- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.681
bencede cnm çok güzel yetiştirmiş ..
ay k. peder deme bana gıcık oldum ona :
Sotma o hala.kendi keyfinde insan ya ameliyat olurmus ya cikarmis neden yatiyormia hastanede
hg cnm yaa nasılsın hep aklımdasın arıyayım diorum sonra vazgeçiorum belki rahatsız ederim hastanın yanında olursun filan diye. son durum nasıl tedavi nasıl gidiyor rabbim tez zamanda şifasını versin inş.Kizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum
Bugun fransadan abimde gelcek iki bucuk yildir gormuyor belki moral.olur onada
Bugun arasla babasi ilgilencek yareni okula birakip ben gidicem
normalde uyku dısında agzına almıo emzıgı saklıorum hep ama mısafırlıkte yenı gttık aglıodu yadırgamıstı emzık vermıstım dıkkatını ceker dıe cocuklar topu getırdı oynarken emzık agzındaydı sanırım dedgın gbı mıkrop kaptı zaten bıara topu öpüo gbı falan yapınca gördum kaldırdım ama o arada oldu sanırım allhtan gecmıs ohhhhhhhh yarasın bıdığa çok sevındım annesı gordunmu alıscak eee gecenız nsıldı sütde ıcmıs emzıgı çok kullanıomuydu zorlandınmı bıraktırıken
Sotma o hala.kendi keyfinde insan ya ameliyat olurmus ya cikarmis neden yatiyormia hastanede
cnm masalın ağız kısmı nasıl oldu, geçti mi?ıyı gceler kızlar masal ın dudaklarının kenalarında sankı emzıkten olmus gbı emzık izi var pişik gbı olmus kıpkırmızı olmus sızlıodur kesınlıkle sabh bısey yoktu ogleden sonra hafıftı bıanda kıpkırmızı olmus emzık cevresı acaba neden oldukı evde miralin krem vardı baskada bısey yoktu onu sürdüm uyudu sabh da gecmzse saglık ocagına gotrcem cok sasırdık bıanda oldu miralinde göğüs ucu kremımdı ama herturlu cilt tahrısı catlak kuruma yara pisik herseye ıyı gelcegı yazıodu surdum artık yumusatır sabaha kadar dıe
cnm benim neden huzursuz ki,dişlerden mi acaba?bencede emzikten olmuş ola bilir cnm çokmu emiyo gün içinde peki?
umarım geçer en kısa zamanda olmazsa doktorunmuzu ara bence..
kızlar
herkese kocaman bi günaydınnnn nasılsınız bakalım:
ben iyi sayılırım
nil akşam çok huzursuzdu yine off ya:
kaçkere uyaqndığımızı ben hatırlamıyorum sizde durumlar nedir..
günaydın cnmGunaydin kizlar masal uyuo bende erken yatinca dinleniom uyuandim bi merhaba demek istedim sizlre gunaydin guzel anneler ve guzel bebisler
cnm torunlarını görsün, moral olur belkiKizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum
Bugun fransadan abimde gelcek iki bucuk yildir gormuyor belki moral.olur onada
Bugun arasla babasi ilgilencek yareni okula birakip ben gidicem
erkeklerin bu düşüncesizliği beni öldürüyor.Sotma o hala.kendi keyfinde insan ya ameliyat olurmus ya cikarmis neden yatiyormia hastanede
Hayirli sabahlar arkadaslar
guldencim elifte cok sik uyaniyor dis mi aliskanlikmi bilemitorum valla
yasemincim hadi gozun aydin bal bocugun arttirmis sut isini uyumasi nasil oldudaha uzun uyuyoartik dimi
aysegul masalin kizarikligi duzelmis cok sevindim
recescim defne nasil gectimi oksurugunuz kv napiyo
songulcum Rabbim sifa versin kv insallah hemen atlatir da xikar hastaneden
sağol cnm benim evet artırdık bugün akşam 120 cc deniycem bakalım içecek mi o kadar yeterli olur sanırım zeten üstüne emip öyle uyuyor. inş. uykuları düzene gircek tatlım... sen nasılsın elifim nasıl...Hayirli sabahlar arkadaslar
yasemincim hadi gozun aydin bal bocugun arttirmis sut isini uyumasi nasil oldudaha uzun uyuyoartik dimi
ay bilemedim cnm ne olduğunu ama bi önceki akşam çok iyii ama malesef akşam çok sık uyandık..
