2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba teyzoşlar
bizden size merhabalar
fotoğraflar sabah çekildi

birazda olsA içim rahat gerçi mesela yumurtayı neye katarsan kat ayırt edip yemeyen bebekler var
yada yoğurdu ağzına sürmeyenler.
Allahtan benimki fazla seçmiyo.
kızlar bugun dediğiniz gibi armutu küp küp doğrayıp kaseye koydum yedi maşallahh mandalınayı yemedi çiğneyip çıkardı zannediyorum şeffaf kabugundan dolayı.elmayı yemedi (sert geldi heralde armut nede olsa yumuşak.)

sonra boncuk makarna verdim yoğurtla yoğurdu bol. öyle yediridm kimi çıkardı kimi yedi işte.
bunada şükür.
şimdide mercımek çorbası verdim.bu sefer dediğiniz gibi ekmeği doğradım yedi maşşalahh bı kase.

bebeğimin rahatsızlığı olmadığı sürece uslu akıllı kendi kendine oyuncaklarıyla oynayan, bi sefer söyle hemen aklında tutan bi bebiş.
anne baba henuz demiyor dede diyor uzun zamandır.
yürüyor, çekyatlarda kol geziyor.prizler çekmeceler, nerde zarar var bizim işimiz.

peki siz bebişlerinize neler veriyorsunuz gün içinde yazarmısnız arkadaşlar..
bardaktan su içiyolarmı? yada pipetle meyve suyu verıyormuusnuz. puding falan tattırıyormusunuz?
kendi krendine biberonunu tutup suyunu içebiliyolarmı?

MeRhaba tıkabasa hoşgeldin topige ben de yazamasamda takipteyim
Ben çalıştığım için bakıcı hazırlıyor yemeği sabah kaşık mamasi içine pekmez bi gün peynir bi gün yumurta öğleye doğru meyve karışımı bisküvi öğlen biz evde ne yersek veriyorum özellikle pilav hastası saat 2 gibi çorba içiyor akşam bizimle yiyor yatmadan sütlü muhallebi bir su bardağı içine princ unu-bebebisküvisi-irmik karışımı bir çay kaşığı pekmez yediriyortm
Sanmaki bayılıyo anlattıklarıma oyunla yediriyortm sadece bizimle yerken itiraz etmiyor
Mesela bu akşam sırf o yesin diye yine princ pilavı yaptım et kavurdum baya yedi bi de elma havuc suyu sıktım biberonu önüne koydum ben kaşıkla yemek verdim kendisi meyve suyundan içti
Muz hariç bütün meyveleri seviyo çikolata verdim ama çok değil puding de verdim bizim kız işine gelenleri yiyor
Banyo konusunda ben rahatım pazar ve çarşamba yıkıyortm kış olduğu için ve o günler daha güzel uyuyo
Anne baba dede mama atta bunlar favori kelimelerimız
Büyüdükçe tarifi anlatılamayan bi güzellik oldu bu cadı çok yaramaz ama yapacak birşey de yok
Mendil elimizde lorke lorke çekiyoruz hala
Yarın da aşımız var ve çok korkuyorum niyeyse
Benden haberler böyle

Cnm menumuze gelince masal herguncorba kasesi dolusu kariaim hazirliom onu yio karismda 100cc sutun icine yumurta beyazi dahil peynir pekmez biskuvi yada ekmek le kivamini ayarliom yediriom bazende tek tek yedriom oglende 1kase corbaicine ekmek atiom yaninda1kase yogurt bitirio aksamda yemek yaninda yogurt yada komposto yio yatarkende 10da yatar sut iciriom sabha kadar kalkmaz yada 1kez kalkar bu duzenimiz ama onun haricinde biz ne yiosak.yedriom secmio balik tavuk et melemen omlet kek hersey veriom tatli sevmio puding birz yedi ama sevmio sutlac sewio sadece xikolata bikez tatdirdim onu bile cok severek yemio mandalinayi zarindan ayirip ver cnm ben ilk oyle yaptim simdi kendi yio masalda 11aylikken yurudu cnm cok harekwtli cok yaramaz bi bebek ama kendi kwndine oynar kucak sevmez uykucu sirindir masalcik masallh kuzumaaaaaa

