- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.361
kızlar selamm
bizim minik tosun artık mamaları bıraktı.
ne kavanoz mama neDE tahıllı mama alıyorum.
kahvaltısını yapıyo.
öğlen makarna yoğurt artık seçmio ve ağzından çıkarmıyo.
çorbasını yiyiyo.her gün bir muz yiyiyo (sizce fazlamı?)
gecede pirinç unu veriyorum yatmadan
bugunde 4. dişimiz çıktı üstten.
nihyet tosunum pütürlü gıdalara yemeklere alıştı.
ekmeği yemeğe bandırıp verebılıyorum.
boşuna kafama takmışım üüzlmüşüm yemiyo ayy nasıl alıştırıcam dıye. birden oluverdi herşey
kızlar selamm
bizim minik tosun artık mamaları bıraktı.
ne kavanoz mama neDE tahıllı mama alıyorum.
kahvaltısını yapıyo.
öğlen makarna yoğurt artık seçmio ve ağzından çıkarmıyo.
çorbasını yiyiyo.her gün bir muz yiyiyo (sizce fazlamı?)
gecede pirinç unu veriyorum yatmadan
bugunde 4. dişimiz çıktı üstten.
nihyet tosunum pütürlü gıdalara yemeklere alıştı.
ekmeği yemeğe bandırıp verebılıyorum.
boşuna kafama takmışım üüzlmüşüm yemiyo ayy nasıl alıştırıcam dıye. birden oluverdi herşey
Cnm benim ne ozuru ben hbr vereim sadece hatta iyiki soyledin sayende ogrendm bilniodum yaxa oraya da gnderebilirm guvenilir oldugunu soyluo komsularda bakqlim artik
günaydın kızlarr
beysal var mı bi gelişme canım
günaydın şekerim nasılsın berram nasıl?
beysalım çokmu yoğunsun cnm?
oyyy kıyamam ben kuzumaya..
canlarım kusura bakmayın pazartesi sonuçları ankaraya götürdük oradaki doktorumuz o korkulan 2 hastalık olmadığını söyledi ama bu halin altında bir hastalık var dedi bunu gelişiminde görecez dedi ay sonra tekrar gidicez ankaraya istanbuldaki doktorumuza kontroller devam 2 gün izinlydim bugünde işlerimi toparlamaya çalışıyorum ondan giremedim kusura bakmayın kızlar
Cnm çok şükür korkulan 2 hastalik yokmuş. Peki bu durumda ne yapmak gerekiyormus? İnşallah gelişmesi sorunsuz olur süperman erdemin. Allahim dermansiz dert vermesin. İçini ferah tut cnm.
canlarım kusura bakmayın pazartesi sonuçları ankaraya götürdük oradaki doktorumuz o korkulan 2 hastalık olmadığını söyledi ama bu halin altında bir hastalık var dedi bunu gelişiminde görecez dedi ay sonra tekrar gidicez ankaraya istanbuldaki doktorumuza kontroller devam 2 gün izinlydim bugünde işlerimi toparlamaya çalışıyorum ondan giremedim kusura bakmayın kızlar
ay ayşegül o
şekillerden çok çabuk sıkılıyo nil beceremiyo bi türlü masal onlarıda atıyomu?
aferin masala..
8ayliktan beri oynatiom o sekilleri 2aydir ezberledi artik hepsini atio yildizi atamiodu simdi hepsini atio ondan siklmio cnm bide kuleleri sewio buyukten kucuge halkalri cubuga takmayi ogrendi obuda yapio artik
Cnm fincanin icine 3/4damla su koyuom kafasina doksede icsede bisey olmz yani okadar az:) ama yaninda oldgm icin dircayi tutup batirmadini boyayi secmesini defteri boyamsni gosteriom heran ynindayim cnm koca bardk su olmuo yoksa madalda afftmez:)dun banyodaki kopuklu suyu icti koca bi tas boguluodu oksurmkten deli kiz sinra bida yapio bide:)ay benim kız sudan başka bişey içmio ki biberonla . bardakla verdim ama yok...hep zorluo beni sağolsun...
ay benim ki de hala genellikle tutunarak gidiyor. korkuo sanırım çünkü tek başına tutunmadan gayet rahat yürüyo sağa sola dönüo artistlik bile yapıo bal böcüğüm ama nedense tam oturtamadı.
biz de iyiyiz çok şükür cnm ananeye bırakıp geldim uyanmış beni bekliyordur muhtemelen.
ay vermiycem cnm bende ama biz yerken istio dayanamıyorum. verdiğimi yemez vermediğime uzanır canım kuzum:)
ay ayşegül allah aşkına sulu boyayı nasıl verion benim ki suyunu içmeye kalkar vallahi ya da kafasına geçirir:)
Cnm fincanin icine 3/4damla su koyuom kafasina doksede icsede bisey olmz yani okadar az:) ama yaninda oldgm icin dircayi tutup batirmadini boyayi secmesini defteri boyamsni gosteriom heran ynindayim cnm koca bardk su olmuo yoksa madalda afftmez:)dun banyodaki kopuklu suyu icti koca bi tas boguluodu oksurmkten deli kiz sinra bida yapio bide:)
ayyy ay şegül sen hamur yani oyun hamuru konusunda uzmansın söyle bakalım neden bu hamurlarda tariflerinde çok tuzvar bebekler yemesin diyemi acaba benim aklıma tek sebep bu geldi yada tuz koyunca bozulmuyolarmıki?
ay merak ettim aydınlatırmısın beni acaba?
bide renk işini nasıl çözdün yani nasıl renk verdin söyle bakalım..
Cnm tartar olmayinca bozuluo hic deneme tecrbeye sabit az tuzlu da denedim sert oluo oynayamio artik hazir aldm ama tartar alip yapcam dersen tuz bozulmamasini sagliomus yumusak olmasni biderenk icinde toz icecekler varya link tank falan onlardan hamurun icine koycakmissin yada limonata portakl nar gbi renk veren toz icecekden koyckmissin denemdm de sitede yziodu gida boyasi yoksa deneyin die
aman cnm dikkat allah korusun bişey olmadı ama dimi?
aman beee en iyisi hazır alayım bende
ama hiç tartar yazmıyodu tariflerde bak bunu duyduğum iyi oldu cnm:
ay hiç uraşamıyacam
yanlız korkuyorum nil onu yer diye heheh:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?