- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.221
merhaba kızlar. buraya ne yazdıysam (tosunum onu yemiyo bunu yapmıyo şunu yapmıyo) ertesi gün gerçek oluyo.
dün akşam beraber aksam yemeğinde onune tabagına makarna koydum kendi alıyo yiyiyo kaşığıyla. ve bır tas mercimek çorbası yedi
gece pirinç unu vermedim muz meyve işte bız ne yedıysek onları verdim.uyudu ve gece 1 defa kalktı.
ve bu sabahta kahvaltı hazırladıM ONA
pekmez labne peynır,zeytin ezmesi,salça 100 cc çay, ve yumurta ama yumurtayı yemedi :2: zeytinide yemedi.
ekmek dilimini çayla ıslayıp labne ve salça bandırdım çayla içirdim yaşasıınnnn tosnum artık kahvaltı yapıyoorr
kızlar siz kahvaltıda normal çaymı yoksa ıhlamurmu veriyorsunuz?
Benim evim kucuk biraz oturma odasinda oturuyoduk eren dogunca misafir odasina gectik bende koltuklara koltuk ortusu serdim batirsada sorun olmaz zaten kucuk odayida erene cocuk odasi yapicam neyseki ev kendimizinde kucukte olsa idare ediyoz haliyida biraz batirdi eren ama artik okadar olsun napalim bakalim bizimki boyalari gorunce napicak.
İyi yapmissin ben kucuk alanda oturamm hem cocukla salon daha iyi olur ferah ben misafir odasi oturma odasi die 2ayri oda yapmadim kpcaman salonda kose takimi ve tv var sadecw orta sehpayida kaldirdik kocaman alan masalin alani ben kucuk odada oturaramm bunalirim oyuzden misafir takimi almadim kucuk idaya yemek masam konsolum vitrinimi koydum koltuk takimi yok misafir odasi ni hep gereksiz bulmusumdur bana kalsa vitrin konsolda gereksiz sadece masa sandalye alirdim misafir gelince lazim olur dieama annemler bari yemek odasi takimi al dedi israrla esimde aldi ben istemedim
İyi hafta sonlari kızlar, nasılsınız? Bugün aöf sınavı vardı. Çok kötü geçti. Malum hiç çalışmadim. O yüzden de kötü geçti
Bizim esyalar falan hep aceleye gelmisti canim ev bulmadan esya bakmamistik esimle esimde ev kiralik degilde satin almak istiyodu kira vermek yerine ev parasi oderiz diyodu dugune az zaman kala amcasi tasinicakmis onun evi nasip oldu zaman olmayincada esyalari aceleyle almistik ama ben sus esyalarini falan cok sevdigim icin vitrin konsol aldim evlendigimizden beride borc oduyoruz zaten ama cok sukur bitti sayilir.
iyişimdicanm çok şükür ama bu ara çok mızmız ağlayarak her istediğini yaptıryor bize. istediği şeyi eline alamasın başlıyor bağırarak ağlamaya..değişiyor canım uyku düzenleri kendilerinasıl istiyorsa öyle oluyor bir yerde okumuştum çocukla asla inatlaşmayın sonunda her zaman çocuk galip gelir yazoyordu gerçektende doğru. bizimkide 2 gecedir sabah 4,30 da kalkıyor oyun oynamaya 2 saatt oynuyoruz sonda 6 da tekraryatıyor.Cnm önemli olan senin işinin görülmesi.inşallah istedigin gibi bir yer bulunur
biz iyiyiz cnm. Defne de iyi. Tek sorunumuz 2 gündür uyku saatini 10 buçuk yaptı. Normal de en geç 9 buçukta uyurdu
oğlun nasıl oldu
İyi hafta sonlari kızlar, nasılsınız? Bugün aöf sınavı vardı. Çok kötü geçti. Malum hiç çalışmadim. O yüzden de kötü geçti
iyişimdicanm çok şükür ama bu ara çok mızmız ağlayarak her istediğini yaptıryor bize. istediği şeyi eline alamasın başlıyor bağırarak ağlamaya..değişiyor canım uyku düzenleri kendilerinasıl istiyorsa öyle oluyor bir yerde okumuştum çocukla asla inatlaşmayın sonunda her zaman çocuk galip gelir yazoyordu gerçektende doğru. bizimkide 2 gecedir sabah 4,30 da kalkıyor oyun oynamaya 2 saatt oynuyoruz sonda 6 da tekraryatıyor.çalışırken anne olmak geçekten çok zor ya
canım vallaha zaten nasıl çalışcaksınki belki işyerinde çalışabilirsen bilmem ama akşam çocuklar maşallah yetiyorlar. ben emiri uyuttuktan sonra yemek masasını topluyorum , diğer işlerimi yapıyorum o uyanıkken sağolsun bana hiç biriş yaptırmıyor aksine her yer heryerde hep dağıtıyor.ne okuyorsun cnm buarada
Cnm iş yerinde de malesef çalışma imkanım yok. Adalet okuyorum. Sonra dikey geçişle hukuk okuyacağım kısmet olursa. Ya buaralar defne şaşırttı uykuyu. 2 gündür kv lerde kalıyoruz. Ve 2 gündür 11 olmadan uyumuyor. Ne oluyor bu çocuğa anlamadım. Uyku gözünden akıyor ama bir türlü uyuyamiyor
masalece iyi gecelrr canm , maşallah ne güzel şeyler yapıyorsunuz masalla bayıldım vallahi. şu hamurun tarifini verrmisin cnm.bir de ben deneyeyim gerçibizimkimıncık mıncık yapar atarherhalde. ama deneyelim bakalım.
birde canım ben şu takvimibulamadım ekim annelerinde linkini atarmısın
iyişimdicanm çok şükür ama bu ara çok mızmız ağlayarak her istediğini yaptıryor bize. istediği şeyi eline alamasın başlıyor bağırarak ağlamaya..değişiyor canım uyku düzenleri kendilerinasıl istiyorsa öyle oluyor bir yerde okumuştum çocukla asla inatlaşmayın sonunda her zaman çocuk galip gelir yazoyordu gerçektende doğru. bizimkide 2 gecedir sabah 4,30 da kalkıyor oyun oynamaya 2 saatt oynuyoruz sonda 6 da tekraryatıyor.çalışırken anne olmak geçekten çok zor ya
canım vallaha zaten nasıl çalışcaksınki belki işyerinde çalışabilirsen bilmem ama akşam çocuklar maşallah yetiyorlar. ben emiri uyuttuktan sonra yemek masasını topluyorum , diğer işlerimi yapıyorum o uyanıkken sağolsun bana hiç biriş yaptırmıyor aksine her yer heryerde hep dağıtıyor.ne okuyorsun cnm buarada
bizimkide öyle cnm öncedenuykusu gelince kfasını göğsüme dayar kendini yastığa atardı ben hepayakta sallıyorum ama bugünbeni okdar yorduki uykusu var sallamakistiyorum ama bir sağa bir sola atıp kendiniağlıyor en son emzirerek uyudu , gecede banyo yaptırdım yine beni zorladı niye böyle yapıyorlar bende anlamışdeğilim.hayırdrı canm niye kaldınzı kv de de belkide ondan defne nin uyku dzüeni şaşırmıştır.
İyi yapmissin ben kucuk alanda oturamm hem cocukla salon daha iyi olur ferah ben misafir odasi oturma odasi die 2ayri oda yapmadim kpcaman salonda kose takimi ve tv var sadecw orta sehpayida kaldirdik kocaman alan masalin alani ben kucuk odada oturaramm bunalirim oyuzden misafir takimi almadim kucuk idaya yemek masam konsolum vitrinimi koydum koltuk takimi yok misafir odasi ni hep gereksiz bulmusumdur bana kalsa vitrin konsolda gereksiz sadece masa sandalye alirdim misafir gelince lazim olur dieama annemler bari yemek odasi takimi al dedi israrla esimde aldi ben istemedim
Neden tum islerini o uyurkene birakiosun cnm o uyurken kendine vakit biraksan daha iyi olur aslinda sen is yaparken onada bi is versen masayai toplarke. Mesela onada plastik sepetlwrini legenlerini tabaklarini ver kasik falan dikkatini cwk eline mandalina elma ver kraker falan o ugrasirken sen masani toplarsin o uyuyunca da dinlenmene yada esinle oturmana vakit kalir ben masal uyurken hic is yapmam beni zorladiginda da babamiz alir onu oynarlar eain yardimci olmuomu canm
Bana da bişey ler yazin kizlar napicamisşaşırdım beynim patliycak düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?