- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.721
Cnm ayakkabılar adidas.doğum gününde adidasin ilk adı m ayakkabısi hediye geldi. Ama defnenin ayağına küçüktu.bende bunlarla değiştirdimayyyyyyyyy masallhh yerım senıı yaa nede yakısmıs ayakkabıların sapkan ayakkabısını nerden aldın cnm yaa ben lcw dan aldım bıtane ama memnun degılım terletıo ıananılmaz derecede ıslanıo ayakları resmen hemncık nıyeyse polarıs de ılk adım vardı onu alcam sanırım ama bunlarda cok cıcıymış
Allah kolaylik versin masala. Gece uyudu mu ?kızlar masalın2dişi var onlarda 3.5ay oldu çıkalı baska yoktu doktorumuz demıstı kontrolde hepsı aynı anda cıkcak dıe bugun agzının suyunu toplayamıodu hiçyerler koltukler ustumuz heryer agzının suyu aktı hıc dger ıkısınde boyle olmamıstı bı baktık agzında5tane dişi görunuo patlamak uzere hepsı aynı anda patlıcak sanırım ama nasıl şismiş beyazlamıs görunuo köpek dıslerı dahıl gelıo dun bısey yoktu bugun nsıl agzı akıo suyu yaaaa ınanamdım banyo yaptı uyudu 10da bakalım huzursuz olcakmı 5tane yaaa uff nıe tek tek cıkmıolar kı yazık kuzumaaaa
ben bu fıstığı yerim ama yaaaaaaaaa... ayakkabılarına da eridim yaniiiiiiiEki Görüntüle 884555 Eki Görüntüle 884554
merhaba teyzoşlar
bizden size merhabalar
fotoğraflar sabah çekildi
sen anlattıkça rana gözümün önünde canlandı resmen maşallah:)MeRhaba tıkabasa hoşgeldin topige ben de yazamasamda takipteyim
Ben çalıştığım için bakıcı hazırlıyor yemeği sabah kaşık mamasi içine pekmez bi gün peynir bi gün yumurta öğleye doğru meyve karışımı bisküvi öğlen biz evde ne yersek veriyorum özellikle pilav hastası saat 2 gibi çorba içiyor akşam bizimle yiyor yatmadan sütlü muhallebi bir su bardağı içine princ unu-bebebisküvisi-irmik karışımı bir çay kaşığı pekmez yediriyortm
Sanmaki bayılıyo anlattıklarıma oyunla yediriyortm sadece bizimle yerken itiraz etmiyor
Mesela bu akşam sırf o yesin diye yine princ pilavı yaptım et kavurdum baya yedi bi de elma havuc suyu sıktım biberonu önüne koydum ben kaşıkla yemek verdim kendisi meyve suyundan içti
Muz hariç bütün meyveleri seviyo çikolata verdim ama çok değil puding de verdim bizim kız işine gelenleri yiyor
Banyo konusunda ben rahatım pazar ve çarşamba yıkıyortm kış olduğu için ve o günler daha güzel uyuyo
Anne baba dede mama atta bunlar favori kelimelerimız
Büyüdükçe tarifi anlatılamayan bi güzellik oldu bu cadı çok yaramaz ama yapacak birşey de yok
Mendil elimizde lorke lorke çekiyoruz hala
Yarın da aşımız var ve çok korkuyorum niyeyse
Benden haberler böyle
ya maşallah ne güzel yio masal cnm yaa rabbim nazarlardan saklasın benim kızım niye yemio ki doğru düzgünCnm menumuze gelince masal herguncorba kasesi dolusu kariaim hazirliom onu yio karismda 100cc sutun icine yumurta beyazi dahil peynir pekmez biskuvi yada ekmek le kivamini ayarliom yediriom bazende tek tek yedriom oglende 1kase corbaicine ekmek atiom yaninda1kase yogurt bitirio aksamda yemek yaninda yogurt yada komposto yio yatarkende 10da yatar sut iciriom sabha kadar kalkmaz yada 1kez kalkar bu duzenimiz ama onun haricinde biz ne yiosak.yedriom secmio balik tavuk et melemen omlet kek hersey veriom tatli sevmio puding birz yedi ama sevmio sutlac sewio sadece xikolata bikez tatdirdim onu bile cok severek yemio mandalinayi zarindan ayirip ver cnm ben ilk oyle yaptim simdi kendi yio masalda 11aylikken yurudu cnm cok harekwtli cok yaramaz bi bebek ama kendi kwndine oynar kucak sevmez uykucu sirindir masalcik masallh kuzumaaaaaa
çok saol cnm ço sasırdım bıanda oldu çok kötuydü dokununca kendısı falan ağlıoduacıodu demekkı gectı hemncık bugun yıne surdum hatta kremı uyuturken
aaaaa ne garıp masal banyodan sonra çok rahatlar daha sacını kuruturken eee dıo kendısı çok sevıo banyo sonrası uykuyu:)
120 cc içti cnm:) hemde sorunsuz... emdi uyudu sonra . sabaha kadar da 4 kez filan uyandı emdi uyudu. buna şükür..aklım zeynep ılay da sütünü içiıp rahatca delıksız uyucak inş sabah guzel haberını beklıorummm cnm öptumm
ayyyyyy ben de kuzuma ayakkabı alcam ... gözüm kaldı hee:)ayyyyyyyyy masallhh yerım senıı yaa nede yakısmıs ayakkabıların sapkan ayakkabısını nerden aldın cnm yaa ben lcw dan aldım bıtane ama memnun degılım terletıo ıananılmaz derecede ıslanıo ayakları resmen hemncık nıyeyse polarıs de ılk adım vardı onu alcam sanırım ama bunlarda cok cıcıymış
cnm bizim de ilk 4 dişte hiç ağzımız akmadı ama sonra 6 tane birden hareketlendi ve kuzumun ağzı aklmaya başladı yavrum ne olduğuna şaşırdı ıslaklığa bakıo:) 5. yi çıkardı darısı diğer 5 ine...kızlar masalın2dişi var onlarda 3.5ay oldu çıkalı baska yoktu doktorumuz demıstı kontrolde hepsı aynı anda cıkcak dıe bugun agzının suyunu toplayamıodu hiçyerler koltukler ustumuz heryer agzının suyu aktı hıc dger ıkısınde boyle olmamıstı bı baktık agzında5tane dişi görunuo patlamak uzere hepsı aynı anda patlıcak sanırım ama nasıl şismiş beyazlamıs görunuo köpek dıslerı dahıl gelıo dun bısey yoktu bugun nsıl agzı akıo suyu yaaaa ınanamdım banyo yaptı uyudu 10da bakalım huzursuz olcakmı 5tane yaaa uff nıe tek tek cıkmıolar kı yazık kuzumaaaa
ben niye göremiom bi alana bi bedeva ya internette mi mağazada mı cnmCanim e bebekte kampanya var
Yine bir alana bir bedava hem ilk adim hem bot akirsin bir tane polaris fiyatina
ayyy bunların hepsi aynııııııııKizlar arasta yikandigi zaman ayni modda meseka banyidan sonra miyisiyor hemen uyuyor ama sonrasin da uyaniyor bazen
Millet mersine biz tersine
Ama bebecikken ole degildi kasinganliklari gelene kadar
günaydın cnm nasılsın defnecik nasılGünaydın kızlar
birazda olsA içim rahat gerçi mesela yumurtayı neye katarsan kat ayırt edip yemeyen bebekler var
yada yoğurdu ağzına sürmeyenler.
Allahtan benimki fazla seçmiyo.
kızlar bugun dediğiniz gibi armutu küp küp doğrayıp kaseye koydum yedi maşallahh mandalınayı yemedi çiğneyip çıkardı zannediyorum şeffaf kabugundan dolayı.elmayı yemedi (sert geldi heralde armut nede olsa yumuşak.)
sonra boncuk makarna verdim yoğurtla yoğurdu bol. öyle yediridm kimi çıkardı kimi yedi işte.
bunada şükür.
şimdide mercımek çorbası verdim.bu sefer dediğiniz gibi ekmeği doğradım yedi maşşalahh bı kase.
bebeğimin rahatsızlığı olmadığı sürece uslu akıllı kendi kendine oyuncaklarıyla oynayan, bi sefer söyle hemen aklında tutan bi bebiş.
anne baba henuz demiyor dede diyor uzun zamandır.
yürüyor, çekyatlarda kol geziyor.prizler çekmeceler, nerde zarar var bizim işimiz.
peki siz bebişlerinize neler veriyorsunuz gün içinde yazarmısnız arkadaşlar..
bardaktan su içiyolarmı? yada pipetle meyve suyu verıyormuusnuz. puding falan tattırıyormusunuz?
kendi krendine biberonunu tutup suyunu içebiliyolarmı?
gülden tekirdağlısın sanırım. bende tekirdağlıyım. merkezdenmı??
MeRhaba tıkabasa hoşgeldin topige ben de yazamasamda takipteyim
Ben çalıştığım için bakıcı hazırlıyor yemeği sabah kaşık mamasi içine pekmez bi gün peynir bi gün yumurta öğleye doğru meyve karışımı bisküvi öğlen biz evde ne yersek veriyorum özellikle pilav hastası saat 2 gibi çorba içiyor akşam bizimle yiyor yatmadan sütlü muhallebi bir su bardağı içine princ unu-bebebisküvisi-irmik karışımı bir çay kaşığı pekmez yediriyortm
Sanmaki bayılıyo anlattıklarıma oyunla yediriyortm sadece bizimle yerken itiraz etmiyor
Mesela bu akşam sırf o yesin diye yine princ pilavı yaptım et kavurdum baya yedi bi de elma havuc suyu sıktım biberonu önüne koydum ben kaşıkla yemek verdim kendisi meyve suyundan içti
Muz hariç bütün meyveleri seviyo çikolata verdim ama çok değil puding de verdim bizim kız işine gelenleri yiyor
Banyo konusunda ben rahatım pazar ve çarşamba yıkıyortm kış olduğu için ve o günler daha güzel uyuyo
Anne baba dede mama atta bunlar favori kelimelerimız
Büyüdükçe tarifi anlatılamayan bi güzellik oldu bu cadı çok yaramaz ama yapacak birşey de yok
Mendil elimizde lorke lorke çekiyoruz hala
Yarın da aşımız var ve çok korkuyorum niyeyse
Benden haberler böyle
çok saol cnm ço sasırdım bıanda oldu çok kötuydü dokununca kendısı falan ağlıoduacıodu demekkı gectı hemncık bugun yıne surdum hatta kremı uyuturken
aaaaa ne garıp masal banyodan sonra çok rahatlar daha sacını kuruturken eee dıo kendısı çok sevıo banyo sonrası uykuyu:)
kızlar masalın2dişi var onlarda 3.5ay oldu çıkalı baska yoktu doktorumuz demıstı kontrolde hepsı aynı anda cıkcak dıe bugun agzının suyunu toplayamıodu hiçyerler koltukler ustumuz heryer agzının suyu aktı hıc dger ıkısınde boyle olmamıstı bı baktık agzında5tane dişi görunuo patlamak uzere hepsı aynı anda patlıcak sanırım ama nasıl şismiş beyazlamıs görunuo köpek dıslerı dahıl gelıo dun bısey yoktu bugun nsıl agzı akıo suyu yaaaa ınanamdım banyo yaptı uyudu 10da bakalım huzursuz olcakmı 5tane yaaa uff nıe tek tek cıkmıolar kı yazık kuzumaaaa
Kizlar arasta yikandigi zaman ayni modda meseka banyidan sonra miyisiyor hemen uyuyor ama sonrasin da uyaniyor bazen
Millet mersine biz tersine
Ama bebecikken ole degildi kasinganliklari gelene kadar
Günaydın kızlar
Cnm ayakkabılar adidas.doğum gününde adidasin ilk adı m ayakkabısi hediye geldi. Ama defnenin ayağına küçüktu.bende bunlarla değiştirdim
Allah kolaylik versin masala. Gece uyudu mu ?
aferin ona kocaman bi alkış
cnm elmanında kabuğunu soya bilirsin alışana kadar .
zorlama yavaş yavaş alışacaktır merak etme
nil kivi bile yiyo..
bu arada evet biberonuyla içiyo herşeyi nil ama bardakla ben veriyorum çünkü üzerine döküyo henüz alışamadık biz bardağha.
sabah deyişik veriyoruz hep tek düze değil cenm
mesela bi sabah yumurta yiyo ekmek zaten fiks peyniri çok sevmiyo malesef bende kırep yapıyorum içine yumurta, süt, kaşar koyuyorum bide un tabi onun dışındada bazen yumurtayı yağda bile yapıyorum yesin diye bizdde bu ara yumurtaya itiraz ediyoruz:
bazende kaşık maması içine ceviz pekmez ve kaşar rendesi koyuyorum..
yeterki vitamin aldın..
öylen çorba yoğurt sonra meyve akşamda bizimle yemek balık köfte et yada tavuk ne olursa artık bide bizim yediğimiz yemeklerden
yatarkende ya süt yada kaşık maması yeyip uyuyoruz gece bidefa daha süt içiyoruz
aptamil çocukla devam edicez 1 buçuk yaşımıza kadar sonrasına bakıcaz bakalım..
evet cnm tekirdağ çorluda oturuyorum ben
sen merkezdemiydin..
ben oranayı yesemmmmmmmmm:
cnmkorkkma inşallah yan etkisiz atlatırsınız aşıyı..
ayy var bizimkilerde bi sorun şekerim
normali banyo sonrası uyumaları bizimkiler uyumuyo..
Bencede tam akrep sizinkiler napcagi belli olmaz dimi ama:)masal uyur rahatlar
kıyamamya olsun cnm hepsi birden çıkacak bak bianda kurtulacak masalım..
İns cnm yaa cok zorlucak galiba ama dun 3/4kez kalkti biliosun hic kalmaz masal heleki banyoda yaptiydi ama agrisi oluo demekki ama yinede sakindi canm yaa emzik verdim uyudu bikezde sut verdim uydu zorlamadi simdilik bakalim hemn cikcakmi disler
aynen cnm
ama biz bebecikkende öyleydik ben hiç hatırlamıyorum nilin banyodan sonra çok uyuduğunu..:):)
Bebekken masal hic uyanmiodu gece gunduz ozluoz die biz kaldirioduk hmn geri uyuodu 4ay boyleydi :)
günaydın cnm:
ayşegül baktnmı ebebeğe kaç paraymışcnm ve hangi marka..
kızlar herkese günaydınnn:
nasılsınızbakalım:
Gunayfin cnm iyiyz sen nasilsin masal gece 3/4kez kalkti bqnyo uaptgi halde normalde hic kalkmazdi ama 5dis zprluo bu belli zaten agzinin suyu nasil akio ama genede sakindi gece emzik vetdim uyud bikezde sut verdim uyudu simdi uyuo ama aglayisi bile farkliydi uyanirken gece kyamm bitanem yaqa
günaydıın
Gunaydin.guzel anneler recescim masallah defneye cok da şık olmus cok yakismis hepsi ee gundeki en guzel bayan bencr defne
Baktimda indirim gormedim bugun bidaha bakcam cnm
Cnm evet masal guzel yio uyuo allha sukur ama dogumdan beri hep boyleydi Yapisibu bence oyuzden uzulme zeynep ilay yemio diosun ama sanslisinki emio masal emmedi 6aylikken birakti bak okadar yio ama 9kg sen yemio diosun 12ye yaklastiniz oyuzden onemli olan sagligi uzulme cnm hemde mutlu bi bebekse hic takma elbet bigun yicek uyucak annesi ayyrica bak sutude artirmissin masallhhhh
daha güzel ayakkabılar sizin olsun cnm benim. defne iyi ama gece ağlayarak uyandı hepben bu fıstığı yerim ama yaaaaaaaaa... ayakkabılarına da eridim yaniiiiiii
sen anlattıkça rana gözümün önünde canlandı resmen maşallah:)
ya maşallah ne güzel yio masal cnm yaa rabbim nazarlardan saklasın benim kızım niye yemio ki doğru düzgün
120 cc içti cnm:) hemde sorunsuz... emdi uyudu sonra . sabaha kadar da 4 kez filan uyandı emdi uyudu. buna şükür..
ayyyyyy ben de kuzuma ayakkabı alcam ... gözüm kaldı hee:)
cnm bizim de ilk 4 dişte hiç ağzımız akmadı ama sonra 6 tane birden hareketlendi ve kuzumun ağzı aklmaya başladı yavrum ne olduğuna şaşırdı ıslaklığa bakıo:) 5. yi çıkardı darısı diğer 5 ine...
ben niye göremiom bi alana bi bedeva ya internette mi mağazada mı cnm
ayyy bunların hepsi aynıııııııı
günaydın cnm nasılsın defnecik nasıl
cnm benim ya3/4kez uyandi canm normalde ya hic uyanmaz yada 1kez kalkardi kuzum zaten normalden farkli aglayarak uyandi ama 2sinde emzigini verince uyudu dgerlerinde de sut verdim uyudu simdi de uyuo belliki gelio dis hic uyanmazdi cubku ama genwde sakindi kuzum yaabitanem benmm
bence de zaten hepsi 60 yaş üstü sadece 2 tanesi 40lı yaşlardaGunaydin.guzel anneler recescim masallah defneye cok da şık olmus cok yakismis hepsi ee gundeki en guzel bayan bencr defne
günaydın cnm, nasılsın?günaydıın
cnm bence botu 23-24 al derimhaklıısn cnm yapı meselesi ama takmamak da elde değil... neyse e bebek te indirim var ama botlar sanki çok ağır gibi duruyor kararsız kaldım bi de beden meselesi var. aeynep ilayın bi ayakkabısı vaardı 21-22 yazıo küçük gelio patik gibi bot o. şu an ayağındakiler 21 numara bot tam oluo bilemedim ki. ayağındakiler ortopedik değil o nedenle istiom. buarada ilk adımlar ortopedik mi acaba bilenler aydınlatsın lütfennn
ay şu maşallah demeynleri anlamıyorum ben yolda yanımdan geçen çocuk olunca bile maşallah allah bağışlasın derim ... zeynep ilayın 5. dişi çıktı teyzesi 5 tane de yolda.. şişmiş damağı kuzumun. yememk yememem boykotumuz devam edio ama en azından devam sütüne alıştık en azından:)daha güzel ayakkabılar sizin olsun cnm benim. defne iyi ama gece ağlayarak uyandı hep
zaten ne zaman güne gitse böyle ağlayarak uyanıyor
halbuki yatmadan önce okudum ama yine de ağladı
zeynep ilay nasıl?
