- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.121
Yerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))hayırrr 2 akşamdır hatta 3 akşamdır nil yine huzursuz
akşamda uyandı 1 buçuk saat uyumadı
ayy eliyle gösteriyo bişeyleri bu bu diyo soruyo gece gece
güleyimmi ağlayımmı bilemedim hehe:):)
günaydın cnm
nasılsın?
yerim ben o akıllı bıdığı
kızlar evlilik yıldönümüm yaklaşıyor ve ne alsam,ne yapsam diye düşünüyorum
kıyafeti var,hatta fazlasıyla var ama başka ne alsam acaba
yerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))
akıl küpü bunlar yaaaaaa
günaydın canım iyiyim canim sen nasılsin defnem nasıl
yerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))
akıl küpü bunlar yaaaaaa
günaydın canım iyiyim canim sen nasılsin defnem nasıl
maşallah nilimeye vallaha teyzesi
ya düşünsene gecenin bi yarısı heryer karanlık kalkıyo ve karşıda parfümleri gösterip bu bu deyip soruyo..
biz de iyiyiz cnmYerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))
Akıl küpü bunlar yaaaaaa
Günaydın canım iyiyim canim sen nasılsin defnem nasıl
cnm malesef evlilik yıldönümümüzde iş nedeniyle ben ankarada eşim de mersinde olacağızBence en güzel hediye güzel bi akşam yemeği kendin hazırla mumlar loş bi ortam güzel giyin seksi olsunal sana çok güzel hediye
cnm güzel fikir aslında ama eşimin kupayı anlaması zor olur malum yanında ben olmadığım içimay sorma cnm ya çok fenalar çok
allahım devamını getirsin..
Bu arada fundacım
kızlar bi ara kupa yaptırdılar sende defnenin senin ve eşinin resimlerinden bi kupa yaptırsan nasıl olur?
Uzulmenek elimde degik babama konduramiom bunu sanki.bvam degildi osozkwri soyleyen inanamiom hala esime karsi mahcubum oda cok kirgin babama sonucta kullanildi iyi nietim dio coj kotuyum inanki dun kardesim armis annemin tlfndan konustuk annem.napio onlada konusayim dedim verdi anneme ama annem isteksiz sogukca masaki sordu kaptti kardesim verince konsmak Orunda kaldi onun o hali dun gece beni daha cok yikti hadi babam boyle dusunuo annemdemi ha annemdemi boyle dusnuo cok kotuym bidaha arayamam onlarin soguk sesi beni dahada yikti
kızlar evlilik yıldönümüm yaklaşıyor ve ne alsam,ne yapsam diye düşünüyorum
kıyafeti var,hatta fazlasıyla var ama başka ne alsam acaba
Bence en güzel hediye güzel bi akşam yemeği kendin hazırla mumlar loş bi ortam güzel giyin seksi olsunal sana çok güzel hediye
cok cok haklısın canım ınsan aılesınden boyle seyler hıssetmek asla ıstemez
kardesın nedıyo pekı evde neler konusuluyomus
Kizlar oglumun sabah kalktigindan beri yuzunde alninda kirmizi kucuk lekeler var az once bezini degistirirken gordum karninda vucudunda falanda var ama bacaklarinda yok sizce neden olabilir alerji falanmi daha once hic olmamisti degisik biseyde yemedi ama mikrop falan kaparsa boyle olurmu acaba.
Kizlar oglumun sabah kalktigindan beri yuzunde alninda kirmizi kucuk lekeler var az once bezini degistirirken gordum karninda vucudunda falanda var ama bacaklarinda yok sizce neden olabilir alerji falanmi daha once hic olmamisti degisik biseyde yemedi ama mikrop falan kaparsa boyle olurmu acaba.
maşallah nilime
defne de benim parfüm sıkmamı ilgiyle izliyor
biz de iyiyiz cnm
ana-kız bol bol vakit geçirmeye çalışıyoruz
cnm malesef evlilik yıldönümümüzde iş nedeniyle ben ankarada eşim de mersinde olacağız
cnm güzel fikir aslında ama eşimin kupayı anlaması zor olur malum yanında ben olmadığım içim
iş nedeniyle ikimizde farklı şehirlerde olacağız
kizlar oglumun sabah kalktigindan beri yuzunde alninda kirmizi kucuk lekeler var az once bezini degistirirken gordum karninda vucudunda falanda var ama bacaklarinda yok sizce neden olabilir alerji falanmi daha once hic olmamisti degisik biseyde yemedi ama mikrop falan kaparsa boyle olurmu acaba.
gulden kiz senin fistik gece gece ne aktif ole 3 te uyudu he ne moral bozucu ve komikk
Gulden kiz senin fistik gece gece ne aktif ole 3 te uyudu he ne moral bozucu ve komikk
ozaman cnm bu bonifutlarvar meyve sepeti çukulata sepeti falan hazırlıyolar çukulatalı meyveler kekkler falan yapıyolar öyle bişey göndere bilirsin eşine:
Kız yasemin sende o kupalardan yaptıra bilirsin
ayrıcada hazırla yemeyi o gece balböcüğü biraz annenlerede takılsın.
Snra yemektensonra gidip alın ama tabi..
cnm bi doktoruna götür istersen ateşlenmiştide kızamık yada suçiçeği falan olmasın bilemedimki en iyisini doktor bilir..
Belkide alarjik nedesek boş...
ayy sorma şekerimya
gece gece şebeklik peşinde bizimki..
Hehehe:
he he keşke cnm ama 29 ocak salıya gelio malum hafatiçi çok zor bi ihtimal kuzum zaten akşama kadar ananede kalıo . hem bırakırsam sonra gidip almak zor olabilirozaman cnm bu bonifutlarvar meyve sepeti çukulata sepeti falan hazırlıyolar çukulatalı meyveler kekkler falan yapıyolar öyle bişey göndere bilirsin eşine:
Kız yasemin sende o kupalardan yaptıra bilirsin
ayrıcada hazırla yemeyi o gece balböcüğü biraz annenlerede takılsın.
Snra yemektensonra gidip alın ama tabi..
cnm bi doktoruna götür istersen ateşlenmiştide kızamık yada suçiçeği falan olmasın bilemedimki en iyisini doktor bilir..
Belkide alarjik nedesek boş...
ayy sorma şekerimya
gece gece şebeklik peşinde bizimki..
Hehehe:
ooo kimler gelmiş efendin bayadır görüşemiyoruz nasılsınız songül hanımcım olmuo böyle
arasin hic tarzi degik emer doner totoyu yatar
he he keşke cnm ama 29 ocak salıya gelio malum hafatiçi çok zor bi ihtimal kuzum zaten akşama kadar ananede kalıo . Hem bırakırsam sonra gidip almak zor olabilir
Arasin hic tarzi degik emer doner totoyu yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?