bide çocuklar banyo yapınca daha güzel uyurlarmış yalan.
nil soğuk diye artık 1 gün banyo yapıyo 1 gün yapmıyo
ama banyo yaptığı akşam daha çok huzursuz oluyo bilmiyorum neden..
halbüki banyoyuda seviyoruz..
Sagol canim okuyalim insbelaların 1. kat semaya indiği safer ayındayız. Dün gece 1. gecesi imiş. peygamber efendimiz (SAV) dün itibairyle ölüm hastalığına tutulmuştur.bu gece 320000 bela inmiştir. bu ayda hergün 100 defa LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM denilmelidir. günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır. Rabbim tüm belelarımızı kaldırsın inş.
dün paylaşmak isterdim ama nasip olmadı nasip bugüne imiş.
Haklisin elifte banyo yapinca uykusu kaciyo mesela biz banyoyu uc gunde bire cikardik hasta olur diyeay bilemedim cnm ne olduğunu ama bi önceki akşam çok iyii ama malesef akşam çok sık uyandık..
sağol cnm benim evet artırdık bugün akşam 120 cc deniycem bakalım içecek mi o kadar yeterli olur sanırım zeten üstüne emip öyle uyuyor. inş. uykuları düzene gircek tatlım... sen nasılsın elifim nasıl...
işte buna sonuna kadar katılıyorum cnm çünkü zeynep ilay ne zaman banyo yapsa daha huzursuz uyuyor mesela dün akşam banyo yaptık önce ki iki geceye göre daha huzursuz uyudu
belaların 1. kat semaya indiği safer ayındayız. Dün gece 1. gecesi imiş. peygamber efendimiz (SAV) dün itibairyle ölüm hastalığına tutulmuştur.bu gece 320000 bela inmiştir. bu ayda hergün 100 defa LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM denilmelidir. günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır. Rabbim tüm belelarımızı kaldırsın inş.
dün paylaşmak isterdim ama nasip olmadı nasip bugüne imiş.
Sagol canim okuyalim ins
Haklisin elifte banyo yapinca uykusu kaciyo mesela biz banyoyu uc gunde bire cikardik hasta olur diye
Ooo masallah tatlim yeter ins icsinde bal bocegin daha uzun.uyusun
çok sağol cnm çok iyi oldu bak ben bunu bilmiuyyordum allah razı olsun..
bu arada banyo işi gerçekten öyle anlamadımki bende..
ters bu akrepler terssss..
herkes banyo yapınca uyuyo bizimkilerin uykusu kaçıyo akrep bunlar ne yapıcakları belli olmuyo vallaha:
ayy öpüyorum hepsinii...
merhaba hoşgeldin ööncelikle..
yazacaklarımı yanlış anlamanı istemem kesinlikle..
aslında kilosuda boyuda oldukça iyi bazı bebekler malesef pütürlü gıdaları red ediyolar bide bence biraz geç kalmışız ek gıdaları vermede
tabi anne sütü çok önemli ama 5 aydan sonra yavaş yavaş meyve suyu ve yoğortla başlasaydın keşke..
ama dediğim gibi çocuğun kendi yapısıylada alakalı cnm
bak ben artık kızıma meyve suyu sıkmıyorum
kahvaltılar hariç tabi
ama pek sevmiyo mesela elmayı ayvayı eline direk veriyorum tabi dişleri az olduğu için zorlana bilir ama mandalinayı soy bi dilimi ikiye kes öyle vermeye çalışzaten meyve yiyosa mutlaka sevecektir hem böylelikle belkki otarz gıdaları daha çok yerdiye düşünüyorum deneye bilirsin bence
peki bardakla bişey içiyomu
çünkü artık sütede geçmeniz lazım çocuk büyüme sütlerine yani marka senin tercihn tabi..
bu arada bence çok geç uyuyor minik kuş.
uyku saatinide
biraz aşağıya çeke bilirsen bence çokdaha iyi olur ..
tabi tekrar söylüyorum bunlar benim düşüncelerim lütfen yanlış anlama..
