- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.321
bugünde kimsecikler yok inş. yarın böyle olmaz... ben de çıkıyorum ii bakın kendinize ve bebişlere. sabaha bolbol geçmiş okurum inş.
Cnm belediye kresleri 2yas uzeriymis bazulari 3yas ustu tum beldiyeyi aradim ankarqdki sgk krei 0yas gurubuymus aradim tabi hesap edemedim esim uzman cavus olunca emekli sandigina bagliyz sigortaya degilya oyuzden olmuomus puff esimde israrla seneye calis 2yasina girince buzamnlardq krese verwlim dedi ben idare ederim dedi komsuyada tekrar soramiom o daha kcuk.dedi die oyuzden calismiycqm artik seneye kadqr evimiE yakin ozel kres var 2yas grubumz ama 18aydan sonra alabilirz uyum sagliolar dedi eylul 22aylik olcak ozman oraya verip baslayqbilirm ise
Bassagligi dilekleriniz icin Allah razi olsun arkadaslarim
Cok aci birsey yasiyoruuz cok zor bir donemden geciyoruz
Annemi kaybetmek bizi alt ustu etti
Nasil toparlanicaz bilmiyorum
Bugun 5.gun simdiden annemi okadar cok ozledim ki bilmiyorum nasil normale donucez yokluguna nasil alisicaz
Arayamicam goremicem konusamicam yok yani artik bitti dakikalar bile gecmiyor sanki
Iki gundur sutumde cok.buyul miktarda azaldi derdime bir dert daha eklendi
Canim senin dogum tarihini yeni gordum ya aramizda 5 gun var seninle bende 5 agustos dogumluyum 90liyim.
Bugun 5.gun simdiden annemi okadar cok ozledim ki bilmiyorum nasil normale donucez yokluguna nasil alisicaz
Arayamicam goremicem konusamicam yok yani artik bitti dakikalar bile gecmiyor sanki
Bencede canim en azindan 2yasina kadar bekle az daha buyusun durumunuz cok kotu degilse bekle bencede yani ben cocugumu biyere verip calismayi hic dusunemiyorum yaa ben oglumu kendim buyutmek istiyorum ama zaten ben simdiye kadarda hic calismadim ben evlendigim sene imam hatip lisesine basladim aciktan okudugum halde mecbur yuz yuze derslere gitmek zorundayim hamileyken gittim dogum yaptim gittim hala gidiyorum 3.senem insallah seneye biter sonra kurslarda hocalik falan yapabilirim ama ben cocugumu birakmayi hic dusunmuyorum ilerde ben hayat boyu hocalik yapabilirim ama cocugumu bidaha buyutme sansim olmiycak ama bu benim icin gecerli bisey kisisel dusuncem tabi normalde calisanlar icin bisey diyemem onlarin durumu benden farkli.
bu sabah benim için çoook zordu kızımdan ayrılmak ama rana hanım arkamdan el salladı çünkü bakıcısını özlemiş tabi bakıcı sadece onunla oyun oynarsa özlenmez mi :))Ayy cok zordur kesin izin sonrasi donus esimde yillik izindeydi o ilgilndi masalla doyasiya oynadilar cok mutluydulr 2gun once ise basladi esim ilk gun eve f geldiginde cok ozldm yaaa cok zordu bgun dedicok zor yaaa ins rana zorluk cekmz sen iyi kotu katlnirsin isirma huyu bizde yok disi olmadindandir belkide 2tane daha ama 1yas kntrolnde doktormz olumsz huylar edinne donemi gelio gormzden gel unutur kizsanda gulsende dewam eder oyun gbi gelir ona bosuna kizma dedi tepki verme sakince hayir de sadece o dewam etsede tepkisz kal dedi tabi cok zordur masalinda atma huyu var elindeki haerseyi atio yere koltuktan baljondan sandalyede yemgini yedirirkn ekindekileri hep atio vazgeciremdim 4-5aydir boyle
canıımmm çok iyi anlıyorum seni zaten üzüntü bi zaman sonra gidiyo insanın içi özlemle doluyo çünkü hayatında her zaman olan biri hani uzaktan akraban olsa veya çok samimi olmasan üzülürsün ama sürekli görüştüğün çok sevdiğin biri olunca üzüntünün arkasına özlem geliyo.. boşuna dememişler ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı.. ben teyzem her aklıma geldiğinde gözlerim doluyo yolda evde iş yerinde onunla o kadar çok anım var ki öleli bugün tam 5 ay oldu ama hiç geçmiyo acısı.. ama hayat da devam ediyo.. ölümden sonra yaşama inanan insanlarız ve rabbim bizi sevdiklerimizle cennetinde kavuştursun diye dua edelim böyle rahatlat içini ve en önemlisi arasını evladını düşün ve yediklerine dikkat et hemen toparlar sütün acaba kesilecek mi falan diye de sakın düşünme.. seni çooook seviyorum biliyosun bitanecik arkadaşım benimBassagligi dilekleriniz icin Allah razi olsun arkadaslarim
Cnm ilk günden geldi tıka basa yemek yedi ardından kaplıcaya girdi ve doğal olarak fenalık geçirdi. Yemek ardından girme dedim ama dinleyen kim.ayy yerim ben ıonu cnm zor oluyo biraz ama tepki verme nekadar tepki verirsen okadar yapıyolar
ama ben küsüyorum nile vurduğu zaman..
