- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.661
Gunaydin kizlar masal uyuo bende erken yatinca dinleniom uyuandim bi merhaba demek istedim sizlre gunaydin guzel anneler ve guzel bebisler
bencede emzikten olmuş ola bilir cnm çokmu emiyo gün içinde peki?
umarım geçer en kısa zamanda olmazsa doktorunmuzu ara bence..
kızlar
herkese kocaman bi günaydınnnn nasılsınız bakalım:
ben iyi sayılırım
nil akşam çok huzursuzdu yine off ya:
kaçkere uyaqndığımızı ben hatırlamıyorum sizde durumlar nedir..
Gun icinde hic emmio sadece uyurken emio cnm oyuzden sasirdim emzikten degildir ama emzik sekli olusmus bilemedim ama neyseki gecmis pisik gbiydi tipki uzuldum cnm gece uykusuz kaldiginz icin neden huzursuzdu qcaba nil masal 10da yatti 4te uyuandi sutunu verdim daha uyuo iste masallhhh kuzumaaa
herkese günaydın kızlar gülden ayşegül günaydın kızlar ... ayşegül cnm emzik o plates topuyla temas etti mi acaba ordan mikrop aldıysa emzik, belki o nedenle emzik şeklinde kızarmıştır kuzum... tekrarlamaz inş.
güldenim nil de de diş huysuzluğu var cnm zeynep ilay gibi idare edicez artık kim bilir onlar ne çekio kuzularım ya, tabi çalışırken uykusuzluk ne zor bilirimbuarada benim kuzum maşallah dün 90 cc sütü hiç ses çıkarmadan içti, fazla yapmamşıtım içmio diye belki de yapsam içecekti buna şükür alışacak biberona ve süte inş.
buarada biz emziği tamamen bıraktık
günaydın cnm
ohhh aferin zeyneimeee:
kocam b alkışşş:
tüm bebişlerimize kocaman bi alkışşşşşsongülden haber var mı cnm kv si nasıl olmuş arıycam diorum hastanede filan olur rahatsız ederim diye çekiniyorum
Kizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum
Bugun fransadan abimde gelcek iki bucuk yildir gormuyor belki moral.olur onada
Bugun arasla babasi ilgilencek yareni okula birakip ben gidicem
günaydın cnöm:
naber bakalım?
Gunaydin kizlar
Kizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum
Bugun fransadan abimde gelcek iki bucuk yildir gormuyor belki moral.olur onada
Bugun arasla babasi ilgilencek yareni okula birakip ben gidicem
ayyy yaa moral cok önemlı ıste tedavıde ıns bıana önce toparlanır da kısa surede ıylesır çok üzügunum ınankı aılemden bırı gbı dua edıom aklımdasınz abın ona ıyı gelır ıns ne ıyı etmıs annesı ıcın gelıo
Ayni cnm benim arasin damlasini verdim kahvalti icin bekliyorum
Nil in nesi var ki?
Dr oksurmesi ike ilgili ne demis ilac kullaniyormu
herkese günaydın kızlar gülden ayşegül günaydın kızlar ... ayşegül cnm emzik o plates topuyla temas etti mi acaba ordan mikrop aldıysa emzik, belki o nedenle emzik şeklinde kızarmıştır kuzum... tekrarlamaz inş.
güldenim nil de de diş huysuzluğu var cnm zeynep ilay gibi idare edicez artık kim bilir onlar ne çekio kuzularım ya, tabi çalışırken uykusuzluk ne zor bilirimbuarada benim kuzum maşallah dün 90 cc sütü hiç ses çıkarmadan içti, fazla yapmamşıtım içmio diye belki de yapsam içecekti buna şükür alışacak biberona ve süte inş.
buarada biz emziği tamamen bıraktık
bencede cnm moral olur hadi yeme işini seromla hallederler ama onun moralede ihtiyacı var bence cnm:
Allah razi olsun cnm ya
Inan ole saldi ki kendini moral.sifir aalinda dermaznsiz bir dert degil cozulcek seyler
Evet abimin gelmesine xok sevindim moral olur
Isi gucu colugu cocugu birakti geliyor valla
Annem bur basina hayirsiz koca ile cok guEl.yetistirmia cocuklarini
Oh cok sevinm iyi.olmasinayok cnm basit bi öksürük demiş hiç bişey vermemiş ama zaten öksürüğümüzde geçti
nilin dişleri çıkıcak geriden demiş gerçektende damağı çok kötü muhtemelen akşamda rahatsız oldu kuzumm:
normalde uyku dısında agzına almıo emzıgı saklıorum hep ama mısafırlıkte yenı gttık aglıodu yadırgamıstı emzık vermıstım dıkkatını ceker dıe cocuklar topu getırdı oynarken emzık agzındaydı sanırım dedgın gbı mıkrop kaptı zaten bıara topu öpüo gbı falan yapınca gördum kaldırdım ama o arada oldu sanırım allhtan gecmıs ohhhhhhhh yarasın bıdığa çok sevındım annesı gordunmu alıscak eee gecenız nsıldı sütde ıcmıs emzıgı çok kullanıomuydu zorlandınmı bıraktırıken
Dr yiceksin diyor cnm benim serula nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?