- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.521
Gunaydin herkese bizde kotu bi gece gecirdik oglumla bi skntmiz yok ama gece boyu uyanip uyanip agladi neyse insallah bidaha yapmaz bende boyalar aldim ogluma kuru boyayla basladik ama oglum renkli renkli kalemleri gorunce yazmak yerine resim defterinin ustune koyuyo falan boyama defterini gosteriyorum karalasin diye biraz karaliyo ama daha cok kalemlerle oynuyo ama ilk gordugu icin fazla uzatmadim ara ara gostericem zamanla alisir cunku bide yazi tahtasi aldik miknatisli olanlardan onu aliyo karaliyo yazmaya calisiyo odaha iyi oldu simdilik onunla daha cok oynuyo.
Geçmiş olsun cnm, inşallah erdemim biran önce iyileşirgunaydın kızlar yağmurcandan bayıldım maşallah ana kız yakıyorsunuz ve maşallah sana benziyor kuzunAllahım korusun
nur canım geçmiş olsun hayırlı olsun aynı zamanda
masal hanım aktivitelerinden kıskandık bizde boyalar aldık ama oğluşum hasta ateşi çıktı o yüzden daha deneyemedik :) senden tiyolar almamız lazım parmak boya ve sulu boya ile ilgili :)
fundacım hayırlısıyla defneyi bi kreşe versen çok güzel olacak
güldenim nasılsın göremedim yazdınmı hiç
wavs sen nasılsın canım
ve ismini sayamadığım tüm anneler günaydın hepinize
ben yorgunum sanırım yorgun ölecem :) cumartesi günü fizik tedaviye gittik geldik dünde evdeydik ama erdem paşam hasta keyfi yoktu ateşşi vardı o yüzden pek birşey yapamaıdm birde eşimin 20 lik diş ağrısıı tuttu sanırım ameliyat olacak yamuk çıkıyormuş bakalım onun da telaşı bizde böyle günler fıstıklar yıl sonu olduğu için işler yoğun yazamıyorum ama okuyorum sizleri
cnm ben henüz alamadım malesef oyun hamuru hafta sonu çıkamadım ama drden spiriş vericem herhalde
ama yine başka oyunlar oynadık
cuma akşamı bişey yapmamış ablamın kızıyla oynamışlar
sonra uyumuş ama gece yarısı kalktı beni görünce ay bi mutlu oldu anlatamam..
bizdede azı dişleri geliyo sanıyorum akşam uyumadan önce bi yarımsaat ağladı
tamam kalk uyuma diyorum ama kafası kalkmıyo hem uyumak istiyo hem ağlıyo
sonra carpol verdim uyudu çok şükür
babamız yok annelerinin yanına gtitti dedesi rahatsızmış.
nilde akşam gecenin büyük bir kısmını benim yanımda geçirdi..
Gece uykuda aglamalar masal birhaftadir boyleydi 2disi cikti belki sizinde dis geliodur cnm kalemlerle masalda oynuo bayilio rengarenk tabi yazi tahtasida iyi fikir cnm onu daha cojk oynar zarrsizda bi bakayim.bende bak oyuncak oynamayinca kirtasir urunleri ne taktik :)
ay canm çok geçmiş olsun tarif bekliorum mutlaka. ama bi sorun var benim kız hamurla oynamayabilir çünkü annem hamur yoğururken girsin diye uğraştı zeynep ilay dokunmadı bile:)kızlar hastalıktan bi başımı kaldırabilsem oyun hamuru konusunda yardımcı olcam size. malum anaokullarında çok içli dışlıydık bu hamurlarla. mesela organik oyun hamurları var alacaksanız onları tavsiye ederim. bi de evde yapcam ben ama bi denemem lazım öncelikle elimde çok tarif var. tartar yerine elma sirkesi konuluyor. deneyip başarılı olursam tarif yazarım inşallah. renk için de ıspanak suyu kırmızı pancar suyu nar suyu vs kullanabilir. şu an için en sağlıklısı bu gibi sanki.