Oh cok sevinm iyi.olmasina
Disleri rahatsiz ett demek

Bencede ondan mikrop.almis olabilir cnm dogru dusunmussun
Sem emzigi biraktirmayi dusunuyprmusun aysegul
Ay ben daha uzun sure devam:)

ben düşünmüom yaa bızım9tane emzıgımız var her kıyafetıne ceketıne uygun renkte:)ben delı gbı emzık hastasıyım yaa çok yaksıo bebıslere ayrıca müptelası degıl ama çok iş göruo önceden hıç anlamıodum yararını ama sımdılerde mızmızlandıgında trıplere gırdıgınde çıkamadıgında:)emzıgı verıom anında fişi cekılmış tv gbı oluo ohhhhhh dıorum yaa ses gıtt neguzel dıorum :)yaa ben 4yasına kadar emmısım hiçde dişimde konusmamda bı bozukluk yok okadar uzun emmesede ben bıraktırmıcam bu ara :)

çok saol cnm ço sasırdım bıanda oldu çok kötuydü dokununca kendısı falan ağlıodu acıodu demekkı gectı hemncık bugun yıne surdum hatta kremı uyuturken
aaaaa ne garıp masal banyodan sonra çok rahatlar daha sacını kuruturken eee dıo kendısı çok sevıo banyo sonrası uykuyu:)

Eki Görüntüle 884555 Eki Görüntüle 884554

merhaba teyzoşlar
bizden size merhabalar
fotoğraflar sabah çekildi

ayyyyyyyyy masallhh yerım senıı yaa nede yakısmıs ayakkabıların sapkan ayakkabısını nerden aldın cnm yaa ben lcw dan aldım bıtane ama memnun degılım terletıo ıananılmaz derecede ıslanıo ayakları resmen hemncık nıyeyse polarıs de ılk adım vardı onu alcam sanırım ama bunlarda cok cıcıymış

kızlar masalın2dişi var onlarda 3.5ay oldu çıkalı baska yoktu doktorumuz demıstı kontrolde hepsı aynı anda cıkcak dıe bugun agzının suyunu toplayamıodu hiçyerler koltukler ustumuz heryer agzının suyu aktı hıc dger ıkısınde boyle olmamıstı bı baktık agzında5tane dişi görunuo patlamak uzere hepsı aynı anda patlıcak sanırım ama nasıl şismiş beyazlamıs görunuo köpek dıslerı dahıl gelıo dun bısey yoktu bugun nsıl agzı akıo suyu yaaaa ınanamdım banyo yaptı uyudu 10da bakalım huzursuz olcakmı 5tane yaaa uff nıe tek tek cıkmıolar kı yazık kuzumaaaa

Canim e bebekte kampanya var
Yine bir alana bir bedava hem ilk adim hem bot akirsin bir tane polaris fiyatina

Ah kuzum benim.hizla cikaricak demek arasin da ilk.ki diisnden sonra iki bucuk ay ara vermisti
Bu aksam.1o.disimizi farkettim cikmis ikinci azi disimiz hic birsey anlamadik
Ilk azidq.mizmis can di

Kizlar arasta yikandigi zaman ayni modda meseka banyidan sonra miyisiyor hemen uyuyor ama sonrasin da uyaniyor bazen
Millet mersine biz tersine
Ama bebecikken ole degildi kasinganliklari gelene kadar

Ah kuzum benim.hizla cikaricak demek arasin da ilk.ki diisnden sonra iki bucuk ay ara vermisti
Bu aksam.1o.disimizi farkettim cikmis ikinci azi disimiz hic birsey anlamadik
Ilk azidq.mizmis can di

Ayy bi gorsen teyzesi agzinin suyu nsl akio kendi bile silio rahtsz oluoda baklim masal huzursuz olckmi ilk 2disde cikunca gormustuk mizmiz degildi ama agzinn suyuda akmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…