- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.961
güldenim takılma maşallah güzel sölüyo işte konuşma çocuktan çocuğa çok değişiyor merak etme
günaydın kızlarr
kızlar annem bugün gece çıkacaktı yola ama bu havada imkansızyani ben de bu havada çıkmasını istemem. gelişi ertelenecek sanırım çok üzgünüm
yasmin maşallah diyorum sanaa bu havada arabayla mı çıktın yola. burada araba çıkarmak çok zorr eşim iki gündür arabasız gidiyo işe.
Geçmiş olsun elifime ya annesine naz yapıyodur peditusa başladin mi ben hemen başlıyorum ilerlemesin diye
Nasıl ıstanbulda hava burası çok soğuk ama tık yağış yok
cnm haklısın ama insan elinde olmadan üzülüyor iştegünaydın cnm benim. çok kızıyorum senin şu kv ne. ama sana da kızmıo değilim yani. artık anlamışsın kadının senin canını acıtmaya çalıştığını neden kendini yıpratıyorsun cnm yaa bırak onu kendi haline görmemeye duymamaya çalış kimse senden ve de defneden önemli değil. kızınla ilgilen onun mutluluğu sana yeter. kv ne kızıp günü ikinize de zehir etme giden zaman sizden gidio en güzel zamanlarını yaşıyoruz kuzularımızın.kv senin üzüldüğğünü gördükçe mutlu oluo anladığım kadarıyla nasıl bir kişilkse onu da çözebilmiş değilm. onu takmadığını ona göster ki biraz da o sinirlensin, boşver arkadaşım bazı insanları olduğu gibi kabullenmek gerekio o seni kışkırtıp eşine kötü göstermeye çalışıo ama sende ki sabır maşallah yani. sen oyununa gelme eşinle muhabbeti sohbeti artır ki o da kendi kendiini yesin. ona ben ben demiştim fırsatını verme bence.
amin cnm benimablam ikisinide kullandı cnm kızlarına memnundu bi sıkıntı duymadım..
allahımya ayy biz ne kullanıcaz bu çocuklara
galiba belli binoktadan sonra iş kar zarar meselesine dönüyo kullanıyoruz allahımyardım etsin bize en iyisi umarım fazla kullanmak ozorunda kalmıyalım..
ahhh fundam ahh allahhım sana sabır versin dahada çok versin bu kadın deyişmez bu bi gerçek ama allahım onu ıslah etsin..
ünaydın cnm..
amin cnm allahım korusun kuzuları..
nil akşam mahsustan ağlamayı öğrendi hehehe:
bu arada herkese günaydın kızlarr.
nil akşam çok sık uyandı bilin bakalım neden çünkü dün banyo yaptık hehehe:
bu arada kızlar 3 sayfa sonra 2000 sayfaya ulaşıyoruz bilginiz olsun hadi bugün çok yazalım nedersiniz..
cnm belki annen çıkar gelirgünaydın kızlarr
kızlar annem bugün gece çıkacaktı yola ama bu havada imkansızyani ben de bu havada çıkmasını istemem. gelişi ertelenecek sanırım çok üzgünüm
yasmin maşallah diyorum sanaa bu havada arabayla mı çıktın yola. burada araba çıkarmak çok zorr eşim iki gündür arabasız gidiyo işe.
oy yerim ben o paşayıgünaydın kızlar burada hala kar yok ama halaaa buuuz gibii kuzumun astronot montunu giydiriyorum bere atkı kayboluyo :)
allah kolaylık versin cnm inşallah berra hasta olmazafyondan gelecek canım. hem de nasıl bi heycanla yaa çok özledimm.
burası karlar altında olunca her yeri öyle sanıyorum ama sanırım her yerde kar yok. burayı görmelisiniz kızlarr anlatılmaz yaşanır:) dışarıya adım atılcak gibi değil. hayat durmuş durumda. sabah eşimi gönderirken adama acıdım valla:)
maşallah nile,çocuk daha ne desinya kızlar size bişey sorucam:
nil baba, mama, dede, teyte, abla, atte
, hadi, ve balonada ba diyo
ama onun dışında başka bişey söylemiyo yani henüz anne demedi normal zamanda ağlamanın dışında tabi.
mesela bi kelimeyi söylüyo sonra tekrar soruyorum birdaha söylemiyo ya sizce nil azmı konuşuyo ben buduruma takılır oldum bu ara..
