- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.941
İyi geceler kızlar. Moralim çok bozuk.sinirden midem ağrıyor. Bütün bir gece kafami dağıtmak için oturma odasındaki yün haliyi sildim. Ama içimdeki sıkıntı gitmedi.
akşam iş çıkışı defneyi almaya gittim. Kv de yemek yedik. Bulaşıklari yikadim. Eve geleceğiz. Kp dedi ki kızım artık sabit bir yere geçsen, çalıştığın yer belli olsa. Ben de "baba ben de istiyorum ama önce şubeleri tanımam lazım. Çalışmak istedigim yeri belirleyip müdüruyle anlaşıp tayin istemem lazım. Ben ticari şube ya da bölgede çalışmak istiyorum" dedim. Kv de " her isteyene istedigi verilseydi ooo neler olurdu" dedi. Hiçbir şey demedim ama çok üzüldüm. Ben bu kadına ne yaptım? Neden benim mutsuzlugumu bu kadar istiyor? Geçen de eşim ciddeye teftişe gidecek, ben de izin alıp gidecektim.umre yapıp gelecektik. Eşim bana vize çıkmayacagini, görevli olarak gideceği için sadece kendisine vize verildigini öğrenmiş. Onu konuşurken "sana verilmeyeceği belliydi, ben biliyordum" dedi. Kp mesela inşallah kızım sana da hac kısmet olur diye dua ederken asla amin ya da inşallah demez
Sürekli bunu yapıyor.ben bu kadına ne yaptım. Bi insan bu kadar mi nefret eder ya. Sinirden aglamamak için kendimi zor tutuyorum. Eşime söylesem abartıyorsun der. Allah rızasi için söyleyin ben yanlış mı anlıyorum?
cnm sen oncelıkle kv nı bu sekılde kabullen böyle bır kadın sımdıden sonra degısmez
zaman zaman senn cnını acıtmak ıcın ağırda konuşuyor bana ole geliyor
ama belkı bu aksamkını genel anlamda demıstır
mesela benım kp de ole laflar ederkı hep karsısındakı kırmaktır nıyetı ole gızlı saklıda degıl dırek söyler
ama ben takmıyorum o sekılde kabul ettım hattta gulup gecıyorum sende o sekılde yap esının hatrı ıcın yok sa seneler geçmez cnm arkadaşım
Cnm bu akşam dediği çok ağırima gitti. Hep allah büyüktur diyorum ama kirilmiyor da değilim. Ya kadın haftaya benim paramla kaplıcay gidecek hala beni aşağıliyor. Sırf hacda çok yoruldular diye eşim kaplıcaya götürelim mi dedi, ben de tamam dedim.esim senin karttan ödeyelim benim kart müsait değil dedi. Ona da tamam dedim. Ama gördüğüm muameleye bak.
Rabbim büyük başka bişey demiyorum. Çok kırıldım. Canımi acitmak için yaptığıni biliyorum ama bazen çok doluyorum. Ben de insanim. Akşama kadar işte bir sürü sorunla karşılasiyorsun bir de böyle şeyler yaşayınca doluyorum. Haklısin en iyisi kafama takmamak ama bazen yapamıyorum işte
ah cnm tabıkıde kırılmıccak sözler degıl bır hacıya bır anneye yakısmıcak seyler
maalesef değer bılmıyor
ve senın bozulduğunu görünce bundan keyıf alıyor ama rabbım goruyor
ne desen haklısın sende ınsansın nereye kadar yanı
cok zor ama dıkkate almamak ıcın caba göster cok yıpranırsın
Günaydın kızlar
Tam atesimiz dustu diye sevinmistim aksam yine ateslendi yaa bastan 8lerin ustune cikti sonra 9.4 cnm inşallah birdaha ateşiniz çıkmaz ama bencede sen bi doktorunla görüş derimben..
olmus yaa sok oldum hemen banyo yaptirdik tabi sonra teyzemle konustum sorun bizim suruptaymis yani calpolde teyzemde dolven onerdi esim aldi geldi hemen ondan icirdim saat 9da falan simdi iyi masallah yaa baya dustu atesi benimle oyun oynamaya falan basladi kuzum yaa ama bidaha atesi yukselirse dogru hastaneye artik beklemem.
