2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok cnm ,nsan ailesini yanlış tanıya bilirmi öyle düşünme bence.
ya onların canı başka bişeye sıkılıyo
yada senin bilmediğin eşinin yaptığı bişeye kızmış ola bilirler
bence açık açık annene
bilmeden size yanlış bişeymi söyledim yada bize kırlıdınızmı diye sor bence
nbence ortada yanlış bi anlaşılma ola bilir..
ben sırf bunu söyledin die size böyle davranmalarını anlamıyorum
bence başka bişey var cnm:
babbanla konuşmak istemesen bile yada kardeşine sor.

cnm burada da hava çok soğuk
sabah defnenin atkısını beresini sımsıkı sardım
hava çok kötü
defne de iyi sayılır, herzamanki gibi
dün yemeğini güzel yemiş

cnm belki başka bişeye kızdılar, sinirlerini sendençıkarıyorlar. büyükler arada bir yapar böyle şeyler.ipleri hemen koparma, zamanla düzelir,onlarda hatasını anlar.
komşunla sen ciddi ciddi konuş.gerekirse pazarlık yap

günnaydın cnm:
ayy yaseminim biliyomusun bizde akşam banyo yaptıkkkkkk:):)
biz de akşam banyo yaptık ve bir türlü uyuyamadık

cnm bak eşin yanında,sana bişey dememiş.
bak annemlerin maddi durumu iyi değil ama ben para gönderiyim dediğimde asla kabul etmez. ama eşim sürekli beni sorgular annenlere para mı gönderiyorsun diye.kurana el basıp yemin ederim de ancak inanır para göndermediğime.halbuki kendi sürekli annesine para verir.ya da biz eşyaları birlikte aldık ama eşim sürekli bunu benim başıma kakar.şimdi oturduğumuz evin tadilatında ben yoktum hamile olduğum için bu bile sürekli hem kv hem de eşim tarafından başıma kakılır. eşin allahtan sana bişey demiyor.
annen de belki müsait olmadığı için konuşamamıştır seninle

cnm ankarada belediyenin kreşleri var.onlar daha uygun oluyor.350-400 civarında fiyatı var. bankadan bi arkadaşım,bir de bi tanıdığım oraya gönderiyorlar.çok da memnunlar
bi araştır istersen

buarada ben de burada kreş araştırıyorum ama çok pahalı. geçen bi yere sordum 10 aylığına 12.500.-tl istiyorlar.çok pahalı.bi yer daha var.orayı da aradım.telefonda fiyat vermediler ama orası da pahalı sanırım.o yüzden kreş araştırmaya devam ediyorum

Cnm ben babama para isteyince kizdi esimin soylettigini dusundu o kendi ailesine bisey demioda sana mi soylettirio dio dugunde esimin ailesi hicbisey yapmadi benm.ailemde.az bisey katkida blundu ozman kendi babasina isteyemedi para simdide bensen istemesin dudugunde yaptgima saysin dedi baba ne alak a o baska bu baska dugunde yapilmasi gerekio du zaten sen yaptin simdi bunu nie basimiza kalkionki biz simdi bunu.konusmuoz senin olan baorcu nie esim oduo dedim oducek tabi dio ee peki sen borc aldin hala vermedin o nolcak dedim bisey diemio bisuru sey yaptik cocuga ona say dio yaa onlar yapilmasi gerekwn zaten diom anlamio yani olay bu canm hani sadecw bu farkli bakis acisindan bakio babam anlayamioruz baska bisey yok yani

Herkese gunaydinlar bursadan ayy ilk defa oglumdan once uyandim yarim saat once yaa uyuyo o simdi onun bu saata kadar uyudugunu gormek tarihe gecicek valla.gecmiside okuyamadim sanirim uzucu seyler olmus okuyunca msj yazarim ama sadace bu sayfayi okuyunca bile uzuldum.

onları karıştırmaması gerekiyo ama dediğim gibi onun kızdığı şeyler var bence belkide eşinin ailesine çok sinirli..

günaydın cnm
ayy nil 13 nbuçuk aylık sadece bi gün 9da uyandı ondada benişok etti
geçen hafta sonu mesela 7de falan uyandı..

