2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bende ozleddim ama elim gitmedi sizleri takip ettim arada

Sukur daha iyi olmaya calisiyorum

Cocuklar iyi yaren okulda aras uyumakta

Guldencim.bu arada sizede gwcmis olsun cok.zor.bir hastlik.

çok sağol cnm gerçekten çok zor
eşim geçen sene dedeyi doktora götürdü hemde profösere götürdü dede için ayzaymır demiş ve bazı ilaçlar vermiş
neymiş ilaçları içince dede kendinden geçmişş aman ölüyomuş falan kızları ilaçları vermediler
kendileri proftan daha iyi biliyolardı kabul etmediler ve 1 sene içinde gelinen durum bu işte
belki ilaçları içseydi daha yavaş ilerleyecekti şimdi yerinden bile kalkamıyomuş..

ay canım yaa üzülmemek elde değil gerçekten ben de bazen takmıyorum bazen de çookk üzülüyorum ben beceremiyorum sanırım diye kendimi suçluyorum. çok zor anne olmak çokkk

işte buna katılıyorum cnm gerçekten anne olmak çok zormuş. şu sıra bende bu işi beceremediğimim düşünüyorum ne yapsan bişey yediremiyorum kırk takla atıyrorum ama olmuo. o öylece hiç bişey yemeden kalkıo mama sandalyesindenya babasının kucağında, ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum yavaş yavaş sinirlerim bozulmaya başladı sanırım. bir an evvel düzelir inş. çok az yio derken hiç bişey yememeye başaldı...

Canim.herkez dr kesilir ya boyle durumlaeda
Bu hastalik yavas yavas olume digru goturen ama surundurende bir hastalik
Bu arada esinin babasimi dedesimi

Ah yaseminin ole ufak seykeri takiyorsun ki kafana bende ole yaptim.yarende ne oldu zamani geldi yedi
Bu guzel gunlerin tadini cikar kg si iyi aglamakta neymis
Saglikli olaun yetwr

Rahmetli annem.cani icinde.olsun yetwr dersi

Canim.herkez dr kesilir ya boyle durumlaeda
Bu hastalik yavas yavas olume digru goturen ama surundurende bir hastalik
Bu arada esinin babasimi dedesimi

dedesi cnm
evet bu hastalık süründürüyo ama okadar cahillerki cnm malesef bunun farkında bile değiller
bütün herkese haber verdiler
eşimin bi teyzesi bekar zannediyoki babası hiç ölemeyecek
tabi kimse istemez ailesinden birini kaybetmeyi ama o inanılmaz düşünüyo bu konuda..
dede 80 yaşında.
yaşlı artık doğal olarak işi çokdaha zor adamcağızın..

Ah canim insan konduramiyor iste isterse yiz yasinda olsun
Rabbim yardimcilari olsun

ah cnm keşke bbizde 80 yaşına kadar yaşasak

ben anlıyorum tabiki konduramıyo ama ozaman gerekli olan tedaviyi yapıcaksın kendi kafana göre takılmıyacaksın..

çok kızıyorum gerçekten.
allah yardımcısı olsun dedenin çektirmesin
yatalak olursa gerçeklten işleri çok zor..
hem bakana hemde yatana çok zor gerçekten..

Ah yaseminin ole ufak seykeri takiyorsun ki kafana bende ole yaptim.yarende ne oldu zamani geldi yedi
Bu guzel gunlerin tadini cikar kg si iyi aglamakta neymis
Saglikli olaun yetwr

Rahmetli annem.cani icinde.olsun yetwr dersi
ay cnm ebni en ii sen anlarsın işte o zaman. elmde değil ki üzülüyorum alması gereken hiç bi vitamini minerali almıo diye... ama yapabileceğim çok bişeyde yok çok üsteleyip yemekten soğutmakta istemiyorum hepten. anenein de mekanı cennet olasun inş. cnm

cnm benim rabbim dedenize hakkında hayırlı olanı yaşatısn inş. tez vakitte

Bende ona anlam veremiyirum neden dr un ilaclarinu kullanmiyorlar
Kullanmicaklarsa inanmiyirlarsa neden dr a goturuyirlar

