2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm gunaydin masalda bardaktan meyve suyu icer biberondan sut su icer uyurkn alistirmistm snra alisti cnm sute istah konusunda sut sorun degil ama seninki yemekde yemio ya aslinda doktora danissan olur cnm o biseyler dusunebilir cunku qrtik emmeyle doymaz ki dimi ama kgda yerinde olunca onemsememistir doktor ama bi danis cnm 1kqsik yemek yes e seviniom dedinya ozamn uzuldum inqnki hic yemio dwmkki.die

cnm kgsu ii aslında 11 kk küsür şu ara sanırım. boyuda yaşında 76 cm di. o nedenle annem anne sütüne güvenio dio. iştahı mı yok yoksa midesi mi bu kadar alıo çözemiorum. mesela dün akşan 4 buçukta emzirdim 5 buçuk gibi babamız geldi 6 ya doğru da akşam yemeği yedik. bir lokma bişey veremedim ağzına. saat 7 oldu muhallebi yaptım. 5-6 çay kaşığı ancak yedi istekli olarak yani ben zorlamadım . ama sonra kilitledi ağzını işte akşam yediğinin hepsi bu. 8 gibi de emdi uyudu... e şimdi ben nasıl endişelenmiyim ... sürekli aklımda aç mı diye soru var. ama hali tavrı hiç aç gibi de değil. annem de aç olsa ağlar o kadar alıo midesi çocuğun deyip duruyor. e burda sizin yedirdiklerinizi duyunca bu işte bi tezatlık var diyorum ister istemez. iştah şurubu mu alsam diyorum ama bu seferde vücut dengesini bozar mıyım ilerisi için diye korkuyorum. ne zormuş anne olmak yaaa...

Ayy cnm kg cok iyi msllh masal okadr cok yio ama 9.5kg 72cm yani seninkine gore kucuguz cok.ama cok yio masallh biliosun yaa midesi pkadara inanmam da eminm emdigi icin yemio ona guvenio 6cay kasigi neki yaa dimi kocaman oldular sonucta 6aylik degilki bi danis doktora belki emmeyi biraktiginda yer dicek ilac vermicektir cnm ama uzulme yemeyip kg boyu az.olsa uzulurdun ama masallhh kuzuya

günaydın cnm :

Guldennnnn nerdesin kuzummm gunaydnnn

günaydın cnm burdayım sabah birsürü alıntı yapıp yazdım hop silindi ayy çok sinir oldum yine benim pc burda takılıyo anlamıyorum..
ne yapıyo masal bakalım?

cnm bende senin sütünü içtiği için yemediğini düşünüyorum
sütünü sadece gece versen günbdüz diğer yemeklerden vermeyi denesen olmazmı acaba?
nedersin.

Günaydın kızlar
katreinur hayırlı olsun inciniz digerlerini sıkıntısız ağrısız sancısız cikartsin ins
yasemincim yetiyor demekki anne sütü bal bocegine bak benim gorumcemin ogluda 20 aylık sadece emiyo ne süt ne çorba meyve hiç bişey yemez ama biraz zayıfladı o endişe ediyoruz o yüzden seninki zayiflamadigi sürece sıkıntı yapma yediği kâr üzülme canım
guldencim günaydın.tatlim nasılsın nil nasıl
Aysegulcum ben face resim koymuyorum ama buraya koydum daha önce senin için yarın tekrar koyarım ins
wavs canım bende çoğunlukla Elife ayrı yapmıyorum ve iki gün.yiyo öğlen çorba akşam yemek şeklinde iki gün yemiş oluyor hergün yapmıyorum artık ona uygun bişey yoksa bol karisimli çorba yapıyorum arada
Herkese hayırlı günler kızlar

günaydın cnm ben iyiyim nilde iyi
bizim bakıcı bugünn torununu hastaneye götürdü
oyüzden nile öylene kadar kardşi bakıyo
ama ben kardeşine daha çok güveniyorum sorun yok yani..

akşamda biz burdan bi yemeye gidicez annem ilgilenicek nille..

herkes aynı fikirde cnm emdiği için diolar ama ne bilim ya içim rahat değil işte...

