2012 kasım bebekleri büyüyor..

songülüm canımm benim ölüm acısı benzemiyor ki hiç bişeye biz ne desek boş senin acını dindirmez. ama artık yok diye düşünme canım çok şükür müslümanız ve ahirete inanıyoruz. orada kavuşcaz sevdiklerimizle inşallah. Rabbim sizlere sabır versin canım benim

yasminim günaydın aa neden öyle bişey oluyomuş peki?
çok şükür nil yiyo bişey olmadı bizde
hemde mandalina canavarıyız biz..

bilmiyorum ki cnm yaa songülüm söylemişti sanki dikkat edin pişik yapabilir diye. zeynebe dikkat ettim ne zaman versem ertesi gün kızarıyo popişi. oysa ki sevio kuzum mandalinayı...

günaydın kızlarr

beysal var mı bi gelişme canım

günaydın şekerim nasılsın berram nasıl?
beysalım çokmu yoğunsun cnm?

bilmiyorum ki cnm yaa songülüm söylemişti sanki dikkat edin pişik yapabilir diye. zeynebe dikkat ettim ne zaman versem ertesi gün kızarıyo popişi. oysa ki sevio kuzum mandalinayı...

oyyy kıyamam ben kuzumaya..

ben de ilk verdiğimde yapmıştı ama vermeye devam ettim canım artık yapmıyo ben genelde sabah kahvaltısında suyunu veriyorum mandalina ya da portakalın

günaydın şekerim nasılsın berram nasıl?
beysalım çokmu yoğunsun cnm?

oyyy kıyamam ben kuzumaya..

iyiyim canım çok şükür ama uykum var berrayı yatırdım uyur inşallah da ben de yatarım biraz. berrada iyi 1 haftadır falan artık hiç emeklemeden yürüyor. sanki daha dün emekleyen bu bebek değildi birden nasıl bıraktı çok şaşırıyorum. bi de artık oyuncaklarıyla daha çok oynuyor değişik oyuncaklar almak istiyorum sizin bebişlerin severek oynadıkları oyuncaklar var mı kızlar nasıl bişeyler alınmalı acaba bu yaş için

sen nasılsın canım nil nasıl uyuttu mu bu gece annesini

arkadaşlar merhaba 3+5 günlük hamileyim bir arkadaşımın henüz üyeliği yok sizlere bir şey sormak istiyorum adetinin hemen üstüne hamile kalan var mı 6.7. günler ?

günaydın cnm nasılsın berracık nasılll.... ay bi sürü işim var ama yapasım yok ii mi:)
ben deeee sadece uyumak istiyorum işler umrumda değil. biz iyiyiz canım berra hanımı uyutmak istedim ama uyumadı. eken kalktı bugün mızlanıp duruyo uykusu var. sizden naber prenses nasıl

ben de ilk verdiğimde yapmıştı ama vermeye devam ettim canım artık yapmıyo ben genelde sabah kahvaltısında suyunu veriyorum mandalina ya da portakalın

yaa nil öyle suyunu içmiyo bende kahvaltıda vermek istiyorum ama kendini yiyo suyunu içmiyo:

içine pekmez falan koyuyomusun cnm?

ehişte cnm uyuttu sayılır..
ayy inanmıyorum ya bunlar çok hızlılar öyle yavaş yavaş uraşmıyolar nurcum bianda koşuyolar resmen daha neler görücez bakalım..
ben kitaplar aldım
sonra babannemiz benim için bişeyler al dedi
bzimki tencerelerle çok oynadığı için
barbie çelik mutfak seti ve çay seti aldım oda metal:
istersen bi bak nil çk seviyo..
bu arada gitti gidiyordan aldım en uygun orasıydı cnm:

arkadaşlar merhaba 3+5 günlük hamileyim bir arkadaşımın henüz üyeliği yok sizlere bir şey sormak istiyorum adetinin hemen üstüne hamile kalan var mı 6.7. günler ?

ola bilir heran herşeyin olması mümkün:
hayırlı olsun..

günaydın cnmm ay çok zor gelmiştir sana bu gece masal kız pek yapmazdı ya böyle şeyler diş gelio demek ki... benim kuzumda portakal ve mandalinadan pişik oluo nasıl yedircem ki

