2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim evet uzucu yememsi anne isterki yesin uyusun ama.her.bwbek.bir degil ben 3ay emmisim sonra 1yasina kadr sut sonra ise ne sut ne yemek hic.bisy yemiomusum meyve biskuvi disinda bisey yemiomusm ama gelisim ve sagligim erinde oldugundan doktor ilac vermemis 9yasinda istahli bi cocuk oldun dio ozamna kadar tek tuk 2lokma yer kalkardin dio ama hic hasta dahi olmaxdin saglikliydin dio hatta cevremdekilerd bildigi icin dalga gwceerdi kendinden yemli o yemek ihtiyacini karsilio vucudu yemesine gerek yok derlerdi babam.falan alismislardi yani ama simdi sectigm.hicbisey yok hic hastada olmam ya takilma canm bosa uzulursun bak songulde dio yaren de yemiodu die senle alakali degilki

Cnm okadar takilma 10dak yemek erken pepe acsan izlese aa bak kuss aa pepe falan derkwn yer enazindan oyle kurala takilma hic yememeaimi daha iyi 10dak bakmqsimi ya ayrica hepimz tv le buyuduk apartman da sokakda oyun imkani yok aileler simdiki kadr bilgili dgil bilmiolar tv izlettiler hepimiz izledik hicbi problemimiz yok ki dimi ama ya bence yesin de izlesin dert degil mesela yengemin kiz hic bisey yemio du ama yengwm hep ayni tarz yemek yapiodu deniodu sutlu yogurtlu kremali terbiyeli corbalar brokoli krerviz kabak kullanmazdi degisiklik denedi simdi onlari yio enazindan ben masala sutlu brokoli corbasi yapmistim bayramda oda yedi sasirsi yengem tarhana sehriye.mercimwk bilindik corbalar yapmis hep sutlu yogurtlu kremali biz sevmioz die yapmamis hic denemeis meger ki salcali sewmiomus yogrt sut corbalarina bayildi yani acaba denedinmi bide mesela komsumuzn kizi vardi bardgin icine az su koyardi annesi o elini sokardi oynardi derken ora yediridi annesi ya her cocuk garip dene xanm bisuru sey kurala takilma oyunla tv le yemek yedirmek yanlis evetbama yememsinden daha iyidir bence

songülüm seni görmek ne güzel canım çok özlemiştik çookkk

güldencim berra oynamadı malesef canım çok da heveslenmiştim oysaki

yasmin doğumgünün müydü canım daha nice mutlu yıllara. biz de hediye işi hep öyle ben beğenmeden bişey almıyo bi süpriz yapayım yok yani:)

Kızlar oyun hamurunu yapmayin sonuc olumsuz civimis malesef

Tartar olmadan olmuo yaziodu tum baktigim sitelerde cnm ama bende merak edip denedim de yok olmamisti bu tartar sart demekki benm okudugum sitelerde 1seneye kaar dayanio hergun saatlerce oynanmadiktan sonra yaziodu bi tartar alip denicem bulabikirsem

Canimmm hosgeldin cok ozledik.seni cok merak ettik hep aklimzdaydin sensiz olmuo farkedilio yoklugun sabh bakiodum gece sizin yazdiklarinza sabahlari.bi aciorum bisey yok sen ve waws gece kaynatiodunzya yine gel gece kusumz yine gel gitme bidahaaaa

songülüm seni buralarda görmek ne güzel bırakma bizi yalnız

Cok tesekkur ederim arkadaslarim verdiguniz deger beni cok mutku etti
Yazdiklarinizi iyi kotu takip ettim
Ama huznumle.sizide etkilemek istemedim
Rabbim izin verirse araniza dahol.olucam yije yavastab

Kizlar patronum ariodu calis die bakici kres cok yuksek die gitmiodum ya tekrar aradi cmrtsei pazar calis sadece 2gun slyman baksin babasi degilmi die dalga gecti esimle samimiydi:)esimde kabul etti evde oldugum.cnrtsi.pazar ben.bakayim olmadigimdada.komsumuz bakcakti ama dun kardesim ben bakarim dedi cok.mutluyum kardesim gelio 2gun ise gidicem 400tl alicam ve sabh 11gbi gel aksam 4/5gbi git dedi cok.mutlyum ayrica pazqr ben acip kapatcam yalniz olcam rahatda ohh allhim dualarimi kabul etti calisma saatim az sadecw ayda 8gun gtcem 400tl alcam allhim cok.mutluyum ayrica sadece haftasonu masala bakabilmek icin kardesimle hep beraber olcam bizimle kalcak ohhh daha ne isteeyimki benm calisma istegim bahsetmistim 235tl aykik kredi borcum var okukdan kalan onu babamin odememesi ve esimn odemk zorunda olmasindan cok mahcuptum bende calismk istiodum 2nanilmaz mutluyum haftasonu caliscammmmmm kendi kredi borcumu odeyebilcem cnm kocama yuk olmayacagm cok mutyum kardesimde geliooo ohhh ohh :)dualrinz icin desteginz icin cok tsk ederimm hepinze yanmda oldgnz icin

songül hoşgeldin cnm nasılsın? Allah rahmet eylesin , eşin nasıl iyimi annesi çok etkilenmiştir. kuzucukların nasıllar

songül hoşgeldin cnm nasılsın? Allah rahmet eylesin , eşin nasıl iyimi annesi çok etkilenmiştir. kuzucukların nasıllar

