2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ayakkabılar adidas.doğum gününde adidasin ilk adı m ayakkabısi hediye geldi. Ama defnenin ayağına küçüktu.bende bunlarla değiştirdim
Allah kolaylik versin masala. Gece uyudu mu ?

Eki Görüntüle 884555 Eki Görüntüle 884554

merhaba teyzoşlar
bizden size merhabalar
fotoğraflar sabah çekildi
ben bu fıstığı yerim ama yaaaaaaaaa... ayakkabılarına da eridim yaniiiiiii

sen anlattıkça rana gözümün önünde canlandı resmen maşallah:)

ya maşallah ne güzel yio masal cnm yaa rabbim nazarlardan saklasın benim kızım niye yemio ki doğru düzgün

aklım zeynep ılay da sütünü içiıp rahatca delıksız uyucak inş sabah guzel haberını beklıorummm cnm öptumm
120 cc içti cnm:) hemde sorunsuz... emdi uyudu sonra . sabaha kadar da 4 kez filan uyandı emdi uyudu. buna şükür..

ayyyyyy ben de kuzuma ayakkabı alcam ... gözüm kaldı hee:)

cnm bizim de ilk 4 dişte hiç ağzımız akmadı ama sonra 6 tane birden hareketlendi ve kuzumun ağzı aklmaya başladı yavrum ne olduğuna şaşırdı ıslaklığa bakıo:) 5. yi çıkardı darısı diğer 5 ine...

Canim e bebekte kampanya var
Yine bir alana bir bedava hem ilk adim hem bot akirsin bir tane polaris fiyatina
ben niye göremiom bi alana bi bedeva ya internette mi mağazada mı cnm

Kizlar arasta yikandigi zaman ayni modda meseka banyidan sonra miyisiyor hemen uyuyor ama sonrasin da uyaniyor bazen
Millet mersine biz tersine
Ama bebecikken ole degildi kasinganliklari gelene kadar
ayyy bunların hepsi aynıııııııı

Günaydın kızlar
günaydın cnm nasılsın defnecik nasıl

aferin ona kocaman bi alkış
cnm elmanında kabuğunu soya bilirsin alışana kadar .
zorlama yavaş yavaş alışacaktır merak etme
nil kivi bile yiyo..
bu arada evet biberonuyla içiyo herşeyi nil ama bardakla ben veriyorum çünkü üzerine döküyo henüz alışamadık biz bardağha.
sabah deyişik veriyoruz hep tek düze değil cenm
mesela bi sabah yumurta yiyo ekmek zaten fiks peyniri çok sevmiyo malesef bende kırep yapıyorum içine yumurta, süt, kaşar koyuyorum bide un tabi onun dışındada bazen yumurtayı yağda bile yapıyorum yesin diye bizdde bu ara yumurtaya itiraz ediyoruz:
bazende kaşık maması içine ceviz pekmez ve kaşar rendesi koyuyorum..
yeterki vitamin aldın..
öylen çorba yoğurt sonra meyve akşamda bizimle yemek balık köfte et yada tavuk ne olursa artık bide bizim yediğimiz yemeklerden
yatarkende ya süt yada kaşık maması yeyip uyuyoruz gece bidefa daha süt içiyoruz
aptamil çocukla devam edicez 1 buçuk yaşımıza kadar sonrasına bakıcaz bakalım..

gülden tekirdağlısın sanırım. bende tekirdağlıyım. merkezdenmı??

evet cnm tekirdağ çorluda oturuyorum ben
sen merkezdemiydin..

ben oranayı yesemmmmmmmmm:
cnmkorkkma inşallah yan etkisiz atlatırsınız aşıyı..

ayy var bizimkilerde bi sorun şekerim
normali banyo sonrası uyumaları bizimkiler uyumuyo..

kıyamamya olsun cnm hepsi birden çıkacak bak bianda kurtulacak masalım..

Kizlar arasta yikandigi zaman ayni modda meseka banyidan sonra miyisiyor hemen uyuyor ama sonrasin da uyaniyor bazen
Millet mersine biz tersine
Ama bebecikken ole degildi kasinganliklari gelene kadar

aynen cnm
ama biz bebecikkende öyleydik ben hiç hatırlamıyorum nilin banyodan sonra çok uyuduğunu..:):)

Günaydın kızlar

günaydın cnm:
ayşegül baktnmı ebebeğe kaç paraymışcnm ve hangi marka..

Cnm ayakkabılar adidas.doğum gününde adidasin ilk adı m ayakkabısi hediye geldi. Ama defnenin ayağına küçüktu.bende bunlarla değiştirdim

Allah kolaylik versin masala. Gece uyudu mu ?

3/4kez uyandi canm normalde ya hic uyanmaz yada 1kez kalkardi kuzum zaten normalden farkli aglayarak uyandi ama 2sinde emzigini verince uyudu dgerlerinde de sut verdim uyudu simdi de uyuo belliki gelio dis hic uyanmazdi cubku ama genwde sakindi kuzum yaabitanem benmm

Baktimda indirim gormedim bugun bidaha bakcam cnm

kızlar herkese günaydınnn:
nasılsınızbakalım:

Gunayfin cnm iyiyz sen nasilsin masal gece 3/4kez kalkti bqnyo uaptgi halde normalde hic kalkmazdi ama 5dis zprluo bu belli zaten agzinin suyu nasil akio ama genede sakindi gece emzik vetdim uyud bikezde sut verdim uyudu simdi uyuo ama aglayisi bile farkliydi uyanirken gece kyamm bitanem yaqa

Cnm evet masal guzel yio uyuo allha sukur ama dogumdan beri hep boyleydi Yapisibu bence oyuzden uzulme zeynep ilay yemio diosun ama sanslisinki emio masal emmedi 6aylikken birakti bak okadar yio ama 9kg sen yemio diosun 12ye yaklastiniz oyuzden onemli olan sagligi uzulme cnm hemde mutlu bi bebekse hic takma elbet bigun yicek uyucak annesi ayyrica bak sutude artirmissin masallhhhh

kimbilir nasıl canı acıyo yavrumun off kıyamamyaaa..

günaydın cnm nasılsın erdemim nasıl?

