- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.301
Kizlar tuzlu simit tarifi bilen varmi netten bakip yapcam ama bide tutmaz falan dennemis bi tarif varsa die sorayim dedim minik simitler yapip susamliycam oglen komsu gelcekde cayin yaninda tuzlu iyi olur die dusundum
Gunaydin cnm annen hmn gitmis yaaa peki annenle neler yaptinz berra napti ananaylesinav cocukla cok zor zaten cnm ya uzulme
günaydın nilde artık arabayabinmiyo alışveriş merkezinde yürüyo..
günaydın cnm ohhh inşallah daha çok uyuyacak zeynep annesi:
bu arada devam sütü içiyomu?
evet biraz kısa olmuş cnm ama olsun biraz nefes almışsındır sende
annane torun hasret gidermişlerdir
berramm ne yaptı..
Gunaydin kizlarrrrr masal ve ben opuyoruz siziiiiiii dun aksam avm ye gittik masal hep yurudu herkes ona bakio geln giden sevio bi simardiki anlatamm ama nsl mutluydu yaaaa cok mutlu oldu vitrini balonla suslemisler balonlari almk istio gorevli gordu verdi nsl sevindi emzik askisina taktik balonu o gittikce balonda gidio yaaa cildirdi gooo goo dio vurmaya calisio allhm dun cok eglndik yaaa
yok cnm daha doğrusu süt olarak içmio ama ben devam sütüyle muhallebi yapıyorum yada bazen büsküviyle yediriyorum ama öyle olunca da ya 90 cc ya da 60 cc filan tüketio napiiim buna da şükür.günaydın nilde artık arabayabinmiyo alışveriş merkezinde yürüyo..
günaydın cnm ohhh inşallah daha çok uyuyacak zeynep annesi:
bu arada devam sütü içiyomu?
evet biraz kısa olmuş cnm ama olsun biraz nefes almışsındır sende
annane torun hasret gidermişlerdir
berramm ne yaptı..
cnm çok basit çok da güzel tarifim var ama malesef ben balık hafızalı olduğum için evde pasta tarifleri defterimde yazılıKizlar tuzlu simit tarifi bilen varmi netten bakip yapcam ama bide tutmaz falan dennemis bi tarif varsa die sorayim dedim minik simitler yapip susamliycam oglen komsu gelcekde cayin yaninda tuzlu iyi olur die dusundum
ayy gözümde canlandı yerim onu ben. dün akşam bizde zeynep ilayla çok eğlendik. babası salonun bi ucuna legolardn kule yapıo zeynep ilay böyle edalı edalı yürüyo önce eliyle vuruyo bi kısmını yıkıo, kalan kısmına da ayağıyla vuruyo nasıl gülüo mutlu oluo anlatamam. sonra babamız salonun diğer ucuna yapıo kule bu sefer de o uca gelio yine aynı edalar kahkahalar belki 1,5 saat bu şekilde oynadılar. benim başım ağrıyordu bende uzanıp onları seyrettim. kuzum arada da gelio bana sarılıo bişeyler anlatıo. sonra oyuna devam edio... ay ii ki var bu kuzular yaa şükürler olsun...rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.
yok cnm daha doğrusu süt olarak içmio ama ben devam sütüyle muhallebi yapıyorum yada bazen büsküviyle yediriyorum ama öyle olunca da ya 90 cc ya da 60 cc filan tüketio napiiim buna da şükür.
cnm çok basit çok da güzel tarifim var ama malesef ben balık hafızalı olduğum için evde pasta tarifleri defterimde yazılı
oyyy yerim ben onuuu:
tahmin ede biliyorum..
cnm sen şu tarif defterini getirsene bi gün..
getireyim cnm çok bişey yok amaben deneyip emin olduklarımı yazıyorum acil durumlar için ii oluo. önceden her bulduğum tarifi yazardım
getir cnm getir.
senin tariflerin güzel oluyo..
Yaptim kizlar netten buldum yorumlarda guzeldi bende denedim gzel olmus begendim simdi masali uyutuom kisir yada patates salatasida yapayim diormkarar veremedim bakalim artik uyusunda ben simiu yaparken un nu masal koydu oyuzden guzel olmustur kesin:)
ayy canım seninkiler kadar olması mümkün mü
güzel olmuştur eminim cnm... ayyy kısır varsa bende geleyimmmmmmmmmmmmmmm
Var var buyur gel cnm ayy ya keske tanissak gelip gdebilsek gercetkten uffff
ayy canım seninkiler kadar olması mümkün mü
Yaptim kizlar netten buldum yorumlarda guzeldi bende denedim gzel olmus begendim simdi masali uyutuom kisir yada patates salatasida yapayim diormkarar veremedim bakalim artik uyusunda ben simiu yaparken un nu masal koydu oyuzden guzel olmustur kesin:)
nilde uyanık annesi işin menbağının buzdolabından geldiğini bilio:) ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz inş.yok cnm benimkilerin geneli atmasyonoluyo hele bu ara nil için ne varsa vitaminli koyuyorum içine..
ohhh ohh masalın eli deydiyse kesin 10 numara olmuştur cnm bende gelicem
ben nille asla yapamıyorum hemen bacaklarıma sarılıyo ağlıyo beni kucağına al diye..
yada pat pat buzdolabının kapağını vuruyooooo:
Biri kısır mi dedi bende geleyim
merhaba hanımlar nasılsınız biz sumuklu kızımla iyi olmaya çalışıyoruz
Elifte bu ara kavga ediyo bizimle.istemediği bişey olursa bagirarak öğretmen gibi parmak salliyo hii yapiyo kaslarını çatarak
yok cnm benimkilerin geneli atmasyonoluyo hele bu ara nil için ne varsa vitaminli koyuyorum içine..
ohhh ohh masalın eli deydiyse kesin 10 numara olmuştur cnm bende gelicem
ben nille asla yapamıyorum hemen bacaklarıma sarılıyo ağlıyo beni kucağına al diye..
yada pat pat buzdolabının kapağını vuruyooooo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?