- 30 Mayıs 2011
- 1.240
- 69
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.241
Buhar makinesi de aldik 1 ay oldu yok çare değil iyi geliyor ama tikali burnu acmiyor
Öyle doluyum ki kızlar ailece feci soguk alginligi var benimki hele grip kesin feci öksürük burun akıntısı tıkanıklığı çocuğu emzirmek için kucağıma aldığımda bile zor tutuyorum yatmam lazım ama yapabiliyormuyhm sizce malesef neyse beni geçelim oglusumda kötü oglum 3ayonce bi hastalandı ondan sonra toparlanamadibi ttürlü 8 kasim dogumlu oglum 13 aylik kilosu 9, 600 gr hastaligi mahvetti burun akintimizla basa çıkamıyoruz daha kötü olduğu zamanlarda oldu 3ayda kac dr.a gittik bilmiyorum orta kulak iltihabı gecirdi yeni bikaç gun iyi gibiydi babası dışarıdan hastalık getirene dek ondan bana gecti ama feciyim emziriyorum diye biseyde almadim 15 gun kadar önce boğazım kasiniyor oksuruyordum dr. hafif bi antibiyotik vermisti yeni bitti zaten kreval diye bi surup iciyodum oda bu sabah bitti ben burnumu temizleyebildigim halde nefes alamiyorum bebeğim napsin artik bıktı burnunu kurcalamamdan serum Fizyoloji verince çekimiyorum tekrar dahada tikaniyo sanki dr iliadin burun spreyi vermişti 3 gün kullandım 1 gun ara verdim 3gun daha kullandim bugün kullanamiyorum suan gorseniz Salıncağında agzi iyice açık gozler yarı açık ıh ıh diye diye uyumaya calisiyo çok bitkin kahrolasi yerde çocuk dr.u hafta da 1 geliyor gecen ogunde gelmemis simdi gitsem acildeki gerizekalilar surup verir gonderir şurupiciremiyorum artik bikti 3 aydir vermedigim gun yok gibi ilac olmasa dr.vitamin verdi o bıktı artik bende içerirken ona işkence ediyormusum gibi hissediyorum çok ağlıyor napicami sastim kimsemiz yokki gelsin bi yardim etsin bikaç arkadaşim var onlarda ikişer çocuklu çocuklar feci yaramaz pisman ederler gurbetin ta içine....
Selam kızlar uzun zaman oldu ancak bakabıldım foruma.
Bızden haberler.
Ceyda hanımın doğum gününü yaptık güzel gectı yarısı da uykum geldi diye aglamaya basladı :) annem babam memleketten geldıler kv onlar gelınce 1 haftalıgına dıger oğlunun yanına gıttı. Annem baktı ceydaya 1 hafta cogu seyı yedırmeyı basardı deneyım tabıkı .....
Bende cok rahattım sakın huzurlu bı haftaydı benım için. Resimleri bı ara koyarım Sımdı bıraz dınlencem yıne yazarım.
Öyle doluyum ki kızlar ailece feci soguk alginligi var benimki hele grip kesin feci öksürük burun akıntısı tıkanıklığı çocuğu emzirmek için kucağıma aldığımda bile zor tutuyorum yatmam lazım ama yapabiliyormuyhm sizce malesef neyse beni geçelim oglusumda kötü oglum 3ayonce bi hastalandı ondan sonra toparlanamadibi ttürlü 8 kasim dogumlu oglum 13 aylik kilosu 9, 600 gr hastaligi mahvetti burun akintimizla basa çıkamıyoruz daha kötü olduğu zamanlarda oldu 3ayda kac dr.a gittik bilmiyorum orta kulak iltihabı gecirdi yeni bikaç gun iyi gibiydi babası dışarıdan hastalık getirene dek ondan bana gecti ama feciyim emziriyorum diye biseyde almadim 15 gun kadar önce boğazım kasiniyor oksuruyordum dr. hafif bi antibiyotik vermisti yeni bitti zaten kreval diye bi surup iciyodum oda bu sabah bitti ben burnumu temizleyebildigim halde nefes alamiyorum bebeğim napsin artik bıktı burnunu kurcalamamdan serum Fizyoloji verince çekimiyorum tekrar dahada tikaniyo sanki dr iliadin burun spreyi vermişti 3 gün kullandım 1 gun ara verdim 3gun daha kullandim bugün kullanamiyorum suan gorseniz Salıncağında agzi iyice açık gozler yarı açık ıh ıh diye diye uyumaya calisiyo çok bitkin kahrolasi yerde çocuk dr.u hafta da 1 geliyor gecen ogunde gelmemis simdi gitsem acildeki gerizekalilar surup verir gonderir şurupiciremiyorum artik bikti 3 aydir vermedigim gun yok gibi ilac olmasa dr.vitamin verdi o bıktı artik bende içerirken ona işkence ediyormusum gibi hissediyorum çok ağlıyor napicami sastim kimsemiz yokki gelsin bi yardim etsin bikaç arkadaşim var onlarda ikişer çocuklu çocuklar feci yaramaz pisman ederler gurbetin ta içine....
cnm geçmiş olsun. Ihlamur kaynatip ver, bol bol c vitamini ver , bir de soğan suyu ver , serum fizyolojike devam. Allah yardımcın olsun.Bana da bişey ler yazin kizlar napicamisşaşırdım beynim patliycak düşünmekten
Slm cnm doğum gününüz güzel geçmiş çok sevindim. Ailenle vakit geçirmek güzel gelmiştir. Ceyda da mutlu olmuş. Oh ne güzel. Senin de moralin yerine gelmiş. Nazar değmesinSelam kızlar uzun zaman oldu ancak bakabıldım foruma.
