- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.041
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
burda heryer bembeyaz olmuş ve çok da soğuk elif suan disarisini seyrediyor ilginç geldi sanırım beyaz beyaz
ben hala hastayım gece elifin surubundan ictim biraz uyumusum
kızlar tosunumun ishali geçti Allaha sukur 1 gün sürdü. popişide geçti.
ateşide kesildi.
bu sefer aklıma şu takıldı. tosunum sadece dede dıyor. baba anne atta mama falan hıç demıyor.
birde evim sıcak fakat tosunuma içerde ayakkabı gıydırıyorum AMA içinde uuzn kollu zıbın ve uuzn kollu kazak gıydırıyorum sızce azmı? :44:
1cay bardagi un 1/2cay bardagi tuz sicak su aldigi kadar azicikda yag gezdirin yogurukenr bu sekilde yap tiginda uzun sure dayanio saklama kabinda dolapta saklarsaniz ben yaptim hergun sklinca oynuo saatleece yada yemwye calsio cok tuzlu olunca atio :) kaslari gelisio haya l gucune katkisi olucak ilerde renkli.olmasi icin toz iceceklerden koyabilirsiz ya etrafi batirmio tepside oynuo kek kalipkariyla altina ortu seriorum hergun oynuoz
selam kızlar ben geldim kimsecikler yok
geçen hafta çok ateşliydi yavrum, 39,5 kadar yükseldi bademcik enfeksiyonuymuş antibiyotik kullandık geçti çok şükür.
emirde bu aralar çorbalardan nefret etti bıktı sanki çocuk aylardır her öğlen çorba yediği için.
köfte ve yanıdna yoğurt veriyorum bayılarak yiyor, ayaklarını çırpıyor yine vereyim diye. makarna pilav börek bu tarz şeyler seviyor çocuk.
sabah kahvaltıda bazen karışım bazende tek tek yediriyorum ama erken kalktıysa baştan devam sütünü veriyorum .sonra kahvaltı.
bıldırcın yumurtası ve dometesi seviyor.
meyvenin her türlüsünü güzel yiyor. ama ne yaptıysam biberonla portakal suyu içmiyor sanırım soğuk diyemi acaba biberonuyla mamasını yemeye alıştı diyemi bilmiyorum. bende bardağa koyuyorum yarısı üsütüne dökülüyor işte birazınıda içiyor.
baba, mama , meme diyor, birde hayvan görünce bob diyor onu nerden uydurdu bilmiyorum.ağlarken arada da anne diyor .
acaba daha çok konuşmaya teşvik etmek için ne yapmak lazm bende hep konuşuyorum ama erkek çocukları geç konuşur derler ya endişeliyim.
artık kakasını yaparken koltuk arkasına geçipte yapıyor.ordan başka hiç bir yerde yapmıyor.araştırdımda biraz çocuklar kakayı kötü bir şey sanarlarmış.ondanmış.
Günaydın kızlar
burda heryer bembeyaz olmuş ve çok da soğuk elif suan disarisini seyrediyor ilginç geldi sanırım beyaz beyaz
ben hala hastayım gece elifin surubundan ictim biraz uyumusum
sağol canım nasılsın alp.tuğra nasil.uzadimi saclarguaydın canım burdada kar var soğuk var
gemıs olsun canım
günaydın cnm:
geçmiş olsun cnm ya kıyamam dinlenemiyosunya sen oyüzden atlatmak daha zor oluyor.
elifim uyuyunca sende uyu biraz dinlenmeye çalış..
cnm bebekler fazla sıcağı sevmezler zaten ki erkekler hiç sevmez oyüzden normal giydiriyosun
konuşmaya gelince ay bilemedim ama bende takılmıyo değilim hani ama herhalde kişilikle alakalı biraz ben sürekli konuşuyorum hatta bazen çok konuştuğumu düşünüyorum..
heheh ayy bunu bende yapayım
ama zaten oyun hamuru değilmi o cnm neden tuz kattın onu anlamadım ben..
çok geçmiş olsun ayy ateşten bende çok korkuyorum ama avicut direnmeyi öğreniyomuş..
sağol canım nasılsın alp.tuğra nasil.uzadimi saclar
Sağol canım ama uyumak imkansız elif gündüz uykularını bile parça parça uyuyo yani basina gidip tekrar salliyorum o oynarken ben uzanıyorum nil nasil canım
ıyıyım canım
alp tuğra ıyı 8 de kalktı off ya gecede kackere uyandı sayamadım
bırazdan uyutıcam bende yatarım belkı
sacları bayağ uzadı canım hızlı uzuyo
bu bebısler nıye guzel uyumazlarkı anlamam hıc
defne de emmeyi bırakınca gece daha az uyanır olduBir senedir benim oglumunda uykusu bi duzene girmemisti gece surekli uyaniyo agliyo bazen uyumuyodu benide iyice bunaltmisti son bir aydir falan gece emzirmeyi biraktirdim ilk zamanlar hic emzirmedim ama simdi gece ara ara emziriyorum sut icmiyo cunku ama geceleri kendi kendine uyumayi ogrendi tabi son zamanlarda yanimda yatmaya alisti yanlis ama napayim yanimda guzel uyuyo bende uykuyla tanistim yeniden.normalde ayagimda salliyodum oyle uyuyodu iki gecedir yanimda kendi kendine uyuyo.bizim uykularda boyle.
defne de emmeyi bırakınca gece daha az uyanır oldu
defne de gece benim yanımda uyuyor
ama bebişine sarılıp uyumak gibisi yok,onun kokusunu içine çeke çeke uyumak süper oluyor
dün gece mesela 3 kere yarım saat arayla uyandı hem de ağlayarak
en sonunda pes edip yanıma aldım ve deliksiz uykuya geçti
anne yanında daha huzurlu uyuyor bebekler
ama şimdi beni düşündüren defneyle odamı nasıl ayıracağım
ama bebişine sarılıp uyumak gibisi yok,onun kokusunu içine çeke çeke uyumak süper oluyor
Belki yanlis yapiyoruz ama oglumla uyumak gercekten cok guzel yaa oda boyle uyurken bizim gibi saga sola donuyo uyumaya calisiyo kendi kendine uyudugunu gormek ayri bi zevk yaa cok mutlu oluyorum dun aksamda yatarken babasi geldi yanimiza yatti onu gorunce kaciyo bana sariliyo istemedi babasini sonra babasiyla oyun oynadilar artik erende bisey demedi babasinin yatmasina ama babasida eren rahat uyusun diye gitti koltukta uyudu.
Bdnde birkac sabahtir saat 9 a dogru emzormeye aliyorum babayi misafir yatak odaya postaliyiruz oh gece kadr uyuyoruz gece yataginda zaten slklnti yok
Ama o mutluluk varya paha bicilemez kural falan hic umrumda degil o kolunu atmasi insanin icini eritoyor zaten o 1.5 saatlik uyku huzur veriyor icime
Evet yaa onlarla uyumak hic biseyle degisilmez zaten bir senedir biz sikinti cektik simdide biraz biz keyfini surelim ya eninde sonunda nasilsa ayri uyumada alisirlar.
ay bizde beraber yatiyoruz nerdeyse bir aydır gece bacağını bana kolunu babasına atıyor öyle uyuyo çok çok fazla uyaniyodu yarı yarıya indi uyanma sayısı bazen gene bebeğine koyuyorum on beş dak sonra uyaniyoBir senedir benim oglumunda uykusu bi duzene girmemisti gece surekli uyaniyo agliyo bazen uyumuyodu benide iyice bunaltmisti son bir aydir falan gece emzirmeyi biraktirdim ilk zamanlar hic emzirmedim ama simdi gece ara ara emziriyorum sut icmiyo cunku ama geceleri kendi kendine uyumayi ogrendi tabi son zamanlarda yanimda yatmaya alisti yanlis ama napayim yanimda guzel uyuyo bende uykuyla tanistim yeniden.normalde ayagimda salliyodum oyle uyuyodu iki gecedir yanimda kendi kendine uyuyo.bizim uykularda boyle.
Evet daha rahat huzurlu uyuyo bende çok rahat uyuyamasamda hem daha güzel uyuyorum hemde huzurludefne de emmeyi bırakınca gece daha az uyanır oldu
Valla herkes ayy alıştırma çok.zorluk çekersiniz.diyo ama napayimBelki yanlis yapiyoruz ama oglumla uyumak gercekten cok guzel yaa oda boyle uyurken bizim gibi saga sola donuyo uyumaya calisiyo kendi kendine uyudugunu gormek ayri bi zevk yaa cok mutlu oluyorum dun aksamda yatarken babasi geldi yanimiza yatti onu gorunce kaciyo bana sariliyo istemedi babasini sonra babasiyla oyun oynadilar artik erende bisey demedi babasinin yatmasina ama babasida eren rahat uyusun diye gitti koltukta uyudu.
Dogru soyluyin cnm.gelmiyor bu ginler geriye
ıyıyım canım
alp tuğra ıyı 8 de kalktı off ya gecede kackere uyandı sayamadım
bırazdan uyutıcam bende yatarım belkı
sacları bayağ uzadı canım hızlı uzuyo
bu bebısler nıye guzel uyumazlarkı anlamam hıc
da songülüm yoğundum biraz geldim şekerimm:anne yanında daha huzurlu uyuyor bebekler
YA CNM HAKLISIN ZATEN O YÜZDEN ONUN KOKUSUNU İÇİME ÇEKEREK UYUMAYA BAYILIYORUMAman kuzum benim.bosver bigunlerinin tadini cikart gelicekmi sanki bu gunler geri benim babam fabrikada.isciydi sabah cok erken giderdi annem.o gider gitmez benim yanina alirsi kafamida boynunun altina gomerdim hani geliyormu o gunler geri yok kurallarla yasamamak takilmamak.lazim cek mis kokusunu annesi gun gelcek zorla.opuceksin
Oda ayirmata gelince yaren nerdeyse 4 yasindaydi ayirdugumizda yeni evimizde oda planlamistik simdi istesekte gelirmi yanimiza yok yani
babamız zaten sadece haftasonu geliyor ve o yüzden o da bizimle yatıyornde
ama onunla uyuma gerçekten çok keyifli bende nasıl ayırırtım bilmiyorummm:
bu ara
oyüzden birlikte uyuyoruz ama nile çarpoıcak falan diye korkuyorum beaynen cnm nilde bizim yanımızda daha huzurlu uyuyo amabamızı başka odaya gönderemiyoruz..
gönderirsek bize çok kırılıyo a ben korkuyorum b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?