sanki daha çok konuşması lazım gibi düşünüyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
afiyet olsun ranamaHerkese günaydın
Katreinur üzüldüm annenin gelme duRumuna ama böyle karda gelmesi daha tehlikeli hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin ve darısı başıma
Reces songülün dediklerini aynen tekrar ediyorum bence üzülmek yeRine takma ki çatlasin o kadın
Burda hava kapalı ama kar yok doğuda 12 sene yaşamış biri olarak iki senedir kar görmüyorum ve açıkçası çoook özledim
Sabah rana hanıma patatesli yumurta yaptım tavada domates doğradim pekmezli süt koydum bi hevesli,yim sormayın ama rana sadece domates yemek istiyo gerisini çıkardı ben de pepe açtım tvden zor bela yedirdim ama bardaktan süt içmiyo imkansız yani mecbur kaşıkla ıçirdim ayy ne zor bi sabahikinci uykuya yattık çünkü alarm rana saat yedide uyandı
Veeee bugün ilk defa açıktıgi için göğsümü kendi acti tabi artık öyle çok süt yok ama yine çerez niyetine emdi kiremitim
haklısın cnm işte bazen insan doluyorGünaydın kızlar
recescim bende katiliyorum yasmin ve songule canım söylemek kolay tabi ama kendi.kendini yipratirsin
katreinur canım ah ne üzüldüm sana benimde annem köye gitti öyle ozledimki bide cokda olmadı gideli kimbilir sen ne kadar zamandır gormuyon
ozcanan seni görmek ne kadr güzel ya özlemisim valla
yasmincim annen gelse böyle havalarda sizde baksa belki bu kadar uzulmezsin
biberon bebeğine geçmiş olsun nasil oldu iyimi şimdi
kızlar bize gelince elif galiba grip olu yo nefes almakta zorlanıyor yemiyor ve kucagimdan inmek istemiyor
kuzularimiz hep iyi olsun da bizde iyi olalım
güldenim takılma maşallah güzel sölüyo işte konuşma çocuktan çocuğa çok değişiyor merak etme
İlaç konusunda birşey söylemek istiyorum bence dolven ve calpol birbirine habire suç atıyo en zararlı şey antibiyotik mümkün olmadıkça kullanılmayan calpolu ben bir senede bir şişe anca bitti annem tebrik etti hiç vermedin diye gerekirse vermek gerekir hele ateşte Allah korusun yüksek ateş daha kötü
Günaydın kızlar
recescim bende katiliyorum yasmin ve songule canım söylemek kolay tabi ama kendi.kendini yipratirsin
katreinur canım ah ne üzüldüm sana benimde annem köye gitti öyle ozledimki bide cokda olmadı gideli kimbilir sen ne kadar zamandır gormuyon
ozcanan seni görmek ne kadr güzel ya özlemisim valla
yasmincim annen gelse böyle havalarda sizde baksa belki bu kadar uzulmezsin
biberon bebeğine geçmiş olsun nasil oldu iyimi şimdi
kızlar bize gelince elif galiba grip olu yo nefes almakta zorlanıyor yemiyor ve kucagimdan inmek istemiyor
kuzularimiz hep iyi olsun da bizde iyi olalım
Beysalim sen nasılsın süper erdem nasil uyudumu bu gece
Guldencim valla Elifte anne demiyo bende çok uzuluyorum ve mama baba meme diyo öyle teyze atta falan masallah nil derdini anlatıyor nerdeyse bence hiç takılma masallah nile
Gunaydin kizlar siz bildircin yumurtasi yediriomusunz biz birhatadir 2gune bi yioruz masal cok sewio catalla kendi yedi hemde bugun bide catala batirabildiginse okadar mutlu oluoki cok sekerkonusma olayina gelince masalda baba gel aşi gel dio(babasi aysee de diodu benm icin )aciktinmi masal deyince mama nama dio uyuyalimmi deyince yatio eeee dio adda gidelimmi deyince cami kapiyi gosterio kuslar nerde deyince balkonu gosterip yuruyup bakio kuslar var balkonda oyuzden bilincli soyluo bunlari anlayarak yani onun disinda mama baba dede teyze abi abla pepe top gel baybay dio bide hadi hadi dio ama cok kibar ince sesli cok seker soyluo masallhhh kuzuma bide mimiklerini cok kullanio bisey dusnce aaaa dio gozlerini patlatrak her cocukda konusma degisir guldencim nilde bisuru sey soyluo nasil dis yurume degistigi gbi