Bızden haberler.
Ceyda hanımın doğum gününü yaptık güzel gectı yarısı da uykum geldi diye aglamaya basladı :) annem babam memleketten geldıler kv onlar gelınce 1 haftalıgına dıger oğlunun yanına gıttı. Annem baktı ceydaya 1 hafta cogu seyı yedırmeyı basardı deneyım tabıkı .....
Bende cok rahattım sakın huzurlu bı haftaydı benım için. Resimleri bı ara koyarım Sımdı bıraz dınlencem yıne yazarım.
canımdoğru söylüyorsun ama ben çalıştığım için çocuğu kendi haline bırakıp iş yapmak istemiyorum zaten 1-2 saat görüşüyoruz ondada tamamen gözlerininiçine bakarak onunla ilgilenip oyun oynuyoruz. o yüzden o yatınca yapmak zorunda kalıyorum. deimya herşeyde mükemmel olmak isteyen anne tipiyim galiba. siz çalışmayan bayanlar çok ama çok şanslısınız inanki.Neden tum islerini o uyurkene birakiosun cnm o uyurken kendine vakit biraksan daha iyi olur aslinda sen is yaparken onada bi is versen masayai toplarke. Mesela onada plastik sepetlwrini legenlerini tabaklarini ver kasik falan dikkatini cwk eline mandalina elma ver kraker falan o ugrasirken sen masani toplarsin o uyuyunca da dinlenmene yada esinle oturmana vakit kalir ben masal uyurken hic is yapmam beni zorladiginda da babamiz alir onu oynarlar eain yardimci olmuomu canm
canımdoğru söylüyorsun ama ben çalıştığım için çocuğu kendi haline bırakıp iş yapmak istemiyorum zaten 1-2 saat görüşüyoruz ondada tamamen gözlerininiçine bakarak onunla ilgilenip oyun oynuyoruz. o yüzden o yatınca yapmak zorunda kalıyorum. deimya herşeyde mükemmel olmak isteyen anne tipiyim galiba. siz çalışmayan bayanlar çok ama çok şanslısınız inanki.
canım çok geçmiş olsun.eczaneden prospan diye bir şurup varcanım tamamen bitkisel ondan mutlaka al içiroğluna çok iyigeliyor ve hiç bir yan etkisi yok. bolbolda sık serum fiz. ben tonimer kullanıyorum çok iyigeliyor.
ayy maşallah ya keşke benım kuzumuda boyle ayrı ayrı yumurtayı ısırarak yiyecegını gorecekmııym acaba ?
bende sabahları şöyle ekmeği salçaya bandır peynıre bandırıp falan yedirmek istiyorum
kızlar tosunum 2 gecedir pirinç ununu yemıyo çıkartıyo 2 sabahtırda karışımını yemiyo ağzından çıkartıyo sanıırm artık boyle bulamaç gibi şeyleri yemek istemıyo.
dün havuçları parmak gibi kesip haşladım. koydum önüne bu arada içindekini dökmeyen tabak aldım e-bebekten.
hehhe yan çeviriyo sallıyo dökülmüyo
bi ara sabahları nededım ayrı yedirmeyı ama yemıyo aç kalıncada mecbur karışım verdım ama karışımıda yemicek galıba artık sabah ne verıcemkı ben buna muz verdım bu sabah 1 muz yedi.
dün akşamda akşam yemeğinde hep beraber oturtup mama sandalyesıne türlü yapmıştım birde makarna. ekmeği türlü suyuna bandırdım yedi vallahi makarnada yedi yoğurtsuz ayy dünyalar benım oldu.
