2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen şekerim..
mneyse ayşegül geldi ama o kendi bakıyo negüzel

nelertyedi prenses annesi
ay bende nilin öyle yemesini istiyom işte ama olmuyoooooo

cnm zeynep ilayda karışım olarak hiç bişey yemio. herşey tek tek olacak. sabah kahvaltısını o nedenle çok zor yapıyoruz çünkü yemek istemio. birazcık domates yio ekmeği suyuna banıoruz. bi kaç çay kaşığı kuşburnu çok az da tahin helvası yio zeytin peynir ne versem atıo buara hele yumurtayı yedrimek imkansız gibi bişey

ay yine benim pcy bişey oldu offf
yaseminim haklısın hiç konuşmıyayım ben bi başladımmı susmayız sonraaa:
ayşegül günaydın neler yedi masal söyle bakalım
ama önce maşallah diyelim kuzuya nazar deymesin..
bu arada söylüyorum söylemezmiyim kadın camı bile açtım ama yemiyo diyo
tuttu demekki yine inadı bizimkinin..

defne iyi cnm sabah mutlu uyandı
yok cnm ya henüz bişey bulamadım

bende size katılıyorum
bende varım bende varım
ayyy yok cnm bu konuya biz hiç girmeyelim bence çıkamıyoruz sonra...

bu çocuklardaki natda beni öldürüyor çenelerini bi kitledimi açmak bilmiolar... neyse ben şuraya bi fıstık koyayım da neşemiz yerine gelsin. Nilll hanım huzurlarınızda efendim, gülden hanımın prensesi...

teşekkür ederiz teyzesiii:
ay sende olmasan bizim resimlerimizi kimse göremiyecek burdan ay tekrar çok sağol cnmmm:

allahım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzumu
saçlar defneninki gibi kıvırcık
boncuk boncuk bakan gözlerini yerim senin

günaydın kızlar dün songülün kv si vefat etti haberiniz olsun ben gittim gördüm çok telefonla falan konuşmak istemiyo ki cenaze işleri ile uğraşacak haber vermek istedim

ne demek cnm sen gönder yeter ki ben koyarım seve seve... nede olsa ilk seven ben oluorum

hehe sağol teyzesi.

allahım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzumu
saçlar defneninki gibi kıvırcık
boncuk boncuk bakan gözlerini yerim senin

sağol fundam

evet cnm saçlarımız kıvırcık ve uzadılar bayağı ama toka tutmuyoruz malesef..

sağol betülüm evet telefonu kapalıı:
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
songül kayın validesini çok seviyodu zaten hep annem diye bahsediyodu
zor bi durum allah yardımcıları olsun..
cnm ulaştığında söyle yapa bileceğimiz bişey varmı acaba?

Gunaydin kizlar biz geldik hastaneden ah oglumda su asilari vurulduktan sinra cok korkar oldu yatirinca doktor bakiyo nasil agliyo ya igne vurulcak diye neyse teyzeleri oglusum iyiymis altinci denen bi hastaliga yakalanmis doktor sey dedi bu hastalik 2-3 gun ates yapar sonra kizamik gibi kizariklik dokuntu yapar gecer dedi siz onemli kismini atlatmissiniz ilacada gerek yok bikac gune gecer dedi tabi asilarida oldugumuz icin sorun yok dedi.

cnm çok geçmiş olsun.
doğru ceydada 6. hastalığı olmjuştu.
aman onlar hasta olmasınlarda..

cnm çok geçmiş olsun.
doğru ceydada 6. hastalığı olmjuştu.
aman onlar hasta olmasınlarda..

Sagol canim benimde icim rahatlamis oldu ya kac gundur atesi atlatti vardi bi gariplik surekli beni istiyo yanina agliyo oyuncaklarina bile bakmiyodu bende uzuluyodum bide boyle kizariklik olunca neyseki kotu bisey yokmus rahatladim bende.

günaydın kızlar dün songülün kv si vefat etti haberiniz olsun ben gittim gördüm çok telefonla falan konuşmak istemiyo ki cenaze işleri ile uğraşacak haber vermek istedim
gerçekten mi cnm
ya çok kötü oldum
allah rahmet eylesin

geçmiş olsun cnm

gecmıs olsun cnm ayy evet ceydayada olmustu bıkac kısden de duydum doktorumzda bahsetmıstı hıc bılmedıgım bıseydı bu hastalık neysekı gecmıs olsun cnm atlattınız sız artık

songulum cnm arkasaım allh rahmet eylesın gunahlarını affetsın bu mubarek gunde dualarımdasınz rabbım mekanını cennet eylesın allhım nekadar uzgunum anlatamm rabbım acı cektırmmedı annene.torunlarını evlatlarını gormeyıde nasıp ettı ıyıkı abınde gelmıs bıraz olsun ıcı rahattır abınınde keske görseydım sonkez demıcek annende gözu acık gtmedı evladını sevdıklerını hep gördu heran yanındaydınız allhım sıze sabırlar versın cok buyuk acın bılıorum hıc bı tesellısıde yok tekrar tekrar basın saolsun

gecmıs olsun cnm ayy evet ceydayada olmustu bıkac kısden de duydum doktorumzda bahsetmıstı hıc bılmedıgım bıseydı bu hastalık neysekı gecmıs olsun cnm atlattınız sız artık

Sagol canim sende bide ilk hastaligi boyle olunca bende sapittim ne dusunecegimi neyseki doktora gittikte icim rahatladi artik insallah eski nesesi istahi geri gelir artik boyle surekli pesimde benimde sinavlar yaklasti ders calismam lazim artik firsat buldukca en azindan kafam rahat artik.

elektırkler gıttı cnm gremedım masalda uyuodu bende uyumusum:)kahvaltıda peynır 1yumurta 3/4 tane yesıl zeytını rendelıyrum 1salatalık1 domates rendeledım yarım cay bardagı süt le yedı kuzum masallhh ama sızınkıler yemegınce uzluorum yaaa anlatmak bıle ıstemıom tabagın resmını cekcektım sızce mıktarı cokmu dıe doktorum ve annem cok dıo :)ama masal zorlanmadan ıstekle yedıgı için kılosuda cok olmadıgından yedırbılırsın dıo doktorum bıde sıze sorcaktım sabh kahvaltıda karısım olmazsa ekmek yemıo doktorda karısım yapma sırf ekmek ıcın dıo öğlen aksam yemeklerınde ekmegı yesın sabh ekmek yesın dıe karısma dıo yemesede olur dıo mıktarda cok yaa ondan

Oh masallah yarasin masala benim oglusumda normalde karisim olarak yer bitirir kahvaltisini arkasindan ben kendime kahvalti hazirlarim ben yerkende onada veririm omlet yada salcaya ekmek bandirir veririm aslinda karisimda yiyo ayri ayrida yiyo ikisindede sorun yok (bu arada dometes salcasi benim kahvaltida vazgecilmezim annem yaptigi icin tadida cok guzel) oglusumda seviyo zaten.kilosuda cok degil bugun tartildi 9.800 kg boyuda 78.5 normal heralde diymi.

Bu arada biz kisin domates salatalik yemiyoruz malum mevsimi gectigi icin ozellikle esim hormonlu diye kesinlikle almiyo olsa erende yer heralde ama yaza kadar bekliycek artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…