Gunqydin cnm gercekten sok oldum 6kez hic kalkmamsiti juzum ama sut yada su icup uyuo heralde sanci gieio birden aksam jel surup surup vereyim ama cok garip geldi bana tam ust ortadakiler degilde yandakiler cikio herseyi ters kuzum :) portakal yapio bizde mandalina yapmio cnm doktora sordum bezi atana kaar verme gerekirse dedi idrrda yogun asit okusuo oyuzden pisik yapio ara ara dene hala olursa verme dedi zaten cok asitli oldugu icin agiz dil yarasida yapabilir takip edin sulandirarak verin birsure dedi ama ben hic vermiom cnm sende verme ozman yada bi sulandir bakalim suyunu.icir olcakmi

Bizimki oyuncak sevmio ama oynadigi arasirada olsa bikac parcasi var mesela halkalardan kule yapilio cubuga takilip onu sevio kovasi var delikli sekillere uygun deliklerden icine atio onu sevio legolari takmayi ogrendi kle yapio bozuo bide top oynuo onun diainda sewmio gangnam soyleyen bebegi var onu getiro ac ac dio aciom calmaya baslayinca oynuo encok oyun hamuru sulu boya kagit kalem onlarla oynuo cnm bilmiomki verra neyi sevio neye.meraki var.sen tanirsin annesi

oy kıyamam ben kuzuma cnm ya:
öyle yap şurup ver jel sür bakalım rahatlasın kuzu..

aa bez atana kadarda yemesinler canım bişey olmaz bezden sonra yerler:
diş bu heryerden çıka bilr cnm önce arka dişlerin bile çıktığını duydum ben..

ay ayşegül o
şekillerden çok çabuk sıkılıyo nil beceremiyo bi türlü masal onlarıda atıyomu?
aferin masala..

ay benim kız sudan başka bişey içmio ki biberonla . bardakla verdim ama yok... hep zorluo beni sağolsun...

ay benim ki de hala genellikle tutunarak gidiyor. korkuo sanırım çünkü tek başına tutunmadan gayet rahat yürüyo sağa sola dönüo artistlik bile yapıo bal böcüğüm ama nedense tam oturtamadı.

ben deeee sadece uyumak istiyorum işler umrumda değil. biz iyiyiz canım berra hanımı uyutmak istedim ama uyumadı. eken kalktı bugün mızlanıp duruyo uykusu var. sizden naber prenses nasıl
biz de iyiyiz çok şükür cnm ananeye bırakıp geldim uyanmış beni bekliyordur muhtemelen.

ay vermiycem cnm bende ama biz yerken istio dayanamıyorum. verdiğimi yemez vermediğime uzanır canım kuzum:)

ay ayşegül allah aşkına sulu boyayı nasıl verion benim ki suyunu içmeye kalkar vallahi ya da kafasına geçirir:)

Cnmyaaa yerim o nili ben celik oyuncak bak onu masalda sewer kesin bi.bakayim plastiklerle oynamio cunku

Bizimki oyuncak sevmio ama oynadigi arasirada olsa bikac parcasi var mesela halkalardan kule yapilio cubuga takilip onu sevio kovasi var delikli sekillere uygun deliklerden icine atio onu sevio legolari takmayi ogrendi kle yapio bozuo bide top oynuo onun diainda sewmio gangnam soyleyen bebegi var onu getiro ac ac dio aciom calmaya baslayinca oynuo encok oyun hamuru sulu boya kagit kalem onlarla oynuo cnm bilmiomki verra neyi sevio neye.meraki var.sen tanirsin annesi

ayyy nilde eminim o suyu içer boyayıda yer bende alayım diyom ama kuruboyamı alsam acaba?

Cnmyaaa yerim o nili ben celik oyuncak bak onu masalda sewer kesin bi.bakayim plastiklerle oynamio cunku

bak cnm bak vallaha gerçeklerinin bi küçüklerini düşün ayy çok güzel benimde oynıyasım var...
artık beraber oynarız..

ayyy ay şegül sen hamur yani oyun hamuru konusunda uzmansın söyle bakalım neden bu hamurlarda tariflerinde çok tuzvar bebekler yemesin diyemi acaba benim aklıma tek sebep bu geldi yada tuz koyunca bozulmuyolarmıki?
ay merak ettim aydınlatırmısın beni acaba?
bide renk işini nasıl çözdün yani nasıl renk verdin söyle bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…