cnm allah kavuştursun nasıl geçti annenle dinlene bildinmi birazcık bari..
cnm birazdan yazıcam
ama merak ettim k. valide ne yaptı yine ..
ellerine sağlık cnm ben de en kısa zamanda deneyeceğimkızlar herkese günaydınnnnn:
tuzlu kek kafama göre yaptım cnm
benm buday unuyla yaptım ama sen normal unla yapa bilrsin gerçi buday unu daha sağlıklı ben nil kilo alıyo diye
normal unla yapmıyorum..
malum biraz balık etliyizya:):)
3 yumurta, yarım subardağından biraz fazla yoğurt, biraz kaşar rendele, birazda zeytin ezmesi
3 dolu dolu yemek kaşığı koydum ben yarım su bardağına yakında sıvı yağ çok azda tuz yarım çay kaşığı kadar, 1 paket kabartma tozu,
2 su bardağıda buday unu kıvamı bildiğin kek gibi olacak unu ona göre ayarlaya bilirsin
sonra borcama döküp pişirdim10 nnumara oldu bence bol vitaminnli oldu..
gelelim tatlıya:
4 yumurta, 1 buçuk su bardağı şeker, yarım su bardağı sıvı yağ, yarım su bardağı portakal suyu, 1 portakal kabu rendesi, 1 büyük boy havuç rendesi, 2 paket kabartma tozu, 2 su bardağı un..
tarif cevizliydi ama ben içerisine hem ceviz fındık karışımı
birde şu kanyapıcı kara üzümler varya onlardan koydum nil için özellikle bu ara kansız diye
önce yumurtayla şekeri çırp sonra sırasıyla mazemeleri ilave ediptabi cevizle üzümüde ilave ettikten sonra en
sonda unu ilave edip karıştır 180 derece fırında pişirdim bu arada kkeki kek kalıplarında yaptım cnm:
afiyet olsunnn:
Cnm tez zamanda allah tekrar kavuştursun inşallahevet kızlar annem çok duramıyor erkek kardeşim var evde çok durmasına izin vermiyor:) berra anneannesiyle çok mutluydu. tabi dolapları falan karıştırmasına engel olursa bağırıyordu ananeye o ayrı mesele:) berra böyle istemediği şeylerde hemen bağırmaya başlıyo kızlar sizinkilerde de var mı bu durum resmen kavga ediyo karşısındakiyle çok komik oluyo ama öyle yapmasını da istemiyorum. neyse ben sınava gidince de hiç üzmemiş annaneyi. normalde emerek uyur ama annem yatırmış yatağına uyumuş maşallah.
Masalın eli varsa çoooooook güzel olmuşturYaptim kizlar netten buldum yorumlarda guzeldi bende denedim gzel olmus begendim simdi masali uyutuom kisir yada patates salatasida yapayim diormkarar veremedim bakalim artik uyusunda ben simiu yaparken un nu masal koydu oyuzden guzel olmustur kesin:)
Ay yerim ben onu . Allahim ne kadar tatlı oluyordur. Defne de bişeyi istemediginde kafasini yukarı kaldırıp i ih diyorBiri kısır mi dedi bende geleyim
merhaba hanımlar nasılsınız biz sumuklu kızımla iyi olmaya çalışıyoruz
Elifte bu ara kavga ediyo bizimle.istemediği bişey olursa bagirarak öğretmen gibi parmak salliyo hii yapiyo kaslarını çatarak
Cnm benim yaş sınırı olduğunu bilmiyordum, özür dilerim. Allah inşallah bi kapı açar.Cnm belediye kresleri 2yas uzeriymis bazulari 3yas ustu tum beldiyeyi aradim ankarqdki sgk krei 0yas gurubuymus aradim tabi hesap edemedim esim uzman cavus olunca emekli sandigina bagliyz sigortaya degilya oyuzden olmuomus puff esimde israrla seneye calis 2yasina girince buzamnlardq krese verwlim dedi ben idare ederim dedi komsuyada tekrar soramiom o daha kcuk.dedi die oyuzden calismiycqm artik seneye kadqr evimiE yakin ozel kres var 2yas grubumz ama 18aydan sonra alabilirz uyum sagliolar dedi eylul 22aylik olcak ozman oraya verip baslayqbilirm ise
Cnm benim allah sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum. Biliyorsun 2 ay önce ben de kardeşim kadar sevdiğim kuzenimi kaybettim. Cnm inan zamanla insan acıya alışıyor. Acı , özlem geçmiyor ama alışıyorsun. Ben hala kuzenim aklıma geldikce ağlıyorum.Üzülme demiyorum çünkü insan sevdiğine üzülüyor. Allah dayanma gücü versin. Rabbim kv ni cennetine alsın sizleri de ona komşu yapsın. Böyle durumlarda inan kelimelerin pek bir anlami olmuyor.Bassagligi dilekleriniz icin Allah razi olsun arkadaslarim
Cnm benim ne ozuru ben hbr vereim sadece hatta iyiki soyledin sayende ogrendm bilniodum yaxa oraya da gnderebilirm guvenilir oldugunu soyluo komsularda bakqlim artikCnm ilk günden geldi tıka basa yemek yedi ardından kaplıcaya girdi ve doğal olarak fenalık geçirdi. Yemek ardından girme dedim ama dinleyen kim.
ellerine sağlık cnm ben de en kısa zamanda deneyeceğim
Cnm tez zamanda allah tekrar kavuştursun inşallah
Masalın eli varsa çoooooook güzel olmuştur
Ay yerim ben onu . Allahim ne kadar tatlı oluyordur. Defne de bişeyi istemediginde kafasini yukarı kaldırıp i ih diyor
Cnm benim yaş sınırı olduğunu bilmiyordum, özür dilerim. Allah inşallah bi kapı açar.
Cnm benim allah sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum. Biliyorsun 2 ay önce ben de kardeşim kadar sevdiğim kuzenimi kaybettim. Cnm inan zamanla insan acıya alışıyor. Acı , özlem geçmiyor ama alışıyorsun. Ben hala kuzenim aklıma geldikce ağlıyorum.Üzülme demiyorum çünkü insan sevdiğine üzülüyor. Allah dayanma gücü versin. Rabbim kv ni cennetine alsın sizleri de ona komşu yapsın. Böyle durumlarda inan kelimelerin pek bir anlami olmuyor.
Ohhhh masallhh ranayaaa alkhim nazqrdan korusun buyuilar gercekten hergun degisiolar hep biseyker kopyaliokar resmn aninda taklit ediolar masalda gangm style bebegi var bayilio ona annemle konusturtmadi aksam ac ac die aciom oynamaya baslio annemler iyice ozluo bayrmda gorduler yazik ozmn yurumuodu bile tam olark cok merak ediolar allhm isteyen herkse versinnnnn inssssbu sabah benim için çoook zordu kızımdan ayrılmak ama rana hanım arkamdan el salladı çünkü bakıcısını özlemiş tabi bakıcı sadece onunla oyun oynarsa özlenmez mi :))
rana bu akşam bi farklıydı kızlar ya çok güzel oyunlar oynadı kendi kendine hiç arkamdan sürünmedi rahatlıkla yemek yapabildim geldi gitti mutfağa fırına cıss diye dokunmadan gitti babasının yanına sonra birlikte yemek yedik illa limon yiyecekmiş verdik eline baya yedi yüzünü buruştura buruştura sonra telefondan pepee halay açtım eline mendil verdim orta yerde ayakta baya halay çekti.. sonra hüdayda açtım başladı parmak şıklatmaya :) sonra muhallebisini yedi yastığını koydum altına battaniye serdim oraya yattı iyice uykusu geldi birlikte yatak odasına gittik yanına yattım uyudu elimden tutarak ama ben hiç uyumasını istemedim yaa büyüdüğü belli oluo rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın ve şükürler olsun ki bu duyguyu bizlere yaşattı...
