- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.501
cnm valllaha böylele olman çok normal bunun tek ve en büyük sebebide k. validen..İyi geceler kızlar, benim cnm çok sıkkın. Herşeye kızıp sinirlenir oldum. En ufak şeyler bile beni çileden çıkarıyor. Defne de sağolsun uyumayınca ona da çok kızıyorum. Hele bu akşam çıldırttı beni. Ya uykusu var ama bir türlü uyuyamadi. Yat da zibar bile dedim. Ya sinirlerime hakim olamıyorum artık.nasıl düzelirim onu da bilmiyorum. Ruh halim hiç iyi değil. Sinirden dişlerimi sıkıyorum. Offf
ama sakin olmaya çalış ayşegülü dediği çayları dene bakalım melisayı bende duymuştum..
günaydın arkadaşlar
cok güzel hava herkes için güzel bir gun olsun inşallah
masalece resim koydum albüme bakabilirsin
ohhhh maşallah elifime 41 kere :
allahım nazarlardan korusun onu..
bu arada negüzel ya nil bana hiç benzemiyo bende çok isterdim bana benzemesini..
günaydın kızlarr
alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ediyorum. ilk diş çok heycanlı oluyor gerçekten. ama heyecanımızı yaşayamadan hasta olduk biz. kızımda ben de hastayım. berranın yine boğazı iltihaplanmış. ben de grip oldum. hastalıklarla uğraşıyoruz işte dua edin bize
cnm çok geçmiş olsun kıyamam size ya umarım daha iyisinizdir..
Kuzumun menusu :)
oyyy ben okuzuyu yerim:
Günaydın kızlar, nasılsınız? Kaplıcadan döndük çok şükür.
kv nin son bombasini anlatayım da gülün. Dün akşam defneye nohut pilav yediriyordum. Nohutun suyuna ekmek batırıp veriyordum. Kv gördü. Ne dese beğenirsiniz? " ay çocuğa çok fazla ekmek yedirme mankafa olur" dedi. Ben de olur mu öyle şey ne alakası var , bu ülkede sadece ekmek yiyerek büyüyup çok zeki olan insanlar var dedim. " ay yok yok yedirme, gerizekali olur çocuk. Ben çocuklarima çok ekmek yedirmedim." Dedi. Ama asıl derdi bu değil. Ablasınin gününe gelenler demiş ki "çok yedirmeyin obez olmasın çocuk" . O da aklınca beni korkutarak az yedirtecek.
ya sizce mantıkli mı ya da hiç çok ekmek yiyen çocuk geri zekali olur diye bişey duydunuz mu ?
hahahahahahahahahahahah k. validen sabah sabah güldürdü beni sanatek diyeceğim bu cnm:
takılma herzamanki gibi..
Masal in aktivite zamanlari:)
ohhhh ay bu masal çok aktif çokkk kıskanıyorum vallaha:
gunaydın kızlar yağmurcandan bayıldım maşallah ana kız yakıyorsunuz ve maşallah sana benziyor kuzunAllahım korusun
nur canım geçmiş olsun hayırlı olsun aynı zamanda
masal hanım aktivitelerinden kıskandık bizde boyalar aldık ama oğluşum hasta ateşi çıktı o yüzden daha deneyemedik :) senden tiyolar almamız lazım parmak boya ve sulu boya ile ilgili :)
fundacım hayırlısıyla defneyi bi kreşe versen çok güzel olacak
güldenim nasılsın göremedim yazdınmı hiç
wavs sen nasılsın canım
ve ismini sayamadığım tüm anneler günaydın hepinize
ben yorgunum sanırım yorgun ölecem :) cumartesi günü fizik tedaviye gittik geldik dünde evdeydik ama erdem paşam hasta keyfi yoktu ateşşi vardı o yüzden pek birşey yapamaıdm birde eşimin 20 lik diş ağrısıı tuttu sanırım ameliyat olacak yamuk çıkıyormuş bakalım onun da telaşı bizde böyle günler fıstıklar yıl sonu olduğu için işler yoğun yazamıyorum ama okuyorum sizleri
günaydın cnm çok geçmiş olsun..
umarım hemen toparlar erdemim eşin içinde geçmiş olsun :
bazı kıyafetlerin.kalıbı uymuyo canım elifin bazı.kıyafetleri 9-12 bazıları 2 yaş yani kaptan.kalıba farkediyo
günaydın canım
günaydın canım ohh bi.kaç gün rahat uyur.kuzucuk sonra tekrar başlar bizim iki üç aydır gorunuyo ama paylatamadi 4 dış
günaydın canım çok.teşekkür ederim canım.güzel sözlerin için elif buyudukce bana.benzemeye başladı
geçmiş.olsun süper erdeme ınş hemen sifa bulur
herkese günaydın.kızlar
günaydın cnm:
günaydın kızlar herkeseee: