2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bizim sirasiyla cikti dislerimiz 6 tane var ama sizinkide normal cunku bebeklerde hersey olabilir ben daha once arastirmistim yani sizinkide bizimkide normal ama azi dislerin cikmasi gercekten zor oluyomus bizimkilerde cikarken eminim zor olucak Allah kolaylik versin canim sizede bebisede.

Ya canim sizin durumunuz iyi bence tamam yememesi kotu ama kilosu cok bile benim oglum gunde 4-5 ogun yemek yer hemde emiyo ama kilosu 9.800 boyuda 78.5 bana cekmis heralde bende minyon tipliyim aslinda yiyo ama hareketli yakiyo yedigini sizinkininde bunyesi farkli demekki yakmiyo tok tutuyo ama emmeyi birakinca duzelicektir onunda yemesi her cocuk farkli istah surubu falan alma sakin bence kilosu cok iyi.

ay cnm vazgeçtim zaten iştah şurubundan. benim kızım da çok hareketli cnm hatta babaanesi sürekli bi soluk dur kızım der durur:) yani nefes alıp verene kadar bile yerinde durmaz zeynep ilay. anne sütü yarıo sanırım maşallah. zeynep ilay 2930 gr doğdu 50 cm. ama 23 gün eksik doğdu. 1 haftada 3250 gr oldu maşallah. hiç bi zamanda zayıf bebek olmadı. ama çok kiloluda olmadı. son bi kaç aydır kilo almıo gibi bişey. ama artık anne sütü de yetmiodur diye düşünüyorum üzüntğm bundan. ama yapacak bişeyde yok. keşke yese ama zayıf olsa. inan daha memnun olurum

cnm onların hepsi birbirinden akıllı bizi parmaklarında oynatıolar vallahi

aynen cnm önceden yiyordu yine burda kızların dediği kadar hiiç bi zaman yemedi ama yine de yiodu. şimdi nerdeyse hiç yemio. sonumuz hayr olsun düzelir inş.

Anliyorum seni canim benim oglumda yemese bende kafaya takardim yani bizimkide yiyo yiyyo almiyo bende ona takiliyodum zayif diye ama saglikli olsunda takmiyorum artik bizimkide yemek yerken bastan yiyo biraz yiyince miziklamaya basliyo bende tvden pepe yada reklam aciyorum hatta pepeyi sevdigi bir iki seyi flas bellege kaydettim tvden ordan aciyorum izlerken ne verirsem yiyo sende dene istersen bide oyle.

ay cnm oynatarak bile yedirmek yanlışmış ilerisi için problem oluo dio dr lar. ne bileyim yaa aslında yemesi daha önemli gibi gelio tabi:)

gunaydın canım bız ıyıyız
sen termaldemısın hala?
gırdığı gunden berı uyumuyosa oyzden olabılır canım
yarın dönüyoruz termalden cnm. Evet cnm termale girdiğinden beri böyle

Valla cnm diş de olabilir çünkü bugün çok sevdiği makarnadan bile azıcık yedi.
Cnm benim uzuldum bak ama zaten banyodan so.ra uyamaz diodun sende sanirim ee termal de etkiliodur ozaman cnmiyi yapmis esin birazda olsa iyi gelmistir ins bugece yapmaz
inşallah cnm. Azıcık uyumak bile çok iyi geldi.ama ilaç almama rağmen baş ağrım geçmiyor

ay cnm oynatarak bile yedirmek yanlışmış ilerisi için problem oluo dio dr lar. ne bileyim yaa aslında yemesi daha önemli gibi gelio tabi:)

Valla canim o uzmanlarin cocuklari ac kalsinda goreyim ben onlari insan anne olunca cocugu icin herseyi yapiyo normalde tabi uzmanlari dinliyorum ama onlarin her dediginide yapmiyorum.

Valla canim o uzmanlarin cocuklari ac kalsinda goreyim ben onlari insan anne olunca cocugu icin herseyi yapiyo normalde tabi uzmanlari dinliyorum ama onlarin her dediginide yapmiyorum.

