2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masallh cnm uyku konusunda 5dekalkmasina ragmen 3kez kalkio cok ama senin icin iyidir tabiki masal hic kalkmazdi 9a kadar yatrdi simdi yine 8.30da kalkio ama 3ekadar cok kalkio snra dalio ama dislerini goruom artik oyuzden oldugunu anladim hic tarzi degildi klkmak agrisi var demwkki kiyamiom yaa ama yemesi gunduz oyunu keyfi yerinde aksam uykusu boyle oluo dis olsa acaba yemesini gunduzki halinide etkilenmzmiydi

Masallh cnm uyku konusunda 5dekalkmasina ragmen 3kez kalkio cok ama senin icin iyidir tabiki masal hic kalkmazdi 9a kadar yatrdi simdi yine 8.30da kalkio ama 3ekadar cok kalkio snra dalio ama dislerini goruom artik oyuzden oldugunu anladim hic tarzi degildi klkmak agrisi var demwkki kiyamiom yaa ama yemesi gunduz oyunu keyfi yerinde aksam uykusu boyle oluo dis olsa acaba yemesini gunduzki halinide etkilenmzmiydi

günaydın cnm

ay öyledir yendiğnde mutlaka ama ben Play-Doh markanın en iyisi olduğunu tahmin ediyorum
bi arraştırmam yok bununla ilgili ama bu marka uzun zamandır var:

Bende.zararli.die kendim yaptim ana tartar bulamadim marketten o olmayincada hamur bozuluo hergun yapman gerekio oyuzden playdohh aldim iste bende okulda krestede onlqr kullanilio sonucta die dusndum

günaydın cnm
yinede herhalde burda en çok annesini dinleyen masal
nile ben dikkatini çekene kadar zaten anında dökmüş oluyo
ama şimdi oyun hamuru alıcam bakalım hafta sonu oynuyalım..

Olabilir canm sansli olabilirm o konuda dikkatini cebeliom ama cekmwk ixin garip sesler cikartiom.garip harektler yPiom annesi degilde yqsiti gbi davraniom oyuzdende dikkatini cekebiliom sanirim yaramaz ama uysal nasil bi tezatliktir bilmiom ama oyle tam anlamiyla:)oynayin bakalim anlat bizede nil neler yapcak hamurla ben top yapiom minik masal ust uste.koyuo toplari sonra parmagini sokuo selik acio:)

Oohh hosgeldin yazmissin cok tesekkurlerr haklisin cnm calisiosun hepimize twk twk yazcak kadar aktif olamayabilirsin yofunsundur ama arasira kendinden oglusundan bahset unutturma kendini ee yemw konusuna sevindm.devami gelir ins hep ee nelee yapio oglusun yuruomu yaramazlik yapiomu.uslumu sen calisodun dimi annenler mi bakiodu bak adinida unurtum oglunun eren mi emir mi yoksa baska bisymiydi;( sen ara sira yaz bize olurmu optum cnm

Canım diş olsa anlarım çünkü 8 tane dişi var ateş huysuzluk yaptığını biliyorum ama hiç irkilme olmamıştı korktu mu ne yaptı bilmiyorum ama moral sıfır :-(

Bilmiorumki cnm nazardir belki de yaa ruyq gormustur korkmustur usumuste olabilir usuyunce aglarmis bebekler korkarak oyle der annem nebilim cnm bilemiorumki ama buyuk ihtimal sanci falan giriodur belkide usutmustur falan dis degil diosan masalin disten yaptigina eminim hepsi gorunuo yarisi patlqmis yarisi duyo falan ondan rahatsizdir diorum bizede suyp fayda etmedi cnm

Cnm faceden gordum masali dedin ya benimde aklima geldi sana baktim hic.biaey paylqsmamissin.yaaa bende gormek.istiom elifi seni sende atttt resimlerinizi yada buraya at uff bizde gorelim ben gormedim

Ayy tahmin ettim cnm.izin vermedigine masalda pcyi acyirtmaz bana telden giriom hep pcyi kapatmayida ogrendi kasadaki acmq kapama tusunu bilio acop kapatio masal kendi.cikip inio koltuga o derdim yok artik ama koltukdan atlamayi ogrendi atlio assaya ondan korkuom hic aglamioda dusunce tekrar yapio benm korkumda o masalda her buldugunu agzina atio aynen unutamadi.daha ama yutmuo.asla oyuzden korkmuom agzina atio bakio cikario takmiom artik alistim oyunlarmzda dikkatini baska yone cekiom agzina sokcaginda suyu dokceginde ama zaten 3/4damla su koyuom dert degil dokse oyle cnm ama ozletme kendini yaz yine tamm mi aksam o uyuynca yqz biz hberini sabh aliriz cnm benm

Gecmis olsun masala canim bizimde altta 2 ustte 4 disimiz var artik iki ay olucak diger dislerden tik yok neyseki bizimki kolay cikariyo disleri hic jel kullanmadim insallah ihtiyacimda olmaz sizin dislerde hepsi bir gelicek galiba istersen dolven surubu cok agrisi olursa azcik ver dene ay tavsiye etmeyede korkuyorum ama sen zaten prospektsu okumadan vermessin biliyorum yani bizim kac gunluk atesimiz ondan bi kere verdim bi saate dustu bidaha cikmadi oyuzden surup gozume girdi belki agrisina faydali olur dedim ama eminde degilim.

