- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.401
herkese günaydın kızlarrrr... nasılsınız biz iyiyiz çok şükür pek bişey yiyip içmesekte güzel uyuduk üç kez uyandık 5 buçkta da kalktık kuzumla. imamdan önce namaza kalkıo benim kuzum maşallah:) ben de zeynep ilayın 2 köfte yediğini görür müyüm acaba , ben bi tane yiyince bayram ediyorum. çorba yı en fazla yediği gün küçük kepçeler var ya çatal nıçak takımlarının hani onunla 1 kepçe içer onda da izim ev bayram yeri... velhasıl ben anladım ki benim kızın midesi küçük... öyle avutuyorum kendimi naapıyım... tabi yiyen kuzulara benden kocaman bi maşallah
ay bi de oyun hamurları zararlı diye biliyorum zararsız olan bi marka biliio musunuz kızlar
herkese günaydın kızlarrrr... nasılsınız biz iyiyiz çok şükür pek bişey yiyip içmesekte güzel uyuduk üç kez uyandık 5 buçkta da kalktık kuzumla. imamdan önce namaza kalkıo benim kuzum maşallah:) ben de zeynep ilayın 2 köfte yediğini görür müyüm acaba , ben bi tane yiyince bayram ediyorum. çorba yı en fazla yediği gün küçük kepçeler var ya çatal nıçak takımlarının hani onunla 1 kepçe içer onda da izim ev bayram yeri... velhasıl ben anladım ki benim kızın midesi küçük... öyle avutuyorum kendimi naapıyım... tabi yiyen kuzulara benden kocaman bi maşallah
ay bi de oyun hamurları zararlı diye biliyorum zararsız olan bi marka biliio musunuz kızlar
günaydın cnm
ay öyledir yendiğnde mutlaka ama ben Play-Doh markanın en iyisi olduğunu tahmin ediyorum
bi arraştırmam yok bununla ilgili ama bu marka uzun zamandır var:
günaydın cnm
yinede herhalde burda en çok annesini dinleyen masal
nile ben dikkatini çekene kadar zaten anında dökmüş oluyo
ama şimdi oyun hamuru alıcam bakalım hafta sonu oynuyalım..
Cnm okuyorum hep takipteyim zaten ama sohbet edicek kadar kalamiyorum hic
YardImci olacagim bisi olursa hemen yaz bana fikir vermeye calisirim
Oglusla oynayip duruyoruz iste ise baslamadan mümkün oldugu kadar oynuyoruz
Yeme sorunumz vardi onu astik epey cok sukur hizlica geciyo gunler iste
Canım diş olsa anlarım çünkü 8 tane dişi var ateş huysuzluk yaptığını biliyorum ama hiç irkilme olmamıştı korktu mu ne yaptı bilmiyorum ama moral sıfır :-(
aynen canım ızın vermıyo uzun sure pc basında oturmama
yazamasamda sureklı takıpteyım sızlerı
alp tuğra bu aralar koltuk ve sandalye ye cıkıp oturmak ıstıyo ısaret edıyo koltuğu bu dıyo oturtuyorum bende cok mutlu oluyo
mutfaktan alıyo bıseyler tencere tava ne bulursa ustune cıkıyo tezgahın ustunden bıseyler almaya calısıyo
senınde masal la yaptğın seylerı okuyorum hep ve ozenıyorum valla ben alp tuğranın elıne hamur versem kesın yer yada heryere atar sulu boyayı dusunemıyorum bıle neyapar
ne bulursa surelı ağzına atıyo kemırıyo bıtmedı gıttı su huyu
bende ozluyorum sızlerı
Bilmiorumki cnm nazardir belki de yaa ruyq gormustur korkmustur usumuste olabilir usuyunce aglarmis bebekler korkarak oyle der annem nebilim cnm bilemiorumki ama buyuk ihtimal sanci falan giriodur belkide usutmustur falan dis degil diosan masalin disten yaptigina eminim hepsi gorunuo yarisi patlqmis yarisi duyo falan ondan rahatsizdir diorum bizede suyp fayda etmedi cnm
Masallh cnm uyku konusunda 5dekalkmasina ragmen 3kez kalkio cok ama senin icin iyidir tabiki masal hic kalkmazdi 9a kadar yatrdi simdi yine 8.30da kalkio ama 3ekadar cok kalkio snra dalio ama dislerini goruom artik oyuzden oldugunu anladim hic tarzi degildi klkmak agrisi var demwkki kiyamiom yaa ama yemesi gunduz oyunu keyfi yerinde aksam uykusu boyle oluo dis olsa acaba yemesini gunduzki halinide etkilenmzmiydi
