- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.381
Askolsun sanaaa okuyup okuyup gdiosun yaa neden hic yazmiosunn oysa senden bicok seyi ogrenebilirdikkk dariliyorum sanaaa
aynı masal gibi rana da tam 5 kere kalktı her kalktığında da emdi ve sömürüldüm resmen ya su içmekten bi hal oldum süt olsun diye diş mi bizim kisi mercimek köfte yedim onun gazı mı anlamadım ama zor bi geceydi ve garip olan rana ağlayarak kalkmıyo beşikte dikililyo başlıyo konuşmaya ben kalkınca numaradan ağlıyo gözler falan açık emziriyorum yanıma yatıyo oramı buramı tutuyo dalıyo tamam çok güzel eğlenceli ama sabah hanfendi uyuodu ilk defa işe gittiğmde mübarek bi kerede ben yatarken yatsana o kadar nerdeee:)Gostermiodu dislwrini kraker vererek zar zor baktim ustteki 2disi gozukuo birazi patlamis birazi duruo ama tam ust ortadaki degil ortadaki diskeri. Yanindaki ler cikio ust orta cikmadan yanlarini cikaran varmi allhim be garip kuzum varrr:)
bizimkisi de ilk yıldızları öğrendi ilk başta yerlerini bilmiyodu ama şimdi biliyo bazen karıştırıyo gerçi yuvarlaktan yıldız geçirmeye çalışıyo bi de yarısına ktadar sokuyo sonra çıkmıyo sinirleniyo bana değil ama babasına gösteriyo çıkar diye8ayliktan beri oynatiom o sekilleri 2aydir ezberledi artik hepsini atio yildizi atamiodu simdi hepsini atio ondan siklmio cnm bide kuleleri sewio buyukten kucuge halkalri cubuga takmayi ogrendi obuda yapio artik
inşallah fundam fizik tedaviye devam edicez 6 ay sonra duruma göre biyopsi ve başka testler yapılacak
Alp tugramiz neker yapio izin vermiomu girmene yoksun nerlerdesinnnn ozleniosunnn
selam herkese , sabah kuşları sizede şimdiden günaydın diyeyim
hani şu kutuda devam sütlerinden veriyoruz ya onlar benim ne zmandır kafama takılıyor bir ara tv deçıkmıştı kutu sütlerin içinde koruyucu olumuş sakın içirmeyin filan deniyordu sütün bu kadar dayanması mümkün değil demişti birkaç prof. bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba devam sütü değilde sadece günlük sütmü vermemiz doğru ki :44:
birde emir artık çorbalardan nefret eder oldu hep pilav makarna , dolma , köfte , bu tazr şeyler yemek istiyor öylede hep kuru oluyor diye içime sinmiyor bir öğün sıvı bir öğün katı şeyler vermeye çalışıyorum hele köfte dediğimizi duyssun başlıyo istemeye neler yapıyor köfte yemek için kerata
şu son bir haftadır hergece 6-7 kere kalkmaya başladı kesin diş geliyor yine. üstteki dişleri gelirkende böyle olmuştu ,
nerlerdesin cnm sen ya ,ranamın maceralarını özledim valalhi, velet neler de yapıyo öyle.canımemirde hiç böyle olmaz ama ne zaman iş çıkacak olsa gecede saat başı uyanıyor neredeyse. bende üst dişleriçıkarken hep gazmı filan diyordum arkasından 5-6 tane patlatıverdi buara yine öyle dün gece inan her saat başı ağlayarak kalktı yine diş geliyor ama izin vermiyorki bakayım ağzına hangisi geliyor diye. diş jelimizde bitmiş tekrar alıcam, yine biraz rahatlatıyor jel.bizimkide yeni yakmaya başladı şekilleri ama dediğin gibi sıkılınca hele legoları nasıl dağıtıyor,bayılıyor saçmaya.aynı masal gibi rana da tam 5 kere kalktı her kalktığında da emdi ve sömürüldüm resmen ya su içmekten bi hal oldum süt olsun diye diş mi bizim kisi mercimek köfte yedim onun gazı mı anlamadım ama zor bi geceydi ve garip olan rana ağlayarak kalkmıyo beşikte dikililyo başlıyo konuşmaya ben kalkınca numaradan ağlıyo gözler falan açık emziriyorum yanıma yatıyo oramı buramı tutuyo dalıyo tamam çok güzel eğlenceli ama sabah hanfendi uyuodu ilk defa işe gittiğmde mübarek bi kerede ben yatarken yatsana o kadar nerdeee:)
canımcım bizim de iki dişimiz var taaa arkada ve o dişler ateş yaptı çünkü ikincil azılar herhalde karman çorman dişler çıkıyo
