- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.201
songulum cnm arkasaım allh rahmet eylesın gunahlarını affetsın bu mubarek gunde dualarımdasınz rabbım mekanını cennet eylesın allhım nekadar uzgunum anlatamm rabbım acı cektırmmedı annene.torunlarını evlatlarını gormeyıde nasıp ettı ıyıkı abınde gelmıs bıraz olsun ıcı rahattır abınınde keske görseydım sonkez demıcek annende gözu acık gtmedı evladını sevdıklerını hep gördu heran yanındaydınız allhım sıze sabırlar versın cok buyuk acın bılıorum hıc bı tesellısıde yok tekrar tekrar basın saolsun
elektırkler gıttı cnm gremedım masalda uyuodu bende uyumusum:)kahvaltıda peynır 1yumurta 3/4 tane yesıl zeytını rendelıyrum 1salatalık1 domates rendeledım yarım cay bardagı süt le yedı kuzum masallhh ama sızınkıler yemegınce uzluorum yaaa anlatmak bıle ıstemıom tabagın resmını cekcektım sızce mıktarı cokmu dıe doktorum ve annem cok dıo :)ama masal zorlanmadan ıstekle yedıgı için kılosuda cok olmadıgından yedırbılırsın dıo doktorum bıde sıze sorcaktım sabh kahvaltıda karısım olmazsa ekmek yemıo doktorda karısım yapma sırf ekmek ıcın dıo öğlen aksam yemeklerınde ekmegı yesın sabh ekmek yesın dıe karısma dıo yemesede olur dıo mıktarda cok yaa ondan
Oh masallah yarasin masala benim oglusumda normalde karisim olarak yer bitirir kahvaltisini arkasindan ben kendime kahvalti hazirlarim ben yerkende onada veririm omlet yada salcaya ekmek bandirir veririm aslinda karisimda yiyo ayri ayrida yiyo ikisindede sorun yok (bu arada dometes salcasi benim kahvaltida vazgecilmezim annem yaptigi icin tadida cok guzel) oglusumda seviyo zaten.kilosuda cok degil bugun tartildi 9.800 kg boyuda 78.5 normal heralde diymi.
allah rahmet eylesingünaydın kızlar dün songülün kv si vefat etti haberiniz olsun ben gittim gördüm çok telefonla falan konuşmak istemiyo ki cenaze işleri ile uğraşacak haber vermek istedim
organik etiketli olursa veriyorum bende cnm yoksa vermiyorum artık domates filan. bi de yazdan yapıp cam kavanozlara koyduğum var onları çok az yağda pşirip üstüne yumurta kırıyorum öyle de sevio zeynep ilay...karışım hiç yemiyoruz zaten... buara peyniri de boykot ediyoruz. tahin helvası ve kuşburnu seviyoruz bi de ekmek...ama ikisiyle de kahvaltı olur mu kiabiside dönmüştü dün cnm ya allahım sabır versin mekanı cennet olsun.
telefonu kapalı songülümün beysalımı aradım onunda kapalı..
yok cnm bence fazla değil
ben nile karışım yaparsam oda yiyo ama artık ben tek tek yesin istiyorum çünkü ablamın kızı 2 yaşına kadar öyle yedi ve sonra çok zorlandılar..
oyüzden ama malesef bizimkide karışımı yiyo ama tek tek yemiyo
cnm artık salata falan domatez vermesek daha iyi aslında
zamanı geçti çünkü..
Ya arkadaslar degisik corba tarifi ariyorum bizim oglan herseyi yiyo ama mercimegi yemiyo ya biraz cesit olsun istiyorum brokoli corbasi falan bilen varmi ben hic yapmadim ama eren icin denemek istiyorum hem bizde saglikli beslenmis oluruz.
gurma bebek diye i sitevar orda deyişik tarifler var cnm ordan baka bilirsin..
abiside dönmüştü dün cnm ya allahım sabır versin mekanı cennet olsun.
telefonu kapalı songülümün beysalımı aradım onunda kapalı..
yok cnm bence fazla değil
ben nile karışım yaparsam oda yiyo ama artık ben tek tek yesin istiyorum çünkü ablamın kızı 2 yaşına kadar öyle yedi ve sonra çok zorlandılar..
oyüzden ama malesef bizimkide karışımı yiyo ama tek tek yemiyo
cnm artık salata falan domatez vermesek daha iyi aslında
zamanı geçti çünkü..
bence çok değil cnmelektırkler gıttı cnm gremedım masalda uyuodu bende uyumusum:)kahvaltıda peynır 1yumurta 3/4 tane yesıl zeytını rendelıyrum 1salatalık1 domates rendeledım yarım cay bardagı süt le yedı kuzum masallhh ama sızınkıler yemegınce uzluorum yaaa anlatmak bıle ıstemıom tabagın resmını cekcektım sızce mıktarı cokmu dıe doktorum ve annem cok dıo :)ama masal zorlanmadan ıstekle yedıgı için kılosuda cok olmadıgından yedırbılırsın dıo doktorum bıde sıze sorcaktım sabh kahvaltıda karısım olmazsa ekmek yemıo doktorda karısım yapma sırf ekmek ıcın dıo öğlen aksam yemeklerınde ekmegı yesın sabh ekmek yesın dıe karısma dıo yemesede olur dıo mıktarda cok yaa ondan
cnm artık yaz mevsimindekilerde de hormon oluyor.ben bankacıyım. işim gereği finikede bir zirai işletme gezmiştim. firma sahibi artık kış mevsiminde üretilenlerin de yaz mevsiminde üretilenler gibi olduğunu, öyle olmasa yurtdışındaki firmaların ürünleri kabul etmediğini söylemişti. bence verebilirsin ama sen bilirsin tabiBu arada biz kisin domates salatalik yemiyoruz malum mevsimi gectigi icin ozellikle esim hormonlu diye kesinlikle almiyo olsa erende yer heralde ama yaza kadar bekliycek artik.
Ya arkadaslar degisik corba tarifi ariyorum bizim oglan herseyi yiyo ama mercimegi yemiyo ya biraz cesit olsun istiyorum brokoli corbasi falan bilen varmi ben hic yapmadim ama eren icin denemek istiyorum hem bizde saglikli beslenmis oluruz.
elektırkler gıttı cnm gremedım masalda uyuodu bende uyumusum:)kahvaltıda peynır 1yumurta 3/4 tane yesıl zeytını rendelıyrum 1salatalık1 domates rendeledım yarım cay bardagı süt le yedı kuzum masallhh ama sızınkıler yemegınce uzluorum yaaa anlatmak bıle ıstemıom tabagın resmını cekcektım sızce mıktarı cokmu dıe doktorum ve annem cok dıo :)ama masal zorlanmadan ıstekle yedıgı için kılosuda cok olmadıgından yedırbılırsın dıo doktorum bıde sıze sorcaktım sabh kahvaltıda karısım olmazsa ekmek yemıo doktorda karısım yapma sırf ekmek ıcın dıo öğlen aksam yemeklerınde ekmegı yesın sabh ekmek yesın dıe karısma dıo yemesede olur dıo mıktarda cok yaa ondan
bence çok değil cnm
haftasonu defne 1,5 yumurta omleti(2 tane yapmıştım biri ona biri kendime ama benimkinden de yedi), 4 siyah zeytin, başparmak kadar beyazpeynir, kuşburnu yedi.domates salatalığı dolaptan çıkarmayı unuttuğum için soğuk vermeyim diye yedirmedim
bence de karışım yemese de olur. ben de karışım vermiyorum ama kv kolay olduğu için karışım yani kaşık maması yumurta peynir veriyor