cnm benim kızım doğduğundan beri sabahları imamdan önce kalkar sağolsun.:) ama akşamları erken yatar hatt 3-4 aylıkken 6 dan önce uyurdu... şimdi de 8ü9 civarı uyuyo bazen 7 buçukta yattığı bile oluo. daha geç yattığında da bişey değişmio sabah hep aynı saatte kalkıo. o nedenle bende uykusu geldiğinde yatırıyorum en azından uykusunu almış uyanıyor sabah. geç kalkmasını ben sadece haftasonları isterdim sanırım, çünkü haftaiçi biraz daha uyusa geç kalırızcnm zeynep ilayda diş çıkarırken gündüz ii oluo ama gece çok söylenerek uyuyo ve çok daha sık uyanıyor yarım saatte bir uyandığını bilirim yanio derece. buarada haftasonu bende oyun hamuru alcam çok pis cnm çekti
Ah canim seninki yine aksam erken yatiyomus ben bir senedir uykusuzluk cektim artik geceleri psikolojim bozulmustu aksamlari erkende yatirdim gecte yatirdim herseyi denedim biturlu uyutamadim simdi benimle uyuyo bende uykuya tekrar kavustum uyansa bile emiyo hemen uyuyo sabah cok erkende kalkmayi birakti bu sabah tam ezanda uyandi iyi oldu bende namaza kalkmak istiyodum Allah yardim etti.
Cok sevindim canim benim oglan mama yemiyo zaten sadece kavanoz mama disari ciktigimizda nadir veriyorum biz ek gidaya gectigimizde ona yaptigim corbalari hicbirini yemiyodu cok az yiyodu gerisi cope gidiyodu bizim yediklerimizden istiyodu hep bende tuzsuz yapip bizim yediklerizden vermeye basladim hic blendr kullanmadim sayilir ilk kiyma yedigi zaman bile ogurur gibi yapiyodu yutmakta zorlaniyodu ben vermeye devam ettim alisti sonra simdi herseyi yiyo pirinc unu muhallebiyi bile aylar oldu keseli normal yemek yiyo sadece kahvalti karisik veriyorum onuda az kaldi zaten kisa zaman sonra tek tek vericem ondada problem yasiycami sanmiyorum nasil alisirsa oyle gidiyolar insallah sizinde bidaha yemek sorununuz kalmaz.
Günaydın herkese çok kötü bi gece geçirdik ailecek çok bitkin ve de üzgünüm
Rana herzamanki saati olan 9buçukta yattı az bi kaka yapmıştı onu falan değiştirdik sütunu içti sonra yattık hemen uyudu zaten bir saat sonra tekrar ağlayarak uyandı odaya gittiğmde ayakta dikiliyordu neyse yatırdım yatağına su verdim emzigî verdim uyudu çıktım ama beş dakika sonra bu sefer konuşuyo habire sanki tüm gece sabaha kadar uyumus da uykusunu almis gibi neyse baktım yatmanin imkanı yok aldım ben de salonda neseler konuşmalar sıkıntı yok on dakika sonra kaka yaptı dedik herhalde bundan uyuyamadh
Neyse kaka yaptı saat onikiye doğru yattık hep birlikte ama rana daldıktan beş dakika sonra şiddetli irkilerek uyanmaya başladı irkilme sonrasi çok ağladı sakinlsme de yok ve her uyutusumun on dakika sonrası aynı şey oldu ağrı mi var derken surup verelim dedik içmedi döküldü biz de fitil verdik ama fayda etmedi saat üçe kadar hep böyle ağladı uykusunm arasında hep irkildi o ağladı ben ağladım neden böyle oldu sizce yavrum çok okuduk dün gece şimdi ise gidecem o ise uyuyo çok kötüyüm kızlar çok
Aslinda benim oglumda biraz deli yatiyo bazen kafasi asagiya gidiyo ustume cikiyo gece bakiyorum farkli yatmis ustu acik bende kenarda yatiyorum oyle iste belkide besikten sıkılmıstır bizimki bilemiyorum ama ben yaza kocamla yatmak istiyorum erenide postalarim artik ama gitmesse naparim bilmem.evet cnm sabh erken kalkmak ii oluo bizde en geç altı gibi kalkıyoruz eşimle sırayla namaz kılıyoruz sonra ben zeynep hanımı giydiriyorum kendim giyiniyorum yatağımız topluyorum o arada eşim kahvaltıyı hazırlıo birlikte kahvaltı yapıyoruz. daha sonra ben zeynep ilayın montunu filan giydiriken eşim arabaya iniyo ısıtmak için, bizde kızımla giyinip yola çıkıyoruz 7 buçuk civarı... iişte bizim her sabahımız böyle cnm. akşamda 8 gibi uyur genelde. ama benim kuzum emerken uyumaz yatarken emmez bizimle hiç yamaz özgür kızım kendi yatağını ister.
