- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.021
ay ınsan kopamıyır dımı bende ıs yaparen hemen kaçamak yapıyorum
mınoset ıc canımm olur
ay yanlış alarmmış sabah geldı okadarcık
bızde ozledım senı kuzum ya
az kalmış 6 kg nedır kı
oh ıyı etmıssın canım esıne alkıs
kac kg sın cnm
3000 li sayfalara geçmişiz ne güzeell:)
kızlar sizin de adet ağrınız devam ediyor mu
doğumdan sonra geçiyormuş çoğu kimsenin ama benim geçmedi çok ağrım oluyo
ve şu an çikolata krizindeyim. dünden beri evdeki bütün çikolataları bitirmişim farkında olmadan:) heryerde çikolata arıyorum. bi damla çikolata kalmış avuç avuç onu yiyorum:) o da biterse napcammm bennnn
canım ben aöf işletme 4. sınıfım geçen sene doğum yaptığımdan kaldım sınıfta bu sene inşallah biter ya cumartesi pazar benim de sınavlar inşallah geçeriz :))Sen ne okuyosun canim ayy ders falan diyince hemen ustume aliniyorum bende aciktan imam hatip okuyorumda zamaninda okuyamadim gerci 23 yasindayim daha yaslanmadim amaevlenince nasip oldu esimin sayesinde cok sukur ama bu sene cok zor yaa cumartesi okul bisuru ders bunaldim bende yaa.
istediğimiz değil daha herhal bilemedim çünkü aferin falan içilmiyo ama zaten aferinin ağrı kesici yönü varmış rahatlatıyormuş kardeşim söyledi psikolojik rahatlatıyo o sizi dedi :) minoset en mantıklısı varsa onu kullan canım benim geçmiş olsunBenimde bogazlarim ve basım ağrıyor kızlar ya süte geçer diye sabahtan beri çekiyorum ilaç icmedim yani artık istediğimiz her türlü ilacı icebiliyomuyuz zaten artık 4-5 saatte bir emiyolar
benımde ağrım oluyo canım hatta bugun oldum ağrı kesıcı aldım bıtane
ay bende cıkolata yıyorum bıkacgundur bıtmıstı evde gıttım marketten aldım
ben sana gondereyım
bana ???
benımde ağrım oluyo canım hatta bugun oldum ağrı kesıcı aldım bıtane
ay bende cıkolata yıyorum bıkacgundur bıtmıstı evde gıttım marketten aldım
ben sana gondereyım
pcah canım sanada gonderırım nedemek
yıne kacamak yapmıssın
aramı verdın
Kanz marka si cnm netten bakabilirsin dan hediye geldi o mont degisim icin gittik 125tlydi fiyatida ama ici kadife gbi yumusacik sicacaik nsil guzel bisey yaa hic usumuo onunlayaaa bende görmek istiyorum videoyu
afiyet olsun kuzuya,yarasın
cnm onunla konuşman çok önemli
1 yaş kontrolünde dr defneyle konuşmamı,iş yaparken bile ne yaptığımı,nasıl yaptığımı ona anlatmamı söylemişti
allahım ne kadar şeker
normal hmuru yoğurup eline mi verdin?
yaa ben de istiyorum bu monttan
nereden aldınız?
oh afiyet olsun elifime
bir an önce toparlanır inşallah
evet sinirleniyorum cnm, bazen ben de ruh halimin iyi olmadığını görüyorum ama bu da benim sınavım diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.rabbim kolaylık versin.
kızlar tosunumun ishali geçti Allaha sukur 1 gün sürdü. popişide geçti.
ateşide kesildi.
bu sefer aklıma şu takıldı. tosunum sadece dede dıyor. baba anne atta mama falan hıç demıyor.
birde evim sıcak fakat tosunuma içerde ayakkabı gıydırıyorum AMA içinde uuzn kollu zıbın ve uuzn kollu kazak gıydırıyorum sızce azmı? :44:
canım ben aöf işletme 4. sınıfım geçen sene doğum yaptığımdan kaldım sınıfta bu sene inşallah biter ya cumartesi pazar benim de sınavlar inşallah geçeriz :))
Gecersin insallah canim yaa benimde 3.senem zaten ben eylulde okula basladim ekimin sonunda evlendim hem evliligimde hem okulumda 3.senembende dogum yaptim ikinci hafta okula gittim normal dogum yapsaydim hemen giderdim heralde ama cocukla falan cok zor gecti ya esim bakti ben okula gittim bu senede cok ders var en ufak seye sinifta birakicaklar sanki korkuyorum okadar ugrasim bosa gidicek diye Allah hepimize kolaylik versin canim benimde her hafta sinavim vardi okulda neyseki bu hafta yok daha cok sinavim var onumde yaa cok zor cok.:-(
canım ben aöf işletme 4. sınıfım geçen sene doğum yaptığımdan kaldım sınıfta bu sene inşallah biter ya cumartesi pazar benim de sınavlar inşallah geçeriz :))
Gecersin insallah canim yaa benimde 3.senem zaten ben eylulde okula basladim ekimin sonunda evlendim hem evliligimde hem okulumda 3.senembende dogum yaptim ikinci hafta okula gittim normal dogum yapsaydim hemen giderdim heralde ama cocukla falan cok zor gecti ya esim bakti ben okula gittim bu senede cok ders var en ufak seye sinifta birakicaklar sanki korkuyorum okadar ugrasim bosa gidicek diye Allah hepimize kolaylik versin canim benimde her hafta sinavim vardi okulda neyseki bu hafta yok daha cok sinavim var onumde yaa cok zor cok.:-(
:) ben normal yaptım ama yine gidemedim valla gözüm basmadı çünkü kızımın kırkının çıktığı haftaydı sınav ve çok soğuktu bi de sınav için merkeze gidiyoruz bize 1 saat uzaklıkta o yüzden riske atmadım 6 ay doğru dürüst dışarı çıkarmadım :) Hiç korkma ben sınıfta kaldım da noldu deneyim oldu benim için sınıfta kalmak ne demekmiş öğrendim ama bu sene bitirmem lazım artık para vermek istemiyorum.
selam kızlar ben geldim kimsecikler yok
geçen hafta çok ateşliydi yavrum, 39,5 kadar yükseldi bademcik enfeksiyonuymuş antibiyotik kullandık geçti çok şükür.
emirde bu aralar çorbalardan nefret etti bıktı sanki çocuk aylardır her öğlen çorba yediği için.
köfte ve yanıdna yoğurt veriyorum bayılarak yiyor, ayaklarını çırpıyor yine vereyim diye. makarna pilav börek bu tarz şeyler seviyor çocuk.
sabah kahvaltıda bazen karışım bazende tek tek yediriyorum ama erken kalktıysa baştan devam sütünü veriyorum .sonra kahvaltı.
bıldırcın yumurtası ve dometesi seviyor.
meyvenin her türlüsünü güzel yiyor. ama ne yaptıysam biberonla portakal suyu içmiyor sanırım soğuk diyemi acaba biberonuyla mamasını yemeye alıştı diyemi bilmiyorum. bende bardağa koyuyorum yarısı üsütüne dökülüyor işte birazınıda içiyor.
baba, mama , meme diyor, birde hayvan görünce bob diyor onu nerden uydurdu bilmiyorum.ağlarken arada da anne diyor .
acaba daha çok konuşmaya teşvik etmek için ne yapmak lazm bende hep konuşuyorum ama erkek çocukları geç konuşur derler ya endişeliyim.
artık kakasını yaparken koltuk arkasına geçipte yapıyor.ordan başka hiç bir yerde yapmıyor.araştırdımda biraz çocuklar kakayı kötü bir şey sanarlarmış.ondanmış.
selam kızlar ben geldim kimsecikler yok
geçen hafta çok ateşliydi yavrum, 39,5 kadar yükseldi bademcik enfeksiyonuymuş antibiyotik kullandık geçti çok şükür.
emirde bu aralar çorbalardan nefret etti bıktı sanki çocuk aylardır her öğlen çorba yediği için.
köfte ve yanıdna yoğurt veriyorum bayılarak yiyor, ayaklarını çırpıyor yine vereyim diye. makarna pilav börek bu tarz şeyler seviyor çocuk.
sabah kahvaltıda bazen karışım bazende tek tek yediriyorum ama erken kalktıysa baştan devam sütünü veriyorum .sonra kahvaltı.
bıldırcın yumurtası ve dometesi seviyor.
meyvenin her türlüsünü güzel yiyor. ama ne yaptıysam biberonla portakal suyu içmiyor sanırım soğuk diyemi acaba biberonuyla mamasını yemeye alıştı diyemi bilmiyorum. bende bardağa koyuyorum yarısı üsütüne dökülüyor işte birazınıda içiyor.
baba, mama , meme diyor, birde hayvan görünce bob diyor onu nerden uydurdu bilmiyorum.ağlarken arada da anne diyor .
acaba daha çok konuşmaya teşvik etmek için ne yapmak lazm bende hep konuşuyorum ama erkek çocukları geç konuşur derler ya endişeliyim.
artık kakasını yaparken koltuk arkasına geçipte yapıyor.ordan başka hiç bir yerde yapmıyor.araştırdımda biraz çocuklar kakayı kötü bir şey sanarlarmış.ondanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?