- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.141
haha bizimki uykusuz prenses...
aaa ozaman sende getir zeynebimi bana nille oynasınlar ayy nediyeyim şekerim..
Sorma cnm benim bu ara yogunluk.var biliyorsun annem.rahatsiz
Simdide gebzeye sevkettiler yogunbakima.durumlar kotu moraller bozuk
Sen nasiksin
kız bak bu fikir güzelmiş ama baştan söyleyeyim bu kızların ikisi de uykusuz sabaha kadar nöbet tuttururlar sana
Evdeydik ya sadece dun aksam carrefoura gittik orda ilk defa kendi yurudu hatta kosuyodu dustu kalkti falan acaba orda mikropmu kaptiki.görmeden bişey demek pek doğru olmaz cnm farklı bişey de yemedi diosun artarsa bi dr a götür bence. kızamık filan geçiren kimseyle yanyana filan geldi mi son bi kaç gün içinde
Asilar hep ayina gore vuruldu ya yumurta bayazi zaten yiyo bayadir ama bal vermedim hic.Kizamik asisi ne zaman vuruldu canim
Yumurta beyazzina yada bal a basladibizmi
Aksama esim gelsinde iyilesme olmassa goturucez artik doktora ya Allah korusun kotu bisey olmasinda.ozaman cnm bu bonifutlarvar meyve sepeti çukulata sepeti falan hazırlıyolar çukulatalı meyveler kekkler falan yapıyolar öyle bişey göndere bilirsin eşine:
Kız yasemin sende o kupalardan yaptıra bilirsin
ayrıcada hazırla yemeyi o gece balböcüğü biraz annenlerede takılsın.
Snra yemektensonra gidip alın ama tabi..
cnm bi doktoruna götür istersen ateşlenmiştide kızamık yada suçiçeği falan olmasın bilemedimki en iyisini doktor bilir..
Belkide alarjik nedesek boş...
ayy sorma şekerimya
gece gece şebeklik peşinde bizimki..
Hehehe:
Evdeydik ya sadece dun aksam carrefoura gittik orda ilk defa kendi yurudu hatta kosuyodu dustu kalkti falan acaba orda mikropmu kaptiki.
Asilar hep ayina gore vuruldu ya yumurta bayazi zaten yiyo bayadir ama bal vermedim hic.
evdeydik ya sadece dun aksam carrefoura gittik orda ilk defa kendi yurudu hatta kosuyodu dustu kalkti falan acaba orda mikropmu kaptiki.
Asilar hep ayina gore vuruldu ya yumurta bayazi zaten yiyo bayadir ama bal vermedim hic.
Aksama esim gelsinde iyilesme olmassa goturucez artik doktora ya allah korusun kotu bisey olmasinda.
ayyy sabah kalktığımızdan beri aralıksız kar yağıo kızlar görmelisiniz her yer bembeyaz olduuuuuuuuuuu
ben çıkıyorum kızlar kar iice ayaza çekmeden evime gideyim... Ii bakın kendinize ve bebişlere
Sorma cnm benim bu ara yogunluk.var biliyorsun annem.rahatsiz
Simdide gebzeye sevkettiler yogunbakima.durumlar kotu moraller bozuk
Sen nasiksin
Arasin hic tarzi degik emer doner totoyu yatar
ayyy sabah kalktığımızdan beri aralıksız kar yağıo kızlar görmelisiniz her yer bembeyaz olduuuuuuuuuuu
ay ben de ağrı kesici içtim parol. şimdi daha iyiyim ama o da bitmiş. emzirirken başka hangisi içiliyor acaba minoset var ondan içsem olur mu ki. muhallebi de hiç sevmem ya bakalım artık eşime sipariş veririm belki
özcanan özlemişiz seni yaa. hep izinli olsan keşkee:))
songül sen geçen adet olmamışmıydın kuzum gelmedi mi devamı yoksa
Ya benimde bugun olmam lazimdi bende hep gununde olurdum sadece gecen ay biseye uzulup stres yapmistim 2gun gecikmisti ama simdi noldu bilmiyorum ya insallah cok gecikmeden oluruz ikimizde.songülcüm hap kullanıyorsun ya ondan olmamışsındır.ben de oğlumda 3 aylık iğne kullanmıştım ve 3 yıl hiç olmamıştım.ama benim derdim de var 2 aydır düzenli oluyordum ama bu ay 5 gün gecikti çok korkuyorum.var mı başına gelen.
songülcüm hap kullanıyorsun ya ondan olmamışsındır.ben de oğlumda 3 aylık iğne kullanmıştım ve 3 yıl hiç olmamıştım.ama benim derdim de var 2 aydır düzenli oluyordum ama bu ay 5 gün gecikti çok korkuyorum.var mı başına gelen.
bebıs nasıl oldu kızarıklık varmı hala naptınız
Kayinvalidem rahatsizdi canim.cok sukur simdi daha iyi
Elif ufak dogmus canim suanda 78oo olmasi lazimmiz masalla oldukca fazlasi var hic takilma cok iyo bakmissin
Ben bebelac icirdim bimden dost devam sutunu icirdim gunluk sut icirdim hatta kutu mova nin sutunude icirdim gunluk bile degildi yani hepsini icio bebelac devam sutumuzde hala var toz olan onuda iciriom kafama gire yani :) bilmiomku nasil icer cnm cici bebe kir bitane tat verir seker yerine
Canim.her bebek emeklemez slklnti yok
Zamaninda geldiginde yurucektir 18 aya kadar suresi var aras tam 13 aylik yurudu
Kg ye gelince dogim kg sinin 3 kati olmaluymis fazlaniz bile var masalla
Canım burdaki annelerden bazıları bebelac devam sütü iciriyor tadı daha güzelmiş bizim kız inek sutude devam sütü de içmiyor içine biraz ekmek.iki tane bebe bisküvi eziyorum kaşıkla yiyor inek sutunu
Masallah cimcime ranaya vermesinde kilo artık hareketlendiler az arsalarda olur canım bence
Canim.ben sr un da tavsutesu ile bebeloc sut kullaniyorum tadida cok guzel
Icmeye basladigundan beri yarim kg aldi hemde demir takviyeli
Bu arada arasta anne suti aliyor ama yatmadan sut veriyorum daha tok tutuyor
Ayni ya bacaklar ve kollarda pek belli olmuyo ama govdesinde ve sirtinda bayabi var ama yarin randevu aldik anadolu hastanesine goturucez dokturumuz orda cunku insallah kotu bisey yoktur bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?