- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.421
Ayy tahmin ettim cnm.izin vermedigine masalda pcyi acyirtmaz bana telden giriom hep pcyi kapatmayida ogrendi kasadaki acmq kapama tusunu bilio acop kapatiomasal kendi.cikip inio koltuga o derdim yok artik ama koltukdan atlamayi ogrendi atlio assaya ondan korkuom hic aglamioda dusunce tekrar yapio benm korkumda o masalda her buldugunu agzina atio aynen unutamadi.daha ama yutmuo.asla oyuzden korkmuom agzina atio bakio cikario takmiom artik alistim oyunlarmzda dikkatini baska yone cekiom agzina sokcaginda suyu dokceginde ama zaten 3/4damla su koyuom dert degil dokse oyle cnm ama ozletme kendini yaz yine tamm mi aksam o uyuynca yqz biz hberini sabh aliriz cnm benm
kızlar bısey soracam
kuzularınız ıcın hergun mu yemek yapıyosunz yoksa 2 gun falan yıyomu bı yemeğı
kızlaaaaaaarrrrrrr berranın dişi çıktı sanırımmm:))) kaşıkla vurduğumda çıt çıt ses geliyo. bugün kızım tam 13 aylıkken artık bizimde bir dişimiz varrrr:)) nasıl mutluyum anlatamam. tabi berra pek mutlu değil sabahtan beri ateşli ve mızmız
canım gercekten benzıyolar
alp tuğranın elıne mısal havuc verıyorum kucuk lokma kalınca atıyo hepsını ağzına oyle duruyo almaya calısıyorum kıyametı koparıyo ama tabıkı alıyorum
oyun konusundada anlattıklarına katılıyorum
yemeğını yemıstır umarım emır
masallah emıre sut ıcıyosa bende alıstrmaya calısyoruma ama alısmıyo ne ıctığını bımıyokı
kızlar bısey soracam
kuzularınız ıcın hergun mu yemek yapıyosunz yoksa 2 gun falan yıyomu bı yemeğı
vallaha cnm benimde içime hiç sinmiyo ama hala kutu devam sütü içiriyorum . fakat kötünün iyisi dersek sanki günlük sütler daha masum geliyo cnm ya . kutu devam sütü oda sıcaklığında nasılda okadar dayanabilir hiç aklım almıyor.cnm günaydın diyeyim bende sana:
eşimle tartışma konumuz bu bizim
şuanda aptamil çocuk yada sma çocuk içiyoruz ama o inek sütü diyo bende kararsızım
ama en iyisi günlük diyorum onlardada bişeyler vardır diyo ayy bilemedimki bende..
nilde 2 köfte yiyo hatta karnı çok acıkınca geçenlerde 4 tabne yedi şaşırdım gerçi köfteler küçüktü..
bende bilemiyorum ne yemek yapıcağımı eşimle ikimiz olsak düşünmüyodum ama şimdi öyle değil..
canım burdan masala benden kocaman alkışBen yemek yepmayi sewdgm icin sanirim hic sklmiom hemde ben hergun masala 2farkli yemek yapiom oglen baska aksam baska yediriom bize farkli yapiom bizimkindende yediriom ama onunki daha besleyici olsu. Die icerigi bil karisik seyler yapiom hep kofteye kiymaya.masalda bayilio hic secmio allha sukuur bamya bile yio masllh kuzuma ama agzina sokma huyunu biZde unutamadik cnm masalda gamuu.minciklio agzina sokmak istio suyu dokmek istio ven dikkatini baska yone cekiom iyle buyuk.insan gbi oynamio.cnm.masalda sznkiler gbi yani :) sadece dikkatini cekebiliom dokcekse vazgecirebiliom:)
Günaydın herkese çok kötü bi gece geçirdik ailecek çok bitkin ve de üzgünüm
Rana herzamanki saati olan 9buçukta yattı az bi kaka yapmıştı onu falan değiştirdik sütunu içti sonra yattık hemen uyudu zaten bir saat sonra tekrar ağlayarak uyandı odaya gittiğmde ayakta dikiliyordu neyse yatırdım yatağına su verdim emzigî verdim uyudu çıktım ama beş dakika sonra bu sefer konuşuyo habire sanki tüm gece sabaha kadar uyumus da uykusunu almis gibi neyse baktım yatmanin imkanı yok aldım ben de salonda neseler konuşmalar sıkıntı yok on dakika sonra kaka yaptı dedik herhalde bundan uyuyamadh
Neyse kaka yaptı saat onikiye doğru yattık hep birlikte ama rana daldıktan beş dakika sonra şiddetli irkilerek uyanmaya başladı irkilme sonrasi çok ağladı sakinlsme de yok ve her uyutusumun on dakika sonrası aynı şey oldu ağrı mi var derken surup verelim dedik içmedi döküldü biz de fitil verdik ama fayda etmedi saat üçe kadar hep böyle ağladı uykusunm arasında hep irkildi o ağladı ben ağladım neden böyle oldu sizce yavrum çok okuduk dün gece şimdi ise gidecem o ise uyuyo çok kötüyüm kızlar çok
kızlaaaaaaarrrrrrr berranın dişi çıktı sanırımmm:))) kaşıkla vurduğumda çıt çıt ses geliyo. bugün kızım tam 13 aylıkken artık bizimde bir dişimiz varrrr:)) nasıl mutluyum anlatamam. tabi berra pek mutlu değil sabahtan beri ateşli ve mızmız
Oglen ve aksam icin gunde 2cesit yapiom az yapiom ertesi gun yedirmiom hergun farkli yapiom cnm
Korkma cnm masalda agzina atio beklwtio cikario korkma bogulmaz cnm alisr kesediolar boylece takip et amq alma elinden cnm bisey olmz sut ude uyuttuktan sonra icirsen belji icer denedinmi cnm mqsal icmioken oyle yapmistim simdi heraksam yatarken 175cc icio icinde biskuviyle
Ben genelde bi corba bi yemek hergun yapmaya calisiyorum oglum icin ayri yapmiyorum bizim yemeklerden yiyo tussuz yapiyorum bide onu dusunerek yapiyorum yemekleri ama bazen ertesi gunde yiyo kalan yemekten illaki taze olsun diye diretmiyorum zaten bigece kaliyo dolapta ertesi oglen yiyosa aksama baska yemek yapiyorum.
