2012 kasım bebekleri büyüyor..

52 ydim ama 49 a düşmüşüm canım bir anda ama şimdi tekrar almışımdır heralde bakmadım kaç gündür.

şimdi yan komşunun bakıcısı geldi. kendiyle tanışmak nasip olmadı bakıcıyla tanıştık:) baya girişken biri bebeği de almış tanışmaya gelmiş arada sıkıldıkça gelirim diyo:))

Benim oglumda cok fazla anne demiyo agladiginda babasi sikistirirsa falan diyo normaldede baba dede mama meme onlari cok soyluyo bazen evet gibi kelimelerde soyluyo bu aralar hande yenerin sarkisi varya ya ya ya ya onu soyluyo cok hosuna gidiyo beraber soyluyoruz ben cok acele etmiyorum daha kucukler zamanla hepsini soylicekler zaten anne kelimesini kim bulduysa en zorunu bize ad koymuslar cocuk nasil soylesin

benımde ağrım oluyo canım hatta bugun oldum ağrı kesıcı aldım bıtane
ay bende cıkolata yıyorum bıkacgundur bıtmıstı evde gıttım marketten aldım
ben sana gondereyım

canım ben aöf işletme 4. sınıfım geçen sene doğum yaptığımdan kaldım sınıfta bu sene inşallah biter ya cumartesi pazar benim de sınavlar inşallah geçeriz :))
Benimde bogazlarim ve basım ağrıyor kızlar ya süte geçer diye sabahtan beri çekiyorum ilaç icmedim yani artık istediğimiz her türlü ilacı icebiliyomuyuz zaten artık 4-5 saatte bir emiyolar
istediğimiz değil daha herhal bilemedim çünkü aferin falan içilmiyo ama zaten aferinin ağrı kesici yönü varmış rahatlatıyormuş kardeşim söyledi psikolojik rahatlatıyo o sizi dedi :) minoset en mantıklısı varsa onu kullan canım benim geçmiş olsun

kızlar ben gidiyorum meleğimi almaya çoooooooook özledim yaa yaramaz kuşumu :)) yemeğimi yaptım bi dersim bitti tv 2 de aşkı memnu keyfi yapıyorum :) bu 3. izleyişim yahu hala izliyorum :)

benımde ağrım oluyo canım hatta bugun oldum ağrı kesıcı aldım bıtane
ay bende cıkolata yıyorum bıkacgundur bıtmıstı evde gıttım marketten aldım
ben sana gondereyım

ayy canım benimm çok teşekkür ederim düşünmen yeter. eşimden istedim artık gelirken alacak malum ben ev hapsindeyim zor çıkarım markete falan

kızlar tosunumun ishali geçti Allaha sukur 1 gün sürdü. popişide geçti.
ateşide kesildi.

bu sefer aklıma şu takıldı. tosunum sadece dede dıyor. baba anne atta mama falan hıç demıyor.
birde evim sıcak fakat tosunuma içerde ayakkabı gıydırıyorum AMA içinde uuzn kollu zıbın ve uuzn kollu kazak gıydırıyorum sızce azmı? :44:

1cay bardagi un 1/2cay bardagi tuz sicak su aldigi kadar azicikda yag gezdirin yogurukenr bu sekilde yap tiginda uzun sure dayanio saklama kabinda dolapta saklarsaniz ben yaptim hergun sklinca oynuo saatleece yada yemwye calsio cok tuzlu olunca atio :) kaslari gelisio haya l gucune katkisi olucak ilerde renkli.olmasi icin toz iceceklerden koyabilirsiz ya etrafi batirmio tepside oynuo kek kalipkariyla altina ortu seriorum hergun oynuoz

Kanz marka si cnm netten bakabilirsin dan hediye geldi o mont degisim icin gittik 125tlydi fiyatida ama ici kadife gbi yumusacik sicacaik nsil guzel bisey yaa hic usumuo onunla

Gecmis olsun canim bu ara bebisler hep hasta oluyo ya neyseki bizimkide baya gecti cok sukur.bende dedigin gibi uzun kollu zibin ve kazak giydiriyorum ve ayakkabi ama bence az degil ya bizde zaten koyde hasta olduk evde gayet iyi seninde iyi bence merak etme.konusmasida zaten normal ya buyudukce konusucaklar nasilsa takma daha bebis onlar.

selam kızlar ben geldim kimsecikler yok

geçen hafta çok ateşliydi yavrum, 39,5 kadar yükseldi bademcik enfeksiyonuymuş antibiyotik kullandık geçti çok şükür.

emirde bu aralar çorbalardan nefret etti bıktı sanki çocuk aylardır her öğlen çorba yediği için.

köfte ve yanıdna yoğurt veriyorum bayılarak yiyor, ayaklarını çırpıyor yine vereyim diye. makarna pilav börek bu tarz şeyler seviyor çocuk.
sabah kahvaltıda bazen karışım bazende tek tek yediriyorum ama erken kalktıysa baştan devam sütünü veriyorum .sonra kahvaltı.
bıldırcın yumurtası ve dometesi seviyor.

meyvenin her türlüsünü güzel yiyor. ama ne yaptıysam biberonla portakal suyu içmiyor sanırım soğuk diyemi acaba biberonuyla mamasını yemeye alıştı diyemi bilmiyorum. bende bardağa koyuyorum yarısı üsütüne dökülüyor işte birazınıda içiyor.

baba, mama , meme diyor, birde hayvan görünce bob diyor onu nerden uydurdu bilmiyorum.ağlarken arada da anne diyor .

acaba daha çok konuşmaya teşvik etmek için ne yapmak lazm bende hep konuşuyorum ama erkek çocukları geç konuşur derler ya endişeliyim.

artık kakasını yaparken koltuk arkasına geçipte yapıyor.ordan başka hiç bir yerde yapmıyor.araştırdımda biraz çocuklar kakayı kötü bir şey sanarlarmış.ondanmış.

Merhaba canim
Oncelikle gecmis olsun oldukca yukselmis minigum atesi insallla bir daha olmaz
Masallla kuzucuk herseyi yiyor
Canim.basi seyler yapisal. Ben yaptigumi ettigimi anlatiyorum.rapor veriyorum

Ay kakayi arasta 2 3 aydir ole. Yapiyor yiyesim geliyor

Geçmiş olsun cnm

Günaydın kızlar
burda heryer bembeyaz olmuş ve çok da soğuk elif suan disarisini seyrediyor ilginç geldi sanırım beyaz beyaz
ben hala hastayım gece elifin surubundan ictim biraz uyumusum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…