bizimkisi de ilk yıldızları öğrendi ilk başta yerlerini bilmiyodu ama şimdi biliyo bazen karıştırıyo gerçi yuvarlaktan yıldız geçirmeye çalışıyo bi de yarısına ktadar sokuyo sonra çıkmıyo sinirleniyo bana değil ama babasına gösteriyo çıkar diye
biz de logoları çok seviyoruz takıyoruz baya ama sıkılınca başlıyo dağıtmaya her yer logo:)
ayağına yastık koyuyorum pepeesini yatırıyo başlıyo eeee lemeye ama favori oyunumuz telefondan pepenin halay müziğini açıyorum gidiyo danteli alıyo başlıyo halay çekmeye
ıyı aksamlar canım
sut meselesı benımde kafamda hep bı soru ısaretı
kutu sutler yanı uht yanı uzun omurlu sutler hıc sağlıklı değil dıye duymustum bende
gunluk sıse sutler var onlarında nerden bılıyoruz gunluk olduğunu yanı dığer kutu sutlerle arasındakı fark ne bılmıyoruz
ınek sutude cok kaynatrsan vıtamını gıdıyo az kaynatrsan mıkroplar olmuyo dıyolar
eee bız neyapıcaz sımdı:18::18:
bende sureklı pırınc pılavı bulgur makarna boyle donuyo hep o belkı sıkılmadı ama ben sıkldım
hergun corba verıyorum bende bazen ıcmıyo bende meyve verıyorum
alp tuğrada sevıyo kofteyı 1 tane ancak yıyo
ozamn kesın dıstır canım gece cok kalkıyosa
nerlerdesin cnm sen ya ,ranamın maceralarını özledim valalhi, velet neler de yapıyo öyle.canımemirde hiç böyle olmaz ama ne zaman iş çıkacak olsa gecede saat başı uyanıyor neredeyse. bende üst dişleriçıkarken hep gazmı filan diyordum arkasından 5-6 tane patlatıverdi buara yine öyle dün gece inan her saat başı ağlayarak kalktı yine diş geliyor ama izin vermiyorki bakayım ağzına hangisi geliyor diye. diş jelimizde bitmiş tekrar alıcam, yine biraz rahatlatıyor jel.bizimkide yeni yakmaya başladı şekilleri ama dediğin gibi sıkılınca hele legoları nasıl dağıtıyor,bayılıyor saçmaya.
insan ne pişireceğini şaşırıyor değilmi canm önceden ben ne olsa yerdik hiç düşünmezdim yemeği.. ama şimdi hep onunda yiyebeileceğişeyler yapmaz zorundayız. bizimki 2 tane yiyiyor cnm köfte .eline salatalık ver bayılıyor., meyceyi herşeyi çok güzl yiyiyo ama işte yemeklerde seçici cnm.
vallahi bende anlamadım cnm kutu süt olayı bence iyi değil ya , düşünsene buzdolabında değil market raflarında sıcak ortamlarda çok uzun süre o sütler nasılda bozulmadan duruyor, evetgünlük sütüde bilemeyiz ama en azından bundan iyidirdiye düşünüyorum. 2 gün geçincegünlük süt bozuluyor çünkü.
canım alp uğra ile bu konuda çok benziyorlar bak emirde de her gördüğünü ağzına sokma huyu çok var,bende eline veriyorum ama kontrollü hep bakıyorum arkamı dönemem yani elinde bir şey varken hele yiyipte sonunda küçük lokma kaldıysa onu olduğu gibi ağzına tepiyor. bizimkide kaçkere boğulacak gibi oldu ama sıkıldığında verdiğim zaman eline bayağa bir oyalanıyo. sanırım dişlerini de kaşıdığı için. bazen çok büyük lokma koparıp ağzına atıyo.hergun yemek yapmaktan sıkldım valla eskıden bazen yapmazdım bıle oyle gecıstırrdım sımdı mecbur yapmak zorundayım
masallah emıre yesın kuzum ben alp tuğranın elıne bısey vermeye korkuyorum hepsını atıyo ağzına boğulcak gıbı oluyo
evet gunluk sut bozuluyo haklısın o konuda
ben kutu sut aldım bıkackere alıstırayım sute dıye pekte ıcmedı pıpetlı bardak bıle aldım onuda oyuna cevırdı sute alıstrmam lazım
ben ınek sutu alyorum ondan da ıcırıyorum bazen ama daha pek alısmadı sute
emır ıcıyomu sut
Günaydın herkese çok kötü bi gece geçirdik ailecek çok bitkin ve de üzgünüm
Rana herzamanki saati olan 9buçukta yattı az bi kaka yapmıştı onu falan değiştirdik sütunu içti sonra yattık hemen uyudu zaten bir saat sonra tekrar ağlayarak uyandı odaya gittiğmde ayakta dikiliyordu neyse yatırdım yatağına su verdim emzigî verdim uyudu çıktım ama beş dakika sonra bu sefer konuşuyo habire sanki tüm gece sabaha kadar uyumus da uykusunu almis gibi neyse baktım yatmanin imkanı yok aldım ben de salonda neseler konuşmalar sıkıntı yok on dakika sonra kaka yaptı dedik herhalde bundan uyuyamadh
