- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.601
yerim o keltoşu beennnnn::):)
offf anlıyorum işte bende vermedim demiri şimdi demirimiz düşük çıktı:
cnm d vitaminide önemliymiş
biz acd 3 veriyoruz 1 buçuk yaşına kadar demişdoktorumuz onu verdim zaten nil anne sütüde almadığı için tedirgindim çok..
işte bize de devit 3 kullan demişti cnm
kızlar nereye kayboldunuz? güldenim demirbaş olduk gündüzleri buraya senle ben
aynen cnm demir başız vallaha:
eee songülle konuştın mu cnm ilaç mevzunu
Kizlar nabersiniz
ben mizmirellayla ugrasiyorum asidan beri tavan yapti muzmizligi ya benim yada babasinin kucaginda devamli
yasmincim bizimde bingildagimiz.kapanmadi duzenli kullandigimiz halde ayrica gece uyumussunuz cok sevindim devam sutu benim.kizda icmiyo keske icseler cok faydaliymis diyo songul
guldebcim fazla degil yirmi damlaya kafar veriliyomus bi gunde kilo basina bir damla
dilekefe gecmis olsun canim
Kizlar nabersiniz
ben mizmirellayla ugrasiyorum asidan beri tavan yapti muzmizligi ya benim yada babasinin kucaginda devamli
yasmincim bizimde bingildagimiz.kapanmadi duzenli kullandigimiz halde ayrica gece uyumussunuz cok sevindim devam sutu benim.kizda icmiyo keske icseler cok faydaliymis diyo songul
guldebcim fazla degil yirmi damlaya kafar veriliyomus bi gunde kilo basina bir damla
Elif beni opmeye basladi kizlar op annecim diyorum egilip opuyo cok mutlu oluyorum ya
ayrica cubuk.krakeri kesfettik iki gundur cok severek yiyor dr demisti ayrica kasinan dislerinide rahatlatirmis bide banada yedirmeye calisiyor beraber yiyoruz kizimla
Elif beni opmeye basladi kizlar op annecim diyorum egilip opuyo cok mutlu oluyorum ya
ayrica cubuk.krakeri kesfettik iki gundur cok severek yiyor dr demisti ayrica kasinan dislerinide rahatlatirmis bide banada yedirmeye calisiyor beraber yiyoruz kizimla
yok cnm hhenüz konuşymadım..
ayyyy ya acabe elifim benide öpermiki hadi uzatıyorum yanağımı
bizimki öpdiyorum
yalıyo resmen hehehe:
Biz ferrum kllaniyoruz canim dr bi sor istersen digerini bilmiyorum ben bencede alti damladan falan basla attir yavas yavas alissin elife ilk zamanlar cok kabizlik yapmistiyok cnm hhenüz konuşymadım..
öhylemi diosun iyi bari benyine azdan başlayıp 12ye çıkarayım ozaman dimi..
hangisinden vericem peki söyleyin bakalım ferrummu yoksa santafermi???
İnanirim canim bizimde bi devam sutu maceramiz var senin gibi elifte toplasan o kadar icmisti ama sonra icmedi biraz daha zamangecsin tekrar denicem ben insallah zeynebim annesini uzmezde icer ve uzuun uzuuuuun uyuriyiyiz cnm uykunun bu akşamda devamını bekliyorum inş ama hiç sanmıyorum:18: bi bilsen o 25 cc yi içirene kadar kaç takla attım ben, sanırsın 125 cc içti, normal de iki kez çekse bitecek ama yok ne eziyetler etti bana bal böcüğü ama sonunda uyudu annesi hepsini unuttuay cnm bunlar ne faydalıysa onu içmiolar zaten... demek sizinde bıngıldak kapanmadı bende bi biz kaldık sanıodum cnm yaa
Kiz cocuklari babaya daha duskun olurmus zaten canim ya elden bisey gelmuyo bende gecen gun gel kizim bana dedim ellerimi actim ama bana gelmek yerine yuruye yuruye babasina gittiayy hiç öpücük deyip yaramı açma cnm benim kız eğilip eğilip babasına öpücük atıo bi de dudaklarını nasıl sıkıp açıo ummah diye kıskançlıktan çatlıorum ama hiç belli etmiorum şımarmasın babası diyemaşallah elifime annesini öpüo alkış ona
yok cnm hhenüz konuşymadım..
ayyyy ya acabe elifim benide öpermiki hadi uzatıyorum yanağımı
bizimki öpdiyorum
yalıyo resmen hehehe:
Oper tabi teyzesi teyzelerinde yanaklari cok tatli olur
Biz ferrum kllaniyoruz canim dr bi sor istersen digerini bilmiyorum ben bencede alti damladan falan basla attir yavas yavas alissin elife ilk zamanlar cok kabizlik yapmisti
İnanirim canim bizimde bi devam sutu maceramiz var senin gibi elifte toplasan o kadar icmisti ama sonra icmedi biraz daha zamangecsin tekrar denicem ben insallah zeynebim annesini uzmezde icer ve uzuun uzuuuuun uyur
Kiz cocuklari babaya daha duskun olurmus zaten canim ya elden bisey gelmuyo bende gecen gun gel kizim bana dedim ellerimi actim ama bana gelmek yerine yuruye yuruye babasina gitti
sorma cnm yaa günboyu babayı görmüo ya akşama olunca çıldırıyo varsa yoksa babası öpücük atmalar sarılmalar aşk yaşıolar baba kız resmen çok kıskanıorum ayol
neyse ben kaçıorum kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize bol bol paylaşım yapın ki bende okuyayım kızçemi sallarken:)
Biz ferrum kllaniyoruz canim dr bi sor istersen digerini bilmiyorum ben bencede alti damladan falan basla attir yavas yavas alissin elife ilk zamanlar cok kabizlik yapmisti
İnanirim canim bizimde bi devam sutu maceramiz var senin gibi elifte toplasan o kadar icmisti ama sonra icmedi biraz daha zamangecsin tekrar denicem ben insallah zeynebim annesini uzmezde icer ve uzuun uzuuuuun uyur
Kiz cocuklari babaya daha duskun olurmus zaten canim ya elden bisey gelmuyo bende gecen gun gel kizim bana dedim ellerimi actim ama bana gelmek yerine yuruye yuruye babasina gitti
ayyy teşekkür ederim elifime bende onu öpüyom kocamannnn:
sorma cnm yaa günboyu babayı görmüo ya akşama olunca çıldırıyo varsa yoksa babası öpücük atmalar sarılmalar aşk yaşıolar baba kız resmen çok kıskanıorum ayol
neyse ben kaçıorum kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize bol bol paylaşım yapın ki bende okuyayım kızçemi sallarken:)
görüşürüz şekerim iyi bak kendine ve bal bcüğüme..
iyi uykular size..
Kizlar nabersiniz
Teşekkür ederim umarım hemen geçer:))Elif beni opmeye basladi kizlar op annecim diyorum egilip opuyo cok mutlu oluyorum ya
asıda huzursuzluk ve ates yapabılır hepsı bıraraya gelmesın yaptrma canım
evet kestrmıcektım ama cok uzadı terlıyodu cok oyuzden kestrdık kel oldu
Teşekkür ederim umarım hemen geçer:))
Krakeri efede çok seviyor kıtır kıtır yemesini beni deli ediyor:)))
Anne kıza afiyet olsun canim bak kızın seni besliyor elleriyle
Yerimmm ben o keltosu çok yakışmistir kesin keltos bebekler ayrı bi şeker oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?