- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.741
Masal4aylik.oluncaya kadar hep biz sevmek icin uyardik hep uyumak isterdi hele 2ay hic uyanmiodu desem yeridir 4.ayda bi uyandi tam uyandi hemn donmeye baslqdi 5aylikken surunerek gitmeye basladi 6aylikken emekledi tum evi geziodu 7.5aylikken siralamaya baslqdi 10aylikken ilj adimlar geldi allhimmm cok uyufu ama cok erken hareketlendi suandaa uyuo ama uyanikken 2saniye oturmaz uykucu sirin masal :)
Ay ne guldum sabah sabah kimseyi ilgolendirmez tabi canim o senin yavrun buyuklrr illada biseye karisacak sen bisverbenim de kv ile anlaşamadığımız konu kıyafet konusu cnm. ne alsam laf eder mutlaka. hiç bişey demese bu kızı annesi şimdiden böyle kokoş giydiriyo büyüyünce hiç bişey beğendiremezsiniz der. ona göre zeynep ilayın her alınan kıyafeti küçük. büyük alıcakmışımdeönümüzde ki senelerde de giyecekmiş. ben her seferinde söylerim çocuğun üstünden sarkan emanet gibi duran kıayfetleri sevmiyorum. büyük alınca kıyafet tam üzerine olacağı zaman da rengi solmuş olacak neye yarıyor o zaman diye. ama o da her seferinde inatla annesi küçük alıo der durur. hiç bişey demese annesi dar giydirmeyi sevio der, dar dediği kıyafette zeynep ilayın yün taytı. e tayt bu diorum sıkmıo yün bacağını sarıo sıcacık. ayyyy çok gıcık oldum şu anda kimene yaa benim çocuğuma giydirdiğim kıyafetten...
Masallah masala annesi kiz nazar deycek diye korkuyirum bu uslu kizaMasal4aylik.oluncaya kadar hep biz sevmek icin uyardik hep uyumak isterdi hele 2ay hic uyanmiodu desem yeridir 4.ayda bi uyandi tam uyandi hemn donmeye baslqdi 5aylikken surunerek gitmeye basladi 6aylikken emekledi tum evi geziodu 7.5aylikken siralamaya baslqdi 10aylikken ilj adimlar geldi allhimmm cok uyufu ama cok erken hareketlendi suandaa uyuo ama uyanikken 2saniye oturmaz uykucu sirin masal :)
günaydın cnm, nasılsın?
erdem paşa nasıl?
sonuçlar haftaya mı çıkacaktı?
cnm bence botu 23-24 al derim
çünkü kış malum
hem ayaklarını kalın giydirirsin hem de ayakları nasılsa büyüyecek
valla çok emin değilim ilk adımların ortopedik olup olmadığından[/QUOTevet canım haftaya açıklanacak bu arada maşallah defneme ne güzel çıkmış
nasılsın cnm erdem nasıl
erdem iyi güzelim çok şükür bende iyiyim çok yoğunum sadece
cnm aynı konu bizde de varbenim de kv ile anlaşamadığımız konu kıyafet konusu cnm. Ne alsam laf eder mutlaka. Hiç bişey demese bu kızı annesi şimdiden böyle kokoş giydiriyo büyüyünce hiç bişey beğendiremezsiniz der. Ona göre zeynep ilayın her alınan kıyafeti küçük. Büyük alıcakmışımdeönümüzde ki senelerde de giyecekmiş. Ben her seferinde söylerim çocuğun üstünden sarkan emanet gibi duran kıayfetleri sevmiyorum. Büyük alınca kıyafet tam üzerine olacağı zaman da rengi solmuş olacak neye yarıyor o zaman diye. Ama o da her seferinde inatla annesi küçük alıo der durur. Hiç bişey demese annesi dar giydirmeyi sevio der, dar dediği kıyafette zeynep ilayın yün taytı. E tayt bu diorum sıkmıo yün bacağını sarıo sıcacık. Ayyyy çok gıcık oldum şu anda kimene yaa benim çocuğuma giydirdiğim kıyafetten...
