- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.621
Misafirim.vardi yazadim.kizlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin teskkur ederim
Cok slklntili bit donem.nefes almakta gucluk cekiyor ayaga bile.kalkamiyor.cok.kg ameliyati riskli.safra.kese derken bobrekte kitle cikti onun tefaviye baslandi cok yiprandi annem canimyemek.te almiyor bugun ilk.mantar corba istemos cani yaptim.hemen kaynim.geldi aldi
Dua edin kizlar bol.bol annem icin
günaydın kızlar nasılsınız
dualarımız annen için cnm:
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın
kızlar ben nile demir ilacına başlıyorum ferrum söyleyin bakalım aç karnına vermem gerekiyo değilmi
yemekten yarım saat önce olurmu acaba..
cok şükür canım yarım saat iyi tatlım
Cnm benim.arasin da bungildak kapanmadi persenbe dr a sorduk.daha oldukca zamani var problem yok dedi icin rahat ilsun
cok şükür canım yarım saat iyi tatlım
herkese günaydın kızlarrr... biz çok güzel bi gece geçirdik şükürler olsun. akşam zeynep ilaya 70 cc kadar devam sütünü içirmeyi aşardım, sonra emdi ve 9 gibi uyudu 1 e kadar hiç uyanmadı yine emdi uyudu ve sabaha kadar 2 kez daha uyandı ve 6 buçukta uyandı sallasam daha da uyurdu ama ananemize gitmek için uyandıkbizden haberler böyle sizler nasılsınız. inş. tüm bebişler böyle güzel güzel uyumuştur. buarada sabah bal böcüğümü üstüyle başıyla tarttım tam 12 kg geldi. kilo almışız sanırım çünkü en son 11 kg gelmişti demek ki şu an 11500 filan zeynep ilay şükürler olsun.
günaydın kızlar nasılsınız
kocamn bi alkış zeynepilayıma hem uyuduğu hemde kilo aldığı için
bak cnm sen yemiyo diye üzülüyosun ama demekki zeynebim yeeterince yiyo..
bu arada nilde iyidi akşam 2 kere uyandı ve kendi yatağındaydı sabah ben işe gelirken bile yani yanımızada istemedi hiç..
cnm zeynep ilay a yediği değilde emdiği yarıyo çok şükür:) o nedenle zeynep ilay hiç zayıf bebek olmadı. ama bakalım bebeloc nasıl etkiliycek farkı olcak mı o nedenle tarttım. yoksa benim kızın yediğini başka bebek yese açlıktan gider allah korusun... maşallah nilimeeeeeeeeeeee buarada annesini üzmemiş
cnm tekrar geçmiş olsun, çok zor olmalıMisafirim.vardi yazadim.kizlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin teskkur ederim
Cok slklntili bit donem.nefes almakta gucluk cekiyor ayaga bile.kalkamiyor.cok.kg ameliyati riskli.safra.kese derken bobrekte kitle cikti onun tefaviye baslandi cok yiprandi annem canimyemek.te almiyor bugun ilk.mantar corba istemos cani yaptim.hemen kaynim.geldi aldi
Dua edin kizlar bol.bol annem icin
günaydın cnm iyi sayılırız sen nasılsın,erdem nasıl?günaydın kızlar nasılsınız
bebelactada kilo alıcak cnm:
bence merak etme..
demekki senin sütün yarıyo öyle derlerya..