Neyse kaka yaptı saat onikiye doğru yattık hep birlikte ama rana daldıktan beş dakika sonra şiddetli irkilerek uyanmaya başladı irkilme sonrasi çok ağladı sakinlsme de yok ve her uyutusumun on dakika sonrası aynı şey oldu ağrı mi var derken surup verelim dedik içmedi döküldü biz de fitil verdik ama fayda etmedi saat üçe kadar hep böyle ağladı uykusunm arasında hep irkildi o ağladı ben ağladım neden böyle oldu sizce yavrum çok okuduk dün gece şimdi ise gidecem o ise uyuyo çok kötüyüm kızlar çok
Askolsun sanaaa okuyup okuyup gdiosun yaa neden hic yazmiosunn oysa senden bicok seyi ogrenebilirdikkk dariliyorum sanaaa
aynı masal gibi rana da tam 5 kere kalktı her kalktığında da emdi ve sömürüldüm resmen ya su içmekten bi hal oldum süt olsun diye diş mi bizim kisi mercimek köfte yedim onun gazı mı anlamadım ama zor bi geceydi ve garip olan rana ağlayarak kalkmıyo beşikte dikililyo başlıyo konuşmaya ben kalkınca numaradan ağlıyo gözler falan açık emziriyorum yanıma yatıyo oramı buramı tutuyo dalıyo tamam çok güzel eğlenceli ama sabah hanfendi uyuodu ilk defa işe gittiğmde mübarek bi kerede ben yatarken yatsana o kadar nerdeee:)
canımcım bizim de iki dişimiz var taaa arkada ve o dişler ateş yaptı çünkü ikincil azılar herhalde karman çorman dişler çıkıyo
bizimkisi de ilk yıldızları öğrendi ilk başta yerlerini bilmiyodu ama şimdi biliyo bazen karıştırıyo gerçi yuvarlaktan yıldız geçirmeye çalışıyo bi de yarısına ktadar sokuyo sonra çıkmıyo sinirleniyo bana değil ama babasına gösteriyo çıkar diye
biz de logoları çok seviyoruz takıyoruz baya ama sıkılınca başlıyo dağıtmaya her yer logo:)
ayağına yastık koyuyorum pepeesini yatırıyo başlıyo eeee lemeye ama favori oyunumuz telefondan pepenin halay müziğini açıyorum gidiyo danteli alıyo başlıyo halay çekmeye
selam herkese , sabah kuşları sizede şimdiden günaydın diyeyim
hani şu kutuda devam sütlerinden veriyoruz ya onlar benim ne zmandır kafama takılıyor bir ara tv deçıkmıştı kutu sütlerin içinde koruyucu olumuş sakın içirmeyin filan deniyordu sütün bu kadar dayanması mümkün değil demişti birkaç prof. bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba devam sütü değilde sadece günlük sütmü vermemiz doğru ki :44:
birde emir artık çorbalardan nefret eder oldu hep pilav makarna , dolma , köfte , bu tazr şeyler yemek istiyor öylede hep kuru oluyor diye içime sinmiyor bir öğün sıvı bir öğün katı şeyler vermeye çalışıyorum hele köfte dediğimizi duyssun başlıyo istemeye neler yapıyor köfte yemek için kerata
şu son bir haftadır hergece 6-7 kere kalkmaya başladı kesin diş geliyor yine. üstteki dişleri gelirkende böyle olmuştu ,
nerlerdesin cnm sen ya ,ranamın maceralarını özledim valalhi, velet neler de yapıyo öyle.canımemirde hiç böyle olmaz ama ne zaman iş çıkacak olsa gecede saat başı uyanıyor neredeyse. bende üst dişleriçıkarken hep gazmı filan diyordum arkasından 5-6 tane patlatıverdi buara yine öyle dün gece inan her saat başı ağlayarak kalktı yine diş geliyor ama izin vermiyorki bakayım ağzına hangisi geliyor diye. diş jelimizde bitmiş tekrar alıcam, yine biraz rahatlatıyor jel.bizimkide yeni yakmaya başladı şekilleri ama dediğin gibi sıkılınca hele legoları nasıl dağıtıyor,bayılıyor saçmaya.
insan ne pişireceğini şaşırıyor değilmi canm önceden ben ne olsa yerdik hiç düşünmezdim yemeği.. ama şimdi hep onunda yiyebeileceğişeyler yapmaz zorundayız. bizimki 2 tane yiyiyor cnm köfte .eline salatalık ver bayılıyor., meyceyi herşeyi çok güzl yiyiyo ama işte yemeklerde seçici cnm.
vallahi bende anlamadım cnm kutu süt olayı bence iyi değil ya , düşünsene buzdolabında değil market raflarında sıcak ortamlarda çok uzun süre o sütler nasılda bozulmadan duruyor, evetgünlük sütüde bilemeyiz ama en azından bundan iyidirdiye düşünüyorum. 2 gün geçincegünlük süt bozuluyor çünkü.