Hoageldin cnm araniza bebegin kizmi erkekmi ismi ne benm adim aysegul kizm 15kasim dogumlu masalece tanistigima memnun oldum oncelikle bence 11de kalkiosa tek uyku yaptir aksam en gec 10da uyut uyumak istio diosan 2kez uyut ama 6gbi kaldir eengecki aksam q10 da uyut menuye gelince bize doktorumuz 3ogun yap aralarda meyve disinda bisey verme dedi sut yogurt dahil kahvaltiyida mama seklinde verceksende peynir yumurta pekmez sut ekemk ici bunlari karistir ver muhallebi verme bence oglen ve aksamda sevdigi yemwgi yaninda yogurt komposto hosaf gbi seyle ver yatarkende muhallebi yada sut ver yatir ama gec baslamssin oyuzden alisamayabilir eline biseylee ver kendi yemegi ogrensin belki ise yarar puturlu yemesinde ama cok gec uyuo onu mutlaka degistir bence cnm dis masalinda 2tane var onla alakali degil dir canim cigneyememsi putur bilmediginden cignemeyi bilmio bence alisir zamnla annesi artik yqvas yavas azalt blendir kullanimini yuruomu neler yapio bebegin calisiomusun nerde yasiosun
bebeğim erkek. bende tanıştığıma memnun oldum.
iki uyku yaptırıyım dıyorum 2. uykuyu uyumuyo. mesela 2 de yatırsam 1. uykusunu 2. uykusunuda babası gelmeden uyutıyım dıyorum maalsef uyumuyo.ekmek içi peynir yumurta pekmez falan ıslayınca yemiyo ıhlamurla ısladım kesinlikle yemedi.
sevdiği yemeği ver demişsin sevdiği bi yemek yokkiçocuk daha yemek yemiyo ekmek bandır yemek suyuna yemiyo mesela hemen çıkarıyo usanmadım denıyorum tabıkıde vermeye calıısyorum bazen yiyo bazende yemıyo.eline hep bişeyler verıyorum zaten.
evet bebeğim yürüyo yaşına 15 gün kala yürüdü. sürekli dıgıldıyo.dıgıl dıgılçalışmıyorum doğumdan sonra çalışmadım. istanbulda oturuyorum.
aynen cnm yaa akrepler de terslik var... Annem dio ki ,benim bildiğim çocuk dediğin banyoyu yapar yatar uyur ama bunda yok
günaydın kızlar.
7. Ayın sonuna kadar sütüm yettiği için doktorumuz hiçbişey verme dedi.
Hatta ben dedimki bişeyler tattırmak istiyorum kesinlikle gerek yok ağzının tadını bozma bu bi işe yaramaz dedi.
Zaten gerektiği zaman ek gıdaya başlayacaksın demişti.
Fakat ben yinede aslına bakarsanız bişeyler tattırdım.
Evet eline meyve vermedim hep korktum boğazına kaçar diye çünkü ağzına büyük parça gelince çıkarmayı bilmiyordu.
Boğulma tehlikesi yaşadık.örneğin muzu hala eline veremıyorum. Kaygan olduğu için buyuk parça yutuyo.çıkarmıyo.
Parça parça bende ısıttırıyorum.
Bardakla bi tek su içiyo.devam sütü kesinlikle ne bardakla ne biberonla nete pipetle içiyo. Inek sütüde içmiyo.
