2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba kızlar. buraya ne yazdıysam (tosunum onu yemiyo bunu yapmıyo şunu yapmıyo) ertesi gün gerçek oluyo.
dün akşam beraber aksam yemeğinde onune tabagına makarna koydum kendi alıyo yiyiyo kaşığıyla. ve bır tas mercimek çorbası yedi
gece pirinç unu vermedim muz meyve işte bız ne yedıysek onları verdim.uyudu ve gece 1 defa kalktı.
ve bu sabahta kahvaltı hazırladıM ONA
pekmez labne peynır,zeytin ezmesi,salça 100 cc çay, ve yumurta ama yumurtayı yemedi :2: zeytinide yemedi.
ekmek dilimini çayla ıslayıp labne ve salça bandırdım çayla içirdim yaşasıınnnn tosnum artık kahvaltı yapıyoorr

kızlar siz kahvaltıda normal çaymı yoksa ıhlamurmu veriyorsunuz?

Cay kansizlik yapio demir emilimini bozuo ictigi sut emdigi sut bile ise yaramio demirini alamio cay yuzunden kesinlikle cay icirme derim ben tabiki sen bilirsin ayrica cayda kafein var cocuklara zararli canim ben kahvaltida sut yada kendim meyve suyu hazirliom (mandalina portakal nar armut bunlarin suyunu icio )ihlamur sut yada meyve suyu icir bence cnm masallh ona seni utandirdi annesi iste yemio diosun bide

İyi yapmissin ben kucuk alanda oturamm hem cocukla salon daha iyi olur ferah ben misafir odasi oturma odasi die 2ayri oda yapmadim kpcaman salonda kose takimi ve tv var sadecw orta sehpayida kaldirdik kocaman alan masalin alani ben kucuk odada oturaramm bunalirim oyuzden misafir takimi almadim kucuk idaya yemek masam konsolum vitrinimi koydum koltuk takimi yok misafir odasi ni hep gereksiz bulmusumdur bana kalsa vitrin konsolda gereksiz sadece masa sandalye alirdim misafir gelince lazim olur die ama annemler bari yemek odasi takimi al dedi israrla esimde aldi ben istemedim

İyi hafta sonlari kızlar, nasılsınız? Bugün aöf sınavı vardı. Çok kötü geçti. Malum hiç çalışmadim. O yüzden de kötü geçti

Bizim esyalar falan hep aceleye gelmisti canim ev bulmadan esya bakmamistik esimle esimde ev kiralik degilde satin almak istiyodu kira vermek yerine ev parasi oderiz diyodu dugune az zaman kala amcasi tasinicakmis onun evi nasip oldu zaman olmayincada esyalari aceleyle almistik ama ben sus esyalarini falan cok sevdigim icin vitrin konsol aldim evlendigimizden beride borc oduyoruz zaten ama cok sukur bitti sayilir.

Ben hic sevmen sus esya benm hic yoktur sadece cerceve tablo merakim var fotograf cekmek duvara asmak konusunda kafayi yemek uzereyim:)

iyişimdicanm çok şükür ama bu ara çok mızmız ağlayarak her istediğini yaptıryor bize. istediği şeyi eline alamasın başlıyor bağırarak ağlamaya..değişiyor canım uyku düzenleri kendilerinasıl istiyorsa öyle oluyor bir yerde okumuştum çocukla asla inatlaşmayın sonunda her zaman çocuk galip gelir yazoyordu gerçektende doğru. bizimkide 2 gecedir sabah 4,30 da kalkıyor oyun oynamaya 2 saatt oynuyoruz sonda 6 da tekraryatıyor. çalışırken anne olmak geçekten çok zor ya
İyi hafta sonlari kızlar, nasılsınız? Bugün aöf sınavı vardı. Çok kötü geçti. Malum hiç çalışmadim. O yüzden de kötü geçti

canım vallaha zaten nasıl çalışcaksınki belki işyerinde çalışabilirsen bilmem ama akşam çocuklar maşallah yetiyorlar. ben emiri uyuttuktan sonra yemek masasını topluyorum , diğer işlerimi yapıyorum o uyanıkken sağolsun bana hiç biriş yaptırmıyor aksine her yer heryerde hep dağıtıyor.ne okuyorsun cnm buarada

masalece iyi gecelrr canm , maşallah ne güzel şeyler yapıyorsunuz masalla bayıldım vallahi. şu hamurun tarifini verrmisin cnm.bir de ben deneyeyim gerçibizimkimıncık mıncık yapar atarherhalde. ama deneyelim bakalım.
birde canım ben şu takvimibulamadım ekim annelerinde linkini atarmısın

