2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm valllaha böylele olman çok normal bunun tek ve en büyük sebebide k. validen..

ama sakin olmaya çalış ayşegülü dediği çayları dene bakalım melisayı bende duymuştum..

günaydın arkadaşlar
cok güzel hava herkes için güzel bir gun olsun inşallah
masalece resim koydum albüme bakabilirsin

ohhhh maşallah elifime 41 kere :
allahım nazarlardan korusun onu..
bu arada negüzel ya nil bana hiç benzemiyo bende çok isterdim bana benzemesini..

cnm çok geçmiş olsun kıyamam size ya umarım daha iyisinizdir..

Kuzumun menusu :)

oyyy ben okuzuyu yerim:

hahahahahahahahahahahah k. validen sabah sabah güldürdü beni sanatek diyeceğim bu cnm:

takılma herzamanki gibi..

Masal in aktivite zamanlari:)

ohhhh ay bu masal çok aktif çokkk kıskanıyorum vallaha:

günaydın cnm çok geçmiş olsun..
umarım hemen toparlar erdemim eşin içinde geçmiş olsun :

günaydın cnm:

günaydın kızlar herkeseee:

Gunaydin guldencim haftasobunuz nasildi oynadinizmi oyun hamurlari.nilim.neler.yapio nili.birakip yemege cikcaktin cuma gunu dimi nasil gecti nil aramis mi seni yaramazlik yapmismi.sen yokken:)

Nette sorun var sanirim sizin yazdiklarinizi gormedim ondan ozel olarka nasilsin die sordum canlarim simdi okudum beysal gecmis olsun esine ve erdeme
guldencim tsjmk ederim masal aktif olmadiginda mizmiz da ondan oylaniom :)

Gunaydin guldencim haftasobunuz nasildi oynadinizmi oyun hamurlari.nilim.neler.yapio nili.birakip yemege cikcaktin cuma gunu dimi nasil gecti nil aramis mi seni yaramazlik yapmismi.sen yokken:)

cnm ben henüz alamadım malesef oyun hamuru hafta sonu çıkamadım ama drden spiriş vericem herhalde
ama yine başka oyunlar oynadık
cuma akşamı bişey yapmamış ablamın kızıyla oynamışlar
sonra uyumuş ama gece yarısı kalktı beni görünce ay bi mutlu oldu anlatamam..
bizdede azı dişleri geliyo sanıyorum akşam uyumadan önce bi yarımsaat ağladı
tamam kalk uyuma diyorum ama kafası kalkmıyo hem uyumak istiyo hem ağlıyo
sonra carpol verdim uyudu çok şükür
babamız yok annelerinin yanına gtitti dedesi rahatsızmış.
nilde akşam gecenin büyük bir kısmını benim yanımda geçirdi..

Ohhh oyunlar oynamis kuzeniyle buyumuste ee tabi qksam gormeyince ozlemistir kuzucuk gece seni calpol etki etmio masala nilde ise yaramis demekki iyi sevindm agrisi vrdir mutlaka gecmis olsun buarada dedenz iylesir umarim

Ohhh oyunlar oynamis kuzeniyle buyumuste ee tabi qksam gormeyince ozlemistir kuzucuk gece seni calpol etki etmio masala nilde ise yaramis demekki iyi sevindm agrisi vrdir mutlaka gecmis olsun buarada dedenz iylesir umarim

nile ediyo cnm evet sağol umarım iyileşir yaşlılık artık 80 yaşında ve ayzaymır allah ka. valideme sabır versin nediyeyim
kadın buraya gelecekti çünkü kardeşi geldi ama şimdi hasta olunca ne yapıcak bilmiyorum..

Yasi da varmis baya ayy aizemir cok kotu ya dedem de ondan cok cekti evi unutup baska yere gidiomus biyerlwrde dusup kaliomus kucuk koyde yasadigi icin bulan getiriodu eve ama ya buyuksehirde kaybolsa allhim cok zor ya rabbim cok.cektirmesin kv de cok zor

erdem bey ateşli işte tatlım mız mız ama arada keyfi yerine geliyo beyaz atına biniyo hın hıın diyo :) beyaz atlı prensim benim

