- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.061
babamız zaten sadece haftasonu geliyor ve o yüzden o da bizimle yatıyor
defne babasına kendisini ne öptürüyor ne de koklatıyor
hatta babası bana sarılacak olursa kıskançlıktan ölüyor
babası arada takılıyor " sen bana kendini öptürmezsen ben de sana en kısa zamanda kardeş yaparım" diye
ama defne sallamıyor bile
YA CNM HAKLISIN ZATEN O YÜZDEN ONUN KOKUSUNU İÇİME ÇEKEREK UYUMAYA BAYILIYORUM
kv başta olmak üzere biçok kişi çocuğu kendine alıştırdın, o yüzden senin kokunu istiyor diyor ama defne doğduğu günün gecesinde bile hastanede ağladı.dr geldi muayene etti ve sonra bebek senin kokunu istiyor diye kolumun üstüne yatırdı ve o dakika ağlamayı kesti.defne doğduğundan beri bana düşkün bir bebek ve bu benim çok hoşuma gidiyor. zaten gün içinde maksimum 2 saat görüyor beni oyüzden benimle uyumak istemesini normal karşılıyorum.kaldı ki ben de ona sarılıp uyumaya bayılıyorum
ama herkes ısrarla kendine alıştırdın sonra zorlanır diyor.ben de yanlış mı yapıyorum diye korkuyorum
ama yine söylüyorum kızıma aşığım ve onun bana düşkün olmasına bayılıyorum.allah herkese yaşatsın bu duyguyu
kızlar gülden ve betül bugün pek girmediler kötü bişey yoktur inşallah
erdemin sonuçları çıktı mı?bilginiz var mı?
babamız zaten sadece haftasonu geliyor ve o yüzden o da bizimle yatıyor
defne babasına kendisini ne öptürüyor ne de koklatıyor
hatta babası bana sarılacak olursa kıskançlıktan ölüyor
babası arada takılıyor " sen bana kendini öptürmezsen ben de sana en kısa zamanda kardeş yaparım" diye
ama defne sallamıyor bile
haha çok güzel bende dua etmiştim çok nil bana düşkün olsun diye çok şükür defne gibi olmasada yinede bana düşkün en azından bakıcısından babasından bana koşarak geliyo akşam babası almak istedi ben lavaboya gidecektim gitmedi mesela..
ayy o kıskançlığı sorma cnm bizdede var eşim bana yaklşamıyo çok sinirleniyo nil.
ama yatarken bieşime dönüyo bi bana ayaklar birimizde başı birimizde düşün artık nasıl uyudunu
ama hiç umrumda değil bende seviyorum nille uyumayı..
Rana hayatta yatmaz benimle sıkılıyo kız özgür olacak kendi döne döne yatacak
Kendi kendine uyku işi uzak bize de koyuyorum beşiğine orasını burasını oynatmaya başlıyo ama çok uykusu gelince kendisi istiyo zaten onu sallamami ve iki dakika içine dalıyo ayağımda sallarken ellerinden tutuyorum tutmasam kendi istiyo çeşit çeşit huy
Yağmurcandan çok geçmiş olsun ya inşallah hemen geçer
Burda hala kar yok ama acaip soğuk
günaydın kızlar
nasılsınız..
geçmişi okuyunca ne güzel bebişleriniz kendi kendine uyuyabılıyorlar.
benımkı nerde ayakta salla babam salla..
gece kaç kere kalktı sayamadım bile.
nasıl alıştırabılırım acaba kendı kendıne uyumayı?kendiliğindenmı alışacak? :44:
Kendi kendine uyku işi uzak bize de koyuyorum beşiğine orasını burasını oynatmaya başlıyo ama çok uykusu gelince kendisi istiyo zaten onu sallamami ve iki dakika içine dalıyo ayağımda sallarken ellerinden tutuyorum tutmasam kendi istiyo çeşit çeşit huy
Bir senedir benim oglumunda uykusu bi duzene girmemisti gece surekli uyaniyo agliyo bazen uyumuyodu benide iyice bunaltmisti son bir aydir falan gece emzirmeyi biraktirdim ilk zamanlar hic emzirmedim ama simdi gece ara ara emziriyorum sut icmiyo cunku ama geceleri kendi kendine uyumayi ogrendi tabi son zamanlarda yanimda yatmaya alisti yanlis ama napayim yanimda guzel uyuyo bende uykuyla tanistim yeniden.normalde ayagimda salliyodum oyle uyuyodu iki gecedir yanimda kendi kendine uyuyo.bizim uykularda boyle.
Ne zaman uzun.uyucaklar canım bilmiyorum ya bir senedir doğru düzgün uyudugumuz.yok
ay koysanız.bir resmini de görsek
günaydın kızlar
nasılsınız..
geçmişi okuyunca ne güzel bebişleriniz kendi kendine uyuyabılıyorlar.
benımkı nerde ayakta salla babam salla..
gece kaç kere kalktı sayamadım bile.
nasıl alıştırabılırım acaba kendı kendıne uyumayı?kendiliğindenmı alışacak? :44:
Kizlar buaralar maddi acidan skntdayiz birazcik esime destek olmak istiom calissam bakici fiyatlari kresler cok yuksek aldigim maas oraya gidicek bosa cakismis yavrumdan ayri kalmis olcam pekde ise yaramicak calismam oyuzden evden biseyler yapip para kazanmak istirom ama birileri benden bisey istdginde odeme kargo olayi nasil halledilcek bu sistemi bilen varmi benm ptt hesabim var ama karsi taraf odeme yapmazsa ben o yapmadan gonderemm karsi trfta hakli parayi yatirrsam gondermezse die oda bana guvenemez bu olayi nsil cozumlicem
Tatlim.bak sitede sey_ren var organil.urunler.satiyor onun kapida odeme sistemi.mevcut onunla.konussaba o.yardimci.olabilir sana.nasil yaptigina.dair
Isin simdiden hayirli.olsun cnm
Kk da satus yapmak.isteesen mune ye.de mesaj yazabilirsin
Cok tsk ederim cnm ark olmam gerekmiodur dimi.onunla konusabilmem.icin bi bakayim cnm burdan satis icinde mesj atayim cnm cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?