2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sorma cnm benim bu ara yogunluk.var biliyorsun annem.rahatsiz
Simdide gebzeye sevkettiler yogunbakima.durumlar kotu moraller bozuk
Sen nasiksin

hadiiiii ay çok üzüldüm cnm yaaa tedbir amaçlı mı sevkedildi yoğunbakıma alındı yoksa cidden durum mu ağırlaştı... rabbim şifa versin inş. cnm yaa gerçekten çok üzüldüm sen bahsediordun ya çok iidir filan diye bende sevmişim burdan ii birisi diye. rabbim iyiliklerini karşılıksız bırakmasın inş.

kız bak bu fikir güzelmiş ama baştan söyleyeyim bu kızların ikisi de uykusuz sabaha kadar nöbet tuttururlar sana

olsun şekerim ben alışığım nasıl olsa ha birisi için uyumamışım ha ikisi farketmez..

aa songülüm hangi hastane cnm
biliyosun
eşim gebzeli yapa bileceğimiz bişey olursa haberimin olması yeter cnm:
sen bana hastane ismi söyle..

görmeden bişey demek pek doğru olmaz cnm farklı bişey de yemedi diosun artarsa bi dr a götür bence. kızamık filan geçiren kimseyle yanyana filan geldi mi son bi kaç gün içinde
Evdeydik ya sadece dun aksam carrefoura gittik orda ilk defa kendi yurudu hatta kosuyodu dustu kalkti falan acaba orda mikropmu kaptiki.
Kizamik asisi ne zaman vuruldu canim

Yumurta beyazzina yada bal a basladibizmi
Asilar hep ayina gore vuruldu ya yumurta bayazi zaten yiyo bayadir ama bal vermedim hic.
Aksama esim gelsinde iyilesme olmassa goturucez artik doktora ya Allah korusun kotu bisey olmasinda.

Son düzenleme:
ayyy sabah kalktığımızdan beri aralıksız kar yağıo kızlar görmelisiniz her yer bembeyaz olduuuuuuuuuuu

Evdeydik ya sadece dun aksam carrefoura gittik orda ilk defa kendi yurudu hatta kosuyodu dustu kalkti falan acaba orda mikropmu kaptiki.

Asilar hep ayina gore vuruldu ya yumurta bayazi zaten yiyo bayadir ama bal vermedim hic.

cnm benim bence de bi an önce dr a götürmek en mantıklısı...

yok cnm ondan değildir dediğim gibi en iyisi doktor..

ayyy sabah kalktığımızdan beri aralıksız kar yağıo kızlar görmelisiniz her yer bembeyaz olduuuuuuuuuuu

yaaaa burdada yağsın nili dışarı çıkartıp foto çekicemmmm:

ben çıkıyorum kızlar kar iice ayaza çekmeden evime gideyim... Ii bakın kendinize ve bebişlere

görüşürüz cnm zeynebime iyi bak kendine de tabi dikkat et..

Sorma cnm benim bu ara yogunluk.var biliyorsun annem.rahatsiz
Simdide gebzeye sevkettiler yogunbakima.durumlar kotu moraller bozuk
Sen nasiksin

aaa neden sevk ettiler cnm?
morali daha iyi diyordun
inşallah biran önce iyileşir

Cnm internetten bajtim yenimahlle belwdiye krslleri 3-6yasmis kntm yojtu arayamadim esim yukledi ama yarina kaldi artik dger belediyeleri de arayip sartlarini sorcam bakalim ins 1yas ustu olan vardir cok saol cnm tekrrdan

songülcüm hap kullanıyorsun ya ondan olmamışsındır.ben de oğlumda 3 aylık iğne kullanmıştım ve 3 yıl hiç olmamıştım.ama benim derdim de var 2 aydır düzenli oluyordum ama bu ay 5 gün gecikti çok korkuyorum.var mı başına gelen.

Ya benimde bugun olmam lazimdi bende hep gununde olurdum sadece gecen ay biseye uzulup stres yapmistim 2gun gecikmisti ama simdi noldu bilmiyorum ya insallah cok gecikmeden oluruz ikimizde.

benım dogumdan once 34gunde bır olurdu hıc sasmazdı gunu sımdı masal 6aylıkken emmeyı bırakınca dkhapı kullanıom artık tamamen duzenlı mıcrogynm kullanıom21gun ıcınce 7gun ara verılıo ara verdıgım 4.gun oluo carsmba son ılacı ıcıom pazar adetım oluo her ay boyle :) gunum sasmaz ıns korktugun degıldır cnm :)3yıl olmamakda kotu hormanlar acısından dımı

Kayinvalidem rahatsizdi canim.cok sukur simdi daha iyi
Elif ufak dogmus canim suanda 78oo olmasi lazimmiz masalla oldukca fazlasi var hic takilma cok iyo bakmissin

ayyy öylemi çok sağol canım.ben doğum kilosunun 4 katı olmalı sanıyordum ve üzülüyordum.çok sevindim gerçekten.

şeker de koydum cici bebede yok içmiyor.sütlaç yapıyoruz onuda yemiyor.sütü sevmiyor ya ama yoğurt yer şükür

Canim.her bebek emeklemez slklnti yok
Zamaninda geldiginde yurucektir 18 aya kadar suresi var aras tam 13 aylik yurudu
Kg ye gelince dogim kg sinin 3 kati olmaluymis fazlaniz bile var masalla

çok sağol tatlım.ayy ne bileyim yürümeyecek sanki poposu çok ağır kızımın ya.ayy inşallah 13 aylıkken yürür.

bebelac devam sütü şu kutu olanlar değilmi.toz değil artık.büyüdü bebişler toza gerek yok artık herhalde.

Canim.ben sr un da tavsutesu ile bebeloc sut kullaniyorum tadida cok guzel
Icmeye basladigundan beri yarim kg aldi hemde demir takviyeli
Bu arada arasta anne suti aliyor ama yatmadan sut veriyorum daha tok tutuyor

aynı şeyi soracam ama bebelac kutu süt değilmi toz olan değil yani.zaten büyüdü bebişler toz olanlar olmaz artık sanırım.

Ayni ya bacaklar ve kollarda pek belli olmuyo ama govdesinde ve sirtinda bayabi var ama yarin randevu aldik anadolu hastanesine goturucez dokturumuz orda cunku insallah kotu bisey yoktur bakalim.

acaba deterjan falan degısıklıgı yaptınmı o alerjı falanmı yaptıkı cnm yarın habrıı beklıoz cnm meraklandırma bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…