Uyku düzenine gelince bebeğim sessizde uyuyor yani birlikte yattığımız zaman ortam sesizleşince. Maalesef başka odam olmadfığı için beraber aynı odada yatıyoruz.10da uyutsam hemen uyanıyo sonra huzursuzlanıyo. Yada 10da yatırsam 11 de kalkıyo bi dahada yatana kadar 1-2 oluyo. Gunduz 2-3 gibi uyku uyuyor.dün mesela 2,5 saat uyudu.sonrda akşam olunca 9 gibi uykusu geliyo huzursuzlanıyo.emziriyim derken uykuya kalıyo.bi türlü düzene sokamadım. Geç uyuduğu içinde geç kalkıyo.
bebeğim erkek. Bende tanıştığıma memnun oldum.
Iki uyku yaptırıyım dıyorum 2. Uykuyu uyumuyo. Mesela 2 de yatırsam 1. Uykusunu 2. Uykusunuda babası gelmeden uyutıyım dıyorum maalsef uyumuyo.ekmek içi peynir yumurta pekmez falan ıslayınca yemiyo ıhlamurla ısladım kesinlikle yemedi.
Sevdiği yemeği ver demişsin sevdiği bi yemek yokkiçocuk daha yemek yemiyo ekmek bandır yemek suyuna yemiyo mesela hemen çıkarıyo usanmadım denıyorum tabıkıde vermeye calıısyorum bazen yiyo bazende yemıyo.eline hep bişeyler verıyorum zaten.
Evet bebeğim yürüyo yaşına 15 gün kala yürüdü. Sürekli dıgıldıyo.dıgıl dıgılçalışmıyorum doğumdan sonra çalışmadım. Istanbulda oturuyorum.
akşam defneyi de aldım eve geçtikfundam günayydın sanada cnm ne yaptınız defnemle akşam
nasıl k. validen nedir son durumlar..
defnenin öksürüğü tam geçmedi cnmHayirli sabahlar arkadaslar
aynı şey bizde de var.sadece bizde var sanıyordumay bilemedim cnm ne olduğunu ama bi önceki akşam çok iyii ama malesef akşam çok sık uyandık..
akşam defneyi de aldım eve geçtik
akşam defne kesinlikle yemek yemek istemedi nedense
banyo yaptık,banyo yaparken çok eğleniyoruz
sütümüzü içip yattık
sabah da uyanınca sarıldık yatak keyfi yaptık
defnenin öksürüğü tam geçmedi cnm
ara ara öksürüyor
özellikle sabah uyandığında
kv ne yapsın bol bol geziyor
bugün de güne gitti yine
sabah ablasına bıraktım kv ile defneyi
biraz öncede aradı defne günde yemek yemiş
aynı şey bizde de var.sadece bizde var sanıyordum
defne banyoyu çok seviyor ama banyodan sonra düzgünce uyumaz
ne zaman banyo yapsa uykusu azalıyor.
bir de banyo yaparken küvetinin içindeki suyla bol bol oynamasına izin veririm ki yorulsun da iyi uyusun diye ama şimdiye kadar iyi uyuduğu görülmedi
akşam defneyi de aldım eve geçtik
akşam defne kesinlikle yemek yemek istemedi nedense
banyo yaptık,banyo yaparken çok eğleniyoruz
sütümüzü içip yattık
sabah da uyanınca sarıldık yatak keyfi yaptık
defnenin öksürüğü tam geçmedi cnm
ara ara öksürüyor
özellikle sabah uyandığında
kv ne yapsın bol bol geziyor
bugün de güne gitti yine
sabah ablasına bıraktım kv ile defneyi
biraz öncede aradı defne günde yemek yemiş
aynı şey bizde de var.sadece bizde var sanıyordum
defne banyoyu çok seviyor ama banyodan sonra düzgünce uyumaz
ne zaman banyo yapsa uykusu azalıyor.
Bir de banyo yaparken küvetinin içindeki suyla bol bol oynamasına izin veririm ki yorulsun da iyi uyusun diye ama şimdiye kadar iyi uyuduğu görülmedi
bak bunları yazdığınız iyi oldu bende gerçekten sadece sorun bizde zannediyodum banyo konusunda..
Demekki neymiş eskilerin teorisini bizim bebişler çürütmüş....:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?