- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.461
Sulu boyada basindaym cnm ama kuru boyalari dun verdim bide kalemlik verdim yarim saat oynadi kendi katio cikario cizio dokuo derken oynuo yemek olarak hersey yapiom cnm ispank kerevz patates dolma kiyma tavuk balik mercmk nohut bezlye bamya kuru biber fasulye hersey veriom cnm aklina ne gelirse ben karisik yapiom gnelde kiymali yesil mercmk yaptim eriste sehriye nohut falan dda atiom icine[/QUOTE
Meraba canim yesil mercimegi ben corba olarak yapiyorum yemeginin tarifini versene ama normal tarifini istiyorum yani ben oyle yemeklere vitaminli olsun diye baska seyler koymuyorum her sebzenin tahilin falan ayri vitaminini alsin istiyorum boyle karisik yapinca vucut onlarin vitaminini geregince almiyomus gibi geliyo hatta dun ben kiymali karnabahar yaptim onda bile dusunuyorum hem et hem sebze ikisininde vitaminini aliyomu diye yani onlar aklimda bi arastiricam bakalim.
günaydinlar herkese Ben cok yazamiyorum ama sizleri sürekli okumaya calisiyorum. Herkes kuzucuklarin yemek sorunundan bahsetmis sükürler olsun kizim bu konuda beni zorlamiyo,zorlayan kisim dislerimiz kuzucuk ilk önce azi disini cikardi hemde bir hafta önce Son iki aydir bu yüzden zaten geceleri cok huzursuzdu, tamam cikardi kurtulduk derken Sanirim Sol taraftaki azi Diside cikacak cok huzursuz kizim cok ,sizlere varmi ilk azi disini cikaran
cnm kgsu ii aslında 11 kk küsür şu ara sanırım. boyuda yaşında 76 cm di. o nedenle annem anne sütüne güvenio dio. iştahı mı yok yoksa midesi mi bu kadar alıo çözemiorum. mesela dün akşan 4 buçukta emzirdim 5 buçuk gibi babamız geldi 6 ya doğru da akşam yemeği yedik. bir lokma bişey veremedim ağzına. saat 7 oldu muhallebi yaptım. 5-6 çay kaşığı ancak yedi istekli olarak yani ben zorlamadım . ama sonra kilitledi ağzını işte akşam yediğinin hepsi bu. 8 gibi de emdi uyudu... e şimdi ben nasıl endişelenmiyim ... sürekli aklımda aç mı diye soru var. ama hali tavrı hiç aç gibi de değil. annem de aç olsa ağlar o kadar alıo midesi çocuğun deyip duruyor. e burda sizin yedirdiklerinizi duyunca bu işte bi tezatlık var diyorum ister istemez. iştah şurubu mu alsam diyorum ama bu seferde vücut dengesini bozar mıyım ilerisi için diye korkuyorum. ne zormuş anne olmak yaaa...
Ya canim sizin durumunuz iyi bence tamam yememesi kotu ama kilosu cok bile benim oglum gunde 4-5 ogun yemek yer hemde emiyo ama kilosu 9.800 boyuda 78.5 bana cekmis heralde bende minyon tipliyim aslinda yiyo ama hareketli yakiyo yedigini sizinkininde bunyesi farkli demekki yakmiyo tok tutuyo ama emmeyi birakinca duzelicektir onunda yemesi her cocuk farkli istah surubu falan alma sakin bence kilosu cok iyi.
