- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.281
Ay aynen canım ya ben yeni doğduğunda ağlarken anne der gibi ağlıyordu seviniyodum erken mi dicek acaba diye ama yokhü hü senle ben halimize yanalım
ay geçende tutturdum zaten ben nili pedegoka götürecem diye:
Ay zor vaz geçirdiler beni ama biraz daha söylemezse götürecem
akşam annem geldi bize bizimki onu gördü ananne dedi ama okadar birdaha yok dünde 2 defa anneeee dedi ama başka yine yokk offff:
Ya bende duymak istiyorum artııkkkk:
Bizimkide baba da baba tam bir baba asigi babasını görsün bana pas bile vermez emerken babası girse içeri memeyi birakir o derece yanicnm tost mailde anlatttığım gibi klasik tost işte bi de burdan yazmiiiim :) cnm ben tereyağını köyden almıştım teyzemden ama onlarda artık yapmıo sütaş alırım bende artık... sağolasın... songülle bende mesajlaştım ama aramak istemedim cnm müsait olmaz diye bende meraktayım çok zor yaaa
olur mu öyle şey cnm yaa her bebişin gelişimi farklı o da başka şeyler söylüodur. normaldebebekler dede baba filan diyerek dillenir zeynep anne dedi ilk. seninki de diyecektir yakında annesi inş.
he he benim de anne olduğuma kimse inanmıo ama kızım inanmış:) şaka bi yana söyler cnm maşallah masala...
kız benim kız babasına annedio şaşkın ördek bunlar ancak öğrencekler güldenim.... babası da dio kızım anne değil baba baba:) arada da adını söylüo adnaaa adnaa diye ama babayı çok nadir söylüo ama söyleyince de dünyalar eşimin oluo.
Canım haklısın tabi am napcan n elden daha iyi bakar herhalde kvYaaaa kızlar ben annemı aramayım da ne yapayım gecen hafta annemler bıZdeydı ya eve geldıgımde ortalık toplanmıs kahvaltı sofrası hazırlanmıs benı beklıyo oluyolardı. Ben gelene kadar kahvaltı bıleyapmıyolardı.
Simdi kv geldı gerı ev ucuyo oyuncaklar ortada mutfak pıslık içinde yataklar toplanmamıs ve ben geldı gıttı toplamadıgı yatagına gerı yattı. Nasıl kadın bu anlamadım ya kı ceyda uyuyo suan ıstese cok sey yapabılır yanı.
Sabır ya resul allah yavrum için sabır !!
Ay çok guldym ya masallah ranamaNe güzel zeynep ilay anne diyo ya bizim ki takmış tavuklara geh bili bili diyo eliyle de çağırıyo insan anne demez mi ya ne zaman zora gelse anne
benim kız harbiden zoru sevio sanırım canım çünkü beni de çok zorluo:)
allah sabır versin cnm anne nereeeeeeeee kv nere. gerçi ben hakkını yemeyim kv toparlar evi, yemek filan yapar sağolsu e o kadar olur kv de ancak. ama yinede anne gibi olamaz hiç kimse...sabret cnm yinede kızına senden sonra en ii bakacak bi kaç kişiden biri.
benim kız harbiden zoru sevio sanırım canım çünkü beni de çok zorluo:)
allah sabır versin cnm anne nereeeeeeeee kv nere. gerçi ben hakkını yemeyim kv toparlar evi, yemek filan yapar sağolsu e o kadar olur kv de ancak. ama yinede anne gibi olamaz hiç kimse...sabret cnm yinede kızına senden sonra en ii bakacak bi kaç kişiden biri.
Bende konştum songülle biraz toparlamaya çalışıyo
hepinize selamı var kızlar.
Kendini toparlayınca dönücek
inşallah mekanı cennet olsun annesinin.
Ay yaren babaannesini rüyasında görmüş anlatı songül ay çok etkilendim ..