Amin canim dualarimiz hep.o yonde

Iste bak kendimden ornek veriyorum.cok uzuldum yiprandim ne oldu sonra duzene girdi sende uzuldugunle kalirsin zamana birak

Arasin yemedigu oldugunda reklem ve cizgi film aciyorum ole yiyor
Bal bicegi o sekildedemi yemiyor

amin cnm çok sağol
yemeye de takılma songüklümünde dediği gibi
en azından emiyo öyle düşün geçibi bi durum bu bence merak etme cnm:

Bende ona anlam veremiyirum neden dr un ilaclarinu kullanmiyorlar
Kullanmicaklarsa inanmiyirlarsa neden dr a goturuyirlar

hemde gittikleri öyle böyşle doktor değil profa gidiyolar cnm:

cnm ben mutfaktan başka yerde yemek yedirmiyorum mutfakta da tv yok. zaten çok ilgilenmio tv ile arada reklamlara bakıo. ama tv karşısında denemedim hiç. ay o da bi muamma songülüm yaa tv izletmeyin çocuklara diolar, ben anneme diorum konuşma güçlüğü bile yapıomuş baktırma diorum . o da dio ki; ben beş sene çocuk baktım izliodu tv, çocuk üstün zekalılar okuluna gidio hergelişimide erken oldu onu niye etkilemedi dio. e o istisnadır belki desemde aklım çelinmio değil. offf... acaba normal programları mı izletmemek gerk yani çizgi film de sıkıntı yok mu acaba hani onların yayın akışı çocuklara göreymiş ya

Canim ben yemek yemeyecegine izletmek taraftariyim cok ta kurallara takilmamali zaten istesek te cok uzun sire odaklanmiyorlar

Annrn dediginde hakli yaren de izlerdi cok erken konustu cok sukur bir slklntisini yasamadik

Bende bazen isim.slklslyor yada yemek yemegi reddediuor hemen baby tv duck tv aciyorum 6 ay itibari ile cunku akis daha yavas
Normal programlar hic ilgisuni cekmiyor bakarsa reklem bakiyor

Cocugu saatlerce tv ye klitlemedikten sonra sakincasi olmayacagini dusunuyorum arkadasim

bak bu saat olmuş daha bişey yememiş ve yarım saat uykuyla duryor. nasıl üzülmeyeyim.neyse takmıycam takmayıcam takmıycam inş.... şimdi gidip kuzumu emzireyim sonra kocişle alışverişe çıkcaz cuma günü doğumgünümde aştık kendimizi kendime hediye alcam yani ben beğencem kociş alcak ,bu sene öyle olsun aldığımı beğenmiosun dedi hepiniz öpüldünüz dua edin kuzuma teyzeleri de yesin artık...

nm bende nile izletmiyorum ama nil artık herşeye bakmaya başladı bilmiyorum bu nasıl oldu
bende başlarda reklam izlemesine izin verdim sonra baktım normal dizilere bile bakar olmuş hatta geçen akşam teyzeme gittik tv açıktı annem nekadar tv izliyo anlatmıştım size kendisi kapattjırdı nilin dikkatli izlediğini görünce..
ben korkuyorum açıkçası
ama şu eğitici çizgi filimlerden indiricem şimdi dvden izletirim konturolümde diye..

Herkeze merhabalar
Nasilsiniz
Bassagligu dileklerini cevaplayamadihim arkadaslarim Allah razi olsun hepinizden

Canimmm hosgeldin cok ozledik.seni cok merak ettik hep aklimzdaydin sensiz olmuo farkedilio yoklugun sabh bakiodum gece sizin yazdiklarinza sabahlari.bi aciorum bisey yok sen ve waws gece kaynatiodunzya yine gel gece kusumz yine gel gitme bidahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…