- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.001
Sırf bu ders belası yüzünden ben de kızımı biraz önce bakıcıya bıraktım havada yağmur şiddetli arabayla bıraktık
Balkona çıktım öğlen arkamdan aglamaktan bi hal oldu bu da yeni moda
Rana gözlerini kapatarak yürümeye çalışıyo ya niye tehlikeli işler yapıyo bu kız anlamadım yüzünü buruşturup gözlerini kapatıyo başlıyo yürümeye yeni yeni huylar :-(
aynı sorun bizde de var
her sabah soğukta defneyi babaanneye bırakıp akşam soğuğunda da eve götürüyorum
eşim yanımda olmadığı içinarabayı önceden inip ısıtacak kimse de yok
allahtan otobüs-minibüsle değil de çok şükür arabayla gidiyoruz
yavrum sabah uykusu da bölünüyor
Ah kuzucugim.benim.ya kiyamamissindir da
Rana hep.tehlike.baksana bizimkide.kosmayi.ogreniyor.ama.herzamanko.hibi temkinli
Yarrnin yatagina cikip.zipliyor tutunarak ondan korkuyorum
3000 li sayfalara geçmişiz ne güzeell:)
kızlar sizin de adet ağrınız devam ediyor mu
doğumdan sonra geçiyormuş çoğu kimsenin ama benim geçmedi çok ağrım oluyo
ve şu an çikolata krizindeyim. dünden beri evdeki bütün çikolataları bitirmişim farkında olmadan:) heryerde çikolata arıyorum. bi damla çikolata kalmış avuç avuç onu yiyorum:) o da biterse napcammm bennnn
biz daha çıkmasını öğrenemedik teyzesi ama yatağa bıraktığımız zaman ayaktayken kendini arkaya atıyo yumuşak ya yatak çok hoşuna gidiyo yerde de yapacak diye korkuyordum ama yapmıyo çok şükür.. hep dikkat istiyo bu çocuklar hep ...
ay güya ders çalışacam demi ben ranayı bıraktığıma değsin bari sonra görüşmek üzere kızlar dua edin de bu sene bitireyim şu okulu :126::126::126::126::126::126:
canım o kişiden kişiye değişiyor benim yengem 3 çocuk doğurdu ama hala adet sancısından yataklara düşer ben de üşütmediğim sürece ağrım olmuyo ama spiralden dolayı en ufak bi üşütmede kıvrandırıyo geçen ay mesela vermidon aldım da ağrım kesildi çok fenaydı..3000 li sayfalara geçmişiz ne güzeell:)
ve şu an çikolata krizindeyim. dünden beri evdeki bütün çikolataları bitirmişim farkında olmadan:) heryerde çikolata arıyorum. bi damla çikolata kalmış avuç avuç onu yiyorum:) o da biterse napcammm bennnn
canım o kişiden kişiye değişiyor benim yengem 3 çocuk doğurdu ama hala adet sancısından yataklara düşer ben de üşütmediğim sürece ağrım olmuyo ama spiralden dolayı en ufak bi üşütmede kıvrandırıyo geçen ay mesela vermidon aldım da ağrım kesildi çok fenaydı..
çikolataya gelince evde kakao varsa kakaolu puding falan muhallebi işte ne varsa onlardan yap :)
Oooo oda anlamis.isi desene fistigim.benim.aras once inmeyi.sonra binmeyi.ogrendi
Haha hemen dersine ogrenci.kadin
kuzum benim inşallah hasta olmazCanim.inan direk.arabaya binsek.icim.yanmicak ama.omul.imi uc dk.da ee illaki.bahcede bekliyoruz.da puf cocul paket gibu valla
ayyy allah korusun inşallah yerdeyken yapmazbiz daha çıkmasını öğrenemedik teyzesi ama yatağa bıraktığımız zaman ayaktayken kendini arkaya atıyo yumuşak ya yatak çok hoşuna gidiyo yerde de yapacak diye korkuyordum ama yapmıyo çok şükür.. hep dikkat istiyo bu çocuklar hep ...
ay güya ders çalışacam demi ben ranayı bıraktığıma değsin bari sonra görüşmek üzere kızlar dua edin de bu sene bitireyim şu okulu :126::126::126::126::126::126:
cnm önceden benim sancılı olurdu ama doğumdan sonra sancılı olmuyor3000 li sayfalara geçmişiz ne güzeell:)
canım o kişiden kişiye değişiyor benim yengem 3 çocuk doğurdu ama hala adet sancısından yataklara düşer ben de üşütmediğim sürece ağrım olmuyo ama spiralden dolayı en ufak bi üşütmede kıvrandırıyo geçen ay mesela vermidon aldım da ağrım kesildi çok fenaydı..