Yok canım nerde hıcbısey yapmaz ya uyur ya da kumandayı alır bacaklarını uzatır tv ızler bu da benım zoruma gıdıyo yanı sabah 6 da kalk ıse gıt gğn boyu ayakta gez neyse ya annemın dediği gibi kafana takma kızım yoksa zaman gecmez :) canım annem benım yaaa özledim galiba hemennnnn
İyi canım elif bol.miktardaki sumugu saymazsak bu.hastalık kacakci yaptı benim kızı sabahtan akşama kadar sadece kuşakta otursun.başka bişey aradığı yok
Çok şükür canım masal ece nasıl face te masalın.yaptığı resimlere bayildim ressammi olacak acaba annesi
cnm ben bu bahsettigin tatlı- tuzlu kek tariflerini istiyorumcnm ben dün tuzlu ve tatlı kek yaptım kızıma
bizde kahvaltıyı pek sevmiyoruz
istersen sana özellikle tuzlu kek tarifinin vere bilirim
gerçi tatlıyıda yazarım istersen..
ohhh negüzel birdaha kıskandım evde olan anneleri offfff:
aynen cnm bende evde pek iş yapmıyorum nil uyanıkkken
nil uyuyunca yapılır bizdede işler.
önemli olan onunla zaman geçirmem.
keşke evde ola bilsek ama malesef onlrın geleceği için çalışıyoruuz deyip kendimi avutuyorum..
günaydın cnm::
kızlar herkese kocamman bi günaydınnnn:
umarım herkes iyidir.
songülüm sesini duymadığım için içim hiç rahat değil cnm:
gerçi dün yazıştık ama yine de rahat değilim..
tekrar mekanı cennet olsun annenin insan konuşmak istemeyincede istemiyo oyüzden aramadım tekrar cnm:
Ay canım valla annem gıderken içim acıdı resmen. Keske yanımda olsa. 1 hafta o kadar rahatmısım kı kv gelince anladım. Yerım daraldı resmen. Resımlerı eve gıdınce koyarım artık sımdı okuldayım.
Ceyda kendı basına yuruyo ama daha tam dengeyı kurmus değil ürkek atıyo adımları. Kv oturtmazsa yurumeyı cözecek. Yemek yeme sıkntımız var hala sulu yemek yedıremıyorum bı türlü ama makarnayı cok güzel yıyo elleriyle :)))
Cnm seni çok iyi anlıyorum ama evladın için görmezden gel.kimse annen gibi olamaz. Ya sabır de . İnan allah yardımcın olur.
kızlar iyi geceler, nasılsınız? Ben izindeyim. Afyona kaplıcaya geldik. Kv,Kp ve kaynim da dahil. Benim için pek tatil gibi geçmiyor ama kızımla vakitgecirmek hepsinden önemli. Kv nin görgüsuzlugu burada da ortaya çıktı. Neyse alıştım ben artık.
Moral yerıne geldı canım gelmez mı takı kv kapıdan ıcerı gıresıye kadar tahammül edemıyorum ama kızım için mecburum
iyi akşamlar hanımlar;
iznim bitti yarın işe başlıyorum ve sanki ilk defa ayrılırmış gibi üzgünüm.. o kadar alıştık ki cimcimemle birbirimize nasıl yapacam nasıl bırakacam ardımdan bilmiyorum. bu izinler de bu yönünden hiç iyi değil maalesef... bugün tam 4 yerimden ısırıldım :S artık ranayı vampir olarak görüyorum muhallebisini pişiremiyorum ya korkuyorum mutfağa gelince direk bacaklarıma yapışıp ısırıyo kucağıma alsam omzumdan ısırıyo yanıma oturtsam kolumdan acıkınca yaptığını anladım emmek isteyince ısırma girişiminde bulunuyo.. napacam bu huyundan nasıl vazgeçirecem bilmiyorum..
günaydın kızlarr
yoğun bi haftadan sonra ancak yazmaya fırsat bulabildim. malum annem vardı dün akşam gittinasıl geçti günler anlamadım. hafta sonu sınava girdim. çok iyi geçmedi.
