2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese günaydın
Katreinur üzüldüm annenin gelme duRumuna ama böyle karda gelmesi daha tehlikeli hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin ve darısı başıma
Reces songülün dediklerini aynen tekrar ediyorum bence üzülmek yeRine takma ki çatlasin o kadın
Burda hava kapalı ama kar yok doğuda 12 sene yaşamış biri olarak iki senedir kar görmüyorum ve açıkçası çoook özledim
Sabah rana hanıma patatesli yumurta yaptım tavada domates doğradim pekmezli süt koydum bi hevesli,yim sormayın ama rana sadece domates yemek istiyo gerisini çıkardı ben de pepe açtım tvden zor bela yedirdim ama bardaktan süt içmiyo imkansız yani mecbur kaşıkla ıçirdim ayy ne zor bi sabah ikinci uykuya yattık çünkü alarm rana saat yedide uyandı
Veeee bugün ilk defa açıktıgi için göğsümü kendi acti tabi artık öyle çok süt yok ama yine çerez niyetine emdi kiremitim

Güldencim bencede daha çok erken bunlar için benim kız mama anne dede baba başka birşey yok bilinçli söylemedig,i tek şey dede
Zorla,miyorum herşey zamanı gelince

İlaç konusunda birşey söylemek istiyorum bence dolven ve calpol birbirine habire suç atıyo en zararlı şey antibiyotik mümkün olmadıkça kullanılmayan calpolu ben bir senede bir şişe anca bitti annem tebrik etti hiç vermedin diye gerekirse vermek gerekir hele ateşte Allah korusun yüksek ateş daha kötü

ay sorma cnm kuzumu anneme bırakıp işe geldim göz gözü görmüo yerler buz ama netcen mecbuuuuuuuur:) yarın göz randevum var hastaneye gitcem sabah 10 da. müdürüm sağolsun tüm gün gelme işlerini bugün hallet dedi:) annen nerden geliyordu cnm

Günaydın kızlar
recescim bende katiliyorum yasmin ve songule canım söylemek kolay tabi ama kendi.kendini yipratirsin
katreinur canım ah ne üzüldüm sana benimde annem köye gitti öyle ozledimki bide cokda olmadı gideli kimbilir sen ne kadar zamandır gormuyon
ozcanan seni görmek ne kadr güzel ya özlemisim valla
yasmincim annen gelse böyle havalarda sizde baksa belki bu kadar uzulmezsin
biberon bebeğine geçmiş olsun nasil oldu iyimi şimdi
kızlar bize gelince elif galiba grip olu yo nefes almakta zorlanıyor yemiyor ve kucagimdan inmek istemiyor
kuzularimiz hep iyi olsun da bizde iyi olalım

Geçmiş olsun elifime ya annesine naz yapıyodur peditusa başladin mi ben hemen başlıyorum ilerlemesin diye
Nasıl ıstanbulda hava burası çok soğuk ama tık yağış yok

Beysalim sen nasılsın süper erdem nasil uyudumu bu gece
Guldencim valla Elifte anne demiyo bende çok uzuluyorum ve mama baba meme diyo öyle teyze atta falan masallah nil derdini anlatıyor nerdeyse bence hiç takılma masallah nile

Gunaydin kizlar siz bildircin yumurtasi yediriomusunz biz birhatadir 2gune bi yioruz masal cok sewio catalla kendi yedi hemde bugun bide catala batirabildiginse okadar mutlu oluoki cok seker konusma olayina gelince masalda baba gel aşi gel dio(babasi aysee de diodu benm icin )aciktinmi masal deyince mama nama dio uyuyalimmi deyince yatio eeee dio adda gidelimmi deyince cami kapiyi gosterio kuslar nerde deyince balkonu gosterip yuruyup bakio kuslar var balkonda oyuzden bilincli soyluo bunlari anlayarak yani onun disinda mama baba dede teyze abi abla pepe top gel baybay dio bide hadi hadi dio ama cok kibar ince sesli cok seker soyluo masallhhh kuzuma bide mimiklerini cok kullanio bisey dusnce aaaa dio gozlerini patlatrak her cocukda konusma degisir guldencim nilde bisuru sey soyluo nasil dis yurume degistigi gbi

Geçmiş olsun elifime ya annesine naz yapıyodur peditusa başladin mi ben hemen başlıyorum ilerlemesin diye
Nasıl ıstanbulda hava burası çok soğuk ama tık yağış yok