İns cikmaz atesi artik aynen doktora gitur cnm tekrar ederse evet t cnm dojtor mz demisti calpol artik etkili olmaz dolven yada ibufen kullanin dedi eczci ibufen onerdi evde bulunsun die aldim daha kullnmadim bilmiom canm etkilimi dolven i duymus oldum ibufen kullnan varmi
kızlar bi yerde okudum daha yeni sakın dolveni çocuklarınıza içirmeyin içeriğindeki bazı şeylerden dolayı zararlıymış ve bazı ülkelerde de yasaklanmış içeriğindekiler kanser riskini arttırıyomuş Allah korusun
bizede doktor vermişti bi kere içirdim daha vermedim kızımın kusmasına neden oldu hep bundan sonra da bi daha da vermem
İyi geceler kızlar. Moralim çok bozuk.sinirden midem ağrıyor. Bütün bir gece kafami dağıtmak için oturma odasındaki yün haliyi sildim. Ama içimdeki sıkıntı gitmedi.
akşam iş çıkışı defneyi almaya gittim. Kv de yemek yedik. Bulaşıklari yikadim. Eve geleceğiz. Kp dedi ki kızım artık sabit bir yere geçsen, çalıştığın yer belli olsa. Ben de "baba ben de istiyorum ama önce şubeleri tanımam lazım. Çalışmak istedigim yeri belirleyip müdüruyle anlaşıp tayin istemem lazım. Ben ticari şube ya da bölgede çalışmak istiyorum" dedim. Kv de " her isteyene istedigi verilseydi ooo neler olurdu" dedi. Hiçbir şey demedim ama çok üzüldüm. Ben bu kadına ne yaptım? Neden benim mutsuzlugumu bu kadar istiyor? Geçen de eşim ciddeye teftişe gidecek, ben de izin alıp gidecektim.umre yapıp gelecektik. Eşim bana vize çıkmayacagini, görevli olarak gideceği için sadece kendisine vize verildigini öğrenmiş. Onu konuşurken "sana verilmeyeceği belliydi, ben biliyordum" dedi. Kp mesela inşallah kızım sana da hac kısmet olur diye dua ederken asla amin ya da inşallah demez
Sürekli bunu yapıyor.ben bu kadına ne yaptım. Bi insan bu kadar mi nefret eder ya. Sinirden aglamamak için kendimi zor tutuyorum. Eşime söylesem abartıyorsun der. Allah rızasi için söyleyin ben yanlış mı anlıyorum?
Günaydın kızlar
herkese günaydın kızlar biz bembeyaz bir sabaha uyandık... manzara süper ... ama her zaman bayıldığım manzara artık benim kabusum oldu her sabah o soğukta kızımla dışarı çıkmak zorunda olmak ve onu bu buzda anneme benim götürecek olmam beni çok geriyor. nasıl zormuş kendi canından daha kıymetli birinin olması. rabbim eksikliklerini göstermesin inş.
günaydın kızlarr
kızlar annem bugün gece çıkacaktı yola ama bu havada imkansızyani ben de bu havada çıkmasını istemem. gelişi ertelenecek sanırım çok üzgünüm
yasmin maşallah diyorum sanaa bu havada arabayla mı çıktın yola. burada araba çıkarmak çok zorr eşim iki gündür arabasız gidiyo işe.
günaydın kızlar burada hala kar yok ama halaaa buuuz gibii kuzumun astronot montunu giydiriyorum bere atkı kayboluyo :)
günaydın cnm ohhh kötü olmuş bu
annen nereden gelicekti cnmn
tab biraz beklesin öyle gelsin bencede
ama sen heyecanla bekliyosun değilmi..
afyondan gelecek canım. hem de nasıl bi heycanla yaa çok özledimm.
burası karlar altında olunca her yeri öyle sanıyorum ama sanırım her yerde kar yok. burayı görmelisiniz kızlarr anlatılmaz yaşanır:) dışarıya adım atılcak gibi değil. hayat durmuş durumda. sabah eşimi gönderirken adama acıdım valla:)
betülüm ben o astıronotlu böceği yesem diyorum nedersinnnn:
cayyy canlandı şimdi gözümdeeee:
aaa ben sen aftyonda oturuyosun zannetmiştim cnm sen nerdeydin peki?
olur teyzesi gel yee bende hemen nilime kavuşurup ısrırırm tontişi
ben yozgattayım canım..
maşallah nile ne kadar çok şey söylüyo öyle canım. berra bi baba bi de memmem gibi bişeyler diyo onu da bilinçli söylüyo mu bilmiyorum. yani babasının yanına gidip baba demiyo öylesine söylediği bişey. benim de kafama takılıyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?