- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.161
acaba deterjan falan degısıklıgı yaptınmı o alerjı falanmı yaptıkı cnm yarın habrıı beklıoz cnm meraklandırma bızı
Aslinda normalde onun kiyafetlerini dalin deterjanla yikiyorum bikac gun once dedigin gibi bikac camasirini bizimkilerden bazilariyla karisik yikamistim ustunu surekli kirletiyo cunku ama yikadiklarimdan giydirdimmi bilmiyorum yani giydirdiysemde ondan oldugunu zannetmiyorum ya daha once onluklerini falan hep yikamistim bizimkilerle bisey olmamisti bende neden diye dusunup duruyorum ya bacaklarina kollarinada yayilmaya basladi simdi uyutuyorum bakalim yarin ogrenince sonucu yazarim hemen.[/QUOTE
onluk vucuda temas etmio ama etkilenmeistir zibi. Kazak pantln onlar tenine dwgdigi icin deterjan alerji yapabilio kimi bebekte belki yikadiklarindan giydirmissindir yedgi degisk bisey yoksa cnm yarin ogrenirsin artik iyi geceler erene masalda simdi uyudu
Aslinda normalde onun kiyafetlerini dalin deterjanla yikiyorum bikac gun once dedigin gibi bikac camasirini bizimkilerden bazilariyla karisik yikamistim ustunu surekli kirletiyo cunku ama yikadiklarimdan giydirdimmi bilmiyorum yani giydirdiysemde ondan oldugunu zannetmiyorum ya daha once onluklerini falan hep yikamistim bizimkilerle bisey olmamisti bende neden diye dusunup duruyorum ya bacaklarina kollarinada yayilmaya basladi simdi uyutuyorum bakalim yarin ogrenince sonucu yazarim hemen.[/QUOTE
onluk vucuda temas etmio ama etkilenmeistir zibi. Kazak pantln onlar tenine dwgdigi icin deterjan alerji yapabilio kimi bebekte belki yikadiklarindan giydirmissindir yedgi degisk bisey yoksa cnm yarin ogrenirsin artik iyi geceler erene masalda simdi uyudu[/QUOTE
Masalada iyi geceler canim az once netten okudum yuksek ates sonrasida kizariklik gorulebiliyomus vucudun atese karsi tepkisiymis yogun olarak gogus ve sirtta gorulur falan diyo ayni bizi tarif etmis ama erende atesten sonra cok huysuzlasti bi derdi var gibi hep beni istiyo yaninda istahi falanda azaldi kasiniyomu acaba yaa cok meraklar icindeyim kafamda sorular dolasiyo bi doktora gitsekde ogrensem yavrumun nesi var bi derdi var cunku ama anlayamiyorum.:-(
ayyy öylemi çok sağol canım.ben doğum kilosunun 4 katı olmalı sanıyordum ve üzülüyordum.çok sevindim gerçekten.
şeker de koydum cici bebede yok içmiyor.sütlaç yapıyoruz onuda yemiyor.sütü sevmiyor ya ama yoğurt yer şükür
çok sağol tatlım.ayy ne bileyim yürümeyecek sanki poposu çok ağır kızımın ya.ayy inşallah 13 aylıkken yürür.
bebelac devam sütü şu kutu olanlar değilmi.toz değil artık.büyüdü bebişler toza gerek yok artık herhalde.
aynı şeyi soracam ama bebelac kutu süt değilmi toz olan değil yani.zaten büyüdü bebişler toz olanlar olmaz artık sanırım.
onluk vucuda temas etmio ama etkilenmeistir zibi. Kazak pantln onlar tenine dwgdigi icin deterjan alerji yapabilio kimi bebekte belki yikadiklarindan giydirmissindir yedgi degisk bisey yoksa cnm yarin ogrenirsin artik iyi geceler erene masalda simdi uyudu[/QUOTE
Masalada iyi geceler canim az once netten okudum yuksek ates sonrasida kizariklik gorulebiliyomus vucudun atese karsi tepkisiymis yogun olarak gogus ve sirtta gorulur falan diyo ayni bizi tarif etmis ama erende atesten sonra cok huysuzlasti bi derdi var gibi hep beni istiyo yaninda istahi falanda azaldi kasiniyomu acaba yaa cok meraklar icindeyim kafamda sorular dolasiyo bi doktora gitsekde ogrensem yavrumun nesi var bi derdi var cunku ama anlayamiyorum.:-(
Evet bende duymustum cnm ates sonrasi.kizariklik dokuntu falan doktoruna belirt bikacgun once ateslendigini hangi tarihte asi i oldugnuzu deterjann olayini falan insan doktora sorcagini unutuo komik ama aklindakileri kistele istersen not al ben cok pisman oluo m ayy sunu unttum falan die
Evet canim not almak iyi oluyo benimde en cok yaptigim sey neyse canim ben yatayimda sabah cabuk olsun aslinda hic uyumak istemiyorum ama uyursam zaman cabuk gecer bizim randevu sabah 10da bende ilk firsatta yazarim sonucu buraya, sana ve butun guzel annelere ve tatli bebislere iyi geceler tatli ruyalar.Evet bende duymustum cnm ates sonrasi.kizariklik dokuntu falan doktoruna belirt bikacgun once ateslendigini hangi tarihte asi i oldugnuzu deterjann olayini falan insan doktora sorcagini unutuo komik ama aklindakileri kistele istersen not al ben cok pisman oluo m ayy sunu unttum falan die
canm çok sağol sizede geçmiş olsun annem demişsin ama sanırım kayınvaliden annem derken ne kadar sevdiğin analşılıyo :)) Allahım şifa versin tez vakitte tatlım.emir şimdi iyi cnm bir kutu antibiyotik içince iyi oldu.Merhaba canim
Oncelikle gecmis olsun oldukca yukselmis minigum atesi insallla bir daha olmaz
Masallla kuzucuk herseyi yiyor
Canim.basi seyler yapisal. Ben yaptigumi ettigimi anlatiyorum.rapor veriyorum
Ay kakayi arasta 2 3 aydir ole. Yapiyor yiyesim geliyor
çok sağol cnm sen nasılsın defne nasıl?Geçmiş olsun cnm
çok geçmiş olsun ayy ateşten bende çok korkuyorum ama avicut direnmeyi öğreniyomuş..
