2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kuzumun menusu :)

8aylıkten berı sandalyeye bu sekılde baglayarak yedırıom mutfakta yıoruz ohhh cok rahat oluo dısarda gıttıgım yerdede yapabıldıgım ıcın çok kolay oluo kacmıo pesınde kosmuom mama sandalyesı alcaktım oturmazsa dıe almamıstım bunu kesfedınce o gereksız olcakdı zaten:)buarada o dolmadan yarım daha yedı :)kuzucuk kıymalı olsun yetrkıımasallhhh kuzumaaa

günaydın arkadaşlar
cok güzel hava herkes için güzel bir gun olsun inşallah
masalece resim koydum albüme bakabilirsin

bayıldım ben ooo yaramaz bocege allahım ne tatlı o yaaa masallhhhhh allhım nazardan korusun sende cok cıcısın annesıı ondan kzın guzel tabıkııııı yanaklarından ısır benım ıcın kokla bideeeee

Günaydın kızlar, nasılsınız? Kaplıcadan döndük çok şükür.
kv nin son bombasini anlatayım da gülün. Dün akşam defneye nohut pilav yediriyordum. Nohutun suyuna ekmek batırıp veriyordum. Kv gördü. Ne dese beğenirsiniz? " ay çocuğa çok fazla ekmek yedirme mankafa olur" dedi. Ben de olur mu öyle şey ne alakası var , bu ülkede sadece ekmek yiyerek büyüyup çok zeki olan insanlar var dedim. " ay yok yok yedirme, gerizekali olur çocuk. Ben çocuklarima çok ekmek yedirmedim." Dedi. Ama asıl derdi bu değil. Ablasınin gününe gelenler demiş ki "çok yedirmeyin obez olmasın çocuk" . O da aklınca beni korkutarak az yedirtecek.
ya sizce mantıkli mı ya da hiç çok ekmek yiyen çocuk geri zekali olur diye bişey duydunuz mu ?

Masal in aktivite zamanlari:)

Eklentiler

• $2013-12-14 22.07.02.webp
    17 KB · Görüntüleme: 43
  • $2013-12-14 22.00.42.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $2013-12-14 22.00.26.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
Ayy ne sacma cnm.yaaa ekmek yicek tabiki allhim bi kadini anlamak imkansiz ekmek verme kg yapar sagliksiz dese anlarim yada normal ekmek degil bugday ekmegi tam tahil ekmegi kullan falan dese anlarimda allhim ne desem bos mumkun degil basetmek ayrica lugati hic tarzim degil cok uzuluprum defnenn boyle birinin konusmalarindan etkilencegini bildgim icin

Malesef cnm ben de çok üzgünum o yüzden seneye kreşe vermek istiyorum ya

canım cok tatlı masallah elıf
sende cok hossun
ben sana benzettım elıf ı
hele o beyaz eteğıne bayıldım
masallah
Teşekkür ederim canım Elifi artık bana benzetiyorlar bende çok mutlu oluyorum sen bayildin o etege babası gıcık oldu :)
Kuzumun menusu :)
Masallah masala yesinde büyüsün kocaman olsun
Evet sabit olması çok güzel bizimde mama sandalyesine oturmazsa yemiyor
Teşekkür ederiz teyzesi koklarim tabi

Yok canım ya çok saçma düşünceleri var senin kv sabır et ya ugrasulmaz bu kadınla

Malesef cnm ben de çok üzgünum o yüzden seneye kreşe vermek istiyorum ya

Bencede kesinlikle cnm.krese ver afedersin ama agzi cok bozuk kv nin cokda gezio cocugun en onemli caginda gelisim taklit doneminde onunagzindan duycagi kotu sozler defneyi etkiler oda oyle konusur gezdigi icin surekli uyku yeme duzeni bozulur gelisimi etkilenir gittig yerdeki.kisilerde kendi gbiyse defnenin huyu suyu tamamen degisir istemedgin sonuclar olur kresde akranlari olur dogru kelimeler oyunlar ogrenir yemesi uykusu.olur cnm ya

ay cok bayıldım hemde ben cok severım oyle kızlarda kısa etek elbıse totosu goruncek cok tatlı oluyolar kucukken gıydırebıldğın kadar gıydır canım
ah o benzetme benımde darısı basıma dıyorum hala baba

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlarr. hayatımda geçirdiğim en ağır griplerden biri diyebilirim. baş ağrısı çok fenaydı minoset falan fayda etmedi hiç. gripin içtim o iyi geldi biraz.

kızlar size bişey sorcam. lcw nın 9-12 ayla 12-18 ay arasında çok fark var mı. berraya 9 12 tam oluyor. sipariş vercem 12 18 ay alayım diyorum çok büyük olmaz di mi. özellikle de pantolon ve eşofman altları

Bizde 12-18e yeni gectik yani karisik 9-12lerde var ama ozellikle dedigin gibi esofman altlari falan daha buyuk oluyo benim oglum 78.5 cm yeni yeni 12-18 giyiyo cunku altliklar genelde buyuk oluyo ama kisin giysin istiyosan 9-12 daha iyi olur gibi ama kizin bizim gibi boyu iyiyse 12-18 al derim canim mevsimlik alicaksan 12-18 alsan iyi olur ama kizinin boyu kac.

Gunaydin annecikler ve bebisleri masalin ustten iki.disi cikti bugun 2kez uyandi simdi.kalkti kuzum rahatladi birazcik kuzum ama 3tane daha gorunuo hepsi birden cikio kuzumun damagini bi gorseniz tumsekli tumsekli beyazliklar gorunmus bisuru dis var ama 3u daha yakin gorunuo bikacgne oda cikar bizde ates istahszlik ishal olmadi cok sukur sadece gece cok uyandi birhafta boyunca

gunaydın kızlar yağmurcandan bayıldım maşallah ana kız yakıyorsunuz ve maşallah sana benziyor kuzun Allahım korusun
nur canım geçmiş olsun hayırlı olsun aynı zamanda

masal hanım aktivitelerinden kıskandık bizde boyalar aldık ama oğluşum hasta ateşi çıktı o yüzden daha deneyemedik :) senden tiyolar almamız lazım parmak boya ve sulu boya ile ilgili :)

fundacım hayırlısıyla defneyi bi kreşe versen çok güzel olacak

güldenim nasılsın göremedim yazdınmı hiç

wavs sen nasılsın canım
ve ismini sayamadığım tüm anneler günaydın hepinize

ben yorgunum sanırım yorgun ölecem :) cumartesi günü fizik tedaviye gittik geldik dünde evdeydik ama erdem paşam hasta keyfi yoktu ateşşi vardı o yüzden pek birşey yapamaıdm birde eşimin 20 lik diş ağrısıı tuttu sanırım ameliyat olacak yamuk çıkıyormuş bakalım onun da telaşı bizde böyle günler fıstıklar yıl sonu olduğu için işler yoğun yazamıyorum ama okuyorum sizleri

bazı kıyafetlerin.kalıbı uymuyo canım elifin bazı.kıyafetleri 9-12 bazıları 2 yaş yani kaptan.kalıba farkediyo
Günaydın kızlar
günaydın canım
günaydın canım ohh bi.kaç gün rahat uyur.kuzucuk sonra tekrar başlar bizim iki üç aydır gorunuyo ama paylatamadi 4 dış

günaydın canım çok.teşekkür ederim canım.güzel sözlerin için elif buyudukce bana.benzemeye başladı
geçmiş.olsun süper erdeme ınş hemen sifa bulur

herkese günaydın.kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…