- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.981
Sağol canım bende vercektm ama kahvaltısını yemedi bari meme vereyim dedim memede uyuya kaldı şimdide uyuyo utansin birşeyler yedirip vercem buzdolaptan çıkardım zaten sanırım basi ağrıyor elinin uyanıkken kafasını hep bana yasliyo yavrum
kızlarrrrrrr: 3000 sayfamıza gelmişiz..
ayyy sizleri çok seviyorummmm:
tamm cnm atayım vıdesunu keske burayada atılsa kızlarda görseeeayyy atsana çok tatlı oluyo masalın vidyolarııı:
yerim ben onu
hem bu arada nil hiç sevmiyo artk yumurtayı ay çok üzülüyorum..
günaydın kızlar burada hala kar yok ama halaaa buuuz gibii kuzumun astronot montunu giydiriyorum bere atkı kayboluyo :)
vayy beee bı konu açılıo ve 3000 sayfa paylasılıo kımbılır neler neler var o sayfalarda ne hısler ne acılar ne mutluluklar ne paylasımlar var ayyy bu kk ya bayılıom ıyıkı varsın kk yanlız degılız artık bende cok sevıyorum canm sızlerııııı
tamm cnm atayım vıdesunu keske burayada atılsa kızlarda görseeenıl sevmıomu yaaa tuh karısım yapsan süt yumurta peynır pekmez olarak hem peynırde yemıs olur muhallebısınde kullan kek yap anneıs o kekı elınle parcala sütle ısla mama gbı yedır
Gunaydin herkese neyseki oglusum simdilik iyi aksam dolvenden sonra dustu atesi gecede hic cikmadi guzel uyudu simdide uyuyo bakalim insallah bidaha cikmaz.gecmisi tam okuyamadim ama boncugum dolvenin kusturdugunu falan soylemis ama canim sen suruptan cok vermissin demekki orda olculeri vardi ates derecesine gore sukadar verin falan yaziyodu cok verilirse kusma bulanti bas donmesi yapar diyo zaten bence oyuzden olmustur sizinde ben gayet memnun kaldim ilactan oglusuma cok iyi geldi.
aynen cnm..
cnm karışımda yiyo ama ben artık karışım vermek istemiyorum tek tek alışsın diye bidaha hep karışım isteyecek zaten karı
şım verdikleri için şuanda zorlanıyo..
Sağol canım bizimle.paylaşacaksin tabi içine atma anlatda rahatla valla korkuyorum hasta olacaksın diye çok.sinir ediyo bu kadın seni Allah islah etsin biraz önce yarıdan fazla mandalina verdim iyi olacak.inşallahcnm haklısın ama insan elinde olmadan üzülüyor işte
ben ona karşı hiç kötülük düşünmezken onun bana böyle yapması bazen gerçekten üzüyor beni
takmamaya çalışıyorum,görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazen ben de doluyorum
amin cnm benim
cnm belki annen çıkar gelir
allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin
oy yerim ben o paşayı
üşümesindense giydiklerinin içinde kaybolmasını tercih ederim
allah kolaylık versin cnm inşallah berra hasta olmaz
maşallah nile,çocuk daha ne desin
defne "baba,mama,meme," bazen "anne" ve son günlerdeki favori kelimemiz ise "ver" diyor
kendince bişeyler söylüyor ama anlamlı kelimeler değil
afiyet olsun ranama
cnm dediklerinizde haklısınız ama işte bazen doluyorum
yaşadıklarımı sizden başkasıyla paylaşamıyorum
burada kimsem yok
öyle arada bi geliyor işte
haklısın cnm işte bazen insan doluyor
buarada elife geçmiş olsun bol bol c vitamini içeren şeyler yedir
limon,mandalina,portakal vs
tez zamanda iyileşir inşallah
maşallah masala
buarada defne köpeklere havhav diyor.çok komik oluyor.geçen akşam dışarıda köpek havlıyor defne de hav hav deyip eliyle gel gel yapıyor
birde son dönemde evet derken başını sallıyor,hayır diyecekse de başını yukarı kaldırıyor
allaha bin şükür bize bu duyguyu yaşattığı için
songül bu arada kv hastaneden çıktı mı?nasıl oldu?
Bi ara Elifte yemiyodu uzun bi ara verdim şimdi yiyor tatlım üzülme gene yerayyy atsana çok tatlı oluyo masalın vidyolarııı:
yerim ben onu
Sağol canım surup verdim ihlamur ve c vitamini takviyeside yapacağım eğer başında surup verirsem ilerlemeden atlatıyor elifkıyamam annesı gecmıs olsun ıhlamur papatya falan ıcır cnm sogan suyu na basla ılac kullanma bence agrısı varsa agrı kesıcı ver ama grıp için falan hemn kullanma doktorllar onermıo cnm grıp durumunda ılaç bagısıklık guclenmesı ıcın hastalıkla savasması lazım kesmek çözum degıl tekrar eder sureklı dıoalr
Ohh geçmiş gitmiş çok sevindim tekrarlanmaz inşallah canımGunaydin herkese neyseki oglusum simdilik iyi aksam dolvenden sonra dustu atesi gecede hic cikmadi guzel uyudu simdide uyuyo bakalim insallah bidaha cikmaz.gecmisi tam okuyamadim ama boncugum dolvenin kusturdugunu falan soylemis ama canim sen suruptan cok vermissin demekki orda olculeri vardi ates derecesine gore sukadar verin falan yaziyodu cok verilirse kusma bulanti bas donmesi yapar diyo zaten bence oyuzden olmustur sizinde ben gayet memnun kaldim ilactan oglusuma cok iyi geldi.
yaaa bende görmek istiyorum videoyuben sordum doktora yedrı ama ciğ degıl dedı pişir haşla muhallebıde kullan yanı herseklını yedrı anne sutune cok yakın besın degerı ve normal yumurtanın 5katı vıtamınlerı dedı haftada2-3kez yedır kılo alma ve bagısklıkda da ıyıdır dedı alerjıde yapmadı kulalanıoz cnm ama cok sevıo normal yumurtayıda sevıo ama bunu daha bı baska bıtınce agladı :)bıde çatalla kendı yıyışinı görmen lazım ama yaaa face ye vıdeosunu atayım :)
cnm onunla konuşman çok önemlisaol cnm cok konsuom bebeklıkten ıtıbaren herseyı anlatıom ona hatta cevremdekıler sankı anlıo nıe ugrasıon bosyere dıodu sımdı farkı göruolar :)beyaz peynır yesıl zeytın kırmızı domates hammm yap falan dıe cok konusom esım bıle guluodu sankı renklerı bılıo dıe ama cok farkını görcez emınım erken öğrencek renklerı cunku suan kaydedıolar algılıolar defneyede masallhhh cnmmm yerım onu bennn
allahım ne kadar şekerkızlar masala oyun hamuru yaptım kendım ve bayıldı onunla oynamaya arada yemegı denemedı degıl:)
yaa ben de istiyorum bu monttancnm masalda gıyıo astront tulumunu bak oda kayboluoooo :)ama nasılıcım rahat sıcacık oluo yaaaaa
oh afiyet olsun elifimeSağol canım bizimle.paylaşacaksin tabi içine atma anlatda rahatla valla korkuyorum hasta olacaksın diye çok.sinir ediyo bu kadın seni Allah islah etsin biraz önce yarıdan fazla mandalina verdim iyi olacak.inşallah
Ay yerim ben onu gözümde canlandı biran
cnm hıç yememsınden daha ıyıdır bence karsımdan yemesı zaten bı sure sonra o ona yetmıcek göruntusunu begenmıcek renksız bulcak bız masada herseyı yıoruz onu görcek ıstıcek zaten tek tek suan yememesındense karıısm yesın cnm o vıtamınlerı alması lazım sonucta dımı
Bi ara Elifte yemiyodu uzun bi ara verdim şimdi yiyor tatlım üzülme gene yer
Sağol canım surup verdim ihlamur ve c vitamini takviyeside yapacağım eğer başında surup verirsem ilerlemeden atlatıyor elif
Ohh geçmiş gitmiş çok sevindim tekrarlanmaz inşallah canım
Evet canim ya benide korkuttu gozum uzerinde zaten ates takibindeyim bidaha yukselirse direk hastaneye gidicez artik.ohh cok sevıdındım cnm ıyılsmesıne zaten tekrar ederse hmn doktora gotur cnm
Sagol canim sizde hasta olmussunuz galiba gecmis olsun sizede bu kis havalar cok sogudu cok dikkat etmek gerekiyo artik benimde gozum korktu hastaliktan.Bi ara Elifte yemiyodu uzun bi ara verdim şimdi yiyor tatlım üzülme gene yer
Sağol canım surup verdim ihlamur ve c vitamini takviyeside yapacağım eğer başında surup verirsem ilerlemeden atlatıyor elif
Ohh geçmiş gitmiş çok sevindim tekrarlanmaz inşallah canım
Ah cnm benim evim işyerime çok uzak annemin evi ise yakın öğle arası zeynebi emzirmeye geliyorum anneme , kendi evime yetişmem imkansız. çook aşırı yağış olursa ben orda kalcam artık yapacak bişey yok. yarın işe gelmiycem hastaneye gitcem o nedenle annemi iş çıkışı bize götürüyorum kuzum dışarı çıkmıycak yani yarın . bir gün bir gündür:)Günaydın kızlar
recescim bende katiliyorum yasmin ve songule canım söylemek kolay tabi ama kendi.kendini yipratirsin
katreinur canım ah ne üzüldüm sana benimde annem köye gitti öyle ozledimki bide cokda olmadı gideli kimbilir sen ne kadar zamandır gormuyon
ozcanan seni görmek ne kadr güzel ya özlemisim valla
yasmincim annen gelse böyle havalarda sizde baksa belki bu kadar uzulmezsin
biberon bebeğine geçmiş olsun nasil oldu iyimi şimdi
kızlar bize gelince elif galiba grip olu yo nefes almakta zorlanıyor yemiyor ve kucagimdan inmek istemiyor
kuzularimiz hep iyi olsun da bizde iyi olalım
ayy aynen cnm zeynep ilaya da yediremiyorumayyy atsana çok tatlı oluyo masalın vidyolarııı:
yerim ben onu
ama o sayfada ben de olmalıydım yaa kaçırdımkızlarrrrrrr: 3000 sayfamıza gelmişiz..
ayyy sizleri çok seviyorummmm:
kız nasıl yüreğin geniş senin maşallah masal çok şanslı ben ortalığı batırır diye veremezdim sanırım:)kızlar masala oyun hamuru yaptım kendım ve bayıldı onunla oynamaya arada yemegı denemedı degıl:)
cnm benim eltim de hep karışım vermiş bi ara hem karışım hem normal besleniomuş şimdi sadece karışım yio başka da hiç bişey yemio alıştıramıolar diğerlerine. 3 yaşında çocuk sadece mama yio ... o nedenle ben karışımdan yana değilim pek. gerçi zeynep ilay onu da yemio şu ara ya neyse dişten deyip duruyoruz bakalaım.bilmiyorum cnm ama ablamın kızına 2 yaşına kadar verdiler karışım ve zor vaz geçirdiler şuandada yumurta falan yemiyo şokellalı ekmek vazgeçilmezi ben bunu istemiyorum.
işte kendin bakmayınca diye başlıyacam yine.hehe
ohh umarım hemen atlatır elifim..
aylşe gülcüm bende çok konuşuyorum doğduğundan beri hemde sürekli konuşuyoruz halada konuşmaya devam ama bu birazda yapı herhalde..
Canim.seni ole.iyi anliyorum.ki.karda kisti cocugu disari cikarmak insanin icine isliyor hele sizin sabah
Bizde aksamlari yareni okuldan almaya gidiyoruz iki uc dakika mesafede ama aksam 17.3o soguk.oluyor guzel.giydiruyorum.arabanim kis tulumuna soguyorum .yagmurluguda ortiyorum ama uzuluyorum yinede
Iki komsum.burak diyor ama da hic evlerine gitmisligim bile yok
Kimseye yuk.olmak.istemiyorum
Merhaba kizlar masalla.bugun.iyi kaynatmisiniz alinyi yapamadim
Yagmurcandan insalla
Minik.kuzu hasta olmaz
Aksam.eltim kv mi.ziyarete gidicekti kizini birakti yavrucak.nasil.hasta burnu cesme gozler akiyor.oksuruyor hapsuruyor suzulmus.evlat aras olcak.diye odum.kopuyor
Nur cum anneciginin gelememesine uzuldum.karda kista
Gulden anne dememesini takma.yahu dur hele
Arasta aglarken yada cok.slklslnca diyor
Reces cim.bizde hep.konuasuyioruz arasa hep rapor veriyorum.haha
Abla.baba anne ver geldi(bu yeni) mama meme yaren deme cabasi:) biy iki ozellikler kupleri atarken birde eeee ay aklima bunlar geldi simdilik
Ama.yarenim cok erken konusmustu bu kadarlikken cok fazla.sey soyluyirdu
Canim.seni ole.iyi anliyorum.ki.karda kisti cocugu disari cikarmak insanin icine isliyor hele sizin sabah
Bizde aksamlari yareni okuldan almaya gidiyoruz iki uc dakika mesafede ama aksam 17.3o soguk.oluyor guzel.giydiruyorum.arabanim kis tulumuna soguyorum .yagmurluguda ortiyorum ama uzuluyorum yinede
Iki komsum.burak diyor ama da hic evlerine gitmisligim bile yok
Kimseye yuk.olmak.istemiyorum
canim.seni ole.iyi anliyorum.ki.karda kisti cocugu disari cikarmak insanin icine isliyor hele sizin sabah
bizde aksamlari yareni okuldan almaya gidiyoruz iki uc dakika mesafede ama aksam 17.3o soguk.oluyor guzel.giydiruyorum.arabanim kis tulumuna soguyorum .yagmurluguda ortiyorum ama uzuluyorum yinede
ıki komsum.burak diyor ama da hic evlerine gitmisligim bile yok
kimseye yuk.olmak.istemiyorum
sırf bu ders belası yüzünden ben de kızımı biraz önce bakıcıya bıraktım havada yağmur şiddetli arabayla bıraktık
balkona çıktım öğlen arkamdan aglamaktan bi hal oldu bu da yeni moda
rana gözlerini kapatarak yürümeye çalışıyo ya niye tehlikeli işler yapıyo bu kız anlamadım yüzünü buruşturup gözlerini kapatıyo başlıyo yürümeye yeni yeni huylar :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?