- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.541
Herkeze merhabalar
Nasilsiniz
Bassagligu dileklerini cevaplayamadihim arkadaslarim Allah razi olsun hepinizden
Herkeze merhabalar
Nasilsiniz
Bassagligu dileklerini cevaplayamadihim arkadaslarim Allah razi olsun hepinizden
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın?
[
hoşgeldin cnm benim özlemişim bu profili görmeyi... nasılsın çocuklar nasıl
Bende ozleddim ama elim gitmedi sizleri takip ettim arada
Sukur daha iyi olmaya calisiyorum
Cocuklar iyi yaren okulda aras uyumakta
Guldencim.bu arada sizede gwcmis olsun cok.zor.bir hastlik.
ay canım yaa üzülmemek elde değil gerçekten ben de bazen takmıyorum bazen de çookk üzülüyorum ben beceremiyorum sanırım diye kendimi suçluyorum. çok zor anne olmak çokkk
çok sağol cnm gerçekten çok zor
eşim geçen sene dedeyi doktora götürdü hemde profösere götürdü dede için ayzaymır demiş ve bazı ilaçlar vermiş
neymiş ilaçları içince dede kendinden geçmişş aman ölüyomuş falan kızları ilaçları vermediler
kendileri proftan daha iyi biliyolardı kabul etmediler ve 1 sene içinde gelinen durum bu işte
belki ilaçları içseydi daha yavaş ilerleyecekti şimdi yerinden bile kalkamıyomuş..
işte buna katılıyorum cnm gerçekten anne olmak çok zormuş. şu sıra bende bu işi beceremediğimim düşünüyorum ne yapsan bişey yediremiyorum kırk takla atıyrorum ama olmuo. o öylece hiç bişey yemeden kalkıo mama sandalyesindenya babasının kucağında, ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum yavaş yavaş sinirlerim bozulmaya başladı sanırım. bir an evvel düzelir inş. çok az yio derken hiç bişey yememeye başaldı...
Canim.herkez dr kesilir ya boyle durumlaeda
Bu hastalik yavas yavas olume digru goturen ama surundurende bir hastalik
Bu arada esinin babasimi dedesimi
dedesi cnm
evet bu hastalık süründürüyo ama okadar cahillerki cnm malesef bunun farkında bile değiller
bütün herkese haber verdiler
eşimin bi teyzesi bekar zannediyoki babası hiç ölemeyecek
tabi kimse istemez ailesinden birini kaybetmeyi ama o inanılmaz düşünüyo bu konuda..
dede 80 yaşında.
yaşlı artık doğal olarak işi çokdaha zor adamcağızın..
ay cnm ebni en ii sen anlarsın işte o zaman. elmde değil ki üzülüyorum alması gereken hiç bi vitamini minerali almıo diye... ama yapabileceğim çok bişeyde yok çok üsteleyip yemekten soğutmakta istemiyorum hepten. anenein de mekanı cennet olasun inş. cnmAh yaseminin ole ufak seykeri takiyorsun ki kafana bende ole yaptim.yarende ne oldu zamani geldi yedi
Bu guzel gunlerin tadini cikar kg si iyi aglamakta neymis
Saglikli olaun yetwr
Rahmetli annem.cani icinde.olsun yetwr dersi
cnm benim rabbim dedenize hakkında hayırlı olanı yaşatısn inş. tez vakittededesi cnm
evet bu hastalık süründürüyo ama okadar cahillerki cnm malesef bunun farkında bile değiller
bütün herkese haber verdiler
eşimin bi teyzesi bekar zannediyoki babası hiç ölemeyecek
tabi kimse istemez ailesinden birini kaybetmeyi ama o inanılmaz düşünüyo bu konuda..
dede 80 yaşında.
yaşlı artık doğal olarak işi çokdaha zor adamcağızın..
ah cnm keşke bbizde 80 yaşına kadar yaşasak
ben anlıyorum tabiki konduramıyo ama ozaman gerekli olan tedaviyi yapıcaksın kendi kafana göre takılmıyacaksın..
çok kızıyorum gerçekten.
allah yardımcısı olsun dedenin çektirmesin
yatalak olursa gerçeklten işleri çok zor..
hem bakana hemde yatana çok zor gerçekten..
ay cnm ebni en ii sen anlarsın işte o zaman. elmde değil ki üzülüyorum alması gereken hiç bi vitamini minerali almıo diye... ama yapabileceğim çok bişeyde yok çok üsteleyip yemekten soğutmakta istemiyorum hepten. anenein de mekanı cennet olasun inş. cnm
cnm benim rabbim dedenize hakkında hayırlı olanı yaşatısn inş. tez vakitte
ay cnm ebni en ii sen anlarsın işte o zaman. elmde değil ki üzülüyorum alması gereken hiç bi vitamini minerali almıo diye... ama yapabileceğim çok bişeyde yok çok üsteleyip yemekten soğutmakta istemiyorum hepten. anenein de mekanı cennet olasun inş. cnm
cnm benim rabbim dedenize hakkında hayırlı olanı yaşatısn inş. tez vakitte
Bende ona anlam veremiyirum neden dr un ilaclarinu kullanmiyorlar
Kullanmicaklarsa inanmiyirlarsa neden dr a goturuyirlar
Amin canim dualarimiz hep.o yonde
Iste bak kendimden ornek veriyorum.cok uzuldum yiprandim ne oldu sonra duzene girdi sende uzuldugunle kalirsin zamana birak
Arasin yemedigu oldugunda reklem ve cizgi film aciyorum ole yiyor
Bal bicegi o sekildedemi yemiyor
cnm ben mutfaktan başka yerde yemek yedirmiyorum mutfakta da tv yok. zaten çok ilgilenmio tv ile arada reklamlara bakıo. ama tv karşısında denemedim hiç. ay o da bi muamma songülüm yaa tv izletmeyin çocuklara diolar, ben anneme diorum konuşma güçlüğü bile yapıomuş baktırma diorum . o da dio ki; ben beş sene çocuk baktım izliodu tv, çocuk üstün zekalılar okuluna gidio hergelişimide erken oldu onu niye etkilemedi dio. e o istisnadır belki desemde aklım çelinmio değil. offf... acaba normal programları mı izletmemek gerk yani çizgi film de sıkıntı yok mu acaba hani onların yayın akışı çocuklara göreymiş ya
cnm ben mutfaktan başka yerde yemek yedirmiyorum mutfakta da tv yok. zaten çok ilgilenmio tv ile arada reklamlara bakıo. ama tv karşısında denemedim hiç. ay o da bi muamma songülüm yaa tv izletmeyin çocuklara diolar, ben anneme diorum konuşma güçlüğü bile yapıomuş baktırma diorum . o da dio ki; ben beş sene çocuk baktım izliodu tv, çocuk üstün zekalılar okuluna gidio hergelişimide erken oldu onu niye etkilemedi dio. e o istisnadır belki desemde aklım çelinmio değil. offf... acaba normal programları mı izletmemek gerk yani çizgi film de sıkıntı yok mu acaba hani onların yayın akışı çocuklara göreymiş ya
Herkeze merhabalar
Nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?