2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tunaydin herkese biraz gec kaldik biz erenin oglen uykusu geldi bile ya bu oglanda bana cay icirmiyo kahvaltidan sonra iceyim diyorum cay kasigiyla tabagini istiyo bardaktaki cay sicak diye biliyo ondan uzak duruyo hep ama cay tabaklari cam gecen gun oynarken parkenin ustunde yanlislikla kirildi her yer cam oldu artik vermiycem ama vermiyorum diye agliyo busefer ya plastik tabaklar vardi simdilik onlari verdim ama onlarada sıkılıcak yaa bi cay keyfim var onada cozum bulmam lazim.

kızlar selamm
bizim minik tosun artık mamaları bıraktı.
ne kavanoz mama neDE tahıllı mama alıyorum.
kahvaltısını yapıyo.
öğlen makarna yoğurt artık seçmio ve ağzından çıkarmıyo.
çorbasını yiyiyo.her gün bir muz yiyiyo (sizce fazlamı?)
gecede pirinç unu veriyorum yatmadan
bugunde 4. dişimiz çıktı üstten.
nihyet tosunum pütürlü gıdalara yemeklere alıştı.
ekmeği yemeğe bandırıp verebılıyorum.
boşuna kafama takmışım üüzlmüşüm yemiyo ayy nasıl alıştırıcam dıye. birden oluverdi herşey

Cok sevindim canim benim oglan mama yemiyo zaten sadece kavanoz mama disari ciktigimizda nadir veriyorum biz ek gidaya gectigimizde ona yaptigim corbalari hicbirini yemiyodu cok az yiyodu gerisi cope gidiyodu bizim yediklerimizden istiyodu hep bende tuzsuz yapip bizim yediklerizden vermeye basladim hic blendr kullanmadim sayilir ilk kiyma yedigi zaman bile ogurur gibi yapiyodu yutmakta zorlaniyodu ben vermeye devam ettim alisti sonra simdi herseyi yiyo pirinc unu muhallebiyi bile aylar oldu keseli normal yemek yiyo sadece kahvalti karisik veriyorum onuda az kaldi zaten kisa zaman sonra tek tek vericem ondada problem yasiycami sanmiyorum nasil alisirsa oyle gidiyolar insallah sizinde bidaha yemek sorununuz kalmaz.

canım senin tosun galiba annesinin buraya yazmasını beklemiş olsun çok svindim artık sorunyokkk:

Cnm benim ne ozuru ben hbr vereim sadece hatta iyiki soyledin sayende ogrendm bilniodum yaxa oraya da gnderebilirm guvenilir oldugunu soyluo komsularda bakqlim artik

İnşallah istedigin gibi olur cnm.kendimi suçlu hissettim bi an .sanki seni boşuna yormuş gibi hissettim.

günaydın kızlarr

beysal var mı bi gelişme canım

günaydın şekerim nasılsın berram nasıl?
beysalım çokmu yoğunsun cnm?

oyyy kıyamam ben kuzumaya..

canlarım kusura bakmayın pazartesi sonuçları ankaraya götürdük oradaki doktorumuz o korkulan 2 hastalık olmadığını söyledi ama bu halin altında bir hastalık var dedi bunu gelişiminde görecez dedi ay sonra tekrar gidicez ankaraya istanbuldaki doktorumuza kontroller devam 2 gün izinlydim bugünde işlerimi toparlamaya çalışıyorum ondan giremedim kusura bakmayın kızlar

Cnm çok şükür korkulan 2 hastalik yokmuş. Peki bu durumda ne yapmak gerekiyormus? İnşallah gelişmesi sorunsuz olur süperman erdemin. Allahim dermansiz dert vermesin. İçini ferah tut cnm.

Cnm çok şükür korkulan 2 hastalik yokmuş. Peki bu durumda ne yapmak gerekiyormus? İnşallah gelişmesi sorunsuz olur süperman erdemin. Allahim dermansiz dert vermesin. İçini ferah tut cnm.

inşallah fundam fizik tedaviye devam edicez 6 ay sonra duruma göre biyopsi ve başka testler yapılacak

oy betülüm sen hiç merak etme hem dualarımız erdemime hemde ben inanıyorum atlatıcak bunu erdemim:
hiç bişey olmuyacak

o bi süpermen..
nede olsa

ay ayşegül o
şekillerden çok çabuk sıkılıyo nil beceremiyo bi türlü masal onlarıda atıyomu?
aferin masala..

8ayliktan beri oynatiom o sekilleri 2aydir ezberledi artik hepsini atio yildizi atamiodu simdi hepsini atio ondan siklmio cnm bide kuleleri sewio buyukten kucuge halkalri cubuga takmayi ogrendi obuda yapio artik

Cnm fincanin icine 3/4damla su koyuom kafasina doksede icsede bisey olmz yani okadar az:) ama yaninda oldgm icin dircayi tutup batirmadini boyayi secmesini defteri boyamsni gosteriom heran ynindayim cnm koca bardk su olmuo yoksa madalda afftmez:)dun banyodaki kopuklu suyu icti koca bi tas boguluodu oksurmkten deli kiz sinra bida yapio bide:)

aman cnm dikkat allah korusun bişey olmadı ama dimi?

Cnm tartar olmayinca bozuluo hic deneme tecrbeye sabit az tuzlu da denedim sert oluo oynayamio artik hazir aldm ama tartar alip yapcam dersen tuz bozulmamasini sagliomus yumusak olmasni biderenk icinde toz icecekler varya link tank falan onlardan hamurun icine koycakmissin yada limonata portakl nar gbi renk veren toz icecekden koyckmissin denemdm de sitede yziodu gida boyasi yoksa deneyin die

Cnm korkuln.hastalik degikmus buna sevndm allhin izniyle taman gecer ins tedaviyle sonuclnir en kisa zmnda ins cnm bnm

aman beee en iyisi hazır alayım bende
ama hiç tartar yazmıyodu tariflerde bak bunu duyduğum iyi oldu cnm:
ay hiç uraşamıyacam
yanlız korkuyorum nil onu yer diye heheh:

aman beee en iyisi hazır alayım bende
ama hiç tartar yazmıyodu tariflerde bak bunu duyduğum iyi oldu cnm:
ay hiç uraşamıyacam
yanlız korkuyorum nil onu yer diye heheh:

Bnm baktigimda da hep tartar yazipdu o olmasqda okur die dusunup yaptim ciikk olmadi eridi:) hazir al gec cnm bide masqlda yemege caliso mutlka yaninda ol mn gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…