2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi geceler kızlar. Moralim çok bozuk.sinirden midem ağrıyor. Bütün bir gece kafami dağıtmak için oturma odasındaki yün haliyi sildim. Ama içimdeki sıkıntı gitmedi.
akşam iş çıkışı defneyi almaya gittim. Kv de yemek yedik. Bulaşıklari yikadim. Eve geleceğiz. Kp dedi ki kızım artık sabit bir yere geçsen, çalıştığın yer belli olsa. Ben de "baba ben de istiyorum ama önce şubeleri tanımam lazım. Çalışmak istedigim yeri belirleyip müdüruyle anlaşıp tayin istemem lazım. Ben ticari şube ya da bölgede çalışmak istiyorum" dedim. Kv de " her isteyene istedigi verilseydi ooo neler olurdu" dedi. Hiçbir şey demedim ama çok üzüldüm. Ben bu kadına ne yaptım? Neden benim mutsuzlugumu bu kadar istiyor? Geçen de eşim ciddeye teftişe gidecek, ben de izin alıp gidecektim.umre yapıp gelecektik. Eşim bana vize çıkmayacagini, görevli olarak gideceği için sadece kendisine vize verildigini öğrenmiş. Onu konuşurken "sana verilmeyeceği belliydi, ben biliyordum" dedi. Kp mesela inşallah kızım sana da hac kısmet olur diye dua ederken asla amin ya da inşallah demez
Sürekli bunu yapıyor.ben bu kadına ne yaptım. Bi insan bu kadar mi nefret eder ya. Sinirden aglamamak için kendimi zor tutuyorum. Eşime söylesem abartıyorsun der. Allah rızasi için söyleyin ben yanlış mı anlıyorum?

cnm sen oncelıkle kv nı bu sekılde kabullen böyle bır kadın sımdıden sonra degısmez
zaman zaman senn cnını acıtmak ıcın ağırda konuşuyor bana ole geliyor
ama belkı bu aksamkını genel anlamda demıstır
mesela benım kp de ole laflar ederkı hep karsısındakı kırmaktır nıyetı ole gızlı saklıda degıl dırek söyler
ama ben takmıyorum o sekılde kabul ettım hattta gulup gecıyorum sende o sekılde yap esının hatrı ıcın yok sa seneler geçmez cnm arkadaşım

Cnm bu akşam dediği çok ağırima gitti. Hep allah büyüktur diyorum ama kirilmiyor da değilim. Ya kadın haftaya benim paramla kaplıcay gidecek hala beni aşağıliyor. Sırf hacda çok yoruldular diye eşim kaplıcaya götürelim mi dedi, ben de tamam dedim.esim senin karttan ödeyelim benim kart müsait değil dedi. Ona da tamam dedim. Ama gördüğüm muameleye bak.
Rabbim büyük başka bişey demiyorum. Çok kırıldım. Canımi acitmak için yaptığıni biliyorum ama bazen çok doluyorum. Ben de insanim. Akşama kadar işte bir sürü sorunla karşılasiyorsun bir de böyle şeyler yaşayınca doluyorum. Haklısin en iyisi kafama takmamak ama bazen yapamıyorum işte

ah cnm tabıkıde kırılmıccak sözler degıl bır hacıya bır anneye yakısmıcak seyler
maalesef değer bılmıyor
ve senın bozulduğunu görünce bundan keyıf alıyor ama rabbım goruyor
ne desen haklısın sende ınsansın nereye kadar yanı
cok zor ama dıkkate almamak ıcın caba göster cok yıpranırsın

Çok sağol cnm benim moral oldu

herkese günaydın kızlar biz bembeyaz bir sabaha uyandık... manzara süper ... ama her zaman bayıldığım manzara artık benim kabusum oldu her sabah o soğukta kızımla dışarı çıkmak zorunda olmak ve onu bu buzda anneme benim götürecek olmam beni çok geriyor. nasıl zormuş kendi canından daha kıymetli birinin olması. rabbim eksikliklerini göstermesin inş.

