- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.561
işte buna katılıyorum cnm gerçekten anne olmak çok zormuş. şu sıra bende bu işi beceremediğimim düşünüyorum ne yapsan bişey yediremiyorum kırk takla atıyrorum ama olmuo. o öylece hiç bişey yemeden kalkıo mama sandalyesindenya babasının kucağında, ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum yavaş yavaş sinirlerim bozulmaya başladı sanırım. bir an evvel düzelir inş. çok az yio derken hiç bişey yememeye başaldı...
cnm ben mutfaktan başka yerde yemek yedirmiyorum mutfakta da tv yok. zaten çok ilgilenmio tv ile arada reklamlara bakıo. ama tv karşısında denemedim hiç. ay o da bi muamma songülüm yaa tv izletmeyin çocuklara diolar, ben anneme diorum konuşma güçlüğü bile yapıomuş baktırma diorum . o da dio ki; ben beş sene çocuk baktım izliodu tv, çocuk üstün zekalılar okuluna gidio hergelişimide erken oldu onu niye etkilemedi dio. e o istisnadır belki desemde aklım çelinmio değil. offf... acaba normal programları mı izletmemek gerk yani çizgi film de sıkıntı yok mu acaba hani onların yayın akışı çocuklara göreymiş ya
Kızlar oyun hamurunu yapmayin sonuc olumsuz civimis malesef
songülüm seni görmek ne güzel canım çok özlemiştik çookkk
güldencim berra oynamadı malesef canım çok da heveslenmiştim oysaki
yasmin doğumgünün müydü canım daha nice mutlu yıllara. biz de hediye işi hep öyle ben beğenmeden bişey almıyo bi süpriz yapayım yok yani:)
Canimmm hosgeldin cok ozledik.seni cok merak ettik hep aklimzdaydin sensiz olmuo farkedilio yoklugun sabh bakiodum gece sizin yazdiklarinza sabahlari.bi aciorum bisey yok sen ve waws gece kaynatiodunzya yine gel gece kusumz yine gel gitme bidahaaaa
songülüm seni buralarda görmek ne güzel bırakma bizi yalnız
songül hoşgeldin cnm nasılsın? Allah rahmet eylesin , eşin nasıl iyimi annesi çok etkilenmiştir. kuzucukların nasıllar
Kizlar patronum ariodu calis die bakici kres cok yuksek die gitmiodum ya tekrar aradi cmrtsei pazar calis sadece 2gun slyman baksin babasi degilmi die dalga gecti esimle samimiydi:)esimde kabul etti evde oldugum.cnrtsi.pazar ben.bakayim olmadigimdada.komsumuz bakcakti ama dun kardesim ben bakarim dedi cok.mutluyum kardesim gelio 2gun ise gidicem 400tl alicam ve sabh 11gbi gel aksam 4/5gbi git dedi cok.mutlyum ayrica pazqr ben acip kapatcam yalniz olcam rahatda ohh allhim dualarimi kabul etti calisma saatim az sadecw ayda 8gun gtcem 400tl alcam allhim cok.mutluyum ayrica sadece haftasonu masala bakabilmek icin kardesimle hep beraber olcam bizimle kalcak ohhh daha ne isteeyimki benm calisma istegim bahsetmistim 235tl aykik kredi borcum var okukdan kalan onu babamin odememesi ve esimn odemk zorunda olmasindan cok mahcuptum bende calismk istiodum 2nanilmaz mutluyum haftasonu caliscammmmmm kendi kredi borcumu odeyebilcem cnm kocama yuk olmayacagm cok mutyum kardesimde geliooo ohhh ohh :)dualrinz icin desteginz icin cok tsk ederimm hepinze yanmda oldgnz icin
Cok tesekkur ederim arkadaslarim verdiguniz deger beni cok mutku etti
Yazdiklarinizi iyi kotu takip ettim
Ama huznumle.sizide etkilemek istemedim
Rabbim izin verirse araniza dahol.olucam yije yavastab
Nedemk cnm senin acin bizmde acimz olur tabiki sen gelmesende biz hep uzulduk etkilndik ki cnm uzak durma burda kafan dagilir aklin baska seylerle mesgul olur acini icini dokebilirsin hep gulduk birlikte de aglariz kotu gununde de yaninda olup acini hafifletmiyosak neye yarar dostluk dimi canim bnm ne zmn istersen gel (bence hemn)ama ozletme kendini olurmu
Cok sevindum aysegul ne guzel hersey gonlune gore oldu
Dukkan ne uzerine
