2012 kasım bebekleri büyüyor..

hayırrr 2 akşamdır hatta 3 akşamdır nil yine huzursuz
akşamda uyandı 1 buçuk saat uyumadı
ayy eliyle gösteriyo bişeyleri bu bu diyo soruyo gece gece
güleyimmi ağlayımmı bilemedim hehe:):)
Yerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))
Akıl küpü bunlar yaaaaaa

günaydın cnm
nasılsın?

yerim ben o akıllı bıdığı

Günaydın canım iyiyim canim sen nasılsin defnem nasıl

kızlar evlilik yıldönümüm yaklaşıyor ve ne alsam,ne yapsam diye düşünüyorum
kıyafeti var,hatta fazlasıyla var ama başka ne alsam acaba

Bence en güzel hediye güzel bi akşam yemeği kendin hazırla mumlar loş bi ortam güzel giyin seksi olsunal sana çok güzel hediye

yerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))
akıl küpü bunlar yaaaaaa

günaydın canım iyiyim canim sen nasılsin defnem nasıl

ay sorma cnm ya çok fenalar çok
allahım devamını getirsin..
Bu arada fundacım
kızlar bi ara kupa yaptırdılar sende defnenin senin ve eşinin resimlerinden bi kupa yaptırsan nasıl olur?

yerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))
akıl küpü bunlar yaaaaaa

günaydın canım iyiyim canim sen nasılsin defnem nasıl

Bu arada fundacım
kızlar bi ara kupa yaptırdılar sende defnenin senin ve eşinin resimlerinden bi kupa yaptırsan nasıl olur?

ye vallaha teyzesi
ya düşünsene gecenin bi yarısı heryer karanlık kalkıyo ve karşıda parfümleri gösterip bu bu deyip soruyo..
maşallah nilime
defne de benim parfüm sıkmamı ilgiyle izliyor

Yerimmmm ben onu annesi acaba ne göstermek istiyorki efe de ayni gece uyanıp ayağa kalkıyor kendi kendine konuşuyor:)))
Akıl küpü bunlar yaaaaaa

Günaydın canım iyiyim canim sen nasılsin defnem nasıl
biz de iyiyiz cnm
ana-kız bol bol vakit geçirmeye çalışıyoruz

Bence en güzel hediye güzel bi akşam yemeği kendin hazırla mumlar loş bi ortam güzel giyin seksi olsunal sana çok güzel hediye
cnm malesef evlilik yıldönümümüzde iş nedeniyle ben ankarada eşim de mersinde olacağız

Bu arada fundacım
cnm güzel fikir aslında ama eşimin kupayı anlaması zor olur malum yanında ben olmadığım içim
iş nedeniyle ikimizde farklı şehirlerde olacağız

cok cok haklısın canım ınsan aılesınden boyle seyler hıssetmek asla ıstemez
kardesın nedıyo pekı evde neler konusuluyomus

Kizlar oglumun sabah kalktigindan beri yuzunde alninda kirmizi kucuk lekeler var az once bezini degistirirken gordum karninda vucudunda falanda var ama bacaklarinda yok sizce neden olabilir alerji falanmi daha once hic olmamisti degisik biseyde yemedi ama mikrop falan kaparsa boyle olurmu acaba.

görmeden bişey demek pek doğru olmaz cnm farklı bişey de yemedi diosun artarsa bi dr a götür bence. kızamık filan geçiren kimseyle yanyana filan geldi mi son bi kaç gün içinde

Kizamik asisi ne zaman vuruldu canim

Yumurta beyazzina yada bal a basladibizmi

ozaman cnm bu bonifutlarvar meyve sepeti çukulata sepeti falan hazırlıyolar çukulatalı meyveler kekkler falan yapıyolar öyle bişey göndere bilirsin eşine:
Kız yasemin sende o kupalardan yaptıra bilirsin
ayrıcada hazırla yemeyi o gece balböcüğü biraz annenlerede takılsın.
Snra yemektensonra gidip alın ama tabi..

cnm bi doktoruna götür istersen ateşlenmiştide kızamık yada suçiçeği falan olmasın bilemedimki en iyisini doktor bilir..
Belkide alarjik nedesek boş...

gulden kiz senin fistik gece gece ne aktif ole 3 te uyudu he ne moral bozucu ve komikk

ayy sorma şekerimya
gece gece şebeklik peşinde bizimki..
Hehehe:

Arasin hic tarzi degik emer doner totoyu yatar

he he keşke cnm ama 29 ocak salıya gelio malum hafatiçi çok zor bi ihtimal kuzum zaten akşama kadar ananede kalıo . hem bırakırsam sonra gidip almak zor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…