2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin cnm zeynep ilay nasil.neler yapioo yaramaz kiz boykot a devammi yemme konusunda

zeynep ilay ii sayılır teyzesi azı dişleri şişmiş gece uyuyamadı kuzum pek annee annee deyip durdu 4 e kadar. sonra da 6 da kalktık zaten. zombi gibiiym ve masamda beni bekleyen bi dünya dosya var zeynep hanım yatmıştır totosunu devirip muhtemelen ama annesi ayakta. gerçi o uyusunda ben razıyım kurban olurum onu verene:) kuzum ishaldi kaç haftadır kuşburnu yio biraz düzeldi gibi, iştahımız da biraz daha ii sanki ama hala 1 yemek kaşığı pilavı zor yiyoruz ama buna şükür tabi. buarada peynir boykotuna çözüm buldum tereyağıyla tost yaptım peynirli ay çok sevdi zeynep ilayyyyyy , güldenim sende dene mutlaka nilde yemiodu ya peynir aklıma sen geldin... buarada ayşegülcüm masalla geçirdiğiniz vakitlere bayıldım maşallah size darısı bize:)
kızlar hepinize slm çok yoğunum pek yazamıyorummm

Cnm kiyamm sanda zeynebede uff su disler yokmu buarad masal agzinn suyunu toplayamio diside gorunuo 5tane demistim hala cikmadi biri bile yaa aryik disciye goturmek.istiom 4ay oldu 2disi cikali gerisi yok vitqmin falanmi eksikligi var kalsiym falan uff kafam karisk tsk ederim cnm evde olunca oyalamak icin guzel vakit gecirelim diorum oyle yapioruz biseyler kolay gelsin cnm sanaaa

kızlar buarada benim kızım 2 gündür bana bakıp annemmm dio gülüo bide söylerken gamzeli gamzeli, eriyorum resmen... üzülüodum herkese anne dio diye kuzum annesini anladı sanırım... rabbim herkese yaşatsın inş.

kıyamam hben zeynebime bizdede 4 diş birden geliyo hemde geridennn:
bu arada tostu nasıl yumuşak yaptn cnm
ya birde tere yağını nasıl alıcaz
onuda sütaş alsak iyidir herhalde
hafta sonu b arakadaşımla görüştüm eşinin bi arkadaşı varmış sütaşta çalışıyomuş onayladı sütaştan kaşar almamı..

Gunaydin cnm nil nasl neler yaptinz haftasonu

günaydın cnm iyidi hafta sonumuzarkadaşıma gittik cuma akşamı ama ben çay bile içemedim düşün artık nilin peşinde gezerken.

Cnmmm tam yazdim tel kilitlendi dondu.birden gnderemedim hatta azonce yaxdim cnm sanada unuturmuyum seni buarada songulle konustunmu cnm nsl yaa cojk merak ediom

biliyorum cnm takılıyorum
aradım açmadı sonra yazıştık kötü olduğu için tekrar aramadım bende
ama bayağı kötü.
bugün arıyacam artık..

Ohhh masallhh sizeeee masal bana bakip ablaaaa dio yaa esimde dalga gecio kimse anne olduguna inanmio ya masala inanmio demekki abla dio sana deyip duruo pufff babaaaa babammm diio babasina bana ablaa dio yaa cildircam :)

cnm benim gülden agras atay
ekleye bilirsin..

cnm günaydın naber bakalım nasıl elifim?

gümnaydın cnm ohh çok sevindim güzel geçmesine nasıl ceydam tabi ondada keyifler yerinde..
İyi canım elif bol.miktardaki sumugu saymazsak bu.hastalık kacakci yaptı benim kızı sabahtan akşama kadar sadece kuşakta otursun.başka bişey aradığı yok
Gunaydin cnm elif nasil neler yapio
Çok şükür canım masal ece nasıl face te masalın.yaptığı resimlere bayildim ressammi olacak acaba annesi