dişler ne alemde?
cnm benim ya
biz 1 diş ağrısında ölüyoruz onlar ne yapıyor
inşallah biran önce çıkarır dişleri
bence de zaten hepsi 60 yaş üstü sadece 2 tanesi 40lı yaşlarda
kızlar buarada sinir oldum gündekilere
bi tanesi hiç maşallah demeden defneye "ay hiç 1 yaşında çocuk gibi durmuyor, sokakta görsem 2 yaşında sanırdım" demiş.ya ben ne emeklerle büyütüyorum kadın bi maşallah bile demiyor
bi tanesi de sürekli saçma sapan konuşuyor."aç bırak, o zaman mecbur yer,uğraşma,ekmek yedirme vs" diyor
bunlarda tamamen bi sorun var
çocuk ne zaman güne gitse gece hep ağlayarak uyanıyor
okuyorum ama yine de ağlıyor
ay bende öyle düşünüyorum aslında ama kararsız kaldım cnm ağır mı olur o botlar acaba. ilk adımlar hepten kafamı karıştırdı çok acemiyim çooookkkgünaydın cnm, nasılsın?
erdem paşa nasıl?
sonuçlar haftaya mı çıkacaktı?
cnm bence botu 23-24 al derim
çünkü kış malum
hem ayaklarını kalın giydirirsin hem de ayakları nasılsa büyüyecek
valla çok emin değilim ilk adımların ortopedik olup olmadığından
oh güle güle giysin defnem.kızlar dün işten biraz erken çıktım
lcw den defneye kıyafet aldım
yavrumun kışlık hiçbir şeyi yoktu
2 tane kadife pantolon(petrol yeşili ve gri), 1 tane hırka, 2 tane bluz ve 1 tane bady aldım
kv hemen benim evde dursun dedi
bende yok bende dursun, evde hhiç kıyafeti yok,sen istediğinde ben getiririm dedim
kızlar dün işten biraz erken çıktım
lcw den defneye kıyafet aldım
yavrumun kışlık hiçbir şeyi yoktu
2 tane kadife pantolon(petrol yeşili ve gri), 1 tane hırka, 2 tane bluz ve 1 tane bady aldım
kv hemen benim evde dursun dedi
bende yok bende dursun, evde hhiç kıyafeti yok,sen istediğinde ben getiririm dedim
Masal4aylik.oluncaya kadar hep biz sevmek icin uyardik hep uyumak isterdi hele 2ay hic uyanmiodu desem yeridir 4.ayda bi uyandi tam uyandi hemn donmeye baslqdi 5aylikken surunerek gitmeye basladi 6aylikken emekledi tum evi geziodu 7.5aylikken siralamaya baslqdi 10aylikken ilj adimlar geldi allhimmm cok uyufu ama cok erken hareketlendi suandaa uyuo ama uyanikken 2saniye oturmaz uykucu sirin masal :)kimbilir nasıl canı acıyo yavrumun off kıyamamyaaa..
günaydın cnm nasılsın erdemim nasıl?
günaydın şekrim naber bakalım elifçik nasıl?
bak bakalım cnm:
ayy nil bebekkken 2 ay boyunca eve misafir geldiğinde insanlar gidenekadar hiç susmadan ağlıyodu...
Masal4aylik.oluncaya kadar hep biz sevmek icin uyardik hep uyumak isterdi hele 2ay hic uyanmiodu desem yeridir 4.ayda bi uyandi tam uyandi hemn donmeye baslqdi 5aylikken surunerek gitmeye basladi 6aylikken emekledi tum evi geziodu 7.5aylikken siralamaya baslqdi 10aylikken ilj adimlar geldi allhimmm cok uyufu ama cok erken hareketlendi suandaa uyuo ama uyanikken 2saniye oturmaz uykucu sirin masal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?