cnm 2 yaşına kadar emzirmei düşünüyorum tabi o ne zamana kadar emer allah bilir. netten dr ları araştırıyorum bu konuda ne düşünüolar diye. biliosun burda öyle pek güveniğim bi dr yok malesef. dr lar iştah şurubu önermio kesinlikle. yemek yemeye de zorlanmaması gerktiğini söylüyorlar gelişimi iyiyse. bizim bıyumuz da kg muzda ii çok şükür. sanırım sorun bende...

ay bilmiorum ki cnm yeterli vitamini allıo mudur kgsu ii ama...

oh gezin bakalım gezin:)

sen guveniyorsan sorun yok tatlım yoksa bütün gün aklın nilde kalacakti
Ohh gez bakalım bizim yerimizede

Yapabilecegin bişey yokki canım sen genede yedirmeye çalış tabi ama zorlama alıyordur ins eskiler aslında çok rahatlar biraz bizde rahat olabilsek

aynen cnm rahatım
elifim neler yapyıyo?
bu arada eskiler rahatmışta onlarda fazla rahatlar ya:
gerçi şuanda rahat olan yine rahat ama biz öyle olamıyoruz
ama rahat annenin çocuğuda rahat oluyo onu söyliye bilirim..

İnciniz hayırlı olsun cnm, inşallah diğerlerini sorunsuz halledersiniz

Günaydın kızlar, nasılsınız? Ben çok kötüyum. Başım çok kötü ağrıyor. Defne 3 gecedir saat 2 gibi uyanıyor sabaha Kadar uykusu olduğu halde uyumuyor. Ağrısı, ateşi vs yok. Sabah 5 buçukta artık eşim halime acıyıp defneyi annesine verdi de biraz uyumusum. Termal havuza sokuyordum defneyi acaba o mu etkiledi bilemedim.

es kiler rahatmis bizdemi rahat olsak olamıyoruz ki Onların çocuğu büyümüyor mu sağlıklı mi değil yok bazen görüyorum rahat anneleri çocuğu herşeyi yiyo kendi Uyuyo uyanuyo biz uğradığımız için belkide bizim kuslar böyle bizi parmağında oynatiyor
elif numaradan aglamayi öğrendi ağlar gibi ses çıkarıyor istemediği bişey olursa sinir ediyo beni

cnm nasılsın alp tuğra nasıl

ıyıyım canım sağol sen nasılsın alp tuğranın kahvaltsnı yaptrmak ıcın cıkmıstım
sımdı uyutuyorum
alp tuğrada ıy canım
zeynep ılay ın yemek yememesı senı uzuyo cok ıyı anlıyorum senı ama enazından senı emıyo
ama yanlıs hatrlamyosam 1 ay oncesıne kadar yıyodu dımı
bıraz emzırmesen ac kalıp yer belkı canım senın ıcın bıraz zor olur ama

gunaydın canım bız ıyıyız
sen termaldemısın hala?
gırdığı gunden berı uyumuyosa oyzden olabılır canım

ay onu bu ara nilde yapıyo ay bi ağlıyo sözde görsen sanınırsın bişey oldu
ay ama yinede okadar rahat olamam cnm yaa..

fundam geçmiş olsun sana
allah allah neden öyle yaptıki defnem acaba
diş geliyo olmasın..

Cnm benim uzuldum bak ama zaten banyodan so.ra uyamaz diodun sende sanirim ee termal de etkiliodur ozaman cnmiyi yapmis esin birazda olsa iyi gelmistir ins bugece yapmaz

günaydinlar herkese Ben cok yazamiyorum ama sizleri sürekli okumaya calisiyorum. Herkes kuzucuklarin yemek sorunundan bahsetmis sükürler olsun kizim bu konuda beni zorlamiyo,zorlayan kisim dislerimiz kuzucuk ilk önce azi disini cikardi hemde bir hafta önce Son iki aydir bu yüzden zaten geceleri cok huzursuzdu, tamam cikardi kurtulduk derken Sanirim Sol taraftaki azi Diside cikacak cok huzursuz kizim cok ,sizlere varmi ilk azi disini cikaran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…