2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gun icinde hic emmio sadece uyurken emio cnm oyuzden sasirdim emzikten degildir ama emzik sekli olusmus bilemedim ama neyseki gecmis pisik gbiydi tipki uzuldum cnm gece uykusuz kaldiginz icin neden huzursuzdu qcaba nil masal 10da yatti 4te uyuandi sutunu verdim daha uyuo iste masallhhh kuzumaaa

bilmiyorumki cnm diş herhalde diyorum gerideki didamaklar çok şişmiş ..
b arada bence ozaman orası tahriş oldu emziğide emince emzik şekli aldı cnm
ama geçmesine sevindim..

herkese günaydın kızlar gülden ayşegül günaydın kızlar ... ayşegül cnm emzik o plates topuyla temas etti mi acaba ordan mikrop aldıysa emzik, belki o nedenle emzik şeklinde kızarmıştır kuzum... tekrarlamaz inş.
güldenim nil de de diş huysuzluğu var cnm zeynep ilay gibi idare edicez artık kim bilir onlar ne çekio kuzularım ya, tabi çalışırken uykusuzluk ne zor bilirim buarada benim kuzum maşallah dün 90 cc sütü hiç ses çıkarmadan içti, fazla yapmamşıtım içmio diye belki de yapsam içecekti buna şükür alışacak biberona ve süte inş.
buarada biz emziği tamamen bıraktık

günaydın cnm
ohhh aferin zeyneimeee:
kocam b alkışşş:

tüm bebişlerimize kocaman bi alkışşşşşsongülden haber var mı cnm kv si nasıl olmuş arıycam diorum hastanede filan olur rahatsız ederim diye çekiniyorum

cnm bugün songül gidecekti hastaneye eşi izinli olduğu için çocuklara o bakacaktı ama çok iç açıcı değildi cnm ..
inşallah allhahım yarrdımcısı olur..

Kizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum
Bugun fransadan abimde gelcek iki bucuk yildir gormuyor belki moral.olur onada
Bugun arasla babasi ilgilencek yareni okula birakip ben gidicem

Kizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum

ayyy yaa moral cok önemlı ıste tedavıde ıns bıana önce toparlanır da kısa surede ıylesır çok üzügunum ınankı aılemden bırı gbı dua edıom aklımdasınz abın ona ıyı gelır ıns ne ıyı etmıs annesı ıcın gelıo

bencede cnm moral olur hadi yeme işini seromla hallederler ama onun moralede ihtiyacı var bence cnm:

Allah razi olsun cnm ya
Inan ole saldi ki kendini moral.sifir aalinda dermaznsiz bir dert degil cozulcek seyler
Evet abimin gelmesine xok sevindim moral olur
Isi gucu colugu cocugu birakti geliyor valla
Annem bur basina hayirsiz koca ile cok guEl.yetistirmia cocuklarini

Ayni cnm benim arasin damlasini verdim kahvalti icin bekliyorum
Nil in nesi var ki?
Dr oksurmesi ike ilgili ne demis ilac kullaniyormu

yok cnm basit bi öksürük demiş hiç bişey vermemiş ama zaten öksürüğümüzde geçti
nilin dişleri çıkıcak geriden demiş gerçektende damağı çok kötü muhtemelen akşamda rahatsız oldu kuzumm:

normalde uyku dısında agzına almıo emzıgı saklıorum hep ama mısafırlıkte yenı gttık aglıodu yadırgamıstı emzık vermıstım dıkkatını ceker dıe cocuklar topu getırdı oynarken emzık agzındaydı sanırım dedgın gbı mıkrop kaptı zaten bıara topu öpüo gbı falan yapınca gördum kaldırdım ama o arada oldu sanırım allhtan gecmıs ohhhhhhhh yarasın bıdığa çok sevındım annesı gordunmu alıscak eee gecenız nsıldı sütde ıcmıs emzıgı çok kullanıomuydu zorlandınmı bıraktırıken

bencede cnm çok güzel yetiştirmiş ..
ay k. peder deme bana gıcık oldum ona :

Oh cok sevinm iyi.olmasina
Disleri rahatsiz ett demek

Bencede ondan mikrop.almis olabilir cnm dogru dusunmussun
Sem emzigi biraktirmayi dusunuyprmusun aysegul
Ay ben daha uzun sure devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…