pirinç ununu gece yatarken veriyorum tok tutsun diye.
sütüm çok azaldı.anca gece yetiyo.oyuzden yatarken emzirsem geceye kalmıyo.bende gece pirinç unu verıyorum.
canım alp uğra ile bu konuda çok benziyorlar bak emirde de her gördüğünü ağzına sokma huyu çok var,bende eline veriyorum ama kontrollü hep bakıyorum arkamı dönemem yani elinde bir şey varken hele yiyipte sonunda küçük lokma kaldıysa onu olduğu gibi ağzına tepiyor. bizimkide kaçkere boğulacak gibi oldu ama sıkıldığında verdiğim zaman eline bayağa bir oyalanıyo. sanırım dişlerini de kaşıdığı için. bazen çok büyük lokma koparıp ağzına atıyo.
masalı anlatıyo ya annesi hayretler içinde okuyorum maşallah ona.
ben emire sulu boya filan yapsam sular dökülür fincan fırlatır. bir güzelde onu içer, hamurları filan yer, mıncık mıncık yapar fırlatır. bazen mama sandalyesinde ekmek koyuyorum önüne mıncıklıyo mıncıklıyo her yer ekmek oluyo.,pipeti bende bir kere denedim baktım olmuyo bıraktım belkide sürekli versem alışır bilemiyorum. kırıyo dişleriyle pipeti ısırıyo
süt içiyor canm inek sütü.işte bazen devam bazen günlük alıyorum iki arada gidiyoruz,inan bende bıktım her gün yemek düşünmekten.
yarın kıymalı yeşil mercimek yemeği yapıcam umarım yer paşamız
Günaydın herkese çok kötü bi gece geçirdik ailecek çok bitkin ve de üzgünüm
Rana herzamanki saati olan 9buçukta yattı az bi kaka yapmıştı onu falan değiştirdik sütunu içti sonra yattık hemen uyudu zaten bir saat sonra tekrar ağlayarak uyandı odaya gittiğmde ayakta dikiliyordu neyse yatırdım yatağına su verdim emzigî verdim uyudu çıktım ama beş dakika sonra bu sefer konuşuyo habire sanki tüm gece sabaha kadar uyumus da uykusunu almis gibi neyse baktım yatmanin imkanı yok aldım ben de salonda neseler konuşmalar sıkıntı yok on dakika sonra kaka yaptı dedik herhalde bundan uyuyamadh
Neyse kaka yaptı saat onikiye doğru yattık hep birlikte ama rana daldıktan beş dakika sonra şiddetli irkilerek uyanmaya başladı irkilme sonrasi çok ağladı sakinlsme de yok ve her uyutusumun on dakika sonrası aynı şey oldu ağrı mi var derken surup verelim dedik içmedi döküldü biz de fitil verdik ama fayda etmedi saat üçe kadar hep böyle ağladı uykusunm arasında hep irkildi o ağladı ben ağladım neden böyle oldu sizce yavrum çok okuduk dün gece şimdi ise gidecem o ise uyuyo çok kötüyüm kızlar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?