cnm artık yaz mevsimindekilerde de hormon oluyor.ben bankacıyım. işim gereği finikede bir zirai işletme gezmiştim. firma sahibi artık kış mevsiminde üretilenlerin de yaz mevsiminde üretilenler gibi olduğunu, öyle olmasa yurtdışındaki firmaların ürünleri kabul etmediğini söylemişti. bence verebilirsin ama sen bilirsin tabi
bence çok değil cnm
haftasonu defne 1,5 yumurta omleti(2 tane yapmıştım biri ona biri kendime ama benimkinden de yedi), 4 siyah zeytin, başparmak kadar beyazpeynir, kuşburnu yedi.domates salatalığı dolaptan çıkarmayı unuttuğum için soğuk vermeyim diye yedirmedim
bence de karışım yemese de olur. ben de karışım vermiyorum ama kv kolay olduğu için karışım yani kaşık maması yumurta peynir veriyor
cnm artık yaz mevsimindekilerde de hormon oluyor.ben bankacıyım. işim gereği finikede bir zirai işletme gezmiştim. firma sahibi artık kış mevsiminde üretilenlerin de yaz mevsiminde üretilenler gibi olduğunu, öyle olmasa yurtdışındaki firmaların ürünleri kabul etmediğini söylemişti. bence verebilirsin ama sen bilirsin tabi
kaynamakta olan sütün içine brokolileri doğrayıp at.yumuşamasını bekle.sonra blendırdan geçir.
yada biraz mercimek ve aynı mıktarda iri bulguru kaynat.içine bır tatlı kaşıgı tarhana at. bıızmkı maşallah yiyiyo
yada bıraz kabak rendele, havuç brokoli karnabahar ve ıspanak yaprağı haşla blendırdan geçir belkı boyle yer.
Masallah canim cok guzel seyler yapmissiniz imrendim valla bende tam bugunlerde boya falan alayimda oglumla resim falan yapariz diye dusunuyodumda bakalim disari ciktigimiz bigun alicam benim oglanda cok merakli kalemi alip yazi yazmaya yumusak kirilmaz kalemlerden alicam valla dusunuyorumda ben bir senedir okadar cok uykusuzluk cektimki eger oglum uyuyan bi bebek olsaydi ben kimbilir neler yapardim daha yeni yeni uyumaya basladi oglusum gozume daha bi tatli gelmeye basladi yaa zaten tatli boylede ayri bitatli oluyo bugun gunduz ilk defa kendi uyudu ama yaninda bende vardim tabi beraber uyudukaksamlari yaninda ben olursam kendi uyuyo ama gunduz ilk defa uyudu. bunada sukur.
Tsk ederim cnm sizde baslayin bak nasil eglenceksiniz ayni zmnda ogrencekde sende cok huzurlu olcan uykusuzluk zordur tabi ben allgma sukur.hic yasamadim ewet kendi uyumasi cok mutlu edio yaa 1ayi gecio masal gecegundz kndi uyuo poposuna pispis yapiom uyuo buyumus kizim diorumm:)
Benim oglan karnimda okula gide gele kaleme deftere ayri bi ilgisi var zaten 4ayliktan beri kalem defter gorsun heycan yapiyo ama ben solagim sol elle yaziyorum oglum babasina cekmis sag eliyle tutuyo kalemi oyle yaziyo karaliyo biseyler.ilk firsatta ona boyalarda alicam ama boyalarla etrafi batirmiyomu yada boya lekesi silince cikiyomu once ogreneyimde ona gore oynariz bizde.
:)ben hic kagit kalem.merakim olmadigi halde masal boyle sewiolar cocuklar kagit kalemi sen boyalarla ugrasirken bi gorsen mutlulugunu sulu boya parmak boyayla falan.ben carsaf seriom oynadigi alana yaninda oturuom beraber oynuoz oyuzden hicbiyer batirmadi masal daha ortu deki lekelerde cikioo zaten ben ariel kullaniom hic leke derdi yasamadim koltuk hali lekem hic olmadi hep ortu seriom orda yio oynuo boya yapio kek yapioz her leke xikiocnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?