Günaydın herkese çok kötü bi gece geçirdik ailecek çok bitkin ve de üzgünüm
Rana herzamanki saati olan 9buçukta yattı az bi kaka yapmıştı onu falan değiştirdik sütunu içti sonra yattık hemen uyudu zaten bir saat sonra tekrar ağlayarak uyandı odaya gittiğmde ayakta dikiliyordu neyse yatırdım yatağına su verdim emzigî verdim uyudu çıktım ama beş dakika sonra bu sefer konuşuyo habire sanki tüm gece sabaha kadar uyumus da uykusunu almis gibi neyse baktım yatmanin imkanı yok aldım ben de salonda neseler konuşmalar sıkıntı yok on dakika sonra kaka yaptı dedik herhalde bundan uyuyamadh
Neyse kaka yaptı saat onikiye doğru yattık hep birlikte ama rana daldıktan beş dakika sonra şiddetli irkilerek uyanmaya başladı irkilme sonrasi çok ağladı sakinlsme de yok ve her uyutusumun on dakika sonrası aynı şey oldu ağrı mi var derken surup verelim dedik içmedi döküldü biz de fitil verdik ama fayda etmedi saat üçe kadar hep böyle ağladı uykusunm arasında hep irkildi o ağladı ben ağladım neden böyle oldu sizce yavrum çok okuduk dün gece şimdi ise gidecem o ise uyuyo çok kötüyüm kızlar çok
canım alp uğra ile bu konuda çok benziyorlar bak emirde de her gördüğünü ağzına sokma huyu çok var,bende eline veriyorum ama kontrollü hep bakıyorum arkamı dönemem yani elinde bir şey varken hele yiyipte sonunda küçük lokma kaldıysa onu olduğu gibi ağzına tepiyor. bizimkide kaçkere boğulacak gibi oldu ama sıkıldığında verdiğim zaman eline bayağa bir oyalanıyo. sanırım dişlerini de kaşıdığı için. bazen çok büyük lokma koparıp ağzına atıyo.
masalı anlatıyo ya annesi hayretler içinde okuyorum maşallah ona.
ben emire sulu boya filan yapsam sular dökülür fincan fırlatır. bir güzelde onu içer, hamurları filan yer, mıncık mıncık yapar fırlatır. bazen mama sandalyesinde ekmek koyuyorum önüne mıncıklıyo mıncıklıyo her yer ekmek oluyo.,pipeti bende bir kere denedim baktım olmuyo bıraktım belkide sürekli versem alışır bilemiyorum. kırıyo dişleriyle pipeti ısırıyo
süt içiyor canm inek sütü.işte bazen devam bazen günlük alıyorum iki arada gidiyoruz,inan bende bıktım her gün yemek düşünmekten.
yarın kıymalı yeşil mercimek yemeği yapıcam umarım yer paşamız
Ben yemek yepmayi sewdgm icin sanirim hic sklmiom hemde ben hergun masala 2farkli yemek yapiom oglen baska aksam baska yediriom bize farkli yapiom bizimkindende yediriom ama onunki daha besleyici olsu. Die icerigi bil karisik seyler yapiom hep kofteye kiymaya.masalda bayilio hic secmio allha sukuur bamya bile yio masllh kuzuma ama agzina sokma huyunu biZde unutamadik cnm masalda gamuu.minciklio agzina sokmak istio suyu dokmek istio ven dikkatini baska yone cekiom iyle buyuk.insan gbi oynamio.cnm.masalda sznkiler gbi yani :) sadece dikkatini cekebiliom dokcekse vazgecirebiliom:)
herkese günaydın kızlarrrr... nasılsınız biz iyiyiz çok şükür pek bişey yiyip içmesekte güzel uyuduk üç kez uyandık 5 buçkta da kalktık kuzumla. imamdan önce namaza kalkıo benim kuzum maşallah:) ben de zeynep ilayın 2 köfte yediğini görür müyüm acaba , ben bi tane yiyince bayram ediyorum. çorba yı en fazla yediği gün küçük kepçeler var ya çatal nıçak takımlarının hani onunla 1 kepçe içer onda da izim ev bayram yeri... velhasıl ben anladım ki benim kızın midesi küçük... öyle avutuyorum kendimi naapıyım... tabi yiyen kuzulara benden kocaman bi maşallah
ay bi de oyun hamurları zararlı diye biliyorum zararsız olan bi marka biliio musunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?