2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum
Bugun fransadan abimde gelcek iki bucuk yildir gormuyor belki moral.olur onada
Bugun arasla babasi ilgilencek yareni okula birakip ben gidicem
hg cnm yaa nasılsın hep aklımdasın arıyayım diorum sonra vazgeçiorum belki rahatsız ederim hastanın yanında olursun filan diye. son durum nasıl tedavi nasıl gidiyor rabbim tez zamanda şifasını versin inş.

yok cnm ben bıraktırmadım ki kendisi biraktı pek emmiodu zaten ...

Sotma o hala.kendi keyfinde insan ya ameliyat olurmus ya cikarmis neden yatiyormia hastanede

kp mi dio cnm öyle yaa rabbim hayırlı eş nasip etsin herkese. insan hasta olduğunda en çok eşinin ilgisini istio o nedenle de morali yoktur kv nin, yazık kadıncağıza neyse ki hayırlı evlatları senin gibi gelini var...

cnm masalın ağız kısmı nasıl oldu, geçti mi?

cnm benim neden huzursuz ki,dişlerden mi acaba?

Gunaydin kizlar masal uyuo bende erken yatinca dinleniom uyuandim bi merhaba demek istedim sizlre gunaydin guzel anneler ve guzel bebisler
günaydın cnm
Kizlar annemde durum ayni cok saldi kendini yemektw yemoyor nasil.toparlancak hic bilmiyorum
Bugun fransadan abimde gelcek iki bucuk yildir gormuyor belki moral.olur onada
Bugun arasla babasi ilgilencek yareni okula birakip ben gidicem
cnm torunlarını görsün, moral olur belki
inşallah bir an önce iyileşir
allah dermansız dert vermesin
Sotma o hala.kendi keyfinde insan ya ameliyat olurmus ya cikarmis neden yatiyormia hastanede
erkeklerin bu düşüncesizliği beni öldürüyor.
allah ıslah etsin

Hayirli sabahlar arkadaslar
guldencim elifte cok sik uyaniyor dis mi aliskanlikmi bilemitorum valla
yasemincim hadi gozun aydin bal bocugun arttirmis sut isini uyumasi nasil oldudaha uzun uyuyoartik dimi
aysegul masalin kizarikligi duzelmis cok sevindim
recescim defne nasil gectimi oksurugunuz kv napiyo
songulcum Rabbim sifa versin kv insallah hemen atlatir da xikar hastaneden

ay bilemedim cnm ne olduğunu ama bi önceki akşam çok iyii ama malesef akşam çok sık uyandık..
bide çocuklar banyo yapınca daha güzel uyurlarmış yalan.
nil soğuk diye artık 1 gün banyo yapıyo 1 gün yapmıyo
ama banyo yaptığı akşam daha çok huzursuz oluyo bilmiyorum neden..
halbüki banyoyuda seviyoruz..

sağol cnm benim evet artırdık bugün akşam 120 cc deniycem bakalım içecek mi o kadar yeterli olur sanırım zeten üstüne emip öyle uyuyor. inş. uykuları düzene gircek tatlım... sen nasılsın elifim nasıl...

işte buna sonuna kadar katılıyorum cnm çünkü zeynep ilay ne zaman banyo yapsa daha huzursuz uyuyor mesela dün akşam banyo yaptık önce ki iki geceye göre daha huzursuz uyudu

belaların 1. kat semaya indiği safer ayındayız. Dün gece 1. gecesi imiş. peygamber efendimiz (SAV) dün itibairyle ölüm hastalığına tutulmuştur.bu gece 320000 bela inmiştir. bu ayda hergün 100 defa LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM denilmelidir. günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır. Rabbim tüm belelarımızı kaldırsın inş.
dün paylaşmak isterdim ama nasip olmadı nasip bugüne imiş.

Sagol canim okuyalim ins
Haklisin elifte banyo yapinca uykusu kaciyo mesela biz banyoyu uc gunde bire cikardik hasta olur diye

Ooo masallah tatlim yeter ins icsinde bal bocegin daha uzun.uyusun

çok sağol cnm çok iyi oldu bak ben bunu bilmiuyyordum allah razı olsun..
bu arada banyo işi gerçekten öyle anlamadımki bende..
ters bu akrepler terssss..

Sagol canim okuyalim ins

Haklisin elifte banyo yapinca uykusu kaciyo mesela biz banyoyu uc gunde bire cikardik hasta olur diye

Ooo masallah tatlim yeter ins icsinde bal bocegin daha uzun.uyusun

herkes banyo yapınca uyuyo bizimkilerin uykusu kaçıyo akrep bunlar ne yapıcakları belli olmuyo vallaha:
ayy öpüyorum hepsinii...

aynen cnm yaa akrepler de terslik var... annem dio ki ,benim bildiğim çocuk dediğin banyoyu yapar yatar uyur ama bunda yok

günaydın kızlar.