Su sulu boyayi cok merak ettim yaa benim oglan napicak bakalim gorunce ama daha almadim bugun yarin falan aksama esim geldiginde avmye gidelim diycem her boyadan alicam ay cocuk gibi boya alicam diye mutlu oluyorum ya bide erene sulu boyayla patates baskisi yaptiricam bakalim azcik bende nostalji yapmis olurum.

cnm benim kızım doğduğundan beri sabahları imamdan önce kalkar sağolsun.:) ama akşamları erken yatar hatt 3-4 aylıkken 6 dan önce uyurdu... şimdi de 8ü9 civarı uyuyo bazen 7 buçukta yattığı bile oluo. daha geç yattığında da bişey değişmio sabah hep aynı saatte kalkıo. o nedenle bende uykusu geldiğinde yatırıyorum en azından uykusunu almış uyanıyor sabah. geç kalkmasını ben sadece haftasonları isterdim sanırım, çünkü haftaiçi biraz daha uyusa geç kalırız cnm zeynep ilayda diş çıkarırken gündüz ii oluo ama gece çok söylenerek uyuyo ve çok daha sık uyanıyor yarım saatte bir uyandığını bilirim yanio derece. buarada haftasonu bende oyun hamuru alcam çok pis cnm çekti

Ah canim seninki yine aksam erken yatiyomus ben bir senedir uykusuzluk cektim artik geceleri psikolojim bozulmustu aksamlari erkende yatirdim gecte yatirdim herseyi denedim biturlu uyutamadim simdi benimle uyuyo bende uykuya tekrar kavustum uyansa bile emiyo hemen uyuyo sabah cok erkende kalkmayi birakti bu sabah tam ezanda uyandi iyi oldu bende namaza kalkmak istiyodum Allah yardim etti.

evet cnm sabh erken kalkmak ii oluo bizde en geç altı gibi kalkıyoruz eşimle sırayla namaz kılıyoruz sonra ben zeynep hanımı giydiriyorum kendim giyiniyorum yatağımız topluyorum o arada eşim kahvaltıyı hazırlıo birlikte kahvaltı yapıyoruz. daha sonra ben zeynep ilayın montunu filan giydiriken eşim arabaya iniyo ısıtmak için, bizde kızımla giyinip yola çıkıyoruz 7 buçuk civarı... iişte bizim her sabahımız böyle cnm. akşamda 8 gibi uyur genelde. ama benim kuzum emerken uyumaz yatarken emmez bizimle hiç yamaz özgür kızım kendi yatağını ister.

pirinç ununu gece yatarken veriyorum tok tutsun diye.
sütüm çok azaldı.anca gece yetiyo.oyuzden yatarken emzirsem geceye kalmıyo.bende gece pirinç unu verıyorum.

Cnm bişeyden korkmuş olabilir. Bol bol okuyun. Aklıma başka bişey gelmiyor. İnşallah bugece korkmaz. Yavrum kiyAmam ben ona

Aslinda benim oglumda biraz deli yatiyo bazen kafasi asagiya gidiyo ustume cikiyo gece bakiyorum farkli yatmis ustu acik bende kenarda yatiyorum oyle iste belkide besikten sıkılmıstır bizimki bilemiyorum ama ben yaza kocamla yatmak istiyorum erenide postalarim artik ama gitmesse naparim bilmem.

pirinç ununu gece yatarken veriyorum tok tutsun diye.
sütüm çok azaldı.anca gece yetiyo.oyuzden yatarken emzirsem geceye kalmıyo.bende gece pirinç unu verıyorum.

Benimde sutum cok azaldi gecede gunduzde emiyo ama tadimlik sadece zaten hic birikmiyo yatarken ben yemek yediriyorum gecede arada emiyo azda olsa emince uyuyo hemen oyle idare ediyoruz simdilik.

canım gercekten benzıyolar
alp tuğranın elıne mısal havuc verıyorum kucuk lokma kalınca atıyo hepsını ağzına oyle duruyo almaya calısıyorum kıyametı koparıyo ama tabıkı alıyorum
oyun konusundada anlattıklarına katılıyorum
yemeğını yemıstır umarım emır
masallah emıre sut ıcıyosa bende alıstrmaya calısyoruma ama alısmıyo ne ıctığını bımıyokı

canım benım ya senı cok ıyı anlıyorum gecen aksam alp tuğra uyandı ağlamaya basladı 2 3 dk ağlamıstır kesıntısız ne yapacağımı sasırdım bende ne yapsam susmadı en sonunda sustu neolduysa
sancısı vardı heralde yada ruyasında korktu dıye dusundum
rana da korkmus olabılır canım sen onu oku bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…