2012 kasım bebekleri büyüyor..

Buhar makinesi de aldik 1 ay oldu yok çare değil iyi geliyor ama tikali burnu acmiyor

Buhar makinesi de aldik 1 ay oldu yok çare değil iyi geliyor ama tikali burnu acmiyor

Ozaman canim eczaneden burun bandi alin ben kullanmadim ama oglumun ihtiyaci olursa alir kullanirim burnun ustune yapistiriyon tikali burnu aciyo hem pratik hem zahmetsiz.simdi not defterimi gidip buldum oraya yazmistim tikali burna tuzlu su fislatin yada uyurken falan tereyag yada zeytinyagi damlatin yaziyo canim bi dene bakalim insallah bi faydasi olur bende lazim olur diye onceden arastirma yapip yazmistim not defterine.

Bugun pazar oldugu icin pek giren olmaz canim gece yada yarin sabah girerler sen ozamanda msj yaz arkadaslarda yardimci olur insallah.

Selam kızlar uzun zaman oldu ancak bakabıldım foruma.

Bızden haberler.
Ceyda hanımın doğum gününü yaptık güzel gectı yarısı da uykum geldi diye aglamaya basladı :) annem babam memleketten geldıler kv onlar gelınce 1 haftalıgına dıger oğlunun yanına gıttı. Annem baktı ceydaya 1 hafta cogu seyı yedırmeyı basardı deneyım tabıkı .....
Bende cok rahattım sakın huzurlu bı haftaydı benım için. Resimleri bı ara koyarım Sımdı bıraz dınlencem yıne yazarım.

Cnm burdki tum bebeklere nerdeyse denendi onaylandi sogan suyu icir hatta yqttigi yastigin yqninq koy hmn basucunu falan koy kokuo ama aninda burnu acio qnindq iylestirio her sabah 1cay kasigi icir 4/5gun devam et gecse bile yattigi yerde surekli sogan olsun yariya kes catql batir delik delik olsun ki daha etkili olur kokusu yayilir aninda burnu acilir brnunu mutlaka temizle aglasadq yoksa hem.tikali olur hem genzine akar bogazlqrinq iner dahq fene olur

Oohhh cok sevindm cnm ailende elmis ohh keyfine ceydanin :)ee dogum gununzdw gecmis nsil ceydadan haberler neler yapio resim istiyoruzzzz biana once ayy annen gidince uzulmusundur dimi uff nolur sanki hep birlikte olunsaaa;(

canım çok geçmiş olsun.gurbetin ne kadar zor olduğunu iyi bilenlerdenim.ama kendini bu kadar üzmee ufaklık bir kaç güne iyileşir eminim.serum fiz.bolca ver , çekmene gerek yok o açar burnunu.o yatına sen de hemen yat ki dinlenebil.

Bana da bişey ler yazin kizlar napicamisşaşırdım beynim patliycak düşünmekten
cnm geçmiş olsun. Ihlamur kaynatip ver, bol bol c vitamini ver , bir de soğan suyu ver , serum fizyolojike devam. Allah yardımcın olsun.

Slm cnm doğum gününüz güzel geçmiş çok sevindim. Ailenle vakit geçirmek güzel gelmiştir. Ceyda da mutlu olmuş. Oh ne güzel. Senin de moralin yerine gelmiş. Nazar değmesin

canımdoğru söylüyorsun ama ben çalıştığım için çocuğu kendi haline bırakıp iş yapmak istemiyorum zaten 1-2 saat görüşüyoruz ondada tamamen gözlerininiçine bakarak onunla ilgilenip oyun oynuyoruz. o yüzden o yatınca yapmak zorunda kalıyorum. deimya herşeyde mükemmel olmak isteyen anne tipiyim galiba. siz çalışmayan bayanlar çok ama çok şanslısınız inanki.

canım çok geçmiş olsun.eczaneden prospan diye bir şurup varcanım tamamen bitkisel ondan mutlaka al içiroğluna çok iyigeliyor ve hiç bir yan etkisi yok. bolbolda sık serum fiz. ben tonimer kullanıyorum çok iyigeliyor.

