- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.181
aynen şekerim..
mneyse ayşegül geldi ama o kendi bakıyo negüzel
nelertyedi prenses annesi
ay bende nilin öyle yemesini istiyom işte ama olmuyoooooo
ayyy yok cnm bu konuya biz hiç girmeyelim bence çıkamıyoruz sonra...defne iyi cnm sabah mutlu uyandı
yok cnm ya henüz bişey bulamadım
bende size katılıyorum
bende varım bende varım
ay yine benim pcy bişey oldu offf
yaseminim haklısın hiç konuşmıyayım ben bi başladımmı susmayız sonraaa:
ayşegül günaydın neler yedi masal söyle bakalım
ama önce maşallah diyelim kuzuya nazar deymesin..
bu arada söylüyorum söylemezmiyim kadın camı bile açtım ama yemiyo diyo
tuttu demekki yine inadı bizimkinin..
ayyy yok cnm bu konuya biz hiç girmeyelim bence çıkamıyoruz sonra...
bu çocuklardaki natda beni öldürüyor çenelerini bi kitledimi açmak bilmiolar... neyse ben şuraya bi fıstık koyayım da neşemiz yerine gelsin. Nilll hanım huzurlarınızda efendim, gülden hanımın prensesi... Eki Görüntüle 894327
teşekkür ederiz teyzesiii:
ay sende olmasan bizim resimlerimizi kimse göremiyecek burdan ay tekrar çok sağol cnmmm:
ayyy yok cnm bu konuya biz hiç girmeyelim bence çıkamıyoruz sonra...
bu çocuklardaki natda beni öldürüyor çenelerini bi kitledimi açmak bilmiolar... neyse ben şuraya bi fıstık koyayım da neşemiz yerine gelsin. Nilll hanım huzurlarınızda efendim, gülden hanımın prensesi... Eki Görüntüle 894327
ne demek cnm sen gönder yeter ki ben koyarım seve seve... nede olsa ilk seven ben oluorum
allahım maşallah allah nazarlardan saklasın kuzumu
saçlar defneninki gibi kıvırcık
boncuk boncuk bakan gözlerini yerim senin
Gunaydin kizlar biz geldik hastaneden ah oglumda su asilari vurulduktan sinra cok korkar oldu yatirinca doktor bakiyo nasil agliyo ya igne vurulcak diye neyse teyzeleri oglusum iyiymis altinci denen bi hastaliga yakalanmis doktor sey dedi bu hastalik 2-3 gun ates yapar sonra kizamik gibi kizariklik dokuntu yapar gecer dedi siz onemli kismini atlatmissiniz ilacada gerek yok bikac gune gecer dedi tabi asilarida oldugumuz icin sorun yok dedi.
cnm çok geçmiş olsun.
doğru ceydada 6. hastalığı olmjuştu.
aman onlar hasta olmasınlarda..
gerçekten mi cnmgünaydın kızlar dün songülün kv si vefat etti haberiniz olsun ben gittim gördüm çok telefonla falan konuşmak istemiyo ki cenaze işleri ile uğraşacak haber vermek istedim
Gunaydin kizlar biz geldik hastaneden ah oglumda su asilari vurulduktan sinra cok korkar oldu yatirinca doktor bakiyo nasil agliyo ya igne vurulcak diye neyse teyzeleri oglusum iyiymis altinci denen bi hastaliga yakalanmis doktor sey dedi bu hastalik 2-3 gun ates yapar sonra kizamik gibi kizariklik dokuntu yapar gecer dedi siz onemli kismini atlatmissiniz ilacada gerek yok bikac gune gecer dedi tabi asilarida oldugumuz icin sorun yok dedi.
gerçekten mi cnm
ya çok kötü oldum
allah rahmet eylesin
geçmiş olsun cnm
gecmıs olsun cnm ayy evet ceydayada olmustu bıkac kısden de duydum doktorumzda bahsetmıstı hıc bılmedıgım bıseydı bu hastalık neysekı gecmıs olsun cnm atlattınız sız artık
ay yine benim pcy bişey oldu offf
yaseminim haklısın hiç konuşmıyayım ben bi başladımmı susmayız sonraaa:
ayşegül günaydın neler yedi masal söyle bakalım
ama önce maşallah diyelim kuzuya nazar deymesin..
bu arada söylüyorum söylemezmiyim kadın camı bile açtım ama yemiyo diyo
tuttu demekki yine inadı bizimkinin..
elektırkler gıttı cnm gremedım masalda uyuodu bende uyumusum:)kahvaltıda peynır 1yumurta 3/4 tane yesıl zeytını rendelıyrum 1salatalık1 domates rendeledım yarım cay bardagı süt le yedı kuzum masallhh ama sızınkıler yemegınce uzluorum yaaa anlatmak bıle ıstemıom tabagın resmını cekcektım sızce mıktarı cokmu dıe doktorum ve annem cok dıo :)ama masal zorlanmadan ıstekle yedıgı için kılosuda cok olmadıgından yedırbılırsın dıo doktorum bıde sıze sorcaktım sabh kahvaltıda karısım olmazsa ekmek yemıo doktorda karısım yapma sırf ekmek ıcın dıo öğlen aksam yemeklerınde ekmegı yesın sabh ekmek yesın dıe karısma dıo yemesede olur dıo mıktarda cok yaa ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?