siz nasılsınız? geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inşallah
cnm ben bu bahsettigin tatlı- tuzlu kek tariflerini istiyorum
takmamaya çalış cnm boşver en azından cedaya zarar vermiycek birisi bakıo çok şükür. görmemeye çalış yapacak bişey yokYok canım nerde hıcbısey yapmaz ya uyur ya da kumandayı alır bacaklarını uzatır tv ızler bu da benım zoruma gıdıyo yanı sabah 6 da kalk ıse gıt gğn boyu ayakta gez neyse ya annemın dediği gibi kafana takma kızım yoksa zaman gecmez :) canım annem benım yaaa özledim galiba hemennnnn
aynen cnm benimkide olsa öyle yapar eminimayyy nekadar rahat bırı yaa benm kv saolsun baksa masala ınankı evı toplar utu bıle yapar yemek bulasık bısey bırakmaz bana emınım masalada ıyı bakar hıc gozum arkada kalmaz ama ıste burda degıl o ayada annem olsa bırakrıdım calısrdım napcan kres yada bakıcıdan daha ıyıdır enzazından dımı ev ısınıde sen yap artık krese verdgını farzet oyle dusun takma artık napcan ceyda ıı olsunda
ayy bu ara benimki de ısırıo arada genellikle çimdik atıo özellikle de babasına ne yapcaz bilmem.iyi akşamlar hanımlar;
iznim bitti yarın işe başlıyorum ve sanki ilk defa ayrılırmış gibi üzgünüm.. o kadar alıştık ki cimcimemle birbirimize nasıl yapacam nasıl bırakacam ardımdan bilmiyorum. bu izinler de bu yönünden hiç iyi değil maalesef... bugün tam 4 yerimden ısırıldım :S artık ranayı vampir olarak görüyorum muhallebisini pişiremiyorum ya korkuyorum mutfağa gelince direk bacaklarıma yapışıp ısırıyo kucağıma alsam omzumdan ısırıyo yanıma oturtsam kolumdan acıkınca yaptığını anladım emmek isteyince ısırma girişiminde bulunuyo.. napacam bu huyundan nasıl vazgeçirecem bilmiyorum..
cnm yaa çok az kalmış annen daha geldiğine sevinemeden gittiğine üzülür olmuşsun kıyamam...günaydın kızlarr
yoğun bi haftadan sonra ancak yazmaya fırsat bulabildim. malum annem vardı dün akşam gittinasıl geçti günler anlamadım. hafta sonu sınava girdim. çok iyi geçmedi.
iyi akşamlar hanımlar;
takmamaya çalış cnm boşver en azından cedaya zarar vermiycek birisi bakıo çok şükür. görmemeye çalış yapacak bişey yok
aynen cnm benimkide olsa öyle yapar eminim
ayy bu ara benimki de ısırıo arada genellikle çimdik atıo özellikle de babasına ne yapcaz bilmem.
cnm yaa çok az kalmış annen daha geldiğine sevinemeden gittiğine üzülür olmuşsun kıyamam...
herkese günaydın kızlar... nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür kuzm uyudu bu gece ay 4 kez filan kalktı dünyalar benim oldu
ayy yerim ben ıonu cnm zor oluyo biraz ama tepki verme nekadar tepki verirsen okadar yapıyolar
ama ben küsüyorum nile vurduğu zaman..
cnm allah kavuştursun nasıl geçti annenle dinlene bildinmi birazcık bari..
cnm birazdan yazıcam
ama merak ettim k. valide ne yaptı yine ..
günaydın kızlarr
Gunaydin kizlarrrrr masal ve ben opuyoruz siziiiiiii dun aksam avm ye gittik masal hep yurudu herkes ona bakio geln giden sevio bi simardiki anlatamm ama nsl mutluydu yaaaa cok mutlu oldu vitrini balonla suslemisler balonlari almk istio gorevli gordu verdi nsl sevindi emzik askisina taktik balonu o gittikce balonda gidio yaaa cildirdi gooo goo dio vurmaya calisio allhm dun cok eglndik yaaa
takmamaya çalış cnm boşver en azından cedaya zarar vermiycek birisi bakıo çok şükür. görmemeye çalış yapacak bişey yok
aynen cnm benimkide olsa öyle yapar eminim
ayy bu ara benimki de ısırıo arada genellikle çimdik atıo özellikle de babasına ne yapcaz bilmem.
cnm yaa çok az kalmış annen daha geldiğine sevinemeden gittiğine üzülür olmuşsun kıyamam...
herkese günaydın kızlar... nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür kuzm uyudu bu gece ay 4 kez filan kalktı dünyalar benim oldu
çok güzel geçti canım ama çok kısaydı nasıl geçti hiç anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?