- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.641
cnm masalda muhallebı yedımı huzursuz oluo gece mız mız donup duruo uyanmasa bıle rahat uyuyamıo yanı 7de aksam yemek yıo 9da da bebelac devam sütü içiıo içine3tanede biskuvi atıom175cc ıcıo uyuo sabaha kadar ya1kez yada kalkmaz bende 8aylıkken kesfettım muhallebı rahatsız edıo masalıherkese kocaman günaydın kızlarrrr... ay benim kızım dün akşam 8 buçukta uyudu 12 buçukta emmeye kalktı daha sonra da sabaha kadar sadece 2 kez emmeye kalktı ve sabah 6 buçukta uyandık:) benim de başım ağrıyordu hemen o uyuyunca uyumuşum ay ii ki de yatmışım doğumdan beri ilk kez kesintisiz 4 saat uyudum mucize gibi:) dün akşam ilk kez devam sütü verdim ama çok az içti 25 cc filan yani o kadar azda etkilemiş midir bilemiyorum. sanki rahat uyudu gibi geldi... ay ne olsuysa oldu çok ii geldiiiiiiiii
buarada sabah kahvaltıda tahin helvası verdim hiç vermemiştim hiç bişeyi yemeyen kız bayıla bayıla yedi versem daha yiycekti ama yakar diye korktum
tüm bebişleri ve annişleri öpüyorummm
aysegül şenocak cnm faceden ekleyebılrsın senınkı ne adresınKızlar facebook olan varmi bende yeni açtım ordanda görüşelim
aynen cnm masalda rahatsız oluo katılıom sana ılk adetın gelmıs ya duzensız olabılrmıs ılk gelıste ondandır belkı cnmah kuzum sanurım yanlıs alrmmm dunden berı ne gelen ne gıden var sabahla kaldı o ıs valla
sute gelınce cnm normal sut ıle ne oluyor ıse bu devam sutu ıle de aynısı oluyor
ben yatmadan muhallbı degılde eut ıcıyorum dırek
bırkac gece fıstıga muuhallebı verme bakalı uykusu nasıl olucak ablamın kızını cok huzursuz ederdı mesela muhallebı
masal da op deyınce yalıo çok hosuna gdıo tekrar tekrar yapıo hatta bugun köpeklı örtümüz vardı hav havı öp dedım egıldı yaladı :)Elif beni opmeye basladi kizlar op annecim diyorum egilip opuyo cok mutlu oluyorum ya
ayrica cubuk.krakeri kesfettik iki gundur cok severek yiyor dr demisti ayrica kasinan dislerinide rahatlatirmis bide banada yedirmeye calisiyor beraber yiyoruz kizimla
nil de masal gbı demekkı öp deyınce yalıo onu öpmek sanıo kuzummmm:)yok cnm hhenüz konuşymadım..
ayyyy ya acabe elifim benide öpermiki hadi uzatıyorum yanağımı
bizimki öpdiyorum
yalıyo resmen hehehe:
ayy canım cok üzüldüm gecmıs olsun ins bı an önce tedavi olur agrıları gecer ıns rabbım sifa versınMisafirim.vardi yazadim.kizlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin teskkur ederim
Cok slklntili bit donem.nefes almakta gucluk cekiyor ayaga bile.kalkamiyor.cok.kg ameliyati riskli.safra.kese derken bobrekte kitle cikti onun tefaviye baslandi cok yiprandi annem canimyemek.te almiyor bugun ilk.mantar corba istemos cani yaptim.hemen kaynim.geldi aldi
Dua edin kizlar bol.bol annem icin
masallhhhhhhh ohhh çok mutlu oldum yaaa gördunmu annesı oda masal gbı demekkı muhallebı sevmıo yatarken süt içir cnm bırazdaha fazla içse daha az kalkar belkı zammnla alısır kuzu ohh kgsuda masallhhhherkese günaydın kızlarrr... biz çok güzel bi gece geçirdik şükürler olsun. akşam zeynep ilaya 70 cc kadar devam sütünü içirmeyi aşardım, sonra emdi ve 9 gibi uyudu 1 e kadar hiç uyanmadı yine emdi uyudu ve sabaha kadar 2 kez daha uyandı ve 6 buçukta uyandı sallasam daha da uyurdu ama ananemize gitmek için uyandıkbizden haberler böyle sizler nasılsınız. inş. tüm bebişler böyle güzel güzel uyumuştur. buarada sabah bal böcüğümü üstüyle başıyla tarttım tam 12 kg geldi. kilo almışız sanırım çünkü en son 11 kg gelmişti demek ki şu an 11500 filan zeynep ilay şükürler olsun.
ahhh cnm yaaa alt degıstırıken ben2elımle zorlanıom kıpır kıpırlar üzülerek gercegı söyluom senın hatan telfonla konusman keske acmasydın işin bıtınce konusrdun gecende ise gderken üstümü batırdı kızdım demıstın tatlım artık buyudu altını yıkaman cok zor ve gereksız ezıyet bence sana artık ıslak mendılle sil bebekken ben3ay su pamuk kullandım o bıle zorladı benı sımdı dalin islak mendıl vazgecılemzım hem bol sulu oyuzden rahat temzlenıo hemde hıç pişik yapmıo cnm aksam bol bol oyna defneyle unutur annesıcnm tekrar geçmiş olsun, çok zor olmalı
allah şifa versin tez zamanda
dualarımızdasınız
günaydın cnm iyi sayılırız sen nasılsın,erdem nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok mutsuzum
dün akşam defneye çok kızdım
dün mesai bitimine az kala iş yerinden biriyle tartıştım.çok sinirim bozuldu
akşam kv ye gittim defneyi almaya,yemek yemedi çok
eve gittik defnenin altını değiştirirken bi taraftan da annemle telefonda konuşuyorduk
defne telefonu yatağın altına düşürdü
defnenin altı açık bir şekilde telefonu almaya çalışıyordumyatağın altından bi çıktım ki defne kakasını yapmış,üstüne de çişini yapmış onunla oynuyor
bütün sinirlerim ayağa kalktı
gittim defnenin ellerini vücudunu yıkadım, üstünü değiştirdim,yerleri sildim
ama defneye çok kızdım, uyuttum
bu seferde oturdum ağladım defneye kızdığım için
hiç iyi bi anne değilim,başkasının sinirini defneden çıkardım