birde şunu öğrendi çiğniyo çiğniyo çıkartıyo. ya madem çiğneyebiliyon ufaltıyosun e yutsana be kızanım
kızlar masalla bız cok guzel oyunlar oynuyoruz ıstersenız sızede fıkır olur bahsedeyım
sulu boyayala resımler yapıo masal karalıo
parmak boyayla ayak ve ellerının baskısını yaptık tablo gbı odasına astık kendı yaptıgı butun resımlerı odasına asıyoruz hem hatıra hem el becerısı gelısıyo ve dokunuo boyalara kesfedıo algılıo ılerısı ıcınde hayal gucu genısler
plastık makas aldım renklı elişi kagıtlarını kesıo oynuo oyalanıo
satranç takımlarıyla oyanatıyorum taşları karelere sıralamasını gösterıom ugrasıo
jenga oyunu varya o tahtalarla kuleler yapıo oynuo yıkıo falan
ben kek yapıom oda un seker koyuo koyması ıyıde karıstırmak ıstıo (ıste en kötu ana )ama karıstırıo doksede no problem yıkarız gecıooooo:)
renklı sekıller yapıom kare ucgen daıre gbı her renkten tabak getırom sarıları bı tabaga kırmızıları bı tabaga gbı tabaklara renklerı ayırıom onun yapmasını gösterıom ınanın renklerı ayırbıllıo kucuk oldugu ıcın cabuk sıkılıo ama hosuna gdıo devam edıo
oyun hamuruyla kek kalıplarından sekıller yapıp cıkarıooo
heryerı sılerken toz alıken onada bez verıom oda sılıo :)en sevdıgım göruntu de buuuuuu
süpürgeye tutarken ustunde gezıo makınenın:)bu halınede bayılıommmmm o ankı mutluluguna
yazında balkona toprak getırcem çamur oynatcam havuzda var balkonda şişme
yaa ınanaın eskıden artık mız mızlanınca uyusa dıe bakıodum artık nasıl vakıt gecıo anlamıyorum çok kalıtelı egıtıcı öğretıcı vakıt gecırıoz beraber çok eglenıoz
canımdoğru söylüyorsun ama ben çalıştığım için çocuğu kendi haline bırakıp iş yapmak istemiyorum zaten 1-2 saat görüşüyoruz ondada tamamen gözlerininiçine bakarak onunla ilgilenip oyun oynuyoruz. o yüzden o yatınca yapmak zorunda kalıyorum. deimya herşeyde mükemmel olmak isteyen anne tipiyim galiba. siz çalışmayan bayanlar çok ama çok şanslısınız inanki.
canım çok geçmiş olsun.eczaneden prospan diye bir şurup varcanım tamamen bitkisel ondan mutlaka al içiroğluna çok iyigeliyor ve hiç bir yan etkisi yok. bolbolda sık serum fiz. ben tonimer kullanıyorum çok iyigeliyor.
Gunaydin guzel anneler veee en guzellll bebekleriiiii misafirimz gitti 15gundur masal yatak odasinda yer yataginda yatiodu cok donerek uyuo her hareketine uyaniodum o uyuo ben uyuyamiodum onaunla ayni odada yatmadigimzdan aliskin degilim cok rahatsiz olmustum hep ama masal sabah erken kalkio salona gecioz misafir uyanmasin die masalin odasinda yatti ayyy cok sersmdim sukurler olaun bugun harika uyudum masal unutmus galiba kucuk geldi koca yer yatagindan sonra besik sanirim:)bugun3kez uyandi ama gidip sutunu verip geliom uyuo allhtan ama inanain yanimda hic uyqnmasa bile ben uyuyamiom onun kibirdamasindan
Oohhh cok sevindm cnm ailende elmis ohh keyfine ceydanin :)ee dogum gununzdw gecmis nsil ceydadan haberler neler yapio resim istiyoruzzzz biana once ayy annen gidince uzulmusundur dimi uff nolur sanki hep birlikte olunsaaa;(
cnm geçmiş olsun. Ihlamur kaynatip ver, bol bol c vitamini ver , bir de soğan suyu ver , serum fizyolojike devam. Allah yardımcın olsun.
Slm cnm doğum gününüz güzel geçmiş çok sevindim. Ailenle vakit geçirmek güzel gelmiştir. Ceyda da mutlu olmuş. Oh ne güzel. Senin de moralin yerine gelmiş. Nazar değmesin
Gunaydin herkesee ay sonunda pc tamire gitti insallah en kisa zamanda gelir ya kizlar faceniz varsa yazarmisiniz ben ne resim koyabiliyorum nede resimlerinize bakabiliyorum en azindan ordan bakariz.
Günaydın kızlar
herkese hayırlı günler
Ay canım valla annem gıderken içim acıdı resmen. Keske yanımda olsa. 1 hafta o kadar rahatmısım kı kv gelince anladım. Yerım daraldı resmen. Resımlerı eve gıdınce koyarım artık sımdı okuldayım.
Ceyda kendı basına yuruyo ama daha tam dengeyı kurmus değil ürkek atıyo adımları. Kv oturtmazsa yurumeyı cözecek. Yemek yeme sıkntımız var hala sulu yemek yedıremıyorum bı türlü ama makarnayı cok güzel yıyo elleriyle :)))
Moral yerıne geldı canım gelmez mı takı kv kapıdan ıcerı gıresıye kadar tahammül edemıyorum ama kızım için mecburum
Günaydın kızlar
herkese hayırlı günler
cnm benim gülden agras atay
ekleye bilirsin..
cnm günaydın naber bakalım nasıl elifim?
gümnaydın cnm ohh çok sevindim güzel geçmesine nasıl ceydam tabi ondada keyifler yerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?