Bizde oglusumla bu aksam carrefoura gittik tabi babasida varsulu boya, kuru boya, pastel boya, boyama kitabi, bide yazi tahtasi aldik bakalim yarin boyamalara basliycaz napicak merak ediyorum.
Tam sana cevap yaziyodum oglusum uyandi neyse emdi uyudu yine bakalim boyalarla napicak artik oyuncaklarada skldi bugunlerde hep farkli seyler ariyo insallah hosuna gider.ohh neguzel boyalar alınmıs
ınsallah guzel vakıt gecırırsınz bırlıkte ben merak ettım oynayınca tepkısını yaz tamam
Tam sana cevap yaziyodum oglusum uyandi neyse emdi uyudu yine bakalim boyalarla napicak artik oyuncaklarada skldi bugunlerde hep farkli seyler ariyo insallah hosuna gider.neyse bende yatayim artik gec oldu sana ve butun guzel annelere iyi geceler.
Bizde oglusumla bu aksam carrefoura gittik tabi babasida varsulu boya, kuru boya, pastel boya, boyama kitabi, bide yazi tahtasi aldik bakalim yarin boyamalara basliycaz napicak merak ediyorum.
Sulu boyada basindaym cnm ama kuru boyalari dun verdim bide kalemlik verdim yarim saat oynadi kendi katio cikario cizio dokuo derken oynuo yemek olarak hersey yapiom cnm ispank kerevz patates dolma kiyma tavuk balik mercmk nohut bezlye bamya kuru biber fasulye hersey veriom cnm aklina ne gelirse ben karisik yapiom gnelde kiymali yesil mercmk yaptim eriste sehriye nohut falan dda atiom icinevallaha cnm benimde içime hiç sinmiyo ama hala kutu devam sütü içiriyorum . fakat kötünün iyisi dersek sanki günlük sütler daha masum geliyo cnm ya . kutu devam sütü oda sıcaklığında nasılda okadar dayanabilir hiç aklım almıyor.
canım burdan masala benden kocaman alkışsen başında dursanda cnm tahmin edebiliyorum yinede uzun süre devam edebiliyorsanız bravo annesi ona.ben başında da olsam en fazlla 2-3 dk.sürer sonra özgür olamadığı için sıkılabilir. geçen gün boyama kitabı var, eline kalem verdim boyayalım diyorum ilk önce ben gösterdim sonra kendisi şöyle birkaraladı bıraktı. ama yinede bu oyun hamuru deniycem bere cnm çok merak ediyorum tepkisini.her gün ne yemek hazırlıyorsun cnm özellikle akşam yemekleri beni zorluyor aklıma bir şey gelmiyor çoğu zaman.
cnm kıyamam ona ben. bu aylardan sonra artuık rüya görmeye başlıyorlarmış, çocuk bu cnm üzülme eminim korkmuştur. bu gecenasıl olacak baklım haber ver mutlaka. bizede olmuştu bir kaç kez. irkilme ve korkarcasına ağlama . insan anlam veremiyor elden de bir şey gelmiyor. ama ne bileyim ,çocuk işte mesela emir gündüz uyanıkken kapı zili çalsın hemen bana koşup geliyor korkuyor, kapı zilinden.ani seslerden hala irikilip ağlayabiliyor. düşünsene bu tarz şeyler gecede rüyalarında etkili olabilir.
ben bazen 2 gun verıyorum
artık bızımkılerden yedğı ıcın bırlıkte yıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?