Günaydın kızlar

günaydın cnm benim. çok kızıyorum senin şu kv ne. ama sana da kızmıo değilim yani. artık anlamışsın kadının senin canını acıtmaya çalıştığını neden kendini yıpratıyorsun cnm yaa bırak onu kendi haline görmemeye duymamaya çalış kimse senden ve de defneden önemli değil. kızınla ilgilen onun mutluluğu sana yeter. kv ne kızıp günü ikinize de zehir etme giden zaman sizden gidio en güzel zamanlarını yaşıyoruz kuzularımızın.kv senin üzüldüğğünü gördükçe mutlu oluo anladığım kadarıyla nasıl bir kişilkse onu da çözebilmiş değilm. onu takmadığını ona göster ki biraz da o sinirlensin, boşver arkadaşım bazı insanları olduğu gibi kabullenmek gerekio o seni kışkırtıp eşine kötü göstermeye çalışıo ama sende ki sabır maşallah yani. sen oyununa gelme eşinle muhabbeti sohbeti artır ki o da kendi kendiini yesin. ona ben ben demiştim fırsatını verme bence.

ablam ikisinide kullandı cnm kızlarına memnundu bi sıkıntı duymadım..

allahımya ayy biz ne kullanıcaz bu çocuklara
galiba belli binoktadan sonra iş kar zarar meselesine dönüyo kullanıyoruz allahımyardım etsin bize en iyisi umarım fazla kullanmak ozorunda kalmıyalım..

ahhh fundam ahh allahhım sana sabır versin dahada çok versin bu kadın deyişmez bu bi gerçek ama allahım onu ıslah etsin..

Günaydın kızlar

ünaydın cnm..

amin cnm allahım korusun kuzuları..
nil akşam mahsustan ağlamayı öğrendi hehehe:
bu arada herkese günaydın kızlarr.
nil akşam çok sık uyandı bilin bakalım neden çünkü dün banyo yaptık hehehe:

bu arada kızlar 3 sayfa sonra 2000 sayfaya ulaşıyoruz bilginiz olsun hadi bugün çok yazalım nedersiniz..

günaydın kızlarr

kızlar annem bugün gece çıkacaktı yola ama bu havada imkansız yani ben de bu havada çıkmasını istemem. gelişi ertelenecek sanırım çok üzgünüm

yasmin maşallah diyorum sanaa bu havada arabayla mı çıktın yola. burada araba çıkarmak çok zorr eşim iki gündür arabasız gidiyo işe.

günaydın kızlar burada hala kar yok ama halaaa buuuz gibii kuzumun astronot montunu giydiriyorum bere atkı kayboluyo :)

günaydın cnm ohhh kötü olmuş bu
annen nereden gelicekti cnmn
tab biraz beklesin öyle gelsin bencede
ama sen heyecanla bekliyosun değilmi..

günaydın cnm ohhh kötü olmuş bu
annen nereden gelicekti cnmn
tab biraz beklesin öyle gelsin bencede
ama sen heyecanla bekliyosun değilmi..

afyondan gelecek canım. hem de nasıl bi heycanla yaa çok özledimm.

burası karlar altında olunca her yeri öyle sanıyorum ama sanırım her yerde kar yok. burayı görmelisiniz kızlarr anlatılmaz yaşanır:) dışarıya adım atılcak gibi değil. hayat durmuş durumda. sabah eşimi gönderirken adama acıdım valla:)

ya kızlar size bişey sorucam:
nil baba, mama, dede, teyte, abla, atte
, hadi, ve balonada ba diyo
ama onun dışında başka bişey söylemiyo yani henüz anne demedi normal zamanda ağlamanın dışında tabi.
mesela bi kelimeyi söylüyo sonra tekrar soruyorum birdaha söylemiyo ya sizce nil azmı konuşuyo ben buduruma takılır oldum bu ara..

sanki daha çok konuşması lazım gibi düşünüyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..

aaa ben sen aftyonda oturuyosun zannetmiştim cnm sen nerdeydin peki?

aaa ben sen aftyonda oturuyosun zannetmiştim cnm sen nerdeydin peki?

ben yozgattayım canım..

maşallah nile ne kadar çok şey söylüyo öyle canım. berra bi baba bi de memmem gibi bişeyler diyo onu da bilinçli söylüyo mu bilmiyorum. yani babasının yanına gidip baba demiyo öylesine söylediği bişey. benim de kafama takılıyo çok

güldenim takılma maşallah güzel sölüyo işte konuşma çocuktan çocuğa çok değişiyor merak etme

olur teyzesi gel yee bende hemen nilime kavuşurup ısrırırm tontişi

uyar bana cnm..

doğru cnmunutmuşum ben...

ay bilmiyorum vallaha canmya ama özellikle anne dememesi çok düşündürüyo beni
offf:
sanki daha çok şeyler söylemeli gibi düşünüyorum yani anneyi söylemiyo offf:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…