çikolataya gelince evde kakao varsa kakaolu puding falan muhallebi işte ne varsa onlardan yap :)
kuzum benim inşallah hasta olmaz
ayyy allah korusun inşallah yerdeyken yapmaz
cnm önceden benim sancılı olurdu ama doğumdan sonra sancılı olmuyor
ay ben de ağrı kesici içtim parol. şimdi daha iyiyim ama o da bitmiş. emzirirken başka hangisi içiliyor acaba minoset var ondan içsem olur mu ki. muhallebi de hiç sevmem ya bakalım artık eşime sipariş veririm belki
özcanan özlemişiz seni yaa. hep izinli olsan keşkee:))
songül sen geçen adet olmamışmıydın kuzum gelmedi mi devamı yoksa
kız gelmiyorum gelmiyorum gelince de çıkamıyorum pc de notlarım arada kaçamak yapıp bakıyorum napim
vermidon süte geçmiyo diyolar ama zaten artık çocuklar bir yaşını geçti o kadar sıkıntı olmuyo içtikten sonra 2 saat emzirme yani emzirdikten sonra iç sıkıntı olmaz minoset vermidon parol aynı tip farklı markalar dolven ve calpol gibi
ayy ben de çok özlemişim evde oturup forumda takılmayı ama evdeki işler ben evdeyken çoğaldı sanki ya anlamadım ben bu işi
muhallebi sevilmez mi kız ceviz varsa hafiften üstüne serp ya da nar parçalarısupangle yapasım geldi ama evde damla sakızlıdan başkası kalmadı ayy zaten diyetteyim kilo vermem lazım artık sıkıldım şişman şişman gezmekten 69 dan 66 ya düştüm 6 kilom kaldı ama nasıl verecem bilmiyorum
ay ınsan kopamıyır dımı bende ıs yaparen hemen kaçamak yapıyorumkız gelmiyorum gelmiyorum gelince de çıkamıyorum pc de notlarım arada kaçamak yapıp bakıyorum napim
mınoset ıc canımm oluray ben de ağrı kesici içtim parol. şimdi daha iyiyim ama o da bitmiş. emzirirken başka hangisi içiliyor acaba minoset var ondan içsem olur mu ki. muhallebi de hiç sevmem ya bakalım artık eşime sipariş veririm belki
özcanan özlemişiz seni yaa. hep izinli olsan keşkee:))
songül sen geçen adet olmamışmıydın kuzum gelmedi mi devamı yoksa
bızde ozledım senı kuzum yavermidon süte geçmiyo diyolar ama zaten artık çocuklar bir yaşını geçti o kadar sıkıntı olmuyo içtikten sonra 2 saat emzirme yani emzirdikten sonra iç sıkıntı olmaz minoset vermidon parol aynı tip farklı markalar dolven ve calpol gibi
ayy ben de çok özlemişim evde oturup forumda takılmayı ama evdeki işler ben evdeyken çoğaldı sanki ya anlamadım ben bu işi
muhallebi sevilmez mi kız ceviz varsa hafiften üstüne serp ya da nar parçalarısupangle yapasım geldi ama evde damla sakızlıdan başkası kalmadı ayy zaten diyetteyim kilo vermem lazım artık sıkıldım şişman şişman gezmekten 69 dan 66 ya düştüm 6 kilom kaldı ama nasıl verecem bilmiyorum
oh ıyı etmıssın canım esıne alkısSen ne okuyosun canim ayy ders falan diyince hemen ustume aliniyorum bende aciktan imam hatip okuyorumda zamaninda okuyamadim gerci 23 yasindayim daha yaslanmadim amaevlenince nasip oldu esimin sayesinde cok sukur ama bu sene cok zor yaa cumartesi okul bisuru ders bunaldim bende yaa.
beni geçen hasta olmuştum ya o çok fena vurdu canım. yıllardır düşmediğim kilolara düştüm şok oldum. bi serum yemem lazımdı zor toparlandım ama berrayı hastanelerde perişan etmiim diye gidemedim. bakalım verdiğim kiloları hemn alacak mıyım onu merak ediyorum
Benimde bogazlarim ve basım ağrıyor kızlar ya süte geçer diye sabahtan beri çekiyorum ilaç icmedim yani artık istediğimiz her türlü ilacı icebiliyomuyuz zaten artık 4-5 saatte bir emiyolar
ya kızlar size bişey sorucam:
nil baba, mama, dede, teyte, abla, atte
, hadi, ve balonada ba diyo
ama onun dışında başka bişey söylemiyo yani henüz anne demedi normal zamanda ağlamanın dışında tabi.
mesela bi kelimeyi söylüyo sonra tekrar soruyorum birdaha söylemiyo ya sizce nil azmı konuşuyo ben buduruma takılır oldum bu ara..
sanki daha çok konuşması lazım gibi düşünüyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
Gecmis olsun canim vermidon kullanabilirsin aslinda esime bende onceden aldirmistim sute gecsede bi zarari olmuyomus agri kesici olarak kullandim ben cok sukur bidaha ihtiyacim olmadi sanirim oglumda bana cekmis dogdugunda aldigimiz calpol sisede oldugu gibi duruyo cok az kullandim napicam surubu bilmiyorum tarihi gecene kadar durur artik.sende agri cekme bence uygun bi ilac kullan.Benimde bogazlarim ve basım ağrıyor kızlar ya süte geçer diye sabahtan beri çekiyorum ilaç icmedim yani artık istediğimiz her türlü ilacı icebiliyomuyuz zaten artık 4-5 saatte bir emiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?