canıımmm çok iyi anlıyorum seni zaten üzüntü bi zaman sonra gidiyo insanın içi özlemle doluyo çünkü hayatında her zaman olan biri hani uzaktan akraban olsa veya çok samimi olmasan üzülürsün ama sürekli görüştüğün çok sevdiğin biri olunca üzüntünün arkasına özlem geliyo.. boşuna dememişler ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı.. ben teyzem her aklıma geldiğinde gözlerim doluyo yolda evde iş yerinde onunla o kadar çok anım var ki öleli bugün tam 5 ay oldu ama hiç geçmiyo acısı.. ama hayat da devam ediyo.. ölümden sonra yaşama inanan insanlarız ve rabbim bizi sevdiklerimizle cennetinde kavuştursun diye dua edelim böyle rahatlat içini ve en önemlisi arasını evladını düşün ve yediklerine dikkat et hemen toparlar sütün acaba kesilecek mi falan diye de sakın düşünme.. seni çooook seviyorum biliyosun bitanecik arkadaşım benim
günaydın cnmm ay çok zor gelmiştir sana bu gece masal kız pek yapmazdı ya böyle şeyler diş gelio demek ki... benim kuzumda portakal ve mandalinadan pişik oluoGunaydin kizlarrrrr masal bugun 6kez kalkti neler oluor hayatta hayirdir ins heeyyy:) bide pisik olmus hic olmazdi 2kez olmustu oda portakl yedigi icndi simdi nie olduki acaba dislermi gelio
Cnm belediye kresleri 2yas uzeriymis bazulari 3yas ustu tum beldiyeyi aradim ankarqdki sgk krei 0yas gurubuymus aradim tabi hesap edemedim esim uzman cavus olunca emekli sandigina bagliyz sigortaya degilya oyuzden olmuomus puff esimde israrla seneye calis 2yasina girince buzamnlardq krese verwlim dedi ben idare ederim dedi komsuyada tekrar soramiom o daha kcuk.dedi die oyuzden calismiycqm artik seneye kadqr evimiE yakin ozel kres var 2yas grubumz ama 18aydan sonra alabilirz uyum sagliolar dedi eylul 22aylik olcak ozman oraya verip baslayqbilirm ise
Bencede canim en azindan 2yasina kadar bekle az daha buyusun durumunuz cok kotu degilse bekle bencede yani ben cocugumu biyere verip calismayi hic dusunemiyorum yaa ben oglumu kendim buyutmek istiyorum ama zaten ben simdiye kadarda hic calismadim ben evlendigim sene imam hatip lisesine basladim aciktan okudugum halde mecbur yuz yuze derslere gitmek zorundayim hamileyken gittim dogum yaptim gittim hala gidiyorum 3.senem insallah seneye biter sonra kurslarda hocalik falan yapabilirim ama ben cocugumu birakmayi hic dusunmuyorum ilerde ben hayat boyu hocalik yapabilirim ama cocugumu bidaha buyutme sansim olmiycak ama bu benim icin gecerli bisey kisisel dusuncem tabi normalde calisanlar icin bisey diyemem onlarin durumu benden farkli.
Gunaydin kizlarrrrr masal bugun 6kez kalkti neler oluor hayatta hayirdir ins heeyyy:) bide pisik olmus hic olmazdi 2kez olmustu oda portakl yedigi icndi simdi nie olduki acaba dislermi gelio
Gostermiodu dislwrini kraker vererek zar zor baktim ustteki 2disi gozukuo birazi patlamis birazi duruo ama tam ust ortadaki degil ortadaki diskeri. Yanindaki ler cikio ust orta cikmadan yanlarini cikaran varmi allhim be garip kuzum varrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?