Sağol canım bende vercektm ama kahvaltısını yemedi bari meme vereyim dedim memede uyuya kaldı şimdide uyuyo utansin birşeyler yedirip vercem buzdolaptan çıkardım zaten sanırım basi ağrıyor elinin uyanıkken kafasını hep bana yasliyo yavrum

cnm haklısın ama insan elinde olmadan üzülüyor işte
ben ona karşı hiç kötülük düşünmezken onun bana böyle yapması bazen gerçekten üzüyor beni
takmamaya çalışıyorum,görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazen ben de doluyorum
amin cnm benim

cnm belki annen çıkar gelir
allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin

günaydın kızlar burada hala kar yok ama halaaa buuuz gibii kuzumun astronot montunu giydiriyorum bere atkı kayboluyo :)
oy yerim ben o paşayı
üşümesindense giydiklerinin içinde kaybolmasını tercih ederim

allah kolaylık versin cnm inşallah berra hasta olmaz
maşallah nile,çocuk daha ne desin
defne "baba,mama,meme," bazen "anne" ve son günlerdeki favori kelimemiz ise "ver" diyor
kendince bişeyler söylüyor ama anlamlı kelimeler değil

afiyet olsun ranama
cnm dediklerinizde haklısınız ama işte bazen doluyorum
yaşadıklarımı sizden başkasıyla paylaşamıyorum
burada kimsem yok
öyle arada bi geliyor işte
haklısın cnm işte bazen insan doluyor
buarada elife geçmiş olsun bol bol c vitamini içeren şeyler yedir
limon,mandalina,portakal vs
tez zamanda iyileşir inşallah

güldenim takılma maşallah güzel sölüyo işte konuşma çocuktan çocuğa çok değişiyor merak etme

ay nebileyim betülüm bilemedim..

selam şekerim naber bakalım hiç görüşemiyoz..
bizde 1 kutu carpolu hala bitirmedik..

günaydın cnm oyyy kıyamam elifime annesi evet hemen önlemini al..
bizde bugibi durumlarda aferin veriyoruz..

ay nebileyim cnm işte belki anne demiyo ya ben ona takılıyorum..

ohhh maşallah masalıma her konuda hızlı olduğu gibi desene konuşmadada hızlı.
cnm bıldırcın yumurtası çok kuvetli ve iyimiş ama çocuklara pek önermiyolar aslında
nedenini yazarım öğrenince
benim burda bi arkadaşım veriyodu oğluna bizim fabrika doktorumuz pek önermedi..

maşallah masala
buarada defne köpeklere havhav diyor.çok komik oluyor.geçen akşam dışarıda köpek havlıyor defne de hav hav deyip eliyle gel gel yapıyor
birde son dönemde evet derken başını sallıyor,hayır diyecekse de başını yukarı kaldırıyor
allaha bin şükür bize bu duyguyu yaşattığı için

songül bu arada kv hastaneden çıktı mı?nasıl oldu?

saol cnm 2tane almıs 2de el dokuma halısı esımın babannesı dokumus onlarda olunca hedıye napayım 4tane halı varken ısteıom uymuo dıemezdım yakıstıramam kendıme kullanıom ıste evet bızım orda hala ceyız yapan erkek annelerı var cnm

cnm bizimle paylaşıcaksın tabi başka türlü nasıl rahatlarsınki..

amin ayyy nasıl ben yerim onu hav hav diyen ağzınıııı:

ben sordum doktora yedrı ama ciğ degıl dedı pişir haşla muhallebıde kullan yanı herseklını yedrı anne sutune cok yakın besın degerı ve normal yumurtanın 5katı vıtamınlerı dedı haftada2-3kez yedır kılo alma ve bagısklıkda da ıyıdır dedı alerjıde yapmadı kulalanıoz cnm ama cok sevıo normal yumurtayıda sevıo ama bunu daha bı baska bıtınce agladı :)bıde çatalla kendı yıyışinı görmen lazım ama yaaa face ye vıdeosunu atayım :)

saol cnm cok konsuom bebeklıkten ıtıbaren herseyı anlatıom ona hatta cevremdekıler sankı anlıo nıe ugrasıon bosyere dıodu sımdı farkı göruolar :)beyaz peynır yesıl zeytın kırmızı domates hammm yap falan dıe cok konusom esım bıle guluodu sankı renklerı bılıo dıe ama cok farkını görcez emınım erken öğrencek renklerı cunku suan kaydedıolar algılıolar defneyede masallhhh cnmmm yerım onu bennn

ayyy atsana çok tatlı oluyo masalın vidyolarııı:
yerim ben onu
hem bu arada nil hiç sevmiyo artk yumurtayı ay çok üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…