Calistigini bilmiodum cnm ozmn kesinlikle kaliteli vakit gecir bebisinle ki yoklugunu hissettirmmeye calis enaza indirgemis olursun yani cok dogru yapipsun calisio olsam bende kesinlikle tum isimi sonraya birqkireim masalla ilgilenrdim

Gunaydin guzel anneler veee en guzellll bebekleriiiii misafirimz gitti 15gundur masal yatak odasinda yer yataginda yatiodu cok donerek uyuo her hareketine uyaniodum o uyuo ben uyuyamiodum onaunla ayni odada yatmadigimzdan aliskin degilim cok rahatsiz olmustum hep ama masal sabah erken kalkio salona gecioz misafir uyanmasin die masalin odasinda yatti ayyy cok sersmdim sukurler olaun bugun harika uyudum masal unutmus galiba kucuk geldi koca yer yatagindan sonra besik sanirim:)bugun3kez uyandi ama gidip sutunu verip geliom uyuo allhtan ama inanain yanimda hic uyqnmasa bile ben uyuyamiom onun kibirdamasindan

cnm ben dün tuzlu ve tatlı kek yaptım kızıma
bizde kahvaltıyı pek sevmiyoruz
istersen sana özellikle tuzlu kek tarifinin vere bilirim
gerçi tatlıyıda yazarım istersen..

ohhh negüzel birdaha kıskandım evde olan anneleri offfff:

aynen cnm bende evde pek iş yapmıyorum nil uyanıkkken
nil uyuyunca yapılır bizdede işler.
önemli olan onunla zaman geçirmem.
keşke evde ola bilsek ama malesef onlrın geleceği için çalışıyoruuz deyip kendimi avutuyorum..

günaydın cnm::
kızlar herkese kocamman bi günaydınnnn:
umarım herkes iyidir.
songülüm sesini duymadığım için içim hiç rahat değil cnm:
gerçi dün yazıştık ama yine de rahat değilim..
tekrar mekanı cennet olsun annenin insan konuşmak istemeyincede istemiyo oyüzden aramadım tekrar cnm:

Gunaydin herkesee ay sonunda pc tamire gitti insallah en kisa zamanda gelir ya kizlar faceniz varsa yazarmisiniz ben ne resim koyabiliyorum nede resimlerinize bakabiliyorum en azindan ordan bakariz.

Oohhh cok sevindm cnm ailende elmis ohh keyfine ceydanin :)ee dogum gununzdw gecmis nsil ceydadan haberler neler yapio resim istiyoruzzzz biana once ayy annen gidince uzulmusundur dimi uff nolur sanki hep birlikte olunsaaa;(

Ay canım valla annem gıderken içim acıdı resmen. Keske yanımda olsa. 1 hafta o kadar rahatmısım kı kv gelince anladım. Yerım daraldı resmen. Resımlerı eve gıdınce koyarım artık sımdı okuldayım.
Ceyda kendı basına yuruyo ama daha tam dengeyı kurmus değil ürkek atıyo adımları. Kv oturtmazsa yurumeyı cözecek. Yemek yeme sıkntımız var hala sulu yemek yedıremıyorum bı türlü ama makarnayı cok güzel yıyo elleriyle :)))

Moral yerıne geldı canım gelmez mı takı kv kapıdan ıcerı gıresıye kadar tahammül edemıyorum ama kızım için mecburum

Gunaydin herkesee ay sonunda pc tamire gitti insallah en kisa zamanda gelir ya kizlar faceniz varsa yazarmisiniz ben ne resim koyabiliyorum nede resimlerinize bakabiliyorum en azindan ordan bakariz.

cnm benim gülden agras atay
ekleye bilirsin..

Günaydın kızlar
herkese hayırlı günler

cnm günaydın naber bakalım nasıl elifim?

gümnaydın cnm ohh çok sevindim güzel geçmesine nasıl ceydam tabi ondada keyifler yerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…