Masallah zeynep ilaya ben hala anneyi duyamadum benim kız beni sevmiyo galiba artık iyle düşünmeye başladım

ohhh masallhh sizeeee masal bana bakip ablaaaa dio yaa esimde dalga gecio kimse anne olduguna inanmio ya masala inanmio demekki abla dio sana deyip duruo pufff babaaaa babammm diio babasina bana ablaa dio yaa cildircam :)

yaseminim ya negüzel zeynebi biraz nilin yanınada göndersene bizimkinede öğretsin çok kıskandım çokkkk:=):)

ayyy üzülme ayşegülüm nilde bana abla diyo babasına baba
hatta bazen bişey anlatıcakken çok heyecanlanıp bana baba dediği bile oluyooooo
bende çok üzülüyom çokkkk:

hü hü senle ben halimize yanalım
ay geçende tutturdum zaten ben nili pedegoka götürecem diye:
Ay zor vaz geçirdiler beni ama biraz daha söylemezse götürecem
akşam annem geldi bize bizimki onu gördü ananne dedi ama okadar birdaha yok dünde 2 defa anneeee dedi ama başka yine yokk offff:
Ya bende duymak istiyorum artııkkkk:

cnm tost mailde anlatttığım gibi klasik tost işte bi de burdan yazmiiiim :) cnm ben tereyağını köyden almıştım teyzemden ama onlarda artık yapmıo sütaş alırım bende artık... sağolasın... songülle bende mesajlaştım ama aramak istemedim cnm müsait olmaz diye bende meraktayım çok zor yaaa

olur mu öyle şey cnm yaa her bebişin gelişimi farklı o da başka şeyler söylüodur. normaldebebekler dede baba filan diyerek dillenir zeynep anne dedi ilk. seninki de diyecektir yakında annesi inş.

Ohhh masallhh sizeeee masal bana bakip ablaaaa dio yaa esimde dalga gecio kimse anne olduguna inanmio ya masala inanmio demekki abla dio sana deyip duruo pufff babaaaa babammm diio babasina bana ablaa dio yaa cildircam :)
he he benim de anne olduğuma kimse inanmıo ama kızım inanmış:) şaka bi yana söyler cnm maşallah masala...

kız benim kız babasına annedio şaşkın ördek bunlar ancak öğrencekler güldenim.... babası da dio kızım anne değil baba baba:) arada da adını söylüo adnaaa adnaa diye ama babayı çok nadir söylüo ama söyleyince de dünyalar eşimin oluo.

hahaah nilde anne dese bana bilinçli dünyalar benim olacak
nil hep baba diyo ya:
Eşimdiyo kızım annene varya bi anne desen sana neler yapar kimbilir diyo ama tık yokheheh:

Bu rada baba demek kolay anne demek daha zor bence zeynep zoru seviyooo:

Yaaaa kızlar ben annemı aramayım da ne yapayım gecen hafta annemler bıZdeydı ya eve geldıgımde ortalık toplanmıs kahvaltı sofrası hazırlanmıs benı beklıyo oluyolardı. Ben gelene kadar kahvaltı bıleyapmıyolardı.
Simdi kv geldı gerı ev ucuyo oyuncaklar ortada mutfak pıslık içinde yataklar toplanmamıs ve ben geldı gıttı toplamadıgı yatagına gerı yattı. Nasıl kadın bu anlamadım ya kı ceyda uyuyo suan ıstese cok sey yapabılır yanı.

Sabır ya resul allah yavrum için sabır !!

Ne güzel zeynep ilay anne diyo ya bizim ki takmış tavuklara geh bili bili diyo eliyle de çağırıyo insan anne demez mi ya ne zaman zora gelse anne

benim kız harbiden zoru sevio sanırım canım çünkü beni de çok zorluo:)

allah sabır versin cnm anne nereeeeeeeee kv nere. gerçi ben hakkını yemeyim kv toparlar evi, yemek filan yapar sağolsu e o kadar olur kv de ancak. ama yinede anne gibi olamaz hiç kimse...sabret cnm yinede kızına senden sonra en ii bakacak bi kaç kişiden biri.

sabret cnm ceyda için
eşinle durumlar nedir bu arada?

ne güzel zeynep ilay anne diyo ya bizim ki takmış tavuklara geh bili bili diyo eliyle de çağırıyo insan anne demez mi ya ne zaman zora gelse anne

ahbu yumurcaklar ahhhh:
Zorda anne ama normalde yok.

bencede şekerim zorların bebeği zeynepilay
kocaman bi alkş zeynebimeeee:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…