maşallah, allah nazarlardan saklasınmasal4aylik.oluncaya kadar hep biz sevmek icin uyardik hep uyumak isterdi hele 2ay hic uyanmiodu desem yeridir 4.ayda bi uyandi tam uyandi hemn donmeye baslqdi 5aylikken surunerek gitmeye basladi 6aylikken emekledi tum evi geziodu 7.5aylikken siralamaya baslqdi 10aylikken ilj adimlar geldi allhimmm cok uyufu ama cok erken hareketlendi suandaa uyuo ama uyanikken 2saniye oturmaz uykucu sirin masal :)
teşekkürler teyzesiay ne guldum sabah sabah kimseyi ilgolendirmez tabi canim o senin yavrun buyuklrr illada biseye karisacak sen bisver
masallah masala annesi kiz nazar deycek diye korkuyirum bu uslu kiza
guldencim nile recescim defnecigede masallah subanallah tum bebislerimizi rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun
bizde iyiyiz kizlar elifin uykusunu bire dusurmeye calisiyodum dun denememi yaptim altidan sonra yatana kadar beynimi deldi resmen anladimki daha hazir degil bugun tejrar iki uyku yaptircam malum yarin ben yikum babaannrsi zorlanmasin bide ark elif elektrik supurgesinun sesinden cok korkuyo evi supurunce ve sonrasinda kucagimdan inmek istemiyo nasil alistircam bilmiyorum
bu arada herkese hayirli cumalar
TEŞEKKÜRLER TEYZESİgünaydın cnm, nasılsın?
erdem paşa nasıl?
sonuçlar haftaya mı çıkacaktı?
cnm bence botu 23-24 al derim
çünkü kış malum
hem ayaklarını kalın giydirirsin hem de ayakları nasılsa büyüyecek
valla çok emin değilim ilk adımların ortopedik olup olmadığından[/QUOTevet canım haftaya açıklanacak bu arada maşallah defneme ne güzel çıkmış
erdem iyi güzelim çok şükür bende iyiyim çok yoğunum sadece
HER ÇOCUK GÜZEL
MASUM OLDUKLARI İÇİN O MASUMİYET BEBİŞLERE GÜZELLİK OLARAK YANSIYOR
Ay ne guldum sabah sabah kimseyi ilgolendirmez tabi canim o senin yavrun buyuklrr illada biseye karisacak sen bisver
Masallah masala annesi kiz nazar deycek diye korkuyirum bu uslu kiza
Guldencim nile recescim defnecigede masallah subanallah tum bebislerimizi Rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun
bizde iyiyiz kizlar elifin uykusunu bire dusurmeye calisiyodum dun denememi yaptim altidan sonra yatana kadar beynimi deldi resmen anladimki daha hazir degil bugun tejrar iki uyku yaptircam malum yarin ben yikum babaannrsi zorlanmasin bide ark elif elektrik supurgesinun sesinden cok korkuyo evi supurunce ve sonrasinda kucagimdan inmek istemiyo nasil alistircam bilmiyorum
valla canım aynı dertten bizde de var tusem de çok korkuyo süpürgeden evde kıyametler kopuyo mecbur bende kucağımda süpürüyorum ama çok yorucu oluyo öle de nasıl alışıcak bilmiyorum süpürgenin sesini geçtim ortaya çıkarınca bile görüp başlıyo ağlamaya bi yolu varsa alıştırmanın bana da söleyin :)
maşallah de ayşegül masal kıza:)
benim kızıma da maşallah yemez uyumaz yerinde durmaz
Masallh diorum teyzesi ben kizima okuorum da ama uyku konusunda pek nazr degcek gbi durmuo cunku dogdugundan beri boyle diomya.hatta kv ve onun kardesleri yegenleri ile tartistik masal in uykusu yuzunden ozamn degmediyse degmez artikya memlekete gttik daha2aylikti uyutuosun bize sewdirmwmk icin dediler inanabiliomusun yahu doverekmi uyuttum ilacmi verdim huyubu napim yani dah biz bile seqemedik ki 2aydir hep boyle iste uyarsak uyanmio yada cok mizmiz oluo geri uyku istio dedim esimde destek oldu ailesi kustu 2ay aramadi bizde aramadik sonra aradolar bisey yokmus gbi konustular bizde uzatmadik ama kirginm hala yanikvde uyuttunzmu gene biz gelcez die dedi annemgildeydik annem cok alind i nediyecegini bilemedi falan esime soyledim oda ailesine kizinca kustuler iste neyse yani oara bile uykusunu bozamadilar ya simdi yazin gittik uyarmayin sakin o uyandimi sewdirmio dio oda gord uyandirikdiginda.neler cektigimzi durmadigini artik hic ses cikarmio ama ailem konusmuo kv ve kp ile biz idare etmeye calisipz iki tarafi zor okuo ikiside karsi karsiya oturuo birbiryle konusmuo ;( masalin uykuculugu yuzunden
Masalda supurgeyi iceriye kaktirip ittirip getirio iihh ihhh dio ac die aciom deligbi mutlu oluo cok seqio ben masali 4le 5.ayda supurge ve sac.kurtmayla uyutuodum 2ay oyle yaptik oara gaz olmustu kolik demisti doktorumz tavsiye etti supurgeyi actikmi hem susuodu hem uyuodu bolmiomki ondanmidir ama cok sevio o kesin :)sizin icin uzuldum nsl alisir bilmemki anca buyudukce belki masal ustune cikio ben supururken
haklıısn cnm yapı meselesi ama takmamak da elde değil... neyse e bebek te indirim var ama botlar sanki çok ağır gibi duruyor kararsız kaldım bi de beden meselesi var. aeynep ilayın bi ayakkabısı vaardı 21-22 yazıo küçük gelio patik gibi bot o. şu an ayağındakiler 21 numara bot tam oluo bilemedim ki. ayağındakiler ortopedik değil o nedenle istiom. buarada ilk adımlar ortopedik mi acaba bilenler aydınlatsın lütfennn
cnm bende ouzden sıpariş vermekten cekınıom evde19 numara pandf u var tam oluo dısarda gıydıgı dıger ayakkabısı21 numara bılmıomkı napsak bot agır gelır yaa zaten sogukda yuruyup usucek kadar gezdıremıcezkı bot gereksız gbı gelıo bana en ıyyısı saglam kalıtelı bı ayakkabı ben lcw dan aldım terletıo hıc begenmedım polarısten alcaktım bı bakayım e bebek e kapıda ödeme yapılırken dentsek olmazsa gerı gonderıp farklı numarasını ısteyebılıomuyuzkkı oan kargo geldıgınde oyleyse 22alırım olmzsa degıstırım cnm ortopdk önermıo doktorlar zaten ayagın seklını alan anatomık taban önerıo bebeklere
ne güzel masal alışmış canım bizim öle küçükken gaz sorunumuz falan olmadı hep sessiz ortamda uyuyodu o yüzden hiç sesli eşyaları çalıştırıp uyutmadım şimdi de korkuyo süpürge çalışırken sadece kucağımdaysa ağlamıyo nasıl alıştırıcaz bilmiyorum dediğin gibi belki biraz daha büyüyünce alışır
bak sen masala ortalığı karıştırmış şimdiden
ay songüllede konuşmuştuk cnm aynı konuyu ağız alışkanlığı olmuş anatomik diyeceğime ortopedik demişim yinebende kararsız kaldım tatlım botu var zeynep ilayın doğum günüde gelmişti, gezerin. ama anatomik değil giydirdiğimde de içim hiç rahat değil...
ben hep tvını yanında salıncagında uyuttum tvde hep muzık acıktı hep ses vardı cadde uzurınde oturuoz ınanılmaz ses var ve masalın oda tam caddeye bakıo cok gurultu var ama öyle sese alıstıgı için sesden etkılemıo o uyurken sessız olalımdıe caba sarfetmedık o uyurken uyanıkmıs gbı herseyı yaptık hatta tam3aylıktı masalın odasının ustundekı odayı yaptrıodu komsumuz ve banyosunu sankı bızm evın ıcınden gbı nasıl bı ses vardı anlatamm sana delıcıler kırıcılar matkaplar fayansları kırıolar balyoz seslerı falan ama uyuodu masal:)ben uyuyamıodum ınankı sabh8gbı baslıolardı ustalar aksam5e kadar 8gun surdu ben uykusuz kaldım hep ama masal sorun etmedı ses etkılemıo onu masallhhhh anca buyudugunde al sen yap sen tut falan demekten anlarsa ozman belkı hoslanır alısır
Ay ne guldum sabah sabah kimseyi ilgolendirmez tabi canim o senin yavrun buyuklrr illada biseye karisacak sen bisver
Masallah masala annesi kiz nazar deycek diye korkuyirum bu uslu kiza
Guldencim nile recescim defnecigede masallah subanallah tum bebislerimizi Rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun
degısım ısını bı songule soralım bakalım bılıodur o belkı kapıda gerı gönderme oluomu nasıl dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?