2012 kasım bebekleri büyüyor..

kıyamam annesı gecmıs olsun ıhlamur papatya falan ıcır cnm sogan suyu na basla ılac kullanma bence agrısı varsa agrı kesıcı ver ama grıp için falan hemn kullanma doktorllar onermıo cnm grıp durumunda ılaç bagısıklık guclenmesı ıcın hastalıkla savasması lazım kesmek çözum degıl tekrar eder sureklı dıoalr

kızlarrrrrrr: 3000 sayfamıza gelmişiz..
ayyy sizleri çok seviyorummmm:

vayy beee bı konu açılıo ve 3000 sayfa paylasılıo kımbılır neler neler var o sayfalarda ne hısler ne acılar ne mutluluklar ne paylasımlar var ayyy bu kk ya bayılıom ıyıkı varsın kk yanlız degılız artık bende cok sevıyorum canm sızlerııııı

ayyy atsana çok tatlı oluyo masalın vidyolarııı:
yerim ben onu
hem bu arada nil hiç sevmiyo artk yumurtayı ay çok üzülüyorum..
tamm cnm atayım vıdesunu keske burayada atılsa kızlarda görseee nıl sevmıomu yaaa tuh karısım yapsan süt yumurta peynır pekmez olarak hem peynırde yemıs olur muhallebısınde kullan kek yap anneıs o kekı elınle parcala sütle ısla mama gbı yedır

kızlar masala oyun hamuru yaptım kendım ve bayıldı onunla oynamaya arada yemegı denemedı degıl:)

Eklentiler

• $1453368_657916730897839_1159572218_n.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $1240024_657916690897843_1129898228_n.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 48
Gunaydin herkese neyseki oglusum simdilik iyi aksam dolvenden sonra dustu atesi gecede hic cikmadi guzel uyudu simdide uyuyo bakalim insallah bidaha cikmaz.gecmisi tam okuyamadim ama boncugum dolvenin kusturdugunu falan soylemis ama canim sen suruptan cok vermissin demekki orda olculeri vardi ates derecesine gore sukadar verin falan yaziyodu cok verilirse kusma bulanti bas donmesi yapar diyo zaten bence oyuzden olmustur sizinde ben gayet memnun kaldim ilactan oglusuma cok iyi geldi.

aynen cnm..

cnm karışımda yiyo ama ben artık karışım vermek istemiyorum tek tek alışsın diye bidaha hep karışım isteyecek zaten karı
şım verdikleri için şuanda zorlanıyo..

ohh cok sevıdındım cnm ıyılsmesıne zaten tekrar ederse hmn doktora gotur cnm

aynen cnm..

cnm karışımda yiyo ama ben artık karışım vermek istemiyorum tek tek alışsın diye bidaha hep karışım isteyecek zaten karı
şım verdikleri için şuanda zorlanıyo..

cnm hıç yememsınden daha ıyıdır bence karsımdan yemesı zaten bı sure sonra o ona yetmıcek göruntusunu begenmıcek renksız bulcak bız masada herseyı yıoruz onu görcek ıstıcek zaten tek tek suan yememesındense karıısm yesın cnm o vıtamınlerı alması lazım sonucta dımı

Sağol canım bizimle.paylaşacaksin tabi içine atma anlatda rahatla valla korkuyorum hasta olacaksın diye çok.sinir ediyo bu kadın seni Allah islah etsin biraz önce yarıdan fazla mandalina verdim iyi olacak.inşallah

Ay yerim ben onu gözümde canlandı biran

yerim ben onu
Bi ara Elifte yemiyodu uzun bi ara verdim şimdi yiyor tatlım üzülme gene yer
Sağol canım surup verdim ihlamur ve c vitamini takviyeside yapacağım eğer başında surup verirsem ilerlemeden atlatıyor elif
Ohh geçmiş gitmiş çok sevindim tekrarlanmaz inşallah canım

yaaa bende görmek istiyorum videoyu
afiyet olsun kuzuya,yarasın

cnm onunla konuşman çok önemli
1 yaş kontrolünde dr defneyle konuşmamı,iş yaparken bile ne yaptığımı,nasıl yaptığımı ona anlatmamı söylemişti

kızlar masala oyun hamuru yaptım kendım ve bayıldı onunla oynamaya arada yemegı denemedı degıl:)
allahım ne kadar şeker
normal hmuru yoğurup eline mi verdin?

cnm masalda gıyıo astront tulumunu bak oda kayboluoooo :)ama nasılıcım rahat sıcacık oluo yaaaaa
yaa ben de istiyorum bu monttan
nereden aldınız?

oh afiyet olsun elifime
bir an önce toparlanır inşallah
evet sinirleniyorum cnm, bazen ben de ruh halimin iyi olmadığını görüyorum ama bu da benim sınavım diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.rabbim kolaylık versin.

bilmiyorum cnm ama ablamın kızına 2 yaşına kadar verdiler karışım ve zor vaz geçirdiler şuandada yumurta falan yemiyo şokellalı ekmek vazgeçilmezi ben bunu istemiyorum.
işte kendin bakmayınca diye başlıyacam yine.hehe

ohh umarım hemen atlatır elifim..
aylşe gülcüm bende çok konuşuyorum doğduğundan beri hemde sürekli konuşuyoruz halada konuşmaya devam ama bu birazda yapı herhalde..

Merhaba kizlar masalla.bugun.iyi kaynatmisiniz alinyi yapamadim
Yagmurcandan insalla
Minik.kuzu hasta olmaz

Aksam.eltim kv mi.ziyarete gidicekti kizini birakti yavrucak.nasil.hasta burnu cesme gozler akiyor.oksuruyor hapsuruyor suzulmus.evlat aras olcak.diye odum.kopuyor

Nur cum anneciginin gelememesine uzuldum.karda kista

Gulden anne dememesini takma.yahu dur hele
Arasta aglarken yada cok.slklslnca diyor
Reces cim.bizde hep.konuasuyioruz arasa hep rapor veriyorum.haha

Abla.baba anne ver geldi(bu yeni) mama meme yaren deme cabasi:) biy iki ozellikler kupleri atarken birde eeee ay aklima bunlar geldi simdilik

Ama.yarenim cok erken konusmustu bu kadarlikken cok fazla.sey soyluyirdu

Canim.seni ole.iyi anliyorum.ki.karda kisti cocugu disari cikarmak insanin icine isliyor hele sizin sabah
Bizde aksamlari yareni okuldan almaya gidiyoruz iki uc dakika mesafede ama aksam 17.3o soguk.oluyor guzel.giydiruyorum.arabanim kis tulumuna soguyorum .yagmurluguda ortiyorum ama uzuluyorum yinede
Iki komsum.burak diyor ama da hic evlerine gitmisligim bile yok
Kimseye yuk.olmak.istemiyorum

ohh cok sevıdındım cnm ıyılsmesıne zaten tekrar ederse hmn doktora gotur cnm
Evet canim ya benide korkuttu gozum uzerinde zaten ates takibindeyim bidaha yukselirse direk hastaneye gidicez artik.
Sagol canim sizde hasta olmussunuz galiba gecmis olsun sizede bu kis havalar cok sogudu cok dikkat etmek gerekiyo artik benimde gozum korktu hastaliktan.

Ah cnm benim evim işyerime çok uzak annemin evi ise yakın öğle arası zeynebi emzirmeye geliyorum anneme , kendi evime yetişmem imkansız. çook aşırı yağış olursa ben orda kalcam artık yapacak bişey yok. yarın işe gelmiycem hastaneye gitcem o nedenle annemi iş çıkışı bize götürüyorum kuzum dışarı çıkmıycak yani yarın . bir gün bir gündür:)

yerim ben onu
ayy aynen cnm zeynep ilaya da yediremiyorum

kızlarrrrrrr: 3000 sayfamıza gelmişiz..
ayyy sizleri çok seviyorummmm:
ama o sayfada ben de olmalıydım yaa kaçırdım bende seviyorum bendeeee ii ki varsınız...

kız nasıl yüreğin geniş senin maşallah masal çok şanslı ben ortalığı batırır diye veremezdim sanırım:)

cnm benim eltim de hep karışım vermiş bi ara hem karışım hem normal besleniomuş şimdi sadece karışım yio başka da hiç bişey yemio alıştıramıolar diğerlerine. 3 yaşında çocuk sadece mama yio ... o nedenle ben karışımdan yana değilim pek. gerçi zeynep ilay onu da yemio şu ara ya neyse dişten deyip duruyoruz bakalaım.

ayy aynen cnm dışarı çıkarmak zorunda olmak çok kötü... neyse buna şükür. babamız sabah bizden 15 dk. önce iniyo zeynep ilayın oto koltuk ısıtıcısını çalıştırıyor arabnın da klimasını açıyo biz binince sıcacaık oluo ayy çocuk da herkese bırakılmaz ki cnm yaa... bende olsam yaımda götürürdüm herhalde...

hoşgeldin cnm
ay mnebileyim bide kızlar erken konuşur derler yalan bak bizimkine tembelmineyiz biz heheh:).)

bizde gel diyoz ama bide akşam pijamalarını giydiriyorum altını alıyorum elimize biberonu alıyoruz ve uyku diyerek yatak odasına gidiyo hehe:

ıyamamya offf zor tabi tanımıyosan bırakma kesinlikle..

Sırf bu ders belası yüzünden ben de kızımı biraz önce bakıcıya bıraktım havada yağmur şiddetli arabayla bıraktık
Balkona çıktım öğlen arkamdan aglamaktan bi hal oldu bu da yeni moda
Rana gözlerini kapatarak yürümeye çalışıyo ya niye tehlikeli işler yapıyo bu kız anlamadım yüzünü buruşturup gözlerini kapatıyo başlıyo yürümeye yeni yeni huylar :-(

aynı sorun bizde de var
her sabah soğukta defneyi babaanneye bırakıp akşam soğuğunda da eve götürüyorum
eşim yanımda olmadığı içinarabayı önceden inip ısıtacak kimse de yok
allahtan otobüs-minibüsle değil de çok şükür arabayla gidiyoruz
yavrum sabah uykusu da bölünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…