2012 kasım bebekleri büyüyor..

acaba deterjan falan degısıklıgı yaptınmı o alerjı falanmı yaptıkı cnm yarın habrıı beklıoz cnm meraklandırma bızı

Aslinda normalde onun kiyafetlerini dalin deterjanla yikiyorum bikac gun once dedigin gibi bikac camasirini bizimkilerden bazilariyla karisik yikamistim ustunu surekli kirletiyo cunku ama yikadiklarimdan giydirdimmi bilmiyorum yani giydirdiysemde ondan oldugunu zannetmiyorum ya daha once onluklerini falan hep yikamistim bizimkilerle bisey olmamisti bende neden diye dusunup duruyorum ya bacaklarina kollarinada yayilmaya basladi simdi uyutuyorum bakalim yarin ogrenince sonucu yazarim hemen.

3yasina kadar kullNilio.tozolanlarda ama biz artik kutu devam sute gectik artk cnm

canm çok sağol sizede geçmiş olsun annem demişsin ama sanırım kayınvaliden annem derken ne kadar sevdiğin analşılıyo :)) Allahım şifa versin tez vakitte tatlım.emir şimdi iyi cnm bir kutu antibiyotik içince iyi oldu.

Geçmiş olsun cnm
çok sağol cnm sen nasılsın defne nasıl?

çok geçmiş olsun ayy ateşten bende çok korkuyorum ama avicut direnmeyi öğreniyomuş..

sağol cnm evet öyleymiş doktorda 38,5 olmadan verme şurup dedi. birde aklınızd aolsun fitil verme dedi. halbuki ben fitili daha etkili sanırdım . 3 saatte bir bir dolven bir calpol ver dedi fdaha etkiliymiş.

biberon geçmiş olsun bebeğine.

masalce umarın sıkıntınızı en kısa sürede atlatırsınız tatlım ama , evden çalışma fikri güzel malum türkiye şartlarında eğer elinde çok iyi geçerli bir mesleğin yok ise çok fazla paralar kazanamıyprsun , evden açlışarak bir şekilde dışarda çalışınca kızı kreşe ver filan eline kalacak olan parayı kazanabilrisin.

kızlar artık muhallebi vermiyormu kimse biz akşam 7 de akşam yemeği yiyiyoruz yatarken 9 gibide muhallebsini sıvı şekilde yapıp biberonda veriyorum , bu gece yediği muhallebiye bayılıyor kolay kolay bırakmaz sanıırm

Cnm internetten bajtim yenimahlle belwdiye krslleri 3-6yasmis kntm yojtu arayamadim esim yukledi ama yarina kaldi artik dger belediyeleri de arayip sartlarini sorcam bakalim ins 1yas ustu olan vardir cok saol cnm tekrrdan
Cnm önemli olan senin işinin görülmesi.inşallah istedigin gibi bir yer bulunur
biz iyiyiz cnm. Defne de iyi. Tek sorunumuz 2 gündür uyku saatini 10 buçuk yaptı. Normal de en geç 9 buçukta uyurdu
oğlun nasıl oldu

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar

Beysalim nerelerdesin, erdem nasıl, sonuçlar ne zaman çıkacak?

cnm hemen yaz bakalım ama sanki bana kızamık yada su çiçeği gibi geldi ama aşı sonrasıda ola bilir döküntü ola bilir demişti doktorumuz..

bende pek fitil sevmiyorum cnm
şurup tercihim

günaydın cnm:
hayırlı cumalar..

kızlar herkese günaydın burda sulu kar yyağıyo ama suluuuuu:

ben lapa lapa kar yağsın istiyommm:

hayırlı cumalar herkese..

günaydın cnm sana da hayırkı cumalar... nasılsın defnecik nasıl... buldun mu evlilik yıldönümü için güzel fikirler...
herkese günaydınlar hayırlı cumalar...

günaydın cnm sana da hayırkı cumalar... nasılsın defnecik nasıl... buldun mu evlilik yıldönümü için güzel fikirler...

günaydın cnm
ay yine bakıcımız aradı nil yumurtasını yemiyomuş offf:
kaşık mamasıyap karışık ver dedim off ya çok üzülüyorum ben bu duruma
ama babasıyla ben yedire biliyoruz yumurtasını çok zor oluyo cam kenarında yiyo ama yiyo yani..

cnm bu kadar üzme kendini benim yerimde olsan kafayı yerdin sanırım çünkü zeynep ilayın öğün diyebileceğim bi öğünü yok malesef... yediklerini de çok az yio 1 yemek kaşığı bişey yese toplamda ona seviniyorum artık. yumurtayı tereyağda sahanda yap ver cnm belki haşlanmış yemek istemiodur. öncedende dediğim gibi zeynep ilay az da olsa çökelik sündürmesi sevio yumurtayı da onun içinde birazcık yio işte... bi de öyle dene bence yesin de nasıl yerse yesin kar bence...

ay öylede yapıyorum cnm sorma ama işte nebil
şimdi yine başlıyacam kendin bakman gibi olmuyo diye ama neyse susayım hehehe:

eyimya yesin istiyorum tektek kavaltı önemli ama nerde

ay öylede yapıyorum cnm sorma ama işte nebil
şimdi yine başlıyacam kendin bakman gibi olmuyo diye ama neyse susayım hehehe:

eyimya yesin istiyorum tektek kavaltı önemli ama nerde

bence de cnm susmalısın çünkü bende sana katılırım kendi baktığın gibi olmuo diye sonra burda kafayı yeriz kimse de yok zaten ikimiziz başbaşa:)

Ben geldim kizlar gunaydin hayirli cumalarr masal koca tabak tek tek kahvaltisini yapti yatti hatta resmini cekip koycaktim miktari sizce nasil die unuttum yarin yapayim artk ama sizde bisey yemio deyince uzldum yaaa

Bakicinzda sizin yedirdgnz gbi yedrisin cnm soylesen olmazmi masalda elinde kase tabak catal kasik olcak onla oynicak oarada yio okadr seyi oyle elinde kasik catal olmadan yemez mesela

defne iyi cnm sabah mutlu uyandı
yok cnm ya henüz bişey bulamadım

bence de cnm susmalısın çünkü bende sana katılırım kendi baktığın gibi olmuo diye sonra burda kafayı yeriz kimse de yok zaten ikimiziz başbaşa:)
bende size katılıyorum
bende varım bende varım

aynen şekerim..
mneyse ayşegül geldi ama o kendi bakıyo negüzel

nelertyedi prenses annesi
ay bende nilin öyle yemesini istiyom işte ama olmuyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…