maşallah masala cnmSabh bendede sorun vardi nette cnm yio yogurdu baska yemk ve corbalrida o dolulukta yio msallh bak disimz cikti iki tane ama yio sadece uyku sorunu vardi oda bitti ikusi cikinca disinin ama daha bisuru gorunuo cnm yalnz kullanamcklati icin 2/3yas yazio yoksa 3yasindaki cocugada zararli olur icindeki madde bizimkilere oluosa dimi ama sen al beraber oynayin cnm
ay bak benim aklıma da geldi de eşim maşallah okulada yollayalım der diye söylemedim:) eee artık seni örnek söyleyebilirim:)Gunaydin herkese bizde kotu bi gece gecirdik oglumla bi skntmiz yok ama gece boyu uyanip uyanip agladi neyse insallah bidaha yapmaz bende boyalar aldim ogluma kuru boyayla basladik ama oglum renkli renkli kalemleri gorunce yazmak yerine resim defterinin ustune koyuyo falan boyama defterini gosteriyorum karalasin diye biraz karaliyo ama daha cok kalemlerle oynuyo ama ilk gordugu icin fazla uzatmadim ara ara gostericem zamanla alisir cunku bide yazi tahtasi aldik miknatisli olanlardan onu aliyo karaliyo yazmaya calisiyo odaha iyi oldu simdilik onunla daha cok oynuyo.
kızlar ben kendimi biraz iyi hissettim ve kalktım yaptım oyun hamurunu. berranın tepkisini çok merak ediyordum. inanır mısınız berra kesinlikle oynamıyo sadece yemeye çalışıyor. hatta bi kaç defa yedi. o kadar tuzlu olmasına rağmen engel olmasam hepsini yiyecek:) çok uğraştım oynasın diye ama yok. oyun hamuruna gelince çok güzel oldu ama ne kadar dayanır hiç bilmiyorum. bi de renklendirmedim malzeme yoktu elimde o yüzden mi oynamadı acaba yaa o kadar heveslenmiştim oysaki
evet canım ya hiç ilgisini çekmedi. şimdi çorba yedirmeye çalıştım 3 kaşık yedi sadece. hamuru versem götürecekti:))ay canm çok geçmiş olsun tarif bekliorum mutlaka. ama bi sorun var benim kız hamurla oynamayabilir çünkü annem hamur yoğururken girsin diye uğraştı zeynep ilay dokunmadı bile:)
maşallah masala cnm
ay bak benim aklıma da geldi de eşim maşallah okulada yollayalım der diye söylemedim:) eee artık seni örnek söyleyebilirim:)
oy kuzum o da benimki gibi çekingen galiba:)
gunaydın kızlar yağmurcandan bayıldım maşallah ana kız yakıyorsunuz ve maşallah sana benziyor kuzunAllahım korusun
nur canım geçmiş olsun hayırlı olsun aynı zamanda
masal hanım aktivitelerinden kıskandık bizde boyalar aldık ama oğluşum hasta ateşi çıktı o yüzden daha deneyemedik :) senden tiyolar almamız lazım parmak boya ve sulu boya ile ilgili :)
fundacım hayırlısıyla defneyi bi kreşe versen çok güzel olacak
güldenim nasılsın göremedim yazdınmı hiç
wavs sen nasılsın canım
ve ismini sayamadığım tüm anneler günaydın hepinize
ben yorgunum sanırım yorgun ölecem :) cumartesi günü fizik tedaviye gittik geldik dünde evdeydik ama erdem paşam hasta keyfi yoktu ateşşi vardı o yüzden pek birşey yapamaıdm birde eşimin 20 lik diş ağrısıı tuttu sanırım ameliyat olacak yamuk çıkıyormuş bakalım onun da telaşı bizde böyle günler fıstıklar yıl sonu olduğu için işler yoğun yazamıyorum ama okuyorum sizleri