Gecmis olsun cnm.masalda disten dolayi.mizmiz bizde oyunlarla dkkatini cekmeye calisoz oyuncak istemio oyuzden boyalara basvurdm:)sallanan at dimi bende dusundum de tehlikeli okur die almadim henuz cunku masalin ilk arabasi var ona bile.binerken bizim tutmamizq izin vermiodu onun boyu alcak die dussede bisey olmuo die rahatim at almak istiomda korkuom.erdem tutmana izin veriomu kendi.incem bincem die ugrasiomu

tutmuyorum ama yanında duruyorum canım sallanan at ama aynı zamanda araba gibi tekerleri var dün ona bindirdim ayakları parmak ucunda yere değiyo kendini ittire ittire gidiyo masalda yapar sallanma kısmınıda çok seviyor erdem dıgıdık dıgıdık diyo sallanırken hareket etmediği için yanında durman yetiyor canım

herkese günaydın kızlarrrr... ay kaçtır yazıyorum net gidiyo. biz yine iştahsızlık ve uykusuzlukla mücadele ediyoruz kuzum hsonu 7. dişini çıkardı 1 ayda 3. dişi oldu ne çekio kuzum kimbilir
ayşegül cnm maşallah masala yaa yio mu gerçekten 1 kase yoğurdu maşallah kemiklerine yarasın inş. aktivitelerinize de bayıldım bizde hsonu oyunhamuru alalım dedik çok soğuk diye babamız almaya gitti, faber castell filan varmış hepsinin üstünde de 3 yaş altı tehlikeli yazıo diye almadan gelmiş kocişim lego filan almış boş dönmemek için:) netcen idare etceeennn:)
güldenim geçmiş olsun cnm rabbim hakkında hayırlı olanı tez zamanda nasip etsin inş.
hepinizi öpüyorum kızlar... herkes iidir inş.

cnm sanıyorum dede artık kalkamıyacak hiç yürüyemiyo diyo eşim işleri zor gerçekten..

günaydın şekerim
bende bakıyorum 2 yaşve üzeri diyo ama uzmanlar 1 yaşından sonra verindiyo
bence onlar işlerini garantiye almak için öyle yazıyolar
bende alıcam ama du bakalım hala alamadım..

ay cnm şimdi desem alalım diye inat ediosun der biraz bekelyeyim tekrar gündeme getiririm:) gözetimimiz altında olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum dedim eşime o da evet olmaz sanırım ama yine de erken dedi:) ben bi kaç gün bekleyeyim hatırlatırım

kızlar hastalıktan bi başımı kaldırabilsem oyun hamuru konusunda yardımcı olcam size. malum anaokullarında çok içli dışlıydık bu hamurlarla. mesela organik oyun hamurları var alacaksanız onları tavsiye ederim. bi de evde yapcam ben ama bi denemem lazım öncelikle elimde çok tarif var. tartar yerine elma sirkesi konuluyor. deneyip başarılı olursam tarif yazarım inşallah. renk için de ıspanak suyu kırmızı pancar suyu nar suyu vs kullanabilir. şu an için en sağlıklısı bu gibi sanki.

Sabh bendede sorun vardi nette cnm yio yogurdu baska yemk ve corbalrida o dolulukta yio msallh bak disimz cikti iki tane ama yio sadece uyku sorunu vardi oda bitti ikusi cikinca disinin ama daha bisuru gorunuo cnm yalnz kullanamcklati icin 2/3yas yazio yoksa 3yasindaki cocugada zararli olur icindeki madde bizimkilere oluosa dimi ama sen al beraber oynayin cnm

Gunaydin herkese bizde kotu bi gece gecirdik oglumla bi skntmiz yok ama gece boyu uyanip uyanip agladi neyse insallah bidaha yapmaz bende boyalar aldim ogluma kuru boyayla basladik ama oglum renkli renkli kalemleri gorunce yazmak yerine resim defterinin ustune koyuyo falan boyama defterini gosteriyorum karalasin diye biraz karaliyo ama daha cok kalemlerle oynuyo ama ilk gordugu icin fazla uzatmadim ara ara gostericem zamanla alisir cunku bide yazi tahtasi aldik miknatisli olanlardan onu aliyo karaliyo yazmaya calisiyo odaha iyi oldu simdilik onunla daha cok oynuyo.

Tmm cnm iyles tarifini ver hmn ben tartarsiz yaptim tutmadi eridi bozuldu sirkeyle gormdim hic bi bak bakalim sebzelrin suyuda iyi olur cnm bnde bakayim netten sirkeyle olan tarife deneyeyim varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…