2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım sonuçlarımız çıkmadı daha çok yoğunum iş yerinde o yüzden yazamıyorum okumaya çalışıyorum sadece

haha çok güzel bende dua etmiştim çok nil bana düşkün olsun diye çok şükür defne gibi olmasada yinede bana düşkün en azından bakıcısından babasından bana koşarak geliyo akşam babası almak istedi ben lavaboya gidecektim gitmedi mesela..

ayy o kıskançlığı sorma cnm bizdede var eşim bana yaklşamıyo çok sinirleniyo nil.
ama yatarken bieşime dönüyo bi bana ayaklar birimizde başı birimizde düşün artık nasıl uyudunu
ama hiç umrumda değil bende seviyorum nille uyumayı..

günaydın kızlar
nasılsınız..
geçmişi okuyunca ne güzel bebişleriniz kendi kendine uyuyabılıyorlar.
benımkı nerde ayakta salla babam salla..
gece kaç kere kalktı sayamadım bile.
nasıl alıştırabılırım acaba kendı kendıne uyumayı?kendiliğindenmı alışacak? :44:

Rana hayatta yatmaz benimle sıkılıyo kız özgür olacak kendi döne döne yatacak
Kendi kendine uyku işi uzak bize de koyuyorum beşiğine orasını burasını oynatmaya başlıyo ama çok uykusu gelince kendisi istiyo zaten onu sallamami ve iki dakika içine dalıyo ayağımda sallarken ellerinden tutuyorum tutmasam kendi istiyo çeşit çeşit huy
Yağmurcandan çok geçmiş olsun ya inşallah hemen geçer
Burda hala kar yok ama acaip soğuk

İNSAN BEBEĞİ KENDİSİNE DÜŞKÜN OLUNCA NASIL MUTLU OLUYOR DEĞİL Mİ?
yatarken de sadece bana sarılıp yatıyor, bir eliyle de mutlaka saçıma sarılıyor
babasına poposunu dönüyor, geçen hafta babasını itekleye itekleye yataktan attı

aynı soğuk nburadada var cnm
rana uyurken yanına al sarılıp yat
çok güzel oluyor tavsiye ederim

Ah canim bende simdiye kadar cok cektim uykusuzluktan kendi kendine uyumayi bilmiyodu gece bile ayagimda sallayip uyutuyodum ama gece emzirmeyi biraktirdim bir hafta hic emzirmedim aglasa bile ayagimda sallayip uyuttum ihlamur yada su verdim hep normal sutte icmiyo cok sıkısırsa oyle biraz iciyodu zorla sonra zaten emme isi kalkinca ogrendi gece kendi uyumayi bide yanimda yatiyo simdi daha guzel uyuyo yani uyansada kendi uyuyo zaten.son iki aksamdir uykusu gelince isigi kapatip yanima yatiriyorum bi asagi yatiyo bi yukari yatiyo hic bakmiyorum sonra uyuyo kendi.hatta aksamda aynisini yaptim gozlerini kapatiyo ayni bizim uyudugumuz gibi bi saga bi sola donuyo oyle uyuyo bende onu oyle gorunce mutluluktan ucuyorum tabi. gozlerime inanamiyorum yaa onu kendi uyurken gorunce.

Sağol canım biraz daha iyiyim ben elifin surubu iyi geldi ama elif hala hasta
Ranam çok farklı özel bi çocuk diğer bebeklere benzemiyor ranada benimle yatiyo deseydin şaşırdım zaten
el tutma olayı bizdede var gece bile elele uyuyoruz elifle

Aynen cnm masalda asla yatmaz bizimle10gundur esimin kuzeni var bizde kalio masal besiginde degil yatak odasinda yerde koca dosekde yatio orda bile yere dusuo donmekten inailmaz deli yatio3kisi yatakta yatmayi asla sevmez tam bi akrep ozgur olcak rahatca donecek bide besiginde yattiginda sabh 7de uyaniodu 10gunsur 7gbi jalkinca sut veriom9a kadar daha.uyuo sonra kendi 1saat oynuo ben oyle kalkiorum ayy acaba diorum artik dosekde mi yatmak istio besik de bunaliomu napiosa cunku deliksiz uyuo sabha kadar done done uyku tulumuylada totosu cok sirin gorunuo donup yatinca:)

uyandğı zaman bende yanıma alıyorum emzırıyorum bazen kalıyo yanmda bazen yatrıyorum besığıne
bazen oluyokı cok sık uyanıyo emmıyoda nıye uyanır bılmem artık kalk yat kalk yat sersem oluyo ınsan

Cnm masal dogdungundan beri gece uyandiginda ben hic sallamdim ne besiginde ne ayagimda emzrip biraktim hep kendi uyurdu 6aylikken emmeyi birakti kendisi ozman ayagimda sallmak.zorunda kaldim ama sadece gunduz gece uyandgnda biberonla sut icirp gittim sallamdim hic kendi uydu hep ama 1aydir gece gunduz saklamiom artik kendi uyuo gece zaten kalmz yada 1kez kalkar hic sallamadim gece yanii bilmiomki seninki kendiliginden alisirmi

Cnm evde oyun hamuru yapimi die nete yaz bak tuz mikatari.fazla bilmiomki nie ama tartar var.bide hep tariflerde ben o yok die koymadim ne oldugunuda.bilmiomondan bozuldu eridi 1sene saklanir bu tarif diodu ojullarda ogretmenler bunlardan hazrliomus icine gida boyasi koyarak renklendirp uzun zaman oynuomus cocuklar tarfte tartar olmazsa bozulur diodu hakkaten eridi civiklasti hamur tartar yoksa yapma canim

Kizlar buaralar maddi acidan skntdayiz birazcik esime destek olmak istiom calissam bakici fiyatlari kresler cok yuksek aldigim maas oraya gidicek bosa cakismis yavrumdan ayri kalmis olcam pekde ise yaramicak calismam oyuzden evden biseyler yapip para kazanmak istirom ama birileri benden bisey istdginde odeme kargo olayi nasil halledilcek bu sistemi bilen varmi benm ptt hesabim var ama karsi taraf odeme yapmazsa ben o yapmadan gonderemm karsi trfta hakli parayi yatirrsam gondermezse die oda bana guvenemez bu olayi nsil cozumlicem

Ben evde tutu yada ozel tasarim tsortler kisiye ozel onlardan yapmak istiom erkek bebege sevgililer gununde yilbasinda bayramda dogum gununde falan gibi ozel gunler icin kisiye ozel tsortler tutuler yapmak istiom faceden buradan mahalleden derken evremdekilere falan satmka istiom ama siparis aldigimda nsil gndericem odeme olayini nasil cozumlicem on u dusnuom simdi bilen varsa yardim etsinn

Kizlar bizim.babamis gec geliyor.malum.o gelene kadar istiyirum alayim.yok istemiyor asla kendi.yataginda cok.memnun uyumaktan iki cocugumda aynilar
Ama bir haftafir sabah aliyorum.uyku arasinda emziriyorum.yerine yatiiyorum.uyuyor 1.5 2 saatede raziyim:)
Hem benim yaninda gorunce cok.mutlu oluyor

Hic takilmayin kizlar elbetteko ayrilicak bir gun aldiginiz keyife bakin sabahki o kisa uyku bile iyi geliyor

Tatlim.bak sitede sey_ren var organil.urunler.satiyor onun kapida odeme sistemi.mevcut onunla.konussaba o.yardimci.olabilir sana.nasil yaptigina.dair
Isin simdiden hayirli.olsun cnm

Kk da satus yapmak.isteesen mune ye.de mesaj yazabilirsin

Tatlim.bak sitede sey_ren var organil.urunler.satiyor onun kapida odeme sistemi.mevcut onunla.konussaba o.yardimci.olabilir sana.nasil yaptigina.dair
Isin simdiden hayirli.olsun cnm

Kk da satus yapmak.isteesen mune ye.de mesaj yazabilirsin

Cok tsk ederim cnm ark olmam gerekmiodur dimi.onunla konusabilmem.icin bi bakayim cnm burdan satis icinde mesj atayim cnm cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…