı sütle yapıyprum muhallebi onu biel bitrmio hiç ama kilosu ii maşallah 11 kiloydu en sonyedığı zamnda yemedğı zamnda huzursuz oluyo yanı
ya denk geldı yada devam sutunden bu aksamda ver bakalım canım ozaman belkı yıne guzel uyur
ye teyzesı
keltos oğlum dıye sevıyorum artık
ayy işte riskli konu olunca güldenim takılıo insan en ii sen anlarsın beni... aslında birazda sorumlu hissediyorum kendimi çümkü d3 ü ben pek vermedim yaa ne bilim ilaç söz konusu olunca geri gidiyor ayaklarım hep. belki de düzenli versem kapancaktı şimdiye kadar kötü anneyim ben kötü
oy yerim ben onun keltoş kafasınıbende kestirmiycem diye direniyorum hala bakalım nereye kadar...
aynen cnm zaten zeynep ilaya ben 1 çay bardağı sütle yapıyprum muhallebi onu biel bitrmio hiç ama kilosu ii maşallah 11 kiloydu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?