2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar tuzlu simit tarifi bilen varmi netten bakip yapcam ama bide tutmaz falan dennemis bi tarif varsa die sorayim dedim minik simitler yapip susamliycam oglen komsu gelcekde cayin yaninda tuzlu iyi olur die dusundum

Kizlar tuzlu simit tarifi bilen varmi netten bakip yapcam ama bide tutmaz falan dennemis bi tarif varsa die sorayim dedim minik simitler yapip susamliycam oglen komsu gelcekde cayin yaninda tuzlu iyi olur die dusundum

ben yapmadım ama tutar herhalde cnm ya:
sonuçta biçok şeyi internetten bakıp yapıyoruz:
ben yanlız mahlep koyuyolarya simitin içine onu sevmiyorum
yani nettteki tariflerde çok yoğun...

Gunaydin cnm annen hmn gitmis yaaa peki annenle neler yaptinz berra napti ananaylesinav cocukla cok zor zaten cnm ya uzulme

evet kızlar annem çok duramıyor erkek kardeşim var evde çok durmasına izin vermiyor:) berra anneannesiyle çok mutluydu. tabi dolapları falan karıştırmasına engel olursa bağırıyordu ananeye o ayrı mesele:) berra böyle istemediği şeylerde hemen bağırmaya başlıyo kızlar sizinkilerde de var mı bu durum resmen kavga ediyo karşısındakiyle çok komik oluyo ama öyle yapmasını da istemiyorum. neyse ben sınava gidince de hiç üzmemiş annaneyi. normalde emerek uyur ama annem yatırmış yatağına uyumuş maşallah.

ayy gözümde canlandı yerim onu ben. dün akşam bizde zeynep ilayla çok eğlendik. babası salonun bi ucuna legolardn kule yapıo zeynep ilay böyle edalı edalı yürüyo önce eliyle vuruyo bi kısmını yıkıo, kalan kısmına da ayağıyla vuruyo nasıl gülüo mutlu oluo anlatamam. sonra babamız salonun diğer ucuna yapıo kule bu sefer de o uca gelio yine aynı edalar kahkahalar belki 1,5 saat bu şekilde oynadılar. benim başım ağrıyordu bende uzanıp onları seyrettim. kuzum arada da gelio bana sarılıo bişeyler anlatıo. sonra oyuna devam edio... ay ii ki var bu kuzular yaa şükürler olsun...rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.

yok cnm daha doğrusu süt olarak içmio ama ben devam sütüyle muhallebi yapıyorum yada bazen büsküviyle yediriyorum ama öyle olunca da ya 90 cc ya da 60 cc filan tüketio napiiim buna da şükür.

cnm çok basit çok da güzel tarifim var ama malesef ben balık hafızalı olduğum için evde pasta tarifleri defterimde yazılı

oyyy yerim ben onuuu:
tahmin ede biliyorum..

cnm sen şu tarif defterini getirsene bi gün..

Yaptim kizlar netten buldum yorumlarda guzeldi bende denedim gzel olmus begendim simdi masali uyutuom kisir yada patates salatasida yapayim diormkarar veremedim bakalim artik uyusunda ben simiu yaparken un nu masal koydu oyuzden guzel olmustur kesin:)

güzel olmuştur eminim cnm... ayyy kısır varsa bende geleyimmmmmmmmmmmmmmm

ayy canım seninkiler kadar olması mümkün mü

yok cnm benimkilerin geneli atmasyonoluyo hele bu ara nil için ne varsa vitaminli koyuyorum içine..

ohhh ohh masalın eli deydiyse kesin 10 numara olmuştur cnm bende gelicem
ben nille asla yapamıyorum hemen bacaklarıma sarılıyo ağlıyo beni kucağına al diye..

yada pat pat buzdolabının kapağını vuruyooooo:

nilde uyanık annesi işin menbağının buzdolabından geldiğini bilio:) ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz inş.

Biri kısır mi dedi bende geleyim
merhaba hanımlar nasılsınız biz sumuklu kızımla iyi olmaya çalışıyoruz
Elifte bu ara kavga ediyo bizimle.istemediği bişey olursa bagirarak öğretmen gibi parmak salliyo hii yapiyo kaslarını çatarak

oy kuzu hasta mı oldu annesi geçmişolsun. yerim onun ben hıı diyen dilini. biz iyiyiz canım zeynep hanıma yatişmeye çalışıyoruz. sanırım ben de zeynep ilaya çok fazla hayır diyorum ki, kuzum bişey yapmak istemediğinde ya da genellikle yemek yemek istemediğinde elini sallayarak hayıy hayıy dio

bugünde kimsecikler yok inş. yarın böyle olmaz... ben de çıkıyorum ii bakın kendinize ve bebişlere. sabaha bolbol geçmiş okurum inş.

Bende tezgahda yada masad falan yaparsam masalda yaptirmio bacagimayapisio oyuzden yerde yapiom oda biseylerle ilgilenio.yanimda yada izlio yoksa.masalda.yaptrmaz cnm bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…