2012 kasım bebekleri büyüyor..

bugünde kimsecikler yok inş. yarın böyle olmaz... ben de çıkıyorum ii bakın kendinize ve bebişlere. sabaha bolbol geçmiş okurum inş.

Benm.misfirler olunca giremedim beysal gulden yogun heralde yagmurcandan da hasta.elif diodu izin vermemistir annesine.belki katreinur annesi gdince berrayla.basbasa kalmaya adapte olmaya.calisipdur yetismeye calisiodur:)nebilim huuu huu hakkette. Kimseciklerrr nerdsnz :)

Cnm belediye kresleri 2yas uzeriymis bazulari 3yas ustu tum beldiyeyi aradim ankarqdki sgk krei 0yas gurubuymus aradim tabi hesap edemedim esim uzman cavus olunca emekli sandigina bagliyz sigortaya degilya oyuzden olmuomus puff esimde israrla seneye calis 2yasina girince buzamnlardq krese verwlim dedi ben idare ederim dedi komsuyada tekrar soramiom o daha kcuk.dedi die oyuzden calismiycqm artik seneye kadqr evimiE yakin ozel kres var 2yas grubumz ama 18aydan sonra alabilirz uyum sagliolar dedi eylul 22aylik olcak ozman oraya verip baslayqbilirm ise

Bencede canim en azindan 2yasina kadar bekle az daha buyusun durumunuz cok kotu degilse bekle bencede yani ben cocugumu biyere verip calismayi hic dusunemiyorum yaa ben oglumu kendim buyutmek istiyorum ama zaten ben simdiye kadarda hic calismadim ben evlendigim sene imam hatip lisesine basladim aciktan okudugum halde mecbur yuz yuze derslere gitmek zorundayim hamileyken gittim dogum yaptim gittim hala gidiyorum 3.senem insallah seneye biter sonra kurslarda hocalik falan yapabilirim ama ben cocugumu birakmayi hic dusunmuyorum ilerde ben hayat boyu hocalik yapabilirim ama cocugumu bidaha buyutme sansim olmiycak ama bu benim icin gecerli bisey kisisel dusuncem tabi normalde calisanlar icin bisey diyemem onlarin durumu benden farkli.

Bassagligi dilekleriniz icin Allah razi olsun arkadaslarim
Cok aci birsey yasiyoruuz cok zor bir donemden geciyoruz
Annemi kaybetmek bizi alt ustu etti
Nasil toparlanicaz bilmiyorum
Bugun 5.gun simdiden annemi okadar cok ozledim ki bilmiyorum nasil normale donucez yokluguna nasil alisicaz
Arayamicam goremicem konusamicam yok yani artik bitti dakikalar bile gecmiyor sanki

Iki gundur sutumde cok.buyul miktarda azaldi derdime bir dert daha eklendi

Senden haber almak beni cok.mutlu etti cok merak ediodum.seni kacgundur aklim sendeydi allhim suan agliorum sanki seni taniyomusum gbi senin acin venm acim oldu inan bana keske gelip destek olabilsem.sana insan bu durmda yalni kalmamli bende babannemi kaybettigimde kendime gelemedim beni o buyuttugu icin cok etkilwnmistim ama 4sene oldu insan alisio rabbim guc verio allhim zamnla acini hafifletcek cok zor gunler aras yaren cok etkilwnmistir esin cok uzgindur hepsunin yuku acisi seni dahada uzer elinden bisey gelmemisi ne zor allhim sabir versin canim benm

Basin sagolsun canim eminim cok zordur sizin icin Allah kolaylik versin insan hicbiseyi unutmaz ama zamanla herseye alisir zaman herseyin ilaci geride kalanlar bisekilde yasamaya devam ediyo iste bizde gecen kis kayinpederimi kaybettik oda cok iyiydi cok severdim oda beni cok severdi yaa cok zor ama insan alisiyo senin bak cocuklarin var esin var onlar icin guclu olman lazim zaten sutunde azalmis kendini biraz toplamaya calis Allahim evlat acisi gostermesin kimseye her aciya alisilirda bi ona alisilmaz.

Bende senin gbi dusunuodum cnm kendim buyuteyim buanlari geri gelmicek die ama gecen anlattim ya maddi duym zorlayinca esime karsi mahcup hissettim oyuzden calismak istedim evlendgimdede calisiodum masala hamileykende calistim oyizden aliskinda olunca calisayim dedim ama zaten yaz sonuna kaldi artik kv yada annem.olsa yine calisirm ama bakici yada kres icin cok kucuk suan kiyamiom arastiruom ama istemiodummda zaten komsumuz alio sewmk icin inan catliom meraktan yaslilar torunlari uazakda arada gelip aliolar karsi dairem zaten ama catliom bende ayrilamam kolay kolay

Canim yanlis hatirlamiosam 15aralik sonuclar cikcak demistin xiktimi canim nasil sonuclqr umarim iyidir dualrim sizinle super adami seni cok ozledik coktandir gormuoz annesi resim istiozzzz oyuzden mi giremiosun isyerindemi yogunsun cnm merak edioz ozluoz seniiii

bu sabah benim için çoook zordu kızımdan ayrılmak ama rana hanım arkamdan el salladı çünkü bakıcısını özlemiş tabi bakıcı sadece onunla oyun oynarsa özlenmez mi :))
rana bu akşam bi farklıydı kızlar ya çok güzel oyunlar oynadı kendi kendine hiç arkamdan sürünmedi rahatlıkla yemek yapabildim geldi gitti mutfağa fırına cıss diye dokunmadan gitti babasının yanına sonra birlikte yemek yedik illa limon yiyecekmiş verdik eline baya yedi yüzünü buruştura buruştura sonra telefondan pepee halay açtım eline mendil verdim orta yerde ayakta baya halay çekti.. sonra hüdayda açtım başladı parmak şıklatmaya :) sonra muhallebisini yedi yastığını koydum altına battaniye serdim oraya yattı iyice uykusu geldi birlikte yatak odasına gittik yanına yattım uyudu elimden tutarak ama ben hiç uyumasını istemedim yaa büyüdüğü belli oluo rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın ve şükürler olsun ki bu duyguyu bizlere yaşattı...
canıımmm çok iyi anlıyorum seni zaten üzüntü bi zaman sonra gidiyo insanın içi özlemle doluyo çünkü hayatında her zaman olan biri hani uzaktan akraban olsa veya çok samimi olmasan üzülürsün ama sürekli görüştüğün çok sevdiğin biri olunca üzüntünün arkasına özlem geliyo.. boşuna dememişler ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı.. ben teyzem her aklıma geldiğinde gözlerim doluyo yolda evde iş yerinde onunla o kadar çok anım var ki öleli bugün tam 5 ay oldu ama hiç geçmiyo acısı.. ama hayat da devam ediyo.. ölümden sonra yaşama inanan insanlarız ve rabbim bizi sevdiklerimizle cennetinde kavuştursun diye dua edelim böyle rahatlat içini ve en önemlisi arasını evladını düşün ve yediklerine dikkat et hemen toparlar sütün acaba kesilecek mi falan diye de sakın düşünme.. seni çooook seviyorum biliyosun bitanecik arkadaşım benim

Cnm ilk günden geldi tıka basa yemek yedi ardından kaplıcaya girdi ve doğal olarak fenalık geçirdi. Yemek ardından girme dedim ama dinleyen kim.
ellerine sağlık cnm ben de en kısa zamanda deneyeceğim

Cnm tez zamanda allah tekrar kavuştursun inşallah
Masalın eli varsa çoooooook güzel olmuştur
Ay yerim ben onu . Allahim ne kadar tatlı oluyordur. Defne de bişeyi istemediginde kafasini yukarı kaldırıp i ih diyor
Cnm benim yaş sınırı olduğunu bilmiyordum, özür dilerim. Allah inşallah bi kapı açar.
Cnm benim allah sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum. Biliyorsun 2 ay önce ben de kardeşim kadar sevdiğim kuzenimi kaybettim. Cnm inan zamanla insan acıya alışıyor. Acı , özlem geçmiyor ama alışıyorsun. Ben hala kuzenim aklıma geldikce ağlıyorum.Üzülme demiyorum çünkü insan sevdiğine üzülüyor. Allah dayanma gücü versin. Rabbim kv ni cennetine alsın sizleri de ona komşu yapsın. Böyle durumlarda inan kelimelerin pek bir anlami olmuyor.

Cnm benim ne ozuru ben hbr vereim sadece hatta iyiki soyledin sayende ogrendm bilniodum yaxa oraya da gnderebilirm guvenilir oldugunu soyluo komsularda bakqlim artik

Ohhhh masallhh ranayaaa alkhim nazqrdan korusun buyuilar gercekten hergun degisiolar hep biseyker kopyaliokar resmn aninda taklit ediolar masalda gangm style bebegi var bayilio ona annemle konusturtmadi aksam ac ac die aciom oynamaya baslio annemler iyice ozluo bayrmda gorduler yazik ozmn yurumuodu bile tam olark cok merak ediolar allhm isteyen herkse versinnnnn inssss

Gunaydin kizlarrrrr masal bugun 6kez kalkti neler oluor hayatta hayirdir ins heeyyy:) bide pisik olmus hic olmazdi 2kez olmustu oda portakl yedigi icndi simdi nie olduki acaba dislermi gelio

Gostermiodu dislwrini kraker vererek zar zor baktim ustteki 2disi gozukuo birazi patlamis birazi duruo ama tam ust ortadaki degil ortadaki diskeri. Yanindaki ler cikio ust orta cikmadan yanlarini cikaran varmi allhim be garip kuzum varrr:)

Gunaydin kizlarrrrr masal bugun 6kez kalkti neler oluor hayatta hayirdir ins heeyyy:) bide pisik olmus hic olmazdi 2kez olmustu oda portakl yedigi icndi simdi nie olduki acaba dislermi gelio
günaydın cnmm ay çok zor gelmiştir sana bu gece masal kız pek yapmazdı ya böyle şeyler diş gelio demek ki... benim kuzumda portakal ve mandalinadan pişik oluo nasıl yedircem ki

hayırlısı cnm:

herkes çocuğunu kendisi büyütmek ister
tabiki ama şartların uygun olması lazım
bende istiyorum nille evde vakit geçirmeyi tabiki ama onun için ona güzel imkanlar sağlamak içinde çalışmam lazım
eve gittiğimdede kaliteli zaman gçire biliriz diye düşünüyorum
ama ev hanımlarını kıskanmıyo değilim..

cnm seni belkide en iyi ben anlıyorum biliyosun babamı kaybettim ve oanlar anlatılmaz gerçekten
ama zamanla alışıyosun sabır etmeyi öğreniyosun
sende sabret cnm
tekrar söylüyorum yarenin rüyasından çok etkilendim
annen şuanda çopkgüzel bi yerde bence..
bu arada sütünede takılma
tabiki dikkat et ama arasım nerdeyse 1 buçuk yaşına doğru gidiyo
sonuçta sen onu bu zamana kadar emzirdin yine tabi devam edersin ama lütfen bide ona üzülme oluruna bırak arkadaşım :
seni çok seviyorummm:

cnm bunun adı kesinlikle diş kıyamam ben masalımaaa:
akşama bi carpol ver ağrısını hissetmesin yavrum..
günaydın bu arada..

Gostermiodu dislwrini kraker vererek zar zor baktim ustteki 2disi gozukuo birazi patlamis birazi duruo ama tam ust ortadaki degil ortadaki diskeri. Yanindaki ler cikio ust orta cikmadan yanlarini cikaran varmi allhim be garip kuzum varrr:)

allahım yardım etsin masala..

kızlar herkese günaydınnn:

yasminim günaydın aa neden öyle bişey oluyomuş peki?
çok şükür nil yiyo bişey olmadı bizde
hemde mandalina canavarıyız biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…