Gunaydin kizlar siz bildircin yumurtasi yediriomusunz biz birhatadir 2gune bi yioruz masal cok sewio catalla kendi yedi hemde bugun bide catala batirabildiginse okadar mutlu oluoki cok sekerkonusma olayina gelince masalda baba gel aşi gel dio(babasi aysee de diodu benm icin )aciktinmi masal deyince mama nama dio uyuyalimmi deyince yatio eeee dio adda gidelimmi deyince cami kapiyi gosterio kuslar nerde deyince balkonu gosterip yuruyup bakio kuslar var balkonda oyuzden bilincli soyluo bunlari anlayarak yani onun disinda mama baba dede teyze abi abla pepe top gel baybay dio bide hadi hadi dio ama cok kibar ince sesli cok seker soyluo masallhhh kuzuma bide mimiklerini cok kullanio bisey dusnce aaaa dio gozlerini patlatrak her cocukda konusma degisir guldencim nilde bisuru sey soyluo nasil dis yurume degistigi gbi
tatlım benım herkez kabul etmez ama bunu bu senın mjtevazılıgını ıyı nıyetını gosterırı
ıyı etmıssın kırgınlık olmmıs ama yıne dıyorum herkez yapmaz
eskıden erkek annelerı alırmış ceyız olarak
cnm haklısın ama insan elinde olmadan üzülüyor işte
ben ona karşı hiç kötülük düşünmezken onun bana böyle yapması bazen gerçekten üzüyor beni
takmamaya çalışıyorum,görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazen ben de doluyorum
amin cnm benim
cnm belki annen çıkar gelir
allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin
oy yerim ben o paşayı
üşümesindense giydiklerinin içinde kaybolmasını tercih ederim
allah kolaylık versin cnm inşallah berra hasta olmaz
maşallah nile,çocuk daha ne desin
defne "baba,mama,meme," bazen "anne" ve son günlerdeki favori kelimemiz ise "ver" diyor
kendince bişeyler söylüyor ama anlamlı kelimeler değil
afiyet olsun ranama
cnm dediklerinizde haklısınız ama işte bazen doluyorum
yaşadıklarımı sizden başkasıyla paylaşamıyorum
burada kimsem yok
öyle arada bi geliyor işte
haklısın cnm işte bazen insan doluyor
buarada elife geçmiş olsun bol bol c vitamini içeren şeyler yedir
limon,mandalina,portakal vs
tez zamanda iyileşir inşallah
maşallah masala
buarada defne köpeklere havhav diyor.çok komik oluyor.geçen akşam dışarıda köpek havlıyor defne de hav hav deyip eliyle gel gel yapıyor
birde son dönemde evet derken başını sallıyor,hayır diyecekse de başını yukarı kaldırıyor
allaha bin şükür bize bu duyguyu yaşattığı için
songül bu arada kv hastaneden çıktı mı?nasıl oldu?
ben sordum doktora yedrı ama ciğ degıl dedı pişir haşla muhallebıde kullan yanı herseklını yedrı anne sutune cok yakın besın degerı ve normal yumurtanın 5katı vıtamınlerı dedı haftada2-3kez yedır kılo alma ve bagısklıkda da ıyıdır dedı alerjıde yapmadı kulalanıoz cnm ama cok sevıo normal yumurtayıda sevıo ama bunu daha bı baska bıtınce agladı :)bıde çatalla kendı yıyışinı görmen lazım ama yaaa face ye vıdeosunu atayım :)ay nebileyim betülüm bilemedim..
selam şekerim naber bakalım hiç görüşemiyoz..
bizde 1 kutu carpolu hala bitirmedik..
günaydın cnm oyyy kıyamam elifime annesi evet hemen önlemini al..
bizde bugibi durumlarda aferin veriyoruz..
ay nebileyim cnm işte belki anne demiyo ya ben ona takılıyorum..
ohhh maşallah masalıma her konuda hızlı olduğu gibi desene konuşmadada hızlı.
cnm bıldırcın yumurtası çok kuvetli ve iyimiş ama çocuklara pek önermiyolar aslında
nedenini yazarım öğrenince
benim burda bi arkadaşım veriyodu oğluna bizim fabrika doktorumuz pek önermedi..
maşallah masala
buarada defne köpeklere havhav diyor.çok komik oluyor.geçen akşam dışarıda köpek havlıyor defne de hav hav deyip eliyle gel gel yapıyor
birde son dönemde evet derken başını sallıyor,hayır diyecekse de başını yukarı kaldırıyor
allaha bin şükür bize bu duyguyu yaşattığı için
songül bu arada kv hastaneden çıktı mı?nasıl oldu?
ben sordum doktora yedrı ama ciğ degıl dedı pişir haşla muhallebıde kullan yanı herseklını yedrı anne sutune cok yakın besın degerı ve normal yumurtanın 5katı vıtamınlerı dedı haftada2-3kez yedır kılo alma ve bagısklıkda da ıyıdır dedı alerjıde yapmadı kulalanıoz cnm ama cok sevıo normal yumurtayıda sevıo ama bunu daha bı baska bıtınce agladı :)bıde çatalla kendı yıyışinı görmen lazım ama yaaa face ye vıdeosunu atayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?