- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.081
Ben geldimmmm songulll gittinmiii cnm cok saol sey_renle konustum anlatti coka sicak iyi biriymis hmn telini falan verdi yardimci olarum die accam burdada satis icin blog sizin desteginzide beklerim artik actgmda link atarim once model icin bikactane yapayim resim atayim allhim ins bol kazanclar verir de esime destek olurum kizlar okul dayken babam geri odemeli.kredi burs cektirdi kart babamda kaldi o kullandi hic kullanmadim okul icin bbam odeyecekti 3.taksit geldi ve babam odemio evlendin senin borcun kocan odesin dedi evpenmeyip calisip odeseydin dedi cok zoruma gitti tek maasla esim bize yetmeye calisio ken zor gecinioken esim oduo simdi borclari aylik 235tl ben calisio olsam benm icin kullanmasa bile ben babama odetmez kendim oderdim ama esim cok zorlanio simdi ki esim evlenmeden one bile bbama borc para vermisti 3milyar kadar babam hala odemedi dugun esyalarimzi ne esimin.ne.bwnm.ailem.odemedi.esim hic istemedi alacagi oldugu halde bbamdan ben gcen gun babama hatirlattim krdi basladi die beni tersledi cok agladim cok kotuydum esim destek.oldu ben oderim sen uzulme dedi okadr ezilmis hissettimki.kendimi esime karsi simdi destek olmak icin evden satis yapmak istiom dedim ona bile kizio ben ek.os bukurum yine bakarim sen kzimiza bak yorulma dio cok doluyum babam cok iyi biriydi hic bejlemezdim noldu.nie oyle dedi anlamadim pazar gunu sabah oldu.olay hic aramadi annemde babamda bidaha kustuler sanirim ama ben saygisizlik etmwk istemedimki ben kotu bisey.de demedim.babam kendi icin cekti o.krediyi ve suan durumu iyi suan bizde tek.maasla gecinioz calissam istemezdimki zaten bbbamdan para odemesini allhim cok kotuymm yaa okadar agliormki yinede ahatlayamiom en sevdigim insan babamdi neden boyke oldu simdi napmaliyim ben
Ben geldimmmm songulll gittinmiii cnm cok saol sey_renle konustum anlatti coka sicak iyi biriymis hmn telini falan verdi yardimci olarum die accam burdada satis icin blog sizin desteginzide beklerim artik actgmda link atarim once model icin bikactane yapayim resim atayim allhim ins bol kazanclar verir de esime destek olurum kizlar okul dayken babam geri odemeli.kredi burs cektirdi kart babamda kaldi o kullandi hic kullanmadim okul icin bbam odeyecekti 3.taksit geldi ve babam odemio evlendin senin borcun kocan odesin dedi evpenmeyip calisip odeseydin dedi cok zoruma gitti tek maasla esim bize yetmeye calisio ken zor gecinioken esim oduo simdi borclari aylik 235tl ben calisio olsam benm icin kullanmasa bile ben babama odetmez kendim oderdim ama esim cok zorlanio simdi ki esim evlenmeden one bile bbama borc para vermisti 3milyar kadar babam hala odemedi dugun esyalarimzi ne esimin.ne.bwnm.ailem.odemedi.esim hic istemedi alacagi oldugu halde bbamdan ben gcen gun babama hatirlattim krdi basladi die beni tersledi cok agladim cok kotuydum esim destek.oldu ben oderim sen uzulme dedi okadr ezilmis hissettimki.kendimi esime karsi simdi destek olmak icin evden satis yapmak istiom dedim ona bile kizio ben ek.os bukurum yine bakarim sen kzimiza bak yorulma dio cok doluyum babam cok iyi biriydi hic bejlemezdim noldu.nie oyle dedi anlamadim pazar gunu sabah oldu.olay hic aramadi annemde babamda bidaha kustuler sanirim ama ben saygisizlik etmwk istemedimki ben kotu bisey.de demedim.babam kendi icin cekti o.krediyi ve suan durumu iyi suan bizde tek.maasla gecinioz calissam istemezdimki zaten bbbamdan para odemesini allhim cok kotuymm yaa okadar agliormki yinede ahatlayamiom en sevdigim insan babamdi neden boyke oldu simdi napmaliyim ben
Allah kavuştursun cnmkızlarr annem geliyo yolda. yollar açıkmış ama burası çookkk fena. hayırlısıyla bi gelseydi:18:
Cnm kendini boşuna üzme. İnsanoğluna para herşeyi yaptırir. Allahtan eşin çok anlayışlı. Ya bir de sürekli para olayini başına kaksaydi? Allah herşeyi yoluna koyar. Eski patronunun teklifini düşün bence. Yine evden de bişeyler yaparsin. Allah bol kazanç versin şimdidenBen geldimmmm songulll gittinmiii cnm cok saol sey_renle konustum anlatti coka sicak iyi biriymis hmn telini falan verdi yardimci olarum die accam burdada satis icin blog sizin desteginzide beklerim artik actgmda link atarim once model icin bikactane yapayim resim atayim allhim ins bol kazanclar verir de esime destek olurum kizlar okul dayken babam geri odemeli.kredi burs cektirdi kart babamda kaldi o kullandi hic kullanmadim okul icin bbam odeyecekti 3.taksit geldi ve babam odemio evlendin senin borcun kocan odesin dedi evpenmeyip calisip odeseydin dedi cok zoruma gitti tek maasla esim bize yetmeye calisio ken zor gecinioken esim oduo simdi borclari aylik 235tl ben calisio olsam benm icin kullanmasa bile ben babama odetmez kendim oderdim ama esim cok zorlanio simdi ki esim evlenmeden one bile bbama borc para vermisti 3milyar kadar babam hala odemedi dugun esyalarimzi ne esimin.ne.bwnm.ailem.odemedi.esim hic istemedi alacagi oldugu halde bbamdan ben gcen gun babama hatirlattim krdi basladi die beni tersledi cok agladim cok kotuydum esim destek.oldu ben oderim sen uzulme dedi okadr ezilmis hissettimki.kendimi esime karsi simdi destek olmak icin evden satis yapmak istiom dedim ona bile kizio ben ek.os bukurum yine bakarim sen kzimiza bak yorulma dio cok doluyum babam cok iyi biriydi hic bejlemezdim noldu.nie oyle dedi anlamadim pazar gunu sabah oldu.olay hic aramadi annemde babamda bidaha kustuler sanirim ama ben saygisizlik etmwk istemedimki ben kotu bisey.de demedim.babam kendi icin cekti o.krediyi ve suan durumu iyi suan bizde tek.maasla gecinioz calissam istemezdimki zaten bbbamdan para odemesini allhim cok kotuymm yaa okadar agliormki yinede ahatlayamiom en sevdigim insan babamdi neden boyke oldu simdi napmaliyim ben
kızlarr annem geliyo yolda. yollar açıkmış ama burası çookkk fena. hayırlısıyla bi gelseydi:18:
Canim.arkadasim benim ya simdi ne kadar uzuldim okuyunca anlatamam
Sen bursu kendin harcamamissin bile baban kullanmis ki sen bil kullansan babanin odemesi uygun dusermis sen kotu birsey yapmadin canim.ailene sakin suclu hissetme tamammi
Bak cok sanslosin ki cok.anlayisli bir esin var aldigi borcu falan kafana kakan agresif biri olsa ne kadat gururun kirilirdi ole degilmi
Ailenlede zamanla aran duzelor slkma canini
Indalla.isin gucun yolunda gider cnm cevremizde taleb eden olursa yonlendirme yapariz
Esinde destek hem
Ama soylede dusunebilirsin masali krese vererek patronunun teklifinide degerlendirebilirsin
Burda sabah 7 aksam 7 cts dahil 4oo tl hem cebinede para kalmis.olur
Cnm bnm cok saol aksm uyuymadim aglamaktan inan okadar neseli pozitif biriymdirki kolay kolay takmam hicbisyi kafaya ama konu babam olunca okadar kotuyumki hicbisey sakinlestiremio beni allh razi olsun esimden hep yanmda ama onun iyi nietinide kullanmis oldu babam ve esimde kirildi babama bundan sonra konusmam o dedigi laflar cok agirdi beni kullndi resmn dedi esimde kirgin bnde ama napcam ben babamsiz o bnm herseyimdi yikti beni kres burda700den baslio cnm yaa uygun bulamdmki bulsam caliscam bnm alcm para enfaxla1300olur 750 kreseversem daha kres servisi bnm yolparam drkn bi anlami kalmicak calismamin arastiriyom hala kres zaten
herkese günaydın kızlar... nasılsınız biz iyiyiz çok şükür... ayşegül çok üzüldüm cnm bazen büyükleri anlamak imkansız oluo neyse ki eşin anlayışlı birisiymiş bi de seni o üzmemiş. inş. umduğun gibi satış yapabilirsin...
güldenim cnm arada oluo bizim kuzuların gece nöbeti... biz de gece çok sık uyandık bil bakalım neden çünkü banyo yaptık ayyy banyo dan nefret etcem yakında halbuki çok keyifli banyo yapıo kuzum yaa...
canım uzme kendını duzelır ınsallah hersey
sen ara annenı babanı kusmemıslerdır sana
dedğın gıbı babanın odemesı gerek ama yapacak bısey yok ıste
Allahım sana ınsallah bol kazanc verırde odersın borcunu
günnaydın cnm:
ayy yaseminim biliyomusun bizde akşam banyo yaptıkkkkkk:):)
Uzulmenek elimde degik babama konduramiom bunu sanki.bvam degildi osozkwri soyleyen inanamiom hala esime karsi mahcubum oda cok kirgin babama sonucta kullanildi iyi nietim dio coj kotuyum inanki dun kardesim armis annemin tlfndan konustuk annem.napio onlada konusayim dedim verdi anneme ama annem isteksiz sogukca masaki sordu kaptti kardesim verince konsmak Orunda kaldi onun o hali dun gece beni daha cok yikti hadi babam boyle dusunuo annemdemi ha annemdemi boyle dusnuo cok kotuym bidaha arayamam onlarin soguk sesi beni dahada yikti
Uzulmenek elimde degik babama konduramiom bunu sanki.bvam degildi osozkwri soyleyen inanamiom hala esime karsi mahcubum oda cok kirgin babama sonucta kullanildi iyi nietim dio coj kotuyum inanki dun kardesim armis annemin tlfndan konustuk annem.napio onlada konusayim dedim verdi anneme ama annem isteksiz sogukca masaki sordu kaptti kardesim verince konsmak Orunda kaldi onun o hali dun gece beni daha cok yikti hadi babam boyle dusunuo annemdemi ha annemdemi boyle dusnuo cok kotuym bidaha arayamam onlarin soguk sesi beni dahada yikti
bi arkadaşımvar ankarada çok pahalı olduğu için oda çalışamıyo
o eryamanda oturuyo sen nerde oturuyosun cnm
bide o şuanda anvay yapıyo nedersin düşünürsen tanıştıra bilirim sizi
bide hani komşunuz vardı ben bakarım sen çalış diyodu ona fiyat sordunmu sen?
şimdi ben takmada desem çok saçma olucak çünkü ailen ama işte evlenince eşin ailen oluyo demekki bazı durumlarda tamamen cnm:
olsun vardır bundada bi hayır bbelki babanda hatasını anlar..
herkese günaydın kızlar... nasılsınız biz iyiyiz çok şükür... ayşegül çok üzüldüm cnm bazen büyükleri anlamak imkansız oluo neyse ki eşin anlayışlı birisiymiş bi de seni o üzmemiş. inş. umduğun gibi satış yapabilirsin...
güldenim cnm arada oluo bizim kuzuların gece nöbeti... biz de gece çok sık uyandık bil bakalım neden çünkü banyo yaptık ayyy banyo dan nefret etcem yakında halbuki çok keyifli banyo yapıo kuzum yaa...
ayy boykot edesim var güldenim bu banyoları ama çok keyifli banyoda yaa
Cnm ben demetevlerde oturuyprum aynen ankarada kres cok pahali komsumuz daha kucuk zor olur seneye bakayim diodu die sormadim tekrar amway tarzi sey icin cok cevre grekio cunku bikez sattinmi bidaha almazki uzun sure bitmio esnaf falan olman gerek hem irunleri getirmwk icin nakit benm vermwm gerek bide almazlar elimde kalirsa kuzenim avon satiodu bazen elinde kaliodu urunler o isi yapamam bence cok saol cnm teklifin icin esim herseyim zaten herzamn tertemizdir.yuregi
çok ilginç gerçekten hadi baban düşündü söyledi diyelim erkekleri biliyoruz işte ince dülşünemiyolr malesef kendi eşlerimizdende biliyoruz ama
dediğin gibi annen neden böyle bişey düşünüyoo ilginç gerçekten
ya düşünsene bizbebeklerimizin gözlerinin içine bakıyoruz
sen nmasal için neler yapmazsın:
anlamıyorum ben..
Allah kavuştursun cnm
Cnm kendini boşuna üzme. İnsanoğluna para herşeyi yaptırir. Allahtan eşin çok anlayışlı. Ya bir de sürekli para olayini başına kaksaydi? Allah herşeyi yoluna koyar. Eski patronunun teklifini düşün bence. Yine evden de bişeyler yaparsin. Allah bol kazanç versin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?