kızlar ben kendimi biraz iyi hissettim ve kalktım yaptım oyun hamurunu. berranın tepkisini çok merak ediyordum. inanır mısınız berra kesinlikle oynamıyo sadece yemeye çalışıyor. hatta bi kaç defa yedi. o kadar tuzlu olmasına rağmen engel olmasam hepsini yiyecek:) çok uğraştım oynasın diye ama yok. oyun hamuruna gelince çok güzel oldu ama ne kadar dayanır hiç bilmiyorum. bi de renklendirmedim malzeme yoktu elimde o yüzden mi oynamadı acaba yaa o kadar heveslenmiştim oysaki
evet canım ya hiç ilgisini çekmedi. şimdi çorba yedirmeye çalıştım 3 kaşık yedi sadece. hamuru versem götürecekti:))
bizim kızlar benzeşio galba cnm yaa şöyle iştahlı olsakar ne vardı acaba. benimki sabahtan beri yine hiç bişey yememiş. üzülmeyeyim geçici bir dönem diyorum ama elimde değil ki
canım gecmıs olsun bu grıp sana dadandımı ne daha oncede olmstun dımı yanlıs hatrlamıyosam berra nasıl
alp tuğrada aynen yer oyun hamurunu bende almak ıstyorum ama
daha sonra renklendır canım belkı ozamn oynar
bizim kızlar benzeşio galba cnm yaa şöyle iştahlı olsakar ne vardı acaba. benimki sabahtan beri yine hiç bişey yememiş. üzülmeyeyim geçici bir dönem diyorum ama elimde değil ki
ay sorma canım bu sene kurtulamadım hastalıktan. bi de hangi hastalığı geçirirsem hayatımda hiç geçirmediğim kadar ağır geçiriyorum. iki gündür kafamı kaldıramıyordum bugün biraz daha iyiyim çok şükür berra da toplanmaya çalışıyo gece uykularımız berbat.
çok uzun süre dayancağını sanmıyorum canım ama yapımı çok kolay bi dahakine renkli yaparım tabi benim kızım oynarsa
şu an iyiyim canım. berra uyusa gidip bende uyuycam dinlencem ama şimdilik uyumaya niyeti yok.canım ıhlamur falan ıc bol bol mandalına portakal ye hastalğın gecsse bıle kuzumada yedır kı guclu olsun bunyesı
tarıfını kendını ıyı hıssettğın zaman yazarsın canım belkı bende yaparım
şu an iyiyim canım. berra uyusa gidip bende uyuycam dinlencem ama şimdilik uyumaya niyeti yok.
1 bardak su
1 bardak un
yarm bardak tuz
2 yemek kaşığı elma sirkesi
2 yemek kaşığı sıvı yağ
hepsini bi tencereye alıyoruz 2 3 dk karıştırarak pişiriyoruz. hamur kıvamına gelince altını kapatıyoruz bu kadar. ayşegülün dediği gibi tartar konulursa 2 ay dayanıyormuş ama bu ne kadar dayancak bakalım. kapalı bi kapta oda sıcaklığında saklıyoruz.
bende ınsallah yaparım bakalım hamuru alp tuğra ne tepkı verecek merak edıyorum
canım nasılsın nıl nasıl
dedenız hastaymıs gecmıs olsun Allahım sıfasını verırı ınsallah kv nede Allahım sabır versın
alp tuğrada bana benzemıyo buyudukce değişr dedım ama yok
gorenler ay busana hıc benzemıyo dıyolar sankı ben doğurmadım
şu an iyiyim canım. berra uyusa gidip bende uyuycam dinlencem ama şimdilik uyumaya niyeti yok.
1 bardak su
1 bardak un
yarm bardak tuz
2 yemek kaşığı elma sirkesi
2 yemek kaşığı sıvı yağ
hepsini bi tencereye alıyoruz 2 3 dk karıştırarak pişiriyoruz. hamur kıvamına gelince altını kapatıyoruz bu kadar. ayşegülün dediği gibi tartar konulursa 2 ay dayanıyormuş ama bu ne kadar dayancak bakalım. kapalı bi kapta oda sıcaklığında saklıyoruz.
canım ya dıslerde cok etkılıyo yemesını
alp tuğrada bugunlerde pek bısey yemek ıstemıyo bıde soyle bı huy edındı 2 saat ağzında tutuyo bı lokmayı ben sabır cekıyorum artık
uzulmemek elde olmuyo canım gercekten bol bol dua edelım bal boceğı yemek yesın annesı sevınsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?