Cnm iş yerinde de malesef çalışma imkanım yok. Adalet okuyorum. Sonra dikey geçişle hukuk okuyacağım kısmet olursa. Ya buaralar defne şaşırttı uykuyu. 2 gündür kv lerde kalıyoruz. Ve 2 gündür 11 olmadan uyumuyor. Ne oluyor bu çocuğa anlamadım. Uyku gözünden akıyor ama bir türlü uyuyamiyor

bizimkide öyle cnm öncedenuykusu gelince kfasını göğsüme dayar kendini yastığa atardı ben hepayakta sallıyorum ama bugünbeni okdar yorduki uykusu var sallamakistiyorum ama bir sağa bir sola atıp kendiniağlıyor en son emzirerek uyudu , gecede banyo yaptırdım yine beni zorladı niye böyle yapıyorlar bende anlamışdeğilim.hayırdrı canm niye kaldınzı kv de de belkide ondan defne nin uyku dzüeni şaşırmıştır.

Tarifi unuttum cnm netten bulmustum ama tartar yoksa bozuluo zaten hic yapma canim ben tartarsiz deneyeyim dedim bozuldu disardan aldim artik onlaa oynuoyoruz legolarla oynuo masalda minciklio ama sevio baya bi ilgisini cekio top yapipm onlari ust uste dizio guluo:) takvimde 2012ekim annelwrinin ilk sayfasinda cnm telden girdigim icin link atmayi bilmiom pcden girebilirsem atayim canim

Neden tum islerini o uyurkene birakiosun cnm o uyurken kendine vakit biraksan daha iyi olur aslinda sen is yaparken onada bi is versen masayai toplarke. Mesela onada plastik sepetlwrini legenlerini tabaklarini ver kasik falan dikkatini cwk eline mandalina elma ver kraker falan o ugrasirken sen masani toplarsin o uyuyunca da dinlenmene yada esinle oturmana vakit kalir ben masal uyurken hic is yapmam beni zorladiginda da babamiz alir onu oynarlar eain yardimci olmuomu canm

Öyle doluyum ki kızlar ailece feci soguk alginligi var benimki hele grip kesin feci öksürük burun akıntısı tıkanıklığı çocuğu emzirmek için kucağıma aldığımda bile zor tutuyorum yatmam lazım ama yapabiliyormuyhm sizce malesef neyse beni geçelim oglusumda kötü oglum 3ayonce bi hastalandı ondan sonra toparlanamadibi ttürlü 8 kasim dogumlu oglum 13 aylik kilosu 9, 600 gr hastaligi mahvetti burun akintimizla basa çıkamıyoruz daha kötü olduğu zamanlarda oldu 3ayda kac dr.a gittik bilmiyorum orta kulak iltihabı gecirdi yeni bikaç gun iyi gibiydi babası dışarıdan hastalık getirene dek ondan bana gecti ama feciyim emziriyorum diye biseyde almadim 15 gun kadar önce boğazım kasiniyor oksuruyordum dr. hafif bi antibiyotik vermisti yeni bitti zaten kreval diye bi surup iciyodum oda bu sabah bitti ben burnumu temizleyebildigim halde nefes alamiyorum bebeğim napsin artik bıktı burnunu kurcalamamdan serum Fizyoloji verince çekimiyorum tekrar dahada tikaniyo sanki dr iliadin burun spreyi vermişti 3 gün kullandım 1 gun ara verdim 3gun daha kullandim bugün kullanamiyorum suan gorseniz Salıncağında agzi iyice açık gozler yarı açık ıh ıh diye diye uyumaya calisiyo çok bitkin kahrolasi yerde çocuk dr.u hafta da 1 geliyor gecen ogunde gelmemis simdi gitsem acildeki gerizekalilar surup verir gonderir şurupiciremiyorum artik bikti 3 aydir vermedigim gun yok gibi ilac olmasa dr.vitamin verdi o bıktı artik bende içerirken ona işkence ediyormusum gibi hissediyorum çok ağlıyor napicami sastim kimsemiz yokki gelsin bi yardim etsin bikaç arkadaşim var onlarda ikişer çocuklu çocuklar feci yaramaz pisman ederler gurbetin ta içine....

Cnm aöf sınavı var. Çocuğu sabah erkenden kaldırıp uykusunu bölmek istemedim

Aynen canim eren uyuduktan sonra hic sevmiyorum is yapmasini tvye bile bakasim gelmiyo pilim bitiyo benimde hemen erenle yatip uyuyorum aksam yemeginde falan esim yediriyo onun yemegini sonrada ben mutfak islerini yaparken esim oluyo yaninda iyi oluyo benim icinde.

Canim cok gecmis olsun yaa cok uzuldum biz cok sukur oyle hasta olmadik simdiye kadar ama burun tikanikligi icin odada buhar yap oyle duymustum bende arastirmistim ya utu buhari yada kaynar suyu falan bi kabin icine koy odada buhar yapsin yada eczanelerde satilan burun bantlari var burun tikanikligi icin onlardan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…