2012 kasım bebekleri büyüyor..

bugun ılk defa kendı cıktı koltuğa cok sevındı cıkması bısey değil dusecek dıye korkuyorum
ama onun umrunda değil tabı
bıraz zaman gecsın bıraz buyusun bende alıcam boya hamur bırlıkte oynarız suan ağzına atar dıye korkuyorumkı kesın atar
suan uyuyo bende oyle yazabıldım ancak

kızlaaaaaaarrrrrrr berranın dişi çıktı sanırımmm:))) kaşıkla vurduğumda çıt çıt ses geliyo. bugün kızım tam 13 aylıkken artık bizimde bir dişimiz varrrr:)) nasıl mutluyum anlatamam. tabi berra pek mutlu değil sabahtan beri ateşli ve mızmız

Hayirli olsun inciniz ohh ilk dis cok heycanki okuo masalda 9aylikken cikardi hic cikmicak sanmistim sizin daha da gecmis amq gec cikan daha saglikli dio doktorlar da nekadar dogru bbilmiom suan masalinda 2tane var gerisi cikio galiba bura uykusu bozuk kuzumun

Korkma cnm masalda agzina atio beklwtio cikario korkma bogulmaz cnm alisr kesediolar boylece takip et amq alma elinden cnm bisey olmz sut ude uyuttuktan sonra icirsen belji icer denedinmi cnm mqsal icmioken oyle yapmistim simdi heraksam yatarken 175cc icio icinde biskuviyle

kızlar bısey soracam
kuzularınız ıcın hergun mu yemek yapıyosunz yoksa 2 gun falan yıyomu bı yemeğı

Ben genelde bi corba bi yemek hergun yapmaya calisiyorum oglum icin ayri yapmiyorum bizim yemeklerden yiyo tussuz yapiyorum bide onu dusunerek yapiyorum yemekleri ama bazen ertesi gunde yiyo kalan yemekten illaki taze olsun diye diretmiyorum zaten bigece kaliyo dolapta ertesi oglen yiyosa aksama baska yemek yapiyorum.

Bizde oglusumla bu aksam carrefoura gittik tabi babasida var sulu boya, kuru boya, pastel boya, boyama kitabi, bide yazi tahtasi aldik bakalim yarin boyamalara basliycaz napicak merak ediyorum.

vallaha cnm benimde içime hiç sinmiyo ama hala kutu devam sütü içiriyorum . fakat kötünün iyisi dersek sanki günlük sütler daha masum geliyo cnm ya . kutu devam sütü oda sıcaklığında nasılda okadar dayanabilir hiç aklım almıyor.

canım burdan masala benden kocaman alkış sen başında dursanda cnm tahmin edebiliyorum yinede uzun süre devam edebiliyorsanız bravo annesi ona.ben başında da olsam en fazlla 2-3 dk.sürer sonra özgür olamadığı için sıkılabilir. geçen gün boyama kitabı var, eline kalem verdim boyayalım diyorum ilk önce ben gösterdim sonra kendisi şöyle birkaraladı bıraktı. ama yinede bu oyun hamuru deniycem bere cnm çok merak ediyorum tepkisini.her gün ne yemek hazırlıyorsun cnm özellikle akşam yemekleri beni zorluyor aklıma bir şey gelmiyor çoğu zaman.

cnm kıyamam ona ben. bu aylardan sonra artuık rüya görmeye başlıyorlarmış, çocuk bu cnm üzülme eminim korkmuştur. bu gecenasıl olacak baklım haber ver mutlaka. bizede olmuştu bir kaç kez. irkilme ve korkarcasına ağlama . insan anlam veremiyor elden de bir şey gelmiyor. ama ne bileyim ,çocuk işte mesela emir gündüz uyanıkken kapı zili çalsın hemen bana koşup geliyor korkuyor, kapı zilinden.ani seslerden hala irikilip ağlayabiliyor. düşünsene bu tarz şeyler gecede rüyalarında etkili olabilir.

canım bazen korkuyorum ve alıyorum elınden almasam tekrar atıcak ağzına cunku
hıc denemedım uyurken vermeyı 4 5 aylıkken denemıstım bıberonla vermeyı ıcmemıstı
denemek lazım

bende oyle yapıyorum canım bı oğun corba bı oğun yemek oluyo
bende verıyorum bı sonrakı gun mesela pılav gıbı

Bizde oglusumla bu aksam carrefoura gittik tabi babasida var sulu boya, kuru boya, pastel boya, boyama kitabi, bide yazi tahtasi aldik bakalim yarin boyamalara basliycaz napicak merak ediyorum.

ohh neguzel boyalar alınmıs
ınsallah guzel vakıt gecırırsınz bırlıkte bende merak ettım oynayınca tepkısını yaz tamam

ohh neguzel boyalar alınmıs
ınsallah guzel vakıt gecırırsınz bırlıkte ben merak ettım oynayınca tepkısını yaz tamam
Tam sana cevap yaziyodum oglusum uyandi neyse emdi uyudu yine bakalim boyalarla napicak artik oyuncaklarada skldi bugunlerde hep farkli seyler ariyo insallah hosuna gider.neyse bende yatayim artik gec oldu sana ve butun guzel annelere iyi geceler.

Sulu boyada basindaym cnm ama kuru boyalari dun verdim bide kalemlik verdim yarim saat oynadi kendi katio cikario cizio dokuo derken oynuo yemek olarak hersey yapiom cnm ispank kerevz patates dolma kiyma tavuk balik mercmk nohut bezlye bamya kuru biber fasulye hersey veriom cnm aklina ne gelirse ben karisik yapiom gnelde kiymali yesil mercmk yaptim eriste sehriye nohut falan dda atiom icine

herkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım... alıntı yapamadım sıkıntı var sanırım... Katreinur gözünüz aydın cnm ilk diş çok heyecanlı gerçekten. gerisini de sıkıntısız çıkarın inş. buarada benim kzum da süt içmio ağzına bile değdirmio . biberonu su dışında bişeyde kabul etmio. aslında su dışında sıvı kabul etmio desem daha doğru olur çünkü bardakla da versem ne meyve suu ne süt içmio... nasıl alıştırcam bilmem. gece uyurken vermeyi de denedim ama yok almıo ağlıo . bilmiyorum nasıl alışcak. iştahımız yok hiç iştah şurubu mu kullansam diye düşünmüo değilim şu ara

ben bazen 2 gun verıyorum
artık bızımkılerden yedğı ıcın bırlıkte yıyoruz

Masalda bizmkilerden yio onada zaten ayni bize yapar gbi yag tuz salca koyuom ama ona bol vitaminli olsun die cesit cok katiom oyuzden ayri yapiom mesela yesilmercimek yemegi yaptim dun masala ama icnde eriste nohut sehriye falanda okuo oyle de esim yemio oyuzden ona ayri yapiom cnm msafir geldgnde biyere gitcegmde bizimkinden yio cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…