Gunaydin.guzel anneler recescim masallah defneye cok da şık olmus cok yakismis hepsi ee gundeki en guzel bayan bencr defne

günaydın şekrim naber bakalım elifçik nasıl?

Baktimda indirim gormedim bugun bidaha bakcam cnm

bak bakalım cnm:

ayy nil bebekkken 2 ay boyunca eve misafir geldiğinde insanlar gidenekadar hiç susmadan ağlıyodu...

haklıısn cnm yapı meselesi ama takmamak da elde değil... neyse e bebek te indirim var ama botlar sanki çok ağır gibi duruyor kararsız kaldım bi de beden meselesi var. aeynep ilayın bi ayakkabısı vaardı 21-22 yazıo küçük gelio patik gibi bot o. şu an ayağındakiler 21 numara bot tam oluo bilemedim ki. ayağındakiler ortopedik değil o nedenle istiom. buarada ilk adımlar ortopedik mi acaba bilenler aydınlatsın lütfennn

daha güzel ayakkabılar sizin olsun cnm benim. defne iyi ama gece ağlayarak uyandı hep
zaten ne zaman güne gitse böyle ağlayarak uyanıyor
halbuki yatmadan önce okudum ama yine de ağladı
zeynep ilay nasıl?
dişler ne alemde?

cnm benim ya
biz 1 diş ağrısında ölüyoruz onlar ne yapıyor
inşallah biran önce çıkarır dişleri

Gunaydin.guzel anneler recescim masallah defneye cok da şık olmus cok yakismis hepsi ee gundeki en guzel bayan bencr defne
bence de zaten hepsi 60 yaş üstü sadece 2 tanesi 40lı yaşlarda

kızlar buarada sinir oldum gündekilere
bi tanesi hiç maşallah demeden defneye "ay hiç 1 yaşında çocuk gibi durmuyor, sokakta görsem 2 yaşında sanırdım" demiş.ya ben ne emeklerle büyütüyorum kadın bi maşallah bile demiyor
bi tanesi de sürekli saçma sapan konuşuyor."aç bırak, o zaman mecbur yer,uğraşma,ekmek yedirme vs" diyor
bunlarda tamamen bi sorun var
çocuk ne zaman güne gitse gece hep ağlayarak uyanıyor
okuyorum ama yine de ağlıyor

günaydın cnm, nasılsın?
erdem paşa nasıl?
sonuçlar haftaya mı çıkacaktı?

cnm bence botu 23-24 al derim
çünkü kış malum
hem ayaklarını kalın giydirirsin hem de ayakları nasılsa büyüyecek
valla çok emin değilim ilk adımların ortopedik olup olmadığından

kızlar dün işten biraz erken çıktım
lcw den defneye kıyafet aldım
yavrumun kışlık hiçbir şeyi yoktu
2 tane kadife pantolon(petrol yeşili ve gri), 1 tane hırka, 2 tane bluz ve 1 tane bady aldım
kv hemen benim evde dursun dedi
bende yok bende dursun, evde hhiç kıyafeti yok,sen istediğinde ben getiririm dedim

ay şu maşallah demeynleri anlamıyorum ben yolda yanımdan geçen çocuk olunca bile maşallah allah bağışlasın derim ... zeynep ilayın 5. dişi çıktı teyzesi 5 tane de yolda.. şişmiş damağı kuzumun. yememk yememem boykotumuz devam edio ama en azından devam sütüne alıştık en azından:)

ay bende öyle düşünüyorum aslında ama kararsız kaldım cnm ağır mı olur o botlar acaba. ilk adımlar hepten kafamı karıştırdı çok acemiyim çooookkk

oh güle güle giysin defnem.

benim de kv ile anlaşamadığımız konu kıyafet konusu cnm. ne alsam laf eder mutlaka. hiç bişey demese bu kızı annesi şimdiden böyle kokoş giydiriyo büyüyünce hiç bişey beğendiremezsiniz der. ona göre zeynep ilayın her alınan kıyafeti küçük. büyük alıcakmışımdeönümüzde ki senelerde de giyecekmiş. ben her seferinde söylerim çocuğun üstünden sarkan emanet gibi duran kıayfetleri sevmiyorum. büyük alınca kıyafet tam üzerine olacağı zaman da rengi solmuş olacak neye yarıyor o zaman diye. ama o da her seferinde inatla annesi küçük alıo der durur. hiç bişey demese annesi dar giydirmeyi sevio der, dar dediği kıyafette zeynep ilayın yün taytı. e tayt bu diorum sıkmıo yün bacağını sarıo sıcacık. ayyyy çok gıcık oldum şu anda kimene yaa benim çocuğuma giydirdiğim kıyafetten...

Masal4aylik.oluncaya kadar hep biz sevmek icin uyardik hep uyumak isterdi hele 2ay hic uyanmiodu desem yeridir 4.ayda bi uyandi tam uyandi hemn donmeye baslqdi 5aylikken surunerek gitmeye basladi 6aylikken emekledi tum evi geziodu 7.5aylikken siralamaya baslqdi 10aylikken ilj adimlar geldi allhimmm cok uyufu ama cok erken hareketlendi suandaa uyuo ama uyanikken 2saniye oturmaz uykucu sirin masal :)

maşallah de ayşegül masal kıza:)
benim kızıma da maşallah yemez uyumaz yerinde durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…