es kiler rahatmis bizdemi rahat olsak olamıyoruz ki Onların çocuğu büyümüyor mu sağlıklı mi değil yok bazen görüyorum rahat anneleri çocuğu herşeyi yiyo kendi Uyuyo uyanuyo biz uğradığımız için belkide bizim kuslar böyle bizi parmağında oynatiyor
elif numaradan aglamayi öğrendi ağlar gibi ses çıkarıyor istemediği bişey olursa sinir ediyo beni
ıyıyım canım sağol sen nasılsın alp tuğranın kahvaltsnı yaptrmak ıcın cıkmıstım
sımdı uyutuyorum
alp tuğrada ıy canım
zeynep ılay ın yemek yememesı senı uzuyo cok ıyı anlıyorum senı ama enazından senı emıyo
ama yanlıs hatrlamyosam 1 ay oncesıne kadar yıyodu dımı
bıraz emzırmesen ac kalıp yer belkı canım senın ıcın bıraz zor olur ama
ay cnm vazgeçtim zaten iştah şurubundan. benim kızım da çok hareketli cnm hatta babaanesi sürekli bi soluk dur kızım der durur:) yani nefes alıp verene kadar bile yerinde durmaz zeynep ilay. anne sütü yarıo sanırım maşallah. zeynep ilay 2930 gr doğdu 50 cm. ama 23 gün eksik doğdu. 1 haftada 3250 gr oldu maşallah. hiç bi zamanda zayıf bebek olmadı. ama çok kiloluda olmadı. son bi kaç aydır kilo almıo gibi bişey. ama artık anne sütü de yetmiodur diye düşünüyorum üzüntğm bundan. ama yapacak bişeyde yok. keşke yese ama zayıf olsa. inan daha memnun olurum
Anliyorum seni canim benim oglumda yemese bende kafaya takardim yani bizimkide yiyo yiyyo almiyo bende ona takiliyodum zayif diye ama saglikli olsunda takmiyorum artik bizimkide yemek yerken bastan yiyo biraz yiyince miziklamaya basliyo bende tvden pepe yada reklam aciyorum hatta pepeyi sevdigi bir iki seyi flas bellege kaydettim tvden ordan aciyorum izlerken ne verirsem yiyo sende dene istersen bide oyle.
yarın dönüyoruz termalden cnm. Evet cnm termale girdiğinden beri böylegunaydın canım bız ıyıyız
sen termaldemısın hala?
gırdığı gunden berı uyumuyosa oyzden olabılır canım
Valla cnm diş de olabilir çünkü bugün çok sevdiği makarnadan bile azıcık yedi.ay onu bu ara nilde yapıyo ay bi ağlıyo sözde görsen sanınırsın bişey oldu
ay ama yinede okadar rahat olamam cnm yaa..
fundam geçmiş olsun sana
allah allah neden öyle yaptıki defnem acaba
diş geliyo olmasın..
inşallah cnm. Azıcık uyumak bile çok iyi geldi.ama ilaç almama rağmen baş ağrım geçmiyorCnm benim uzuldum bak ama zaten banyodan so.ra uyamaz diodun sende sanirim ee termal de etkiliodur ozaman cnmiyi yapmis esin birazda olsa iyi gelmistir ins bugece yapmaz
ay cnm oynatarak bile yedirmek yanlışmış ilerisi için problem oluo dio dr lar. ne bileyim yaa aslında yemesi daha önemli gibi gelio tabi:)
Sulu boyada basindaym cnm ama kuru boyalari dun verdim bide kalemlik verdim yarim saat oynadi kendi katio cikario cizio dokuo derken oynuo yemek olarak hersey yapiom cnm ispank kerevz patates dolma kiyma tavuk balik mercmk nohut bezlye bamya kuru biber fasulye hersey veriom cnm aklina ne gelirse ben karisik yapiom gnelde kiymali yesil mercmk yaptim eriste sehriye nohut falan dda atiom icine[/QUOTE
Meraba canim yesil mercimegi ben corba olarak yapiyorum yemeginin tarifini versene ama normal tarifini istiyorum yani ben oyle yemeklere vitaminli olsun diye baska seyler koymuyorum her sebzenin tahilin falan ayri vitaminini alsin istiyorum boyle karisik yapinca vucut onlarin vitaminini geregince almiyomus gibi geliyo hatta dun ben kiymali karnabahar yaptim onda bile dusunuyorum hem et hem sebze ikisininde vitaminini aliyomu diye yani onlar aklimda bi arastiricam bakalim.
Sogani salcayi kavurup hqslqnmis yesil.mercimegi koyup pisiriorum ben eriste nohutta atiom icine kesinlikle ne bulursan at icineki vitamin artsin ne yese kardir gurme bebek sitesine bi bak derim bebekler icin menuler var isine yarayabilir oyle buyuk insan gbi olmamali yemekleri daha vitaminli saglikli ne yese kardir sebze et tahil hepaini karistir hatta bana doktorum liste verdi ve her corbaya bi kasik da tarhana ekle bol vitamib alsin dedi ama ben arasira yapiom onu cnm bamya etli yap kiymali kabak dolmasi bol kalarili oldugundan hem kilo aldiri hem vitaminli mesela
Valla canim o uzmanlarin cocuklari ac kalsinda goreyim ben onlari insan anne olunca cocugu icin herseyi yapiyo normalde tabi uzmanlari dinliyorum ama onlarin her dediginide yapmiyorum.