Iyi olmaya caliaiyorum cnm
Allah razi olsun
Esimde iyi olmaya calisiyor kendini unuttu beni toplama pesinde
Cocuklar iyi sukue

Sen nasilsij
Emir nasil

Cok sevindum aysegul ne guzel hersey gonlune gore oldu
Dukkan ne uzerine

Cok tesekkur ederim arkadaslarim verdiguniz deger beni cok mutku etti
Yazdiklarinizi iyi kotu takip ettim
Ama huznumle.sizide etkilemek istemedim
Rabbim izin verirse araniza dahol.olucam yije yavastab

Nedemk cnm senin acin bizmde acimz olur tabiki sen gelmesende biz hep uzulduk etkilndik ki cnm uzak durma burda kafan dagilir aklin baska seylerle mesgul olur acini icini dokebilirsin hep gulduk birlikte de aglariz kotu gununde de yaninda olup acini hafifletmiyosak neye yarar dostluk dimi canim bnm ne zmn istersen gel (bence hemn)ama ozletme kendini olurmu

Allah razi olsun canim
Tabi bilirim. Yanimdasiniz ama inan hersey keyifle oluyir
Bu ara hic birseyden keyif almuyorum hep evdeyim
Zayif bir yapim var tam iyiyim derken yaptigim bir corba bile gozyaslarina bovuyor anmemi hatirlayip

Cok sevindum aysegul ne guzel hersey gonlune gore oldu
Dukkan ne uzerine

Cok saol cnm gelinlik satisi cnm tam gun calisirken ben tasarliodum dikiodumda ama simdi satis danismnlgi yapcam atolyede degil dukkanda durcam pazar tek ben acip kapatcm zaten sabhda erkn degil ya 11gbi olunca kahvaltisini yaptircam gitcem cok mutyum cnm ya rabbm sesimi duydu

oh canım inan çok sevindim senin adına kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş derler gerçekten doğru Allah bir şekilde yardım ediyor. masal içinde çok iyi olmuş teyzesinden daha iyi bakıcı varmı :))ne iş yapacaksın görevin neydi cnm.

Iyi olmaya caliaiyorum cnm
Allah razi olsun
Esimde iyi olmaya calisiyor kendini unuttu beni toplama pesinde
Cocuklar iyi sukue

Sen nasilsij
Emir nasil
Allah geride kalanlara sizlere sağlık versin cnm. emir iyi çok şükür. karıştırmakla meşul sürekli açılmadık yer el atmadığı dolap çekmece yok :)) anneside onun peşinde .canı sağolsun yavrumun, varsın dağıtsın pamuğum ...:)) geceleri çok huzursuz her saat tbaşı nerdeyse uyanıyor, böyle yapınca hep diş gelir bakalım hangisi geliyor ağzınıda açtırmıyor anlayamaıyorum.
birde bu aralar çok yemek seçmeye başladı. mesela bugün mis gibi terbiyeli tavuk suyu çorba vardı içmedi ağzını kapatıyor yüzünüçeviriyo. arkdan pilav verdim koşa koşa geliyo yemek için. köfte , makarna pilav , dolma favorsisi ama hep onlarad olmazki ne yapcaz bilmiyorum çocuk sıkıldımı ne anlamadım çorbalardan.

Cok ta keyifli bir ismis ne kadae guzel

Allah razi olsun canim
Tabi bilirim. Yanimdasiniz ama inan hersey keyifle oluyir
Bu ara hic birseyden keyif almuyorum hep evdeyim
Zayif bir yapim var tam iyiyim derken yaptigim bir corba bile gozyaslarina bovuyor anmemi hatirlayip

Cok haklisn cnm cok zor toparlnmak yola dewam etmk cok zor bzm gbi duygusallsr icin dahada zor allhm sabir versin cnm diyecek teselli etcek bi soz yok biseyde diemiorm oyuzden ;(

Amin cnm
Bizimkide hep karisturma modunda o karistiriyor ben topluyirum

Corbaya gelince bu donwm.arasta corba yemek istemiyor
Mesela kirmisi mercimegi corba olarak degil rondodan cekilmemis yiyor
Kofteyi butun halde elinde isirarark yiyor
Ayni emir gibi tarzi corba ya karsi istegi azaldi
Soganli salcali.dometesli etki yemeklere beyiliyor

Cok haklisn cnm cok zor toparlnmak yola dewam etmk cok zor bzm gbi duygusallsr icin dahada zor allhm sabir versin cnm diyecek teselli etcek bi soz yok biseyde diemiorm oyuzden ;(

Malesef cok duygusalim
Insalla zaman ilacim olucak yakinini kaybeden herkez ole diyor
Ama zaman gectikce ozlem artiyoe

Gelinlikcide satis yapicm cnm ben moda tasarim ojudum tam gun clisioken tasatim ve dikim yapiodum simdi satis yapicam sadece teyzesi de cocuk gelism mezunu buyil univ gircek cok sewio cocuklari masalda ona baylio oyuzden icim de rahat yoksa daha 17yasinda nsl emant edicm derdim ama dersde gordukleri icin alt degistirme yemek ilkyardim oyun aktivite herseyi bildgnden icim rahat :)emir corbadan sklms a.nesi yesinde napcan bisure sonrada cotbaya doner belki geri annesi ne istiosa onu yesin masalda bugun pilav cok yedi babamz kizio cok yedirion die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…