oh canım inan çok sevindim senin adına kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş derler gerçekten doğru Allah bir şekilde yardım ediyor. masal içinde çok iyi olmuş teyzesinden daha iyi bakıcı varmı :))ne iş yapacaksın görevin neydi cnm.Kizlar patronum ariodu calis die bakici kres cok yuksek die gitmiodum ya tekrar aradi cmrtsei pazar calis sadece 2gun slyman baksin babasi degilmi die dalga gecti esimle samimiydi:)esimde kabul etti evde oldugum.cnrtsi.pazar ben.bakayim olmadigimdada.komsumuz bakcakti ama dun kardesim ben bakarim dedi cok.mutluyum kardesim gelio 2gun ise gidicem 400tl alicam ve sabh 11gbi gel aksam 4/5gbi git dedi cok.mutlyum ayrica pazqr ben acip kapatcam yalniz olcam rahatda ohh allhim dualarimi kabul etti calisma saatim az sadecw ayda 8gun gtcem 400tl alcam allhim cok.mutluyum ayrica sadece haftasonu masala bakabilmek icin kardesimle hep beraber olcam bizimle kalcak ohhh daha ne isteeyimki benm calisma istegim bahsetmistim 235tl aykik kredi borcum var okukdan kalan onu babamin odememesi ve esimn odemk zorunda olmasindan cok mahcuptum bende calismk istiodum 2nanilmaz mutluyum haftasonu caliscammmmmm kendi kredi borcumu odeyebilcem cnm kocama yuk olmayacagm cok mutyum kardesimde geliooo ohhh ohh :)dualrinz icin desteginz icin cok tsk ederimm hepinze yanmda oldgnz icin
Allah geride kalanlara sizlere sağlık versin cnm. emir iyi çok şükür. karıştırmakla meşul sürekli açılmadık yer el atmadığı dolap çekmece yok :)) anneside onun peşinde .canı sağolsun yavrumun, varsın dağıtsın pamuğum ...:)) geceleri çok huzursuz her saat tbaşı nerdeyse uyanıyor, böyle yapınca hep diş gelir bakalım hangisi geliyor ağzınıda açtırmıyor anlayamaıyorum.Iyi olmaya caliaiyorum cnm
Allah razi olsun
Esimde iyi olmaya calisiyor kendini unuttu beni toplama pesinde
Cocuklar iyi sukue
Sen nasilsij
Emir nasil
Cok saol cnm gelinlik satisi cnm tam gun calisirken ben tasarliodum dikiodumda ama simdi satis danismnlgi yapcam atolyede degil dukkanda durcam pazar tek ben acip kapatcm zaten sabhda erkn degil ya 11gbi olunca kahvaltisini yaptircam gitcem cok mutyum cnm ya rabbm sesimi duydu
Allah razi olsun canim
Tabi bilirim. Yanimdasiniz ama inan hersey keyifle oluyir
Bu ara hic birseyden keyif almuyorum hep evdeyim
Zayif bir yapim var tam iyiyim derken yaptigim bir corba bile gozyaslarina bovuyor anmemi hatirlayip
oh canım inan çok sevindim senin adına kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş derler gerçekten doğru Allah bir şekilde yardım ediyor. masal içinde çok iyi olmuş teyzesinden daha iyi bakıcı varmı :))ne iş yapacaksın görevin neydi cnm.
Allah geride kalanlara sizlere sağlık versin cnm. emir iyi çok şükür. karıştırmakla meşul sürekli açılmadık yer el atmadığı dolap çekmece yok :)) anneside onun peşinde .canı sağolsun yavrumun, varsın dağıtsın pamuğum ...:)) geceleri çok huzursuz her saat tbaşı nerdeyse uyanıyor, böyle yapınca hep diş gelir bakalım hangisi geliyor ağzınıda açtırmıyor anlayamaıyorum.
birde bu aralar çok yemek seçmeye başladı. mesela bugün mis gibi terbiyeli tavuk suyu çorba vardı içmedi ağzını kapatıyor yüzünüçeviriyo. arkdan pilav verdim koşa koşa geliyo yemek için. köfte , makarna pilav , dolma favorsisi ama hep onlarad olmazki ne yapcaz bilmiyorum çocuk sıkıldımı ne anlamadım çorbalardan.
Cok haklisn cnm cok zor toparlnmak yola dewam etmk cok zor bzm gbi duygusallsr icin dahada zor allhm sabir versin cnm diyecek teselli etcek bi soz yok biseyde diemiorm oyuzden ;(
oh canım inan çok sevindim senin adına kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş derler gerçekten doğru Allah bir şekilde yardım ediyor. masal içinde çok iyi olmuş teyzesinden daha iyi bakıcı varmı :))ne iş yapacaksın görevin neydi cnm.
Allah geride kalanlara sizlere sağlık versin cnm. emir iyi çok şükür. karıştırmakla meşul sürekli açılmadık yer el atmadığı dolap çekmece yok :)) anneside onun peşinde .canı sağolsun yavrumun, varsın dağıtsın pamuğum ...:)) geceleri çok huzursuz her saat tbaşı nerdeyse uyanıyor, böyle yapınca hep diş gelir bakalım hangisi geliyor ağzınıda açtırmıyor anlayamaıyorum.
birde bu aralar çok yemek seçmeye başladı. mesela bugün mis gibi terbiyeli tavuk suyu çorba vardı içmedi ağzını kapatıyor yüzünüçeviriyo. arkdan pilav verdim koşa koşa geliyo yemek için. köfte , makarna pilav , dolma favorsisi ama hep onlarad olmazki ne yapcaz bilmiyorum çocuk sıkıldımı ne anlamadım çorbalardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?