2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay aynen canım ya ben yeni doğduğunda ağlarken anne der gibi ağlıyordu seviniyodum erken mi dicek acaba diye ama yok
Bizimkide baba da baba tam bir baba asigi babasını görsün bana pas bile vermez emerken babası girse içeri memeyi birakir o derece yani
Canım haklısın tabi am napcan n elden daha iyi bakar herhalde kv
Ne güzel zeynep ilay anne diyo ya bizim ki takmış tavuklara geh bili bili diyo eliyle de çağırıyo insan anne demez mi ya ne zaman zora gelse anne
Ay çok guldym ya masallah ranama

Canım benim kv de yapar toplar yemek yapar hazirlqr Allah razı olsun ondan

Bende konştum songülle biraz toparlamaya çalışıyo
hepinize selamı var kızlar.
Kendini toparlayınca dönücek
inşallah mekanı cennet olsun annesinin.
Ay yaren babaannesini rüyasında görmüş anlatı songül ay çok etkilendim ..

Sınavlara girdim nasıl geçti anlamadım valla
Cevapları aldım iki üç güne nasıl geçtiğini anlarim

Yok canım nerde hıcbısey yapmaz ya uyur ya da kumandayı alır bacaklarını uzatır tv ızler bu da benım zoruma gıdıyo yanı sabah 6 da kalk ıse gıt gğn boyu ayakta gez neyse ya annemın dediği gibi kafana takma kızım yoksa zaman gecmez :) canım annem benım yaaa özledim galiba hemennnnn

off allhım yaaa o ıyı olsunda nezammn ısterse ozman gelır buraya canm benm yaa çok zor allhım kımseyı sevdıgınden ayırmasın acısı cok zor kıyamam yarenıme nasıl etkılenmıstır

ayyy nekadar rahat bırı yaa benm kv saolsun baksa masala ınankı evı toplar utu bıle yapar yemek bulasık bısey bırakmaz bana emınım masalada ıyı bakar hıc gozum arkada kalmaz ama ıste burda degıl o ayada annem olsa bırakrıdım calısrdım napcan kres yada bakıcıdan daha ıyıdır enzazından dımı ev ısınıde sen yap artık krese verdgını farzet oyle dusun takma artık napcan ceyda ıı olsunda

canım benım saol burayada atıcamda unutuom faceden annemler kvler bakıo dıe herp ordan atıom resımlerını:)bılmıomkı artık ne olucak ama cok fena bısey olucak okesın:)çok akıllı yaaa çok yaramaz buyuzden basetmek ıcın boyalar oyun hamurları ımdadıma yetısıo asla oyuncak oynamıo

cnm ben bu bahsettigin tatlı- tuzlu kek tariflerini istiyorum

iyi akşamlar hanımlar;

iznim bitti yarın işe başlıyorum ve sanki ilk defa ayrılırmış gibi üzgünüm.. o kadar alıştık ki cimcimemle birbirimize nasıl yapacam nasıl bırakacam ardımdan bilmiyorum. bu izinler de bu yönünden hiç iyi değil maalesef... bugün tam 4 yerimden ısırıldım :S artık ranayı vampir olarak görüyorum muhallebisini pişiremiyorum ya korkuyorum mutfağa gelince direk bacaklarıma yapışıp ısırıyo kucağıma alsam omzumdan ısırıyo yanıma oturtsam kolumdan acıkınca yaptığını anladım emmek isteyince ısırma girişiminde bulunuyo.. napacam bu huyundan nasıl vazgeçirecem bilmiyorum..

günaydın kızlarr

yoğun bi haftadan sonra ancak yazmaya fırsat bulabildim. malum annem vardı dün akşam gitti nasıl geçti günler anlamadım. hafta sonu sınava girdim. çok iyi geçmedi.

siz nasılsınız? geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inşallah

ayy yerim ben ıonu cnm zor oluyo biraz ama tepki verme nekadar tepki verirsen okadar yapıyolar

ama ben küsüyorum nile vurduğu zaman..

cnm allah kavuştursun nasıl geçti annenle dinlene bildinmi birazcık bari..

cnm ben bu bahsettigin tatlı- tuzlu kek tariflerini istiyorum

cnm birazdan yazıcam
ama merak ettim k. valide ne yaptı yine ..

Gunaydin kizlarrrrr masal ve ben opuyoruz siziiiiiii dun aksam avm ye gittik masal hep yurudu herkes ona bakio geln giden sevio bi simardiki anlatamm ama nsl mutluydu yaaaa cok mutlu oldu vitrini balonla suslemisler balonlari almk istio gorevli gordu verdi nsl sevindi emzik askisina taktik balonu o gittikce balonda gidio yaaa cildirdi gooo goo dio vurmaya calisio allhm dun cok eglndik yaaa

takmamaya çalış cnm boşver en azından cedaya zarar vermiycek birisi bakıo çok şükür. görmemeye çalış yapacak bişey yok

aynen cnm benimkide olsa öyle yapar eminim

ayy bu ara benimki de ısırıo arada genellikle çimdik atıo özellikle de babasına ne yapcaz bilmem.

cnm yaa çok az kalmış annen daha geldiğine sevinemeden gittiğine üzülür olmuşsun kıyamam...
herkese günaydın kızlar... nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür kuzm uyudu bu gece ay 4 kez filan kalktı dünyalar benim oldu

Ayy cok zordur kesin izin sonrasi donus esimde yillik izindeydi o ilgilndi masalla doyasiya oynadilar cok mutluydulr 2gun once ise basladi esim ilk gun eve f geldiginde cok ozldm yaaa cok zordu bgun dedi cok zor yaaa ins rana zorluk cekmz sen iyi kotu katlnirsin isirma huyu bizde yok disi olmadindandir belkide 2tane daha ama 1yas kntrolnde doktormz olumsz huylar edinne donemi gelio gormzden gel unutur kizsanda gulsende dewam eder oyun gbi gelir ona bosuna kizma dedi tepki verme sakince hayir de sadece o dewam etsede tepkisz kal dedi tabi cok zordur masalinda atma huyu var elindeki haerseyi atio yere koltuktan baljondan sandalyede yemgini yedirirkn ekindekileri hep atio vazgeciremdim 4-5aydir boyle

kızlar herkese günaydınnnnn:
tuzlu kek kafama göre yaptım cnm
benm buday unuyla yaptım ama sen normal unla yapa bilrsin gerçi buday unu daha sağlıklı ben nil kilo alıyo diye
normal unla yapmıyorum..
malum biraz balık etliyizya:):)

3 yumurta, yarım subardağından biraz fazla yoğurt, biraz kaşar rendele, birazda zeytin ezmesi
3 dolu dolu yemek kaşığı koydum ben yarım su bardağına yakında sıvı yağ çok azda tuz yarım çay kaşığı kadar, 1 paket kabartma tozu,

2 su bardağıda buday unu kıvamı bildiğin kek gibi olacak unu ona göre ayarlaya bilirsin

sonra borcama döküp pişirdim10 nnumara oldu bence bol vitaminnli oldu..

gelelim tatlıya:
4 yumurta, 1 buçuk su bardağı şeker, yarım su bardağı sıvı yağ, yarım su bardağı portakal suyu, 1 portakal kabu rendesi, 1 büyük boy havuç rendesi, 2 paket kabartma tozu, 2 su bardağı un..
tarif cevizliydi ama ben içerisine hem ceviz fındık karışımı
birde şu kanyapıcı kara üzümler varya onlardan koydum nil için özellikle bu ara kansız diye
önce yumurtayla şekeri çırp sonra sırasıyla mazemeleri ilave ediptabi cevizle üzümüde ilave ettikten sonra en
sonda unu ilave edip karıştır 180 derece fırında pişirdim bu arada kkeki kek kalıplarında yaptım cnm:

afiyet olsunnn:

songül canım şimdi okudum. inan çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin. sizlere de sabır versin Rabbim. durumu iyi diyordun nasıl oldu birden çok çok üzüldüm gerçekten

Gunaydin cnnn ohhh sewindm uyudugunaaa kiymm sana 4kz kalktigna bile sewiniosun ahh ahh seni zeynep ilay anneni cok uykusuz birakion demkki ins deliksiz uykulara kavusursun cnm bnm

çok güzel geçti canım ama çok kısaydı nasıl geçti hiç anlayamadım.

Gunaydin cnm annen hmn gitmis yaaa peki annenle neler yaptinz berra napti ananaylesinav cocukla cok zor zaten cnm ya uzulme

günaydın nilde artık arabayabinmiyo alışveriş merkezinde yürüyo..

günaydın cnm ohhh inşallah daha çok uyuyacak zeynep annesi:
bu arada devam sütü içiyomu?

çok güzel geçti canım ama çok kısaydı nasıl geçti hiç anlayamadım.

evet biraz kısa olmuş cnm ama olsun biraz nefes almışsındır sende
annane torun hasret gidermişlerdir
berramm ne yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…