2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy songülüm hoşgeldin naber bakalım:
kız söyle bakalım kaç damla vericem ben nile şimdi bu damladan
doktorumuzben vermem diye bişey söylememiş ayyy yaaa:

o zaman söyle bakim songül teyzesi bu acemi anneye , gamzeli kuzuya yapılır mı devam sütüyle muhallebi... e devam sütü pişirilebilio mu ki normal sütle yaptığımız gibi sen nasıl yapıosun cnm... buarada aras paşam nasıl oldu senin kyifler nasıl oldu 2 yıl aradan sonraa yolunu gözlediğin gelmiş ya

Doktorun biri kilosu kadardir dedi masal 9kg die 0damla dedi ama baska bi doktorda okadar gerek ypk 5damla yetr dedi bende kafama gore o aralarda kullandim ama 15gundur kullanmiom biraktik sise bitince birakbilrsiniz demisti biraktik artik cnm sen doktoruna sor yinede

ay kilotlu çorap çok güzel oluyor ama sıcacuk insanın içi rahat ediyo. ama herkes öle diyince bak utandım şimdik
Boyu kıloyu merak ettım sımdı :)
bi sana söliim canım sen de kimseye deme olur mu:))) kilo 8 boy 71 cm

evet lcw nın tulumu ama bilemedim ki

gunaydın canım
gecmıs olsun ınsallah ates ve huzursuzluk olmaz
evın ısısına bağlı canım soğukmu oluyo evın
bencede kılotlu corap sıkar cocuğu
ev bu gece baya soğuktu canım gece üstüm açılmış titreyerek uyandım. o yüzden korktum berra üşürmü ki diye üzerine battaniye örttüm ama hemen açıyo tabi onu

ah kuzum sanurım yanlıs alrmmm dunden berı ne gelen ne gıden var sabahla kaldı o ıs valla

sute gelınce cnm normal sut ıle ne oluyor ıse bu devam sutu ıle de aynısı oluyor
ben yatmadan muhallbı degılde eut ıcıyorum dırek
bırkac gece fıstıga muuhallebı verme bakalı uykusu nasıl olucak ablamın kızını cok huzursuz ederdı mesela muhallebı

cnm kilosundan neden utanıyorsun?
bence de fazlasıyla kalın
zaten evin az da olsa ılıkdır
bir de bebek hemşiresi bana kilotlu çorabı çok giydirme demişti.
kız bebeklerin sağlığı açısından uzun süre giydirmek zararlı demişti.

Kasıkla yemıyo canım çorba yemek yedıremıyorum kasıkla
çorbaya ekmek batırıp verebilirsin bence

gunaydın canım
muhtemelen asıdandır ası yapıyo huzursuzluk gecmıs olsun kuzuma
sanırım cnm
ama uykusuzluktan ölüyorum

cnm kilo başına 1 damla
yani 12 damla vereceksin

kac kg ıse o kadar cnm

yani nile ben 12 damlamı vericem ayyy kız biraz fazla değilmi?

yok cnm onlar yorgan gibi yani o tulum hiç açılmıyo öyle düşün bende açılınca üşüyorum..

damladan damlaya değişiyor mu bilmiyorum ama biz santafer kullanıyoruz kilo başına bi damla veriyoruz

ben hangisini kullanayım cnm
acaba kız songülll hangisi daha çabuk etki eder benim tosunuma söyle bakalım?

benim kaçırdığım bişey mi var?kim geliyor,hangi iş sabaha kaldı anlamadım gitti

yok cnm utanacak ne var burdan öğreniyoruz çoğu şeyi bizde. ben sadece dışarı çıktığımızda giydiriyorum külotlu çorap evde çok dar olmayan taytlardan altına giydiriyorum üztüne eşofman filan giydiriyorum ayağına da iki kat çorap... bende lcw nin tulumunu kullanıyorum cnm zıbın üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum onun üstüne de tulumu giydiriyorum cnm. sen yozgattaydın di mi yanlış hatırlamıyorum umarım... sen bi kat daha fazla giydir istersen cnm duruma göre çünkü oranın ayazı burdan kötüdür.
üşümesşn kuzu

hmmm gelip gelmemekte kararsız demek ki senin ki, kız yoksa üstüne görüo olmayasın
cnm bende zeynep ilaya muhallebi ağır gelio sanırım, çünkü dikkat ediyorum sanki muhallebi yiyiince daha huzursuz uyuyo. bi kaç gün devam sütünü tek vermeye devam edyim bakalım nasıl olcak... ay şu bıngıldakta kapanmadı gitti hee aklımın bi köşesinde soru işareti gibi yanıp duruyo:18:
neyse ben kaçar kızlar öğleden sonra görüşürüz inş. işleri toparladım kaybolmayında kaynatalım

tatlım takılma 1 buçuk yaşına kadar kapannması gerekiyo
hatta konturollerde bisıkıntı çıkmazsa bazen 2 yaşını bile buluyomuş..
rahat ol
bende erkek kapandı diye çok üzülmüştüm..

asıda huzursuzluk ve ates yapabılır hepsı bıraraya gelmesın yaptrma canım
evet kestrmıcektım ama cok uzadı terlıyodu cok oyuzden kestrdık kel oldu

yedığı zamnda yemedğı zamnda huzursuz oluyo yanı
ya denk geldı yada devam sutunden bu aksamda ver bakalım canım ozaman belkı yıne guzel uyur

mınık kuzum benım annesı ama cok tatlı benımkıde yakın sıze
sağlıklı olsunlarda yapacak bısey yok artık
soğuk oluyosa gıydır canım gece kalktğında sırtına bak soğukmu sıcakmı dıye

tatlım takılma 1 buçuk yaşına kadar kapannması gerekiyo
hatta konturollerde bisıkıntı çıkmazsa bazen 2 yaşını bile buluyomuş..
rahat ol
bende erkek kapandı diye çok üzülmüştüm..
ayy işte riskli konu olunca güldenim takılıo insan en ii sen anlarsın beni... aslında birazda sorumlu hissediyorum kendimi çümkü d3 ü ben pek vermedim yaa ne bilim ilaç söz konusu olunca geri gidiyor ayaklarım hep. belki de düzenli versem kapancaktı şimdiye kadar kötü anneyim ben kötü

asıda huzursuzluk ve ates yapabılır hepsı bıraraya gelmesın yaptrma canım
evet kestrmıcektım ama cok uzadı terlıyodu cok oyuzden kestrdık kel oldu
oy yerim ben onun keltoş kafasını bende kestirmiycem diye direniyorum hala bakalım nereye kadar...

yedığı zamnda yemedğı zamnda huzursuz oluyo yanı
ya denk geldı yada devam sutunden bu aksamda ver bakalım canım ozaman belkı yıne guzel uyur
aynen cnm zaten zeynep ilaya ben 1 çay bardağı sütle yapıyprum muhallebi onu biel bitrmio hiç ama kilosu ii maşallah 11 kiloydu en son

ye teyzesı
keltos oğlum dıye sevıyorum artık

yerim o keltoşu beennnnn::):)

offf anlıyorum işte bende vermedim demiri şimdi demirimiz düşük çıktı:
cnm d vitaminide önemliymiş
biz acd 3 veriyoruz 1 buçuk yaşına kadar demişdoktorumuz onu verdim zaten nil anne sütüde almadığı için tedirgindim çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…