cnm herşey üst üste gelmiş sıkma canını senin yerinde hangimiz olsak aynı şeyi yapardık. yanlış mı bebekten çıkarmak evet yanlış ama bizlerde insanız sonuçta hata yapabiliyoruz üzerinde durma affeder defnem seni... unutmuştur bile annesicnm tekrar geçmiş olsun, çok zor olmalı
allah şifa versin tez zamanda
dualarımızdasınız
günaydın cnm iyi sayılırız sen nasılsın,erdem nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok mutsuzum
dün akşam defneye çok kızdım
dün mesai bitimine az kala iş yerinden biriyle tartıştım.çok sinirim bozuldu
akşam kv ye gittim defneyi almaya,yemek yemedi çok
eve gittik defnenin altını değiştirirken bi taraftan da annemle telefonda konuşuyorduk
defne telefonu yatağın altına düşürdü
defnenin altı açık bir şekilde telefonu almaya çalışıyordumyatağın altından bi çıktım ki defne kakasını yapmış,üstüne de çişini yapmış onunla oynuyor
bütün sinirlerim ayağa kalktı
gittim defnenin ellerini vücudunu yıkadım, üstünü değiştirdim,yerleri sildim
ama defneye çok kızdım, uyuttum
bu seferde oturdum ağladım defneye kızdığım için
hiç iyi bi anne değilim,başkasının sinirini defneden çıkardım
cnm zeynep ilay a yediği değilde emdiği yarıyo çok şükür:) o nedenle zeynep ilay hiç zayıf bebek olmadı. ama bakalım bebeloc nasıl etkiliycek farkı olcak mı o nedenle tarttım. yoksa benim kızın yediğini başka bebek yese açlıktan gider allah korusun... maşallah nilimeeeeeeeeeeee buarada annesini üzmemiş
cnm tekrar geçmiş olsun, çok zor olmalı
allah şifa versin tez zamanda
dualarımızdasınız
günaydın cnm iyi sayılırız sen nasılsın,erdem nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok mutsuzum
dün akşam defneye çok kızdım
dün mesai bitimine az kala iş yerinden biriyle tartıştım.çok sinirim bozuldu
akşam kv ye gittim defneyi almaya,yemek yemedi çok
eve gittik defnenin altını değiştirirken bi taraftan da annemle telefonda konuşuyorduk
defne telefonu yatağın altına düşürdü
defnenin altı açık bir şekilde telefonu almaya çalışıyordumyatağın altından bi çıktım ki defne kakasını yapmış,üstüne de çişini yapmış onunla oynuyor
bütün sinirlerim ayağa kalktı
gittim defnenin ellerini vücudunu yıkadım, üstünü değiştirdim,yerleri sildim
ama defneye çok kızdım, uyuttum
bu seferde oturdum ağladım defneye kızdığım için
hiç iyi bi anne değilim,başkasının sinirini defneden çıkardım
aynen cnm annem dio ki bizim inek ii cins çıktı
cnm herşey üst üste gelmiş sıkma canını senin yerinde hangimiz olsak aynı şeyi yapardık. yanlış mı bebekten çıkarmak evet yanlış ama bizlerde insanız sonuçta hata yapabiliyoruz üzerinde durma affeder defnem seni... unutmuştur bile annesi
öyle düşünme cnm sonuçta biçok şeyle sen uraşıyosun bence yoruluyosun ve doğal olarak böyle oluyo sen merak etme defne cik annesini anlar bugece sen defneyle bol bol oyun oyna o unutur zaten annnesi..
:):):):):):):):)
inşallah unutur kızlar
defnenin psikolojisini bozmak istemiyorum
zaten çocuk beni koca gün içinde 2 saat ancak görüyor
inşallah unutur kızlar
defnenin psikolojisini bozmak istemiyorum
zaten çocuk beni koca gün içinde 2 saat ancak görüyor
aynen katılıyorummmmmmmmm:işte bu nedenle anneler çalışmamalı ya da doğum sonrası 2 yıl devlet karşılamalı en azından normal doğum süresinden sonra maaşı asgari ücret seviyesine çekmek suretiyle izin vermeler annelere.
senın ıcın aksam muz elma mandalına yı kucuk kucuk doğradım tabağa koydum mama sandalyesının onune koydum kendı yedı bırazda benım yardımımla hepsını ağzına atmaya calıstı
nasıl cnm bu su çiçeği aşısını diyer aşılarla yapmamışlarmıydıki?
bu arada kızlar dün nil doktora gitti çok iyimiş çok şükür ama kanımız düşük çıkmış biraz değerleri bilmiyorum tahlil kağıdını orda bırakmışlar tabi ben olmadığım içinde değeri sormamışlar ama çok üzüldüm nil için kırmızı et ve ciyer yesin demiş
ama ben ona kan damlası vermediğim için kendimi suçlu hissettim hemen bugün başlıyacam kan damlasına gerçi ona göre annemiz biraz hassaz vermez demiş ama bu iş kar zarar meselesi ve kan değeri çok önemli
ayy gerçekten kendimi suçlu hissettim
nil 12 buçuk kilo olmuş bu arada boyuda 82 olmuş kafa çapıda 46 buçukmuş..
herşeyi için çok iyi demiş ama kan olayı beni üzdü offfrf:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?