Cnm önemli olan senin işinin görülmesi.inşallah istedigin gibi bir yer bulunurCnm internetten bajtim yenimahlle belwdiye krslleri 3-6yasmis kntm yojtu arayamadim esim yukledi ama yarina kaldi artik dger belediyeleri de arayip sartlarini sorcam bakalim ins 1yas ustu olan vardir cok saol cnm tekrrdan
biz iyiyiz cnm. Defne de iyi. Tek sorunumuz 2 gündür uyku saatini 10 buçuk yaptı. Normal de en geç 9 buçukta uyurducanm çok sağol sizede geçmiş olsun annem demişsin ama sanırım kayınvaliden annem derken ne kadar sevdiğin analşılıyo :)) Allahım şifa versin tez vakitte tatlım.emir şimdi iyi cnm bir kutu antibiyotik içince iyi oldu.
çok sağol cnm sen nasılsın defne nasıl?
sağol cnm evet öyleymiş doktorda 38,5 olmadan verme şurup dedi. birde aklınızd aolsun fitil verme dedi. halbuki ben fitili daha etkili sanırdım . 3 saatte bir bir dolven bir calpol ver dedi fdaha etkiliymiş.
Aslinda normalde onun kiyafetlerini dalin deterjanla yikiyorum bikac gun once dedigin gibi bikac camasirini bizimkilerden bazilariyla karisik yikamistim ustunu surekli kirletiyo cunku ama yikadiklarimdan giydirdimmi bilmiyorum yani giydirdiysemde ondan oldugunu zannetmiyorum ya daha once onluklerini falan hep yikamistim bizimkilerle bisey olmamisti bende neden diye dusunup duruyorum ya bacaklarina kollarinada yayilmaya basladi simdi uyutuyorum bakalim yarin ogrenince sonucu yazarim hemen.
canm çok sağol sizede geçmiş olsun annem demişsin ama sanırım kayınvaliden annem derken ne kadar sevdiğin analşılıyo :)) Allahım şifa versin tez vakitte tatlım.emir şimdi iyi cnm bir kutu antibiyotik içince iyi oldu.
çok sağol cnm sen nasılsın defne nasıl?
sağol cnm evet öyleymiş doktorda 38,5 olmadan verme şurup dedi. birde aklınızd aolsun fitil verme dedi. halbuki ben fitili daha etkili sanırdım . 3 saatte bir bir dolven bir calpol ver dedi fdaha etkiliymiş.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Beysalim nerelerdesin, erdem nasıl, sonuçlar ne zaman çıkacak?
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Beysalim nerelerdesin, erdem nasıl, sonuçlar ne zaman çıkacak?
günaydın cnm sana da hayırkı cumalar... nasılsın defnecik nasıl... buldun mu evlilik yıldönümü için güzel fikirler...
herkese günaydınlar hayırlı cumalar...
günaydın cnm
ay yine bakıcımız aradı nil yumurtasını yemiyomuş offf:
kaşık mamasıyap karışık ver dedim off ya çok üzülüyorum ben bu duruma
ama babasıyla ben yedire biliyoruz yumurtasını çok zor oluyo cam kenarında yiyo ama yiyo yani..
günaydın cnm sana da hayırkı cumalar... nasılsın defnecik nasıl... buldun mu evlilik yıldönümü için güzel fikirler...
cnm bu kadar üzme kendini benim yerimde olsan kafayı yerdin sanırım çünkü zeynep ilayın öğün diyebileceğim bi öğünü yok malesef... yediklerini de çok az yio 1 yemek kaşığı bişey yese toplamda ona seviniyorum artık. yumurtayı tereyağda sahanda yap ver cnm belki haşlanmış yemek istemiodur. öncedende dediğim gibi zeynep ilay az da olsa çökelik sündürmesi sevio yumurtayı da onun içinde birazcık yio işte... bi de öyle dene bence yesin de nasıl yerse yesin kar bence...
ay öylede yapıyorum cnm sorma ama işte nebil
şimdi yine başlıyacam kendin bakman gibi olmuyo diye ama neyse susayım hehehe:
eyimya yesin istiyorum tektek kavaltı önemli ama nerde
günaydın cnm
ay yine bakıcımız aradı nil yumurtasını yemiyomuş offf:
kaşık mamasıyap karışık ver dedim off ya çok üzülüyorum ben bu duruma
ama babasıyla ben yedire biliyoruz yumurtasını çok zor oluyo cam kenarında yiyo ama yiyo yani..
defne iyi cnm sabah mutlu uyandıgünaydın cnm sana da hayırkı cumalar... nasılsın defnecik nasıl... buldun mu evlilik yıldönümü için güzel fikirler...
bende size katılıyorumbence de cnm susmalısın çünkü bende sana katılırım kendi baktığın gibi olmuo diye sonra burda kafayı yeriz kimse de yok zaten ikimiziz başbaşa:)
bence de cnm susmalısın çünkü bende sana katılırım kendi baktığın gibi olmuo diye sonra burda kafayı yeriz kimse de yok zaten ikimiziz başbaşa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?