7. ayın sonuna kadar sütüm yettiği için doktorumuz hiçbişey verme dedi.
hatta ben dedimki bişeyler tattırmak istiyorum kesinlikle gerek yok ağzının tadını bozma bu bi işe yaramaz dedi.
zaten gerektiği zaman ek gıdaya başlayacaksın demişti.
fakat ben yinede aslına bakarsanız bişeyler tattırdım.

evet eline meyve vermedim hep korktum boğazına kaçar diye çünkü ağzına büyük parça gelince çıkarmayı bilmiyordu.
boğulma tehlikesi yaşadık.örneğin muzu hala eline veremıyorum. kaygan olduğu için buyuk parça yutuyo.çıkarmıyo.
parça parça bende ısıttırıyorum.
bardakla bi tek su içiyo.devam sütü kesinlikle ne bardakla ne biberonla nete pipetle içiyo. inek sütüde içmiyo.

uyku düzenine gelince bebeğim sessizde uyuyor yani birlikte yattığımız zaman ortam sesizleşince. maalesef başka odam olmadfığı için beraber aynı odADA yatıyoruz.10da uyutsam hemen uyanıyo sonra huzursuzlanıyo. yada 10da yatırsam 11 de kalkıyo bi dahada yatana kadar 1-2 oluyo. gunduz 2-3 gibi uyku uyuyor.dün mesela 2,5 saat uyudu.sonrda akşam olunca 9 gibi uykusu geliyo huzursuzlanıyo.emziriyim derken uykuya kalıyo.bi türlü düzene sokamadım. geç uyuduğu içinde geç kalkıyo.

bebeğim erkek. bende tanıştığıma memnun oldum.

iki uyku yaptırıyım dıyorum 2. uykuyu uyumuyo. mesela 2 de yatırsam 1. uykusunu 2. uykusunuda babası gelmeden uyutıyım dıyorum maalsef uyumuyo.ekmek içi peynir yumurta pekmez falan ıslayınca yemiyo ıhlamurla ısladım kesinlikle yemedi.
sevdiği yemeği ver demişsin sevdiği bi yemek yokki çocuk daha yemek yemiyo ekmek bandır yemek suyuna yemiyo mesela hemen çıkarıyo usanmadım denıyorum tabıkıde vermeye calıısyorum bazen yiyo bazende yemıyo.eline hep bişeyler verıyorum zaten.
evet bebeğim yürüyo yaşına 15 gün kala yürüdü. sürekli dıgıldıyo.dıgıl dıgıl çalışmıyorum doğumdan sonra çalışmadım. istanbulda oturuyorum.

hoşgeldin aramıza cnm... bebeğine de rabbim sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin inş. geçmişe bakmak için bence artık ççok geç öyle yada böyle olan olmuş. önemli olan bundan sonra neler yapılabileceği. arkadaşlarımızda dediği gibi bi şekilde yavaş yavaş pütürlü gıdalara bebğin alışacak bi şekilde bu meyve seviosa onunla bile olabilir yeter ki yesin. kendini bunun için çok yıpratma, benim kızım 1 ay öncesine kadar herşeyi çok güzel yiordu kahvaltısını filan tek tek bizim gibi güzelce yapıyordu ama şu sıralar yediremiyorum ağzını kilitlio. yani olacak varsa oluor. rabbim tez zamanda bebişlerimize iştah versin inş.

aynen cnm yaa akrepler de terslik var... Annem dio ki ,benim bildiğim çocuk dediğin banyoyu yapar yatar uyur ama bunda yok

aynen katılıyorummm:

allah korusun
cnm yanlız uyku düzenine hemen alışmasını bekleme yani yavaş yavaş
başla örneyin bi akşam 12 buçukta uyut sonraki akşam 12de daha sonra yarımışar saat düşürerek dene tabi biraz seninde fedakarlıp yapıp erken uyuman lazım
yani 11de bile uyusa iyi bence bikere uyuya ilir günde bi mahsuruyok cnm nilde yani benim kızımda bazen uykusu geliyo huysuzluk yapıyo ama biz onunla oyun oynuyoruz mesela camdan baktır öyle birazdaha tutmaya çalışcnm
11e çekersen yeterli olucaktır bence
nilde bi ara geç uyuyodu ama şuanda 10 la 11 arası uyuyo..
Denemekte fayda ar bence
yme konusuna gelincede aburcubura alıştırmazsan mutlaka zamanla yiyecektir cnm:
Merak etme her çocuk bir değil..

yer annesi zamanla yer sen merak etme.

fundam günayydın sanada cnm ne yaptınız defnemle akşam
nasıl k. validen nedir son durumlar..
akşam defneyi de aldım eve geçtik
akşam defne kesinlikle yemek yemek istemedi nedense
banyo yaptık,banyo yaparken çok eğleniyoruz
sütümüzü içip yattık
sabah da uyanınca sarıldık yatak keyfi yaptık

defnenin öksürüğü tam geçmedi cnm
ara ara öksürüyor
özellikle sabah uyandığında
kv ne yapsın bol bol geziyor
bugün de güne gitti yine
sabah ablasına bıraktım kv ile defneyi
biraz öncede aradı defne günde yemek yemiş

aynı şey bizde de var.sadece bizde var sanıyordum
defne banyoyu çok seviyor ama banyodan sonra düzgünce uyumaz
ne zaman banyo yapsa uykusu azalıyor.
bir de banyo yaparken küvetinin içindeki suyla bol bol oynamasına izin veririm ki yorulsun da iyi uyusun diye ama şimdiye kadar iyi uyuduğu görülmedi

ayyy bunların hepsinin uykusu mu kaçıo yaaa banyo yapınca. bi de çıkarken ağlıo çıkrıyorum diye . o derece sevio banyoyu bi de çıkınca uyusa süper olacaktı yani...
defneme de sevindim annesiyle keyif yapmış kuzu babaannesiyle de yemek yemiş oh afiyet olsun.

bak bunları yazdığınız iyi oldu bende gerçekten sadece sorun bizde zannediyodum banyo konusunda..
Demekki neymiş eskilerin teorisini bizim bebişler çürütmüş....:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…