Katiliom xnm doktorum bana dioduki ayri odada uyut mutlaka alistorma pesinde kosma.aykta gezerek yemek.yedirme mutlka oturt herfun banyo yaptir gezdir hava aldir diodu ben mantikli ve dogru buldugum.icin yaptim.ama o 1yas kontrolunde itirqf etti ogluyla uyuomus yemek yediremiomus peainde geziomus hasta oluo die gezdirmiomus yani oylee uzmanlar dio.ama uyguluomu orasi mechul:)ayni aeyi songulde demisti doktorlari yemek.yedirwmiomus falan gbi yani hersey hercocuga uygulanmio cnm yaa uzmanlari takip etmek gerwk ama diretmek denememk yanlis

Evet canim aslinda cocugunu en iyi bi anne tanir ona gore davranmasi gerekir yani eren ilk emeklemeye basladiginda falan yaramazlik yaparken kizdigim seyler belliydi ama her aldigi yaptigi seye kizmiyodum onun icin zararli olan bir iki sey vardi onlari alinca hayir diyodum hemen birakiyodu oda bide guzel konusup yapma etme dersem dinliyo ama bagirarak soylersem inat oluyo daha cok yapiyo neyse boyle anlatinca pek anlasilir olmadi ama bebekte olsalar empati yapmak lazim bazi konularda onlarida anlayip oyle davranmak lazim ozaman hersey halledilir.

İyi geceler kızlar, benim cnm çok sıkkın. Herşeye kızıp sinirlenir oldum. En ufak şeyler bile beni çileden çıkarıyor. Defne de sağolsun uyumayınca ona da çok kızıyorum. Hele bu akşam çıldırttı beni. Ya uykusu var ama bir türlü uyuyamadi. Yat da zibar bile dedim. Ya sinirlerime hakim olamıyorum artık.nasıl düzelirim onu da bilmiyorum. Ruh halim hiç iyi değil. Sinirden dişlerimi sıkıyorum. Offf

Gunaydin cnm bizde insaniz yipranabiliyoruz uzlebiliroz sinirlwnebiliyrz kizma kendine sakin olmaya calis ama olmuosa geceleri yatmadan once melisa ve rezene cayi ic gercekten sakinlestiro kafan dinc oluo baktin olmuo doktora git konusmak iyi gelebilir cnm cunku bebwgine yazik herzqmn uyuyan coxuk uyuyqmiosa bi derdi vardir cnm mutlaka sonucta onlar biz gbi derdini soyleyemio aglayarak uyumayatak yemeyerek belli edio ki onlarda buyudu senin gerginligin onuda mutsuz eder bi evde anne mutluysa bebekde babada mutludur die senin mutlu sakin olman gerek cnm kafani dagitcak biseyler bulabilirsin kizinla hobiler edin birlikte degisik seyler yapin aktivitelere bak interntten evde yapilcak olanlari sec isten geldigindeki uyuyana kdqr gecen zamani kaliteli hale getir sende mutlu olursun defnede

günaydın kızlarr

alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ediyorum. ilk diş çok heycanlı oluyor gerçekten. ama heyecanımızı yaşayamadan hasta olduk biz. kızımda ben de hastayım. berranın yine boğazı iltihaplanmış. ben de grip oldum. hastalıklarla uğraşıyoruz işte dua edin bize

sağol cnm deneyim bakiyim

Geçmiş olsun cnm

Gecmis olsun cnm ikinizide masalinda 3 ve 4.dis gorunuo bende ona seviniom 4ay oldu ilk disler cikali:) firsat buldukca dinlen cnm berrayida yprma cok fazla oyalama uyut surekli dinlensin oda gunduz 12kez uyucak die sartlanma uyursa surekli uyut dinlensin iylessin kuzucuk

günaydın arkadaşlar
cok güzel hava herkes için güzel bir gun olsun inşallah
masalece resim koydum albüme bakabilirsin
Ankarada soguk hava buz gbi hatta camlari sildim perde yikadim masalda balkona cikmak istiodu acayip soguktu hemn sildim artik hizla:)masalda icerden silio eline bez verdim:)hemn bakiom cnm resimlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…