2012 kasım bebekleri büyüyor..

işte bize de devit 3 kullan demişti cnm
kızlar nereye kayboldunuz? güldenim demirbaş olduk gündüzleri buraya senle ben

Kizlar nabersiniz
ben mizmirellayla ugrasiyorum asidan beri tavan yapti muzmizligi ya benim yada babasinin kucaginda devamli
yasmincim bizimde bingildagimiz.kapanmadi duzenli kullandigimiz halde ayrica gece uyumussunuz cok sevindim devam sutu benim.kizda icmiyo keske icseler cok faydaliymis diyo songul
guldebcim fazla degil yirmi damlaya kafar veriliyomus bi gunde kilo basina bir damla
dilekefe gecmis olsun canim

Elif beni opmeye basladi kizlar op annecim diyorum egilip opuyo cok mutlu oluyorum ya
ayrica cubuk.krakeri kesfettik iki gundur cok severek yiyor dr demisti ayrica kasinan dislerinide rahatlatirmis bide banada yedirmeye calisiyor beraber yiyoruz kizimla

eee songülle konuştın mu cnm ilaç mevzunu

yok cnm hhenüz konuşymadım..

öhylemi diosun iyi bari benyine azdan başlayıp 12ye çıkarayım ozaman dimi..
hangisinden vericem peki söyleyin bakalım ferrummu yoksa santafermi???

iyiyiz cnm uykunun bu akşamda devamını bekliyorum inş ama hiç sanmıyorum:18: bi bilsen o 25 cc yi içirene kadar kaç takla attım ben, sanırsın 125 cc içti, normal de iki kez çekse bitecek ama yok ne eziyetler etti bana bal böcüğü ama sonunda uyudu annesi hepsini unuttu ay cnm bunlar ne faydalıysa onu içmiolar zaten... demek sizinde bıngıldak kapanmadı bende bi biz kaldık sanıodum cnm yaa

ayy hiç öpücük deyip yaramı açma cnm benim kız eğilip eğilip babasına öpücük atıo bi de dudaklarını nasıl sıkıp açıo ummah diye kıskançlıktan çatlıorum ama hiç belli etmiorum şımarmasın babası diye maşallah elifime annesini öpüo alkış ona

ayyyy ya acabe elifim benide öpermiki hadi uzatıyorum yanağımı
bizimki öpdiyorum
yalıyo resmen hehehe:

öhylemi diosun iyi bari benyine azdan başlayıp 12ye çıkarayım ozaman dimi..
hangisinden vericem peki söyleyin bakalım ferrummu yoksa santafermi???
Biz ferrum kllaniyoruz canim dr bi sor istersen digerini bilmiyorum ben bencede alti damladan falan basla attir yavas yavas alissin elife ilk zamanlar cok kabizlik yapmisti
İnanirim canim bizimde bi devam sutu maceramiz var senin gibi elifte toplasan o kadar icmisti ama sonra icmedi biraz daha zamangecsin tekrar denicem ben insallah zeynebim annesini uzmezde icer ve uzuun uzuuuuun uyur
Kiz cocuklari babaya daha duskun olurmus zaten canim ya elden bisey gelmuyo bende gecen gun gel kizim bana dedim ellerimi actim ama bana gelmek yerine yuruye yuruye babasina gitti

kızlar songülün k. validesi hastanedeymiş
safra kesesinde taş varmış ama amilyat olamıyomuş böbreklerindede kis tespit edilmiş umarım kötü bişey çıkmaz..
dualarımız sizinle cnm:
akşamada misafiri varmış oyüzden giremiyomuş size çok selamı var..

Teşekkür ederim umarım hemen geçer:))

Krakeri efede çok seviyor kıtır kıtır yemesini beni deli ediyor:)))
Anne kıza afiyet olsun canim bak kızın seni besliyor elleriyle

asıda huzursuzluk ve ates yapabılır hepsı bıraraya gelmesın yaptrma canım
evet kestrmıcektım ama cok uzadı terlıyodu cok oyuzden kestrdık kel oldu

Yerimmm ben o keltosu çok yakışmistir kesin keltos bebekler ayrı bi şeker oluyorlar

cnm ne yaptınız gittinizmi doktoroa..

kv ne geçmiş olsun inşallah bir an önce rabbim şifa verir

Misafirim.vardi yazadim.kizlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin teskkur ederim
Cok slklntili bit donem.nefes almakta gucluk cekiyor ayaga bile.kalkamiyor.cok.kg ameliyati riskli.safra.kese derken bobrekte kitle cikti onun tefaviye baslandi cok yiprandi annem canimyemek.te almiyor bugun ilk.mantar corba istemos cani yaptim.hemen kaynim.geldi aldi
Dua edin kizlar bol.bol annem icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…