Sogani salcayi kavurup hqslqnmis yesil.mercimegi koyup pisiriorum ben eriste nohutta atiom icine kesinlikle ne bulursan at icineki vitamin artsin ne yese kardir gurme bebek sitesine bi bak derim bebekler icin menuler var isine yarayabilir oyle buyuk insan gbi olmamali yemekleri daha vitaminli saglikli ne yese kardir sebze et tahil hepaini karistir hatta bana doktorum liste verdi ve her corbaya bi kasik da tarhana ekle bol vitamib alsin dedi ama ben arasira yapiom onu cnm bamya etli yap kiymali kabak dolmasi bol kalarili oldugundan hem kilo aldiri hem vitaminli mesela
Yesil mercimek yemegi corbasi gibi ozaman eristeli yapiyorum bende sarimsakta koyuyorum guzel oluyo ama benim oglan mercimegi pek sevmiyo ama yine azda olsa yiyyo bende meyve sebze et ne olursa ogluma yedirmeye calisiyorum simdiden hepsini yesin tadina alissin buyuyunce yemek secsin istemiyorum simdilik mercimek haric herseyi guzel yiyo ama yavas yavas onada alistiricam artik evde esime gore degilde ogluma gore yemek yapiyorum.hem bizde guzel beslenmis oluyoruz.
Katiliom xnm doktorum bana dioduki ayri odada uyut mutlaka alistorma pesinde kosma.aykta gezerek yemek.yedirme mutlka oturt herfun banyo yaptir gezdir hava aldir diodu ben mantikli ve dogru buldugum.icin yaptim.ama o 1yas kontrolunde itirqf etti ogluyla uyuomus yemek yediremiomus peainde geziomus hasta oluo die gezdirmiomus yani oylee uzmanlar dio.ama uyguluomu orasi mechul:)ayni aeyi songulde demisti doktorlari yemek.yedirwmiomus falan gbi yani hersey hercocuga uygulanmio cnm yaa uzmanlari takip etmek gerwk ama diretmek denememk yanlis
İyi geceler kızlar, benim cnm çok sıkkın. Herşeye kızıp sinirlenir oldum. En ufak şeyler bile beni çileden çıkarıyor. Defne de sağolsun uyumayınca ona da çok kızıyorum. Hele bu akşam çıldırttı beni. Ya uykusu var ama bir türlü uyuyamadi. Yat da zibar bile dedim. Ya sinirlerime hakim olamıyorum artık.nasıl düzelirim onu da bilmiyorum. Ruh halim hiç iyi değil. Sinirden dişlerimi sıkıyorum. Offf
sağol cnm deneyim bakiyimGunaydin cnm bizde insaniz yipranabiliyoruz uzlebiliroz sinirlwnebiliyrz kizma kendine sakin olmaya calis ama olmuosa geceleri yatmadan once melisa ve rezene cayi ic gercekten sakinlestiro kafan dinc oluo baktin olmuo doktora git konusmak iyi gelebilir cnm cunku bebwgine yazik herzqmn uyuyan coxuk uyuyqmiosa bi derdi vardir cnm mutlaka sonucta onlar biz gbi derdini soyleyemio aglayarak uyumayatak yemeyerek belli edio ki onlarda buyudu senin gerginligin onuda mutsuz eder bi evde anne mutluysa bebekde babada mutludur die senin mutlu sakin olman gerek cnm kafani dagitcak biseyler bulabilirsin kizinla hobiler edin birlikte degisik seyler yapin aktivitelere bak interntten evde yapilcak olanlari sec isten geldigindeki uyuyana kdqr gecen zamani kaliteli hale getir sende mutlu olursun defnede
günaydın kızlarr
alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ediyorum. ilk diş çok heycanlı oluyor gerçekten. ama heyecanımızı yaşayamadan hasta olduk biz. kızımda ben de hastayım. berranın yine boğazı iltihaplanmış. ben de grip oldum. hastalıklarla uğraşıyoruz işte dua edin bize
günaydın kızlarr
alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ediyorum. ilk diş çok heycanlı oluyor gerçekten. ama heyecanımızı yaşayamadan hasta olduk biz. kızımda ben de hastayım. berranın yine boğazı iltihaplanmış. ben de grip oldum. hastalıklarla uğraşıyoruz işte dua edin bize
Ankarada soguk hava buz gbi hatta camlari sildim perde yikadim masalda balkona cikmak istiodu acayip soguktu hemn sildim artik hizla:)masalda icerden silio eline bez verdim:)hemn bakiom cnm resimlerinizegünaydın arkadaşlar
cok güzel hava herkes için güzel bir gun olsun inşallah
masalece resim koydum albüme bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?