hemn arastırcam cnm beledıye kreslerını bılmıodum bak co saol yenımahlle beledıyesını hemn arayayım bı sartlarını sorayım belkı memur calısan sa alıolardır ben ozel sektordeyım bakalım bı cnm sorayım aynen burdada cok pahalı en az700 var begenmedımde zaten dedgın gbı 1000ı buluo ıyı olanlarda

aynen cnm esımın aılesıne sınırlıler zaten konusmular masalın uyku sorunu yuzunden demıstım ya:)ama babam bu olaylardan dolayı taaa dugunden kırgın ben kzımı evlendırdım ama ıstemeye bıle gelmedıler hıc bı esyalarını almadılar dugun yemegı harıc hıc bısey yapmadılar olcak ıs mı bu dıe ozmandan kırgındı suleyman(esım)cok sessız ısteseya babasından nıe herseyı kendı yapmaya calısıo dıodu sımdı ben ısteyınce slyman söylettırdı sanıo kendı babasından ısteyemıodu benden nıe ıstıo dıo ortada baska bısey yok yanı babamın alakasız dusuncelerı konuyu buyuttu baska boyuta getırdı

kusara bakmayın sabah sabah sızlerı de uzdum derdımle sıktım ama kımsem yok anlatabılcek bıde aıle konusunu kımseye anlatmak ıstemem babamın bı lafı vardı kol kırılır yen ıcınde kalır dıe babam öğrerttı bana herseyı ben babamın kızıyım hala onun terbısyıyle buyudm onun dogrularıyla sımdı cakıssakda ben baskasına anlatamam bız barısırz 3gun sonra ama o anlattıgım kısı babamı aılemı kötu bılır buna razı olamam aılem kötu dedırtmem sadece dertlesmek ıstedım sızlerle sıznırlendıgımde uyuyamam tıtremeketen dun cok kotuydum annemın o ısteksız sessını duyunca rahatlamak ıstedım

anladım cnm ama annenin ortamı sakinleştirmesi lazım aslında..
sen dediğim gibi ya annenle yada kardeşinle konuş ...

aynen cnm burda paylaşıyoruz zaten biçoğumuz kimseye anlatamadıklarımızı oyüzden rahat ol
o senin baban allah korusun sana bişey olsa herkesten önce o gelir
belkide yaşlarına vermek lazım sonuçta bizim gibi düşünemiyolar cnm..
inşallah düzelir en kısa zamanda
ama bence açık açık anne ne sorarsın hem rahatlarsın
belki kadının canı başka şeye sıkılmıştıda senüstüne aradın
ortadada böyle bi konu olduğu için yanlış anladın..

Okuyunca cok uzuldum canim Allah kolaylik versin belliki baban dunurlerine kizgin oyuzden size destek vermek istemiyo onlar versin hep benmi vericem diyo ama arada siz kaliyosunuz onu dusunemiyo uzulme canim babanda sinirle konusmustur belki benim cok sevdigim bi soz var karanligin cok oldugu zaman gunesin dogmasinin yaklastigi andir sende uzulme yakinda hersey girer yoluna insallah hersey istedigin gibi olur.

cnm bazen insanlar yapılması gerektiği için yaptığını düşünmez
mesela benim kv bizim evin kirası ile arada bir defneye pantolon ya da eşofman alır ama 10 kere lafını yapar.aslında para benden çıkar ama yine de kendinin lütfettiğini düşünür.ya da şuan oturduğumuz ev onun.taşınmadan önce her yerini yaptırdık. parasını biz verdik. kendisi sırf işçilerin başında durdu biz istemememize rağmen ama şimdi sanki parası kendi cebinden çıkmış gibi,sanki biz zorla işçilerin başına göndermişiz gibi lafını yapar. geçen gün kira vermiyorsunuz diye söyleniyordu bende dayanamadım dedim ki "benim evim olsa ve senin evin olmadığı için sana versem senden kira mı almam gerekir?" hiçbir şey diyemedi ben öyle deyince.yani anlayacağın bazen büyükler bunu yapıyor.kendini üzmemeye çalış çünkü bu masala yansır

cnm büyükşehir belediyesini de ara

cnm tabi ki bize anlatacaksın.bak ben de birsürü sorunumu anlatıyorum.burası bizim için bi dertleşme ortamoı aynı zamanda

kızlar evlilik yıldönümüm yaklaşıyor ve ne alsam,ne yapsam diye düşünüyorum
kıyafeti var,hatta fazlasıyla var ama başka ne alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…