2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah kuzucugim.benim.ya kiyamamissindir da
Rana hep.tehlike.baksana bizimkide.kosmayi.ogreniyor.ama.herzamanko.hibi temkinli
Yarrnin yatagina cikip.zipliyor tutunarak ondan korkuyorum

Canim.inan direk.arabaya binsek.icim.yanmicak ama.omul.imi uc dk.da ee illaki.bahcede bekliyoruz.da puf cocul paket gibu valla

Ah kuzucugim.benim.ya kiyamamissindir da
Rana hep.tehlike.baksana bizimkide.kosmayi.ogreniyor.ama.herzamanko.hibi temkinli
Yarrnin yatagina cikip.zipliyor tutunarak ondan korkuyorum

biz daha çıkmasını öğrenemedik teyzesi ama yatağa bıraktığımız zaman ayaktayken kendini arkaya atıyo yumuşak ya yatak çok hoşuna gidiyo yerde de yapacak diye korkuyordum ama yapmıyo çok şükür.. hep dikkat istiyo bu çocuklar hep ...

ay güya ders çalışacam demi ben ranayı bıraktığıma değsin bari sonra görüşmek üzere kızlar dua edin de bu sene bitireyim şu okulu :126::126::126::126::126::126:

3000 li sayfalara geçmişiz ne güzeell:)

kızlar sizin de adet ağrınız devam ediyor mu
doğumdan sonra geçiyormuş çoğu kimsenin ama benim geçmedi çok ağrım oluyo

ve şu an çikolata krizindeyim. dünden beri evdeki bütün çikolataları bitirmişim farkında olmadan:) heryerde çikolata arıyorum. bi damla çikolata kalmış avuç avuç onu yiyorum:) o da biterse napcammm bennnn

Son düzenleme:

Ben hala.adet olmadimmmmmmmm

Oooo oda anlamis.isi desene fistigim.benim.aras once inmeyi.sonra binmeyi.ogrendi
Haha hemen dersine ogrenci.kadin

canım o kişiden kişiye değişiyor benim yengem 3 çocuk doğurdu ama hala adet sancısından yataklara düşer ben de üşütmediğim sürece ağrım olmuyo ama spiralden dolayı en ufak bi üşütmede kıvrandırıyo geçen ay mesela vermidon aldım da ağrım kesildi çok fenaydı..

çikolataya gelince evde kakao varsa kakaolu puding falan muhallebi işte ne varsa onlardan yap :)

Heyy ogrenci.kadin hadi.derseee

Canim.inan direk.arabaya binsek.icim.yanmicak ama.omul.imi uc dk.da ee illaki.bahcede bekliyoruz.da puf cocul paket gibu valla
kuzum benim inşallah hasta olmaz

ayyy allah korusun inşallah yerdeyken yapmaz

cnm önceden benim sancılı olurdu ama doğumdan sonra sancılı olmuyor

ay ben de ağrı kesici içtim parol. şimdi daha iyiyim ama o da bitmiş. emzirirken başka hangisi içiliyor acaba minoset var ondan içsem olur mu ki. muhallebi de hiç sevmem ya bakalım artık eşime sipariş veririm belki

özcanan özlemişiz seni yaa. hep izinli olsan keşkee:))

songül sen geçen adet olmamışmıydın kuzum gelmedi mi devamı yoksa

vermidon süte geçmiyo diyolar ama zaten artık çocuklar bir yaşını geçti o kadar sıkıntı olmuyo içtikten sonra 2 saat emzirme yani emzirdikten sonra iç sıkıntı olmaz minoset vermidon parol aynı tip farklı markalar dolven ve calpol gibi
ayy ben de çok özlemişim evde oturup forumda takılmayı ama evdeki işler ben evdeyken çoğaldı sanki ya anlamadım ben bu işi

muhallebi sevilmez mi kız ceviz varsa hafiften üstüne serp ya da nar parçalarısupangle yapasım geldi ama evde damla sakızlıdan başkası kalmadı ayy zaten diyetteyim kilo vermem lazım artık sıkıldım şişman şişman gezmekten 69 dan 66 ya düştüm 6 kilom kaldı ama nasıl verecem bilmiyorum

kız gelmiyorum gelmiyorum gelince de çıkamıyorum pc de notlarım arada kaçamak yapıp bakıyorum napim

Sen ne okuyosun canim ayy ders falan diyince hemen ustume aliniyorum bende aciktan imam hatip okuyorumda zamaninda okuyamadim gerci 23 yasindayim daha yaslanmadim ama evlenince nasip oldu esimin sayesinde cok sukur ama bu sene cok zor yaa cumartesi okul bisuru ders bunaldim bende yaa.

beni geçen hasta olmuştum ya o çok fena vurdu canım. yıllardır düşmediğim kilolara düştüm şok oldum. bi serum yemem lazımdı zor toparlandım ama berrayı hastanelerde perişan etmiim diye gidemedim. bakalım verdiğim kiloları hemn alacak mıyım onu merak ediyorum

kız gelmiyorum gelmiyorum gelince de çıkamıyorum pc de notlarım arada kaçamak yapıp bakıyorum napim
ay ınsan kopamıyır dımı bende ıs yaparen hemen kaçamak yapıyorum
mınoset ıc canımm olur
ay yanlış alarmmış sabah geldı okadarcık
bızde ozledım senı kuzum ya
az kalmış 6 kg nedır kı
oh ıyı etmıssın canım esıne alkıs

kac kg sın cnm

Benimde bogazlarim ve basım ağrıyor kızlar ya süte geçer diye sabahtan beri çekiyorum ilaç icmedim yani artık istediğimiz her türlü ilacı icebiliyomuyuz zaten artık 4-5 saatte bir emiyolar

Benimde bogazlarim ve basım ağrıyor kızlar ya süte geçer diye sabahtan beri çekiyorum ilaç icmedim yani artık istediğimiz her türlü ilacı icebiliyomuyuz zaten artık 4-5 saatte bir emiyolar

kuzum en azından mınoset alabılırsın
arasta aksam oksurdu baya burnu tıkandı soğan basucunde hemen acıverdı sonumuz hayır olsun sadece oksruyır keyfı yerınd
sende bal lımon ye cnm arasa tıkıyorum arada

masallah nıle
alp tuğra daha az kelıme soyluyo canım bıze gore az değil yanı nıl ın soyledklerı

Gecmis olsun canim vermidon kullanabilirsin aslinda esime bende onceden aldirmistim sute gecsede bi zarari olmuyomus agri kesici olarak kullandim ben cok sukur bidaha ihtiyacim olmadi sanirim oglumda bana cekmis dogdugunda aldigimiz calpol sisede oldugu gibi duruyo cok az kullandim napicam surubu bilmiyorum tarihi gecene kadar durur artik.sende agri cekme bence uygun bi ilac kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…