- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.101
Benide uzen bu oldu zaten dun yikikdm resmen oysaki annem de hic boyle duaunmez di ya ben cok safim onlari yanlis tanimisim yada bilmiom gercekten hicbisey bilmiom artik cok ezildim yikildim mahcubum biseyler yapmak istiom kendim basarmak istiom esime karsi biraz olsun yuzune bakabilmek istiom cok utaniom ondan duydu cunku babamin soylediklerini sok oldu ama.yinede bana destek oldu onun o hali beni hem mahcup etti hem bikezdaha asik oldum iyiki dedim iyiki varsin
cnm burada da hava çok soğukcnm haklısın ama işte ailen mutlaka anlıyacaktır aslında sonuçta masalda var ve durumlarıda iyi diyosun ama işte demekki babanda olsa evlenince deyişe biliyolar
allah yardımcın olsun sen başla bizede at tabi yaptıranlar olur biz yaptırırız seni tavsiye ederiz en azından
peki nasıl oluyomuşödeme sistemi...
cnm geldimi annen haberdar et bizi?
kızlar herkese kocaman bi günaydın:
fundam burda havalar felaket soğuk orda nasıl defnenin durumu nasıl*
ay bu arada nil akşam 1 buçukta uyandı ve tam 3te uyudu
gece kalkıyo beşiğine dikiliyo ve parmaıyla bişeyler gösterip bu bu diye soruyo
hay allahımya gündüz soruyosun gece ne oluyo kuzum dedimya..
hem uykum var hemde gülüyorum ama çok komik oluyo...
cnm belki başka bişeye kızdılar, sinirlerini sendençıkarıyorlar. büyükler arada bir yapar böyle şeyler.ipleri hemen koparma, zamanla düzelir,onlarda hatasını anlar.Cnm bnm cok saol aksm uyuymadim aglamaktan inan okadar neseli pozitif biriymdirki kolay kolay takmam hicbisyi kafaya ama konu babam olunca okadar kotuyumki hicbisey sakinlestiremio beni allh razi olsun esimden hep yanmda ama onun iyi nietinide kullanmis oldu babam ve esimde kirildi babama bundan sonra konusmam o dedigi laflar cok agirdi beni kullndi resmn dedi esimde kirgin bnde ama napcam ben babamsiz o bnm herseyimdi yikti beni kres burda700den baslio cnm yaa uygun bulamdmki bulsam caliscam bnm alcm para enfaxla1300olur 750 kreseversem daha kres servisi bnm yolparam drkn bi anlami kalmicak calismamin arastiriyom hala kres zaten
herkese günaydın kızlar... nasılsınız biz iyiyiz çok şükür... ayşegül çok üzüldüm cnm bazen büyükleri anlamak imkansız oluo neyse ki eşin anlayışlı birisiymiş bi de seni o üzmemiş. inş. umduğun gibi satış yapabilirsin...
güldenim cnm arada oluo bizim kuzuların gece nöbeti... biz de gece çok sık uyandık bil bakalım neden çünkü banyo yaptık ayyy banyo dan nefret etcem yakında halbuki çok keyifli banyo yapıo kuzum yaa...
biz de akşam banyo yaptık ve bir türlü uyuyamadıkgünnaydın cnm:
ayy yaseminim biliyomusun bizde akşam banyo yaptıkkkkkk:):)
cnm bak eşin yanında,sana bişey dememiş.Uzulmenek elimde degik babama konduramiom bunu sanki.bvam degildi osozkwri soyleyen inanamiom hala esime karsi mahcubum oda cok kirgin babama sonucta kullanildi iyi nietim dio coj kotuyum inanki dun kardesim armis annemin tlfndan konustuk annem.napio onlada konusayim dedim verdi anneme ama annem isteksiz sogukca masaki sordu kaptti kardesim verince konsmak Orunda kaldi onun o hali dun gece beni daha cok yikti hadi babam boyle dusunuo annemdemi ha annemdemi boyle dusnuo cok kotuym bidaha arayamam onlarin soguk sesi beni dahada yikti
Uzmemek elde dgilki cnm insan ailesine konduramio beklemio oyuden yikildim iste esime karsida.cok mahcubum biraz katkim olsun istiom ama kres bakici cok pahali enaz 750civari ee bn m yol param kresin servisi derken benm calismamin anlami olmicak enfazla 1300alirim cunku ondan kres uygun bulsan hemn caliscamda
Cnm ben babama para isteyince kizdi esimin soylettigini dusundu o kendi ailesine bisey demioda sana mi soylettirio dio dugunde esimin ailesi hicbisey yapmadi benm.ailemde.az bisey katkida blundu ozman kendi babasina isteyemedi para simdide bensen istemesin dudugunde yaptgima saysin dedi baba ne alak a o baska bu baska dugunde yapilmasi gerekio du zaten sen yaptin simdi bunu nie basimiza kalkionki biz simdi bunu.konusmuoz senin olan baorcu nie esim oduo dedim oducek tabi dio ee peki sen borc aldin hala vermedin o nolcak dedim bisey diemio bisuru sey yaptik cocuga ona say dio yaa onlar yapilmasi gerekwn zaten diom anlamio yani olay bu canm hani sadecw bu farkli bakis acisindan bakio babam anlayamioruz baska bisey yok yani
Herkese gunaydinlar bursadan ayy ilk defa oglumdan once uyandim yarim saat once yaa uyuyo o simdi onun bu saata kadar uyudugunu gormek tarihe gecicek valla.gecmiside okuyamadim sanirim uzucu seyler olmus okuyunca msj yazarim ama sadace bu sayfayi okuyunca bile uzuldum.
cnm ankarada belediyenin kreşleri var.onlar daha uygun oluyor.350-400 civarında fiyatı var. bankadan bi arkadaşım,bir de bi tanıdığım oraya gönderiyorlar.çok da memnunlar
bi araştır istersen
buarada ben de burada kreş araştırıyorum ama çok pahalı. geçen bi yere sordum 10 aylığına 12.500.-tl istiyorlar.çok pahalı.bi yer daha var.orayı da aradım.telefonda fiyat vermediler ama orası da pahalı sanırım.o yüzden kreş araştırmaya devam ediyorum
onları karıştırmaması gerekiyo ama dediğim gibi onun kızdığı şeyler var bence belkide eşinin ailesine çok sinirli..
günaydın cnm
ayy nil 13 nbuçuk aylık sadece bi gün 9da uyandı ondada benişok etti
geçen hafta sonu mesela 7de falan uyandı..
aynen cnm esımın aılesıne sınırlıler zaten konusmular masalın uyku sorunu yuzunden demıstım ya:)ama babam bu olaylardan dolayı taaa dugunden kırgın ben kzımı evlendırdım ama ıstemeye bıle gelmedıler hıc bı esyalarını almadılar dugun yemegı harıc hıc bısey yapmadılar olcak ıs mı bu dıe ozmandan kırgındı suleyman(esım)cok sessız ısteseya babasından nıe herseyı kendı yapmaya calısıo dıodu sımdı ben ısteyınce slyman söylettırdı sanıo kendı babasından ısteyemıodu benden nıe ıstıo dıo ortada baska bısey yok yanı babamın alakasız dusuncelerı konuyu buyuttu baska boyuta getırdı
kusara bakmayın sabah sabah sızlerı de uzdum derdımle sıktım ama kımsem yok anlatabılcek bıde aıle konusunu kımseye anlatmak ıstemem babamın bı lafı vardı kol kırılır yen ıcınde kalır dıe babam öğrerttı bana herseyı ben babamın kızıyım hala onun terbısyıyle buyudm onun dogrularıyla sımdı cakıssakda ben baskasına anlatamam bız barısırz 3gun sonra ama o anlattıgım kısı babamı aılemı kötu bılır buna razı olamam aılem kötu dedırtmem sadece dertlesmek ıstedım sızlerle sıznırlendıgımde uyuyamam tıtremeketen dun cok kotuydum annemın o ısteksız sessını duyunca rahatlamak ıstedım
Herkeseee günaydın kızlar güzel birgün olsun
cnm bazen insanlar yapılması gerektiği için yaptığını düşünmezCnm ben babama para isteyince kizdi esimin soylettigini dusundu o kendi ailesine bisey demioda sana mi soylettirio dio dugunde esimin ailesi hicbisey yapmadi benm.ailemde.az bisey katkida blundu ozman kendi babasina isteyemedi para simdide bensen istemesin dudugunde yaptgima saysin dedi baba ne alak a o baska bu baska dugunde yapilmasi gerekio du zaten sen yaptin simdi bunu nie basimiza kalkionki biz simdi bunu.konusmuoz senin olan baorcu nie esim oduo dedim oducek tabi dio ee peki sen borc aldin hala vermedin o nolcak dedim bisey diemio bisuru sey yaptik cocuga ona say dio yaa onlar yapilmasi gerekwn zaten diom anlamio yani olay bu canm hani sadecw bu farkli bakis acisindan bakio babam anlayamioruz baska bisey yok yani
cnm büyükşehir belediyesini de arahemn arastırcam cnm beledıye kreslerını bılmıodum bak co saol yenımahlle beledıyesını hemn arayayım bı sartlarını sorayım belkı memur calısan sa alıolardır ben ozel sektordeyım bakalım bı cnm sorayım aynen burdada cok pahalı en az700 var begenmedımde zaten dedgın gbı 1000ı buluo ıyı olanlarda
kusara bakmayın sabah sabah sızlerı de uzdum derdımle sıktım ama kımsem yok anlatabılcek bıde aıle konusunu kımseye anlatmak ıstemem babamın bı lafı vardı kol kırılır yen ıcınde kalır dıe babam öğrerttı bana herseyı ben babamın kızıyım hala onun terbısyıyle buyudm onun dogrularıyla sımdı cakıssakda ben baskasına anlatamam bız barısırz 3gun sonra ama o anlattıgım kısı babamı aılemı kötu bılır buna razı olamam aılem kötu dedırtmem sadece dertlesmek ıstedım sızlerle sıznırlendıgımde uyuyamam tıtremeketen dun cok kotuydum annemın o ısteksız sessını duyunca rahatlamak ıstedım
günaydın cnm
hadi öyle olsun
amna uykumvarrrrr..
günaydın canim nil uyutmadimi annesini:))))))
günaydın cnmHerkeseee günaydın kızlar güzel birgün olsun
hayırrr 2 akşamdır hatta 3 akşamdır nil yine huzursuz
akşamda uyandı 1 buçuk saat uyumadı
ayy eliyle gösteriyo bişeyleri bu bu diyo soruyo gece gece
güleyimmi ağlayımmı bilemedim hehe:):)